Vidám Vasárnap a Magyar ATV-n

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
a röhejes ebben, hogy bizonyos emberek ezt nagy révülettel hallgatják...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kori
egypárszor már rávettem magam hogy végig nézem de mindig undor fogott el a sok baromságtól amit mond

a kedvencem ezekbõl:

az indonézára lesujtó szökõár azért következett be mert isten még nem ült tárgyalóasztalhoz a természet erõivel, tehát nincs még köztük megállapodás, de ezekután leülnek és megállapodnak abban hogy többet természeti katasztrófákkal nem pusztítják az emberiséget

vicces és röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ahogy megláttam a topik címét, már pont jöttem be hogy most hûdenagyonmegmondomafrankót. de inkább mégse. :C
bey.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

fifi
történetesen nekem van fogalmam róla, és hihetetlen begyepesedett-riasztó-elszomorító dolognak tartom a sok átszellemült ember viselkedését...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

gkeeper
Igazad van!De nem azt várom, hogy megértsenek.Csak az a rossz az emberekben, hogy a homoszexualitást vagy az ehhez hasonló (Biblia szerint!!!)bûnöket mindenki el bírja fogadni.De azt ha egy ember Istent szereti és követi azt leszektásozzák és kirekesztik a társadalomból.De legalább van egy olyan televízió és azon egy olyan mûsor amire nem kell korhatár.Az a véleményem, hogy olyan emberek is meríthetnek belõle az életükhöz fontos tanácsokat akik nincsenek megtérve.Tehát ha ti végignéztetek már vagy 2 adást és azt mondjátok ti ezt nem bírjátok befogadni elfogadom.De olyan ember (általánosságban) ne formáljon véleményt aki esetleg csak kapcsolgatás közben véletlen rákapcsolt.Nekem ez a véleményem

dikki*yysw
A macsek 😞((

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

félre ne értsd, nem azért nem fognak megérteni mert hülyének néznek, hanem emrt egyszerûen itt az sg-n nem sok emberrel lehet normálisan, normális dolgokról beszélni.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hmm, akkor ne várd hogy téged itt megértsenek, mert nem fognak.

az igazat megvallva én sem nagyon értem a hitnek ezt a fajta elmélyülését, de látom hogy vannak emberek, nem is kevesen akiket ez boldoggá tesz, és õk jól érzik magukat ha egy vasárnap elmennek, és ott énekelgetnek a többiekkel, ezt én meg is értem benned, de én tudom magamról hogy biztos nem fogok oda elmenni, mert én ezt nem tudom élvezni.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ja pedig egy pedofil pszihopata állat akit már csak a varratok tartanak össze!!44

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Taranov
Azt bírom, hogy fogalmatok sincs a vidám vasárnapról, mert max. 5 percig néztétek, de jól tudtok beszélni.
Ez van akkor is, amikor valaki azt mondja, hogy õ szereti Jacko-t, mindenki mondja, hogy lol de gáz, mert csak annyira ismerik, amennyit a híradóban beszélnek róla, de még egy számát sem hallották.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gkeeper
Igen!

hát nézd....

te szoktál oda a vidám vasárnapra menni ?

Cicero
Nagyon szánalmas ez a Vidám Vasárnap... <#mf2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Taranov
Nem kell neki topik, tudjuk, hogy a legjobb mûsor 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://www.lohere.net - a MagyarChan

VinylToy
De jó lesz, várom már hogy ki nyit a HírTV-n futó Péntek8-nak topikot, na én azon szoktam jókat röhögni! <#mf1>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dynamic
Én néha nézem...jókat lehet röhögni.
seAke
egzöszájzbúk

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

nemcsakfeel
nevetséges hogy ilyen szektás dolgokat közvetítenek!!

*hihi ** *

gkeeper
Sziasztok!
Itt oszthatjátok meg a véleményiteket a Magyar Atv-n futó Vidám Vasárnap címû mûsorról!

← ElőzőOldal 2 / 2