79
Vidám Vasárnap a Magyar ATV-n
-
#39 Na ja, de hogyan? :D -
djukel #38 A keresztenyseg is szekta volt jo 2000 evvel ezelott es nezzetek meg milyen sokra vitte! -
Vlala #37 ...és azóta nem írtak semmit.
ámen.
(tényleg, ezeken az összejöveteleken tapsgép helyett ámengép van? Bár szerintem az ott levők legalább 20%-a nem tudja, mit jelent az ámen...) -
#36 nem érdekel hogy szekta vagy nem szekta, vitatkozatok DE NORMÁLISAN!
ha csak fikázás lesz akkor bezárom a topic-ot! -
#35 igen, ezzel egyetértek. -
Shadow_THH #34 persze nehogy félreérts nem veled vagy a hittel van bajom, csak azzal, hogy ez az egész a pénzre és a hinni akaró emberek naívságára épít. nem hiszem el, hogy egy ilyen ember engem könnyebben el tudna vezetni a megvilágosodáshoz, csak azért mert minden szavát rá tudja vezetni a bibliára. csak azért pedig Isten sem küld pokolra ártatlanokat mert más a vallásuk. Nem hiszem, hogy egy önkéntesen a tsunami romeltakaritásnál stb segítő, mondjuk muzulmán csoport, rosszabb emberekből állna mint mondjuk egy amerikai egyház község pedofil papjai. Ez az én véleményem -
Shadow_THH #33 nos a papi nőtlenség nem követése is csak azóta bűn amióta az egyház rájött, hogy nagyon gyorsan el tud fogyni az egyházi vagyon ha minden pap halála után a fia örökölné a birtokot szvsz asszem IX. Leo -
#32 "Csak az a rossz az emberekben, hogy a homoszexualitást vagy az ehhez hasonló (Biblia szerint!!!)bűnöket mindenki el bírja fogadni.De azt ha egy ember Istent szereti és követi azt leszektásozzák és kirekesztik a társadalomból."
1.Sztem a homoszexualitás nem bűn, és sokan nem fogadják el ma sem. Mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál, kivel él nemi életet, amíg ez engem nem zavar. Próbáljátok meg ti is toleránsak lenni velük szemben. (Kivéve: a melegfelvonuláson résztvevőkkel, azok csak magamutogatók, azokat én si elítélem)
2.Sztem pedig általánosságban az emberek nem szokták leszektásítani azokat az embereket, akik ily módon fejezik ki Istenhez való szeretetüket. Én pl. római katolikusként vagyok megkeresztelve, életemben ha 2* elmentem templomba, mégsem mondom azt, hogy nem hiszek Istenben, pedig igenis, hiszek benne, és szoktam imádkozni. Mindenki olyan módon találja meg Istent, ahogy ő szeretné, sztem ehhez nem kellenek templomok, meg gyülekezetek. De ha valaki ezt így érzi jónak, hát tegye.
Elfogadom a muzulmán embert is, hisz neki is megvan a saját istene, nem tagadom ki őket, csak azért, mert az ő Istenüket Allahnak hívják.
Viszont azt az egyet nem szeretem, amikor pl. becsöngetnek hozzám a Jehovások, és erőszakosan mindenfélével akarják megtömni a fejem.
Ezt a Vidám Vasárnapot eddig max. 5 percig láttam, de nem kezdem el fikázni, mert vkik ily módon nyilvánulnak meg Isten felé. Tegyék ezt, én pedig toleráns vagyok velük szemben. Legyetek ti is azok. -
#31 így van
a pénz a lényeg, minél többet kicsavarni az áldozatokból -
Shadow_THH #30 lol... inkább szánalmas
főleg az hogy mindenről meg tudja magyarázni, hogyha nézed a műsort és perkálsz az a jó mert Isten azt akarja -
#29 a röhejes ebben, hogy bizonyos emberek ezt nagy révülettel hallgatják... -
#28 egypárszor már rávettem magam hogy végig nézem de mindig undor fogott el a sok baromságtól amit mond
a kedvencem ezekből:
az indonézára lesujtó szökőár azért következett be mert isten még nem ült tárgyalóasztalhoz a természet erőivel, tehát nincs még köztük megállapodás, de ezekután leülnek és megállapodnak abban hogy többet természeti katasztrófákkal nem pusztítják az emberiséget
vicces és röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ben C #27 ahogy megláttam a topik címét, már pont jöttem be hogy most hűdenagyonmegmondomafrankót. de inkább mégse. :C
bey. -
#26 történetesen nekem van fogalmam róla, és hihetetlen begyepesedett-riasztó-elszomorító dolognak tartom a sok átszellemült ember viselkedését... -
#25 Igazad van!De nem azt várom, hogy megértsenek.Csak az a rossz az emberekben, hogy a homoszexualitást vagy az ehhez hasonló (Biblia szerint!!!)bűnöket mindenki el bírja fogadni.De azt ha egy ember Istent szereti és követi azt leszektásozzák és kirekesztik a társadalomból.De legalább van egy olyan televízió és azon egy olyan műsor amire nem kell korhatár.Az a véleményem, hogy olyan emberek is meríthetnek belőle az életükhöz fontos tanácsokat akik nincsenek megtérve.Tehát ha ti végignéztetek már vagy 2 adást és azt mondjátok ti ezt nem bírjátok befogadni elfogadom.De olyan ember (általánosságban) ne formáljon véleményt aki esetleg csak kapcsolgatás közben véletlen rákapcsolt.Nekem ez a véleményem -
#24 A macsek :((( -
cyrus #23 félre ne értsd, nem azért nem fognak megérteni mert hülyének néznek, hanem emrt egyszerűen itt az sg-n nem sok emberrel lehet normálisan, normális dolgokról beszélni. -
cyrus #22 hmm, akkor ne várd hogy téged itt megértsenek, mert nem fognak.
az igazat megvallva én sem nagyon értem a hitnek ezt a fajta elmélyülését, de látom hogy vannak emberek, nem is kevesen akiket ez boldoggá tesz, és ők jól érzik magukat ha egy vasárnap elmennek, és ott énekelgetnek a többiekkel, ezt én meg is értem benned, de én tudom magamról hogy biztos nem fogok oda elmenni, mert én ezt nem tudom élvezni. -
Shadow_THH #21 ja pedig egy pedofil pszihopata állat akit már csak a varratok tartanak össze!!44 -
#20 Azt bírom, hogy fogalmatok sincs a vidám vasárnapról, mert max. 5 percig néztétek, de jól tudtok beszélni.
Ez van akkor is, amikor valaki azt mondja, hogy ő szereti Jacko-t, mindenki mondja, hogy lol de gáz, mert csak annyira ismerik, amennyit a híradóban beszélnek róla, de még egy számát sem hallották. -
#17 Igen! -
cyrus #16 hát nézd....
te szoktál oda a vidám vasárnapra menni ? -
Cicero #15 Nagyon szánalmas ez a Vidám Vasárnap... -
#7 Nem kell neki topik, tudjuk, hogy a legjobb műsor :) -
Shadow_THH #6 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5 De jó lesz, várom már hogy ki nyit a HírTV-n futó Péntek8-nak topikot, na én azon szoktam jókat röhögni! -
#4 Én néha nézem...jókat lehet röhögni. -
#3 egzöszájzbúk -
#2 nevetséges hogy ilyen szektás dolgokat közvetítenek!! -
#1 Sziasztok!
Itt oszthatjátok meg a véleményiteket a Magyar Atv-n futó Vidám Vasárnap című műsorról!