Vidám Vasárnap a Magyar ATV-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a kedvencem ezekbõl:
az indonézára lesujtó szökõár azért következett be mert isten még nem ült tárgyalóasztalhoz a természet erõivel, tehát nincs még köztük megállapodás, de ezekután leülnek és megállapodnak abban hogy többet természeti katasztrófákkal nem pusztítják az emberiséget
vicces és röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
bey.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
az igazat megvallva én sem nagyon értem a hitnek ezt a fajta elmélyülését, de látom hogy vannak emberek, nem is kevesen akiket ez boldoggá tesz, és õk jól érzik magukat ha egy vasárnap elmennek, és ott énekelgetnek a többiekkel, ezt én meg is értem benned, de én tudom magamról hogy biztos nem fogok oda elmenni, mert én ezt nem tudom élvezni.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ez van akkor is, amikor valaki azt mondja, hogy õ szereti Jacko-t, mindenki mondja, hogy lol de gáz, mert csak annyira ismerik, amennyit a híradóban beszélnek róla, de még egy számát sem hallották.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
te szoktál oda a vidám vasárnapra menni ?
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,