The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem szabad a jó öreg BTK-ások (Bölcsészettudományi Kar) hibáját elkövetni, amikor kibaszott nagy, vagy 140-es betûtípussal kinyomtatott "Bérletosztás az Aulában" felirat elõtt megkérdezték , hogy hol osztják az elsõ havi bérletet...!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LackoMester
szerinted?NINCS

élet a legjobb méreg

IMYke2.0.0.0
Banner a smafu?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Doom 4
Hali most 153 hozzászolást nem olvasok de van már Crack?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

IMYke2.0.0.0
...vagy, hogy pár sorozatnak a részeihez én készítettem feliratot, amit késõbb viszont láttam, más neve alatt ...

IMYke2.0.0.0
Ugyan, még a fejembe száll a (kétes) dicsõség...
Szerinted, ki emlékszik már arra, hogy én fordítottam pl. ennek a játéknak elsõ részét? 😊

zeus89
igen, úgy tudom folytatódik

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

KranaZoli
Így gondoltam Én is.
Írtam is, hogy szememben "félisten" vagy 😉

De most már azt kell írjam mint keveseknek, hogy:

Kérem szépen, Ön egy Úr! (vagy kettõ 😊
<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

SötétBarom
A sztori folyamatos amúgy, tehát korrektül kapcsolódik az új a régihez?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Banner: "Kis szerencsével nem is lesz!"
Hehe, de gonosz. <#eplus2>

zeus89
Ez a játék a régi Riddick játék új köntösbe való átültetése?

Ha az Escape from Butcher Bay részére gondolsz akkor igen, viszont van egy Dark Athena része is, amibe ugyan annyi órányi játékot kapsz mint a régi játéknál volt. (A játék elején választhatsz a két játék közül)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

IMYke2.0.0.0
KranaZoli: Igen, gfreak fórumtársunk tökéletesen látja és fogalmazta meg, nekem nem kell annyit gépelnem 😊
Már 10 éve élek ennek a hobbynak.
Az utóbbi 2 évben , meg szinte ebbõl... de nem lehet megélni belõle. A minimálbér felénél egy kicsit lehet összekaparni egy hónapra kivetítve.
Céges lennék, akkor pedig elvinne mindent a sarc.

gfreak
igaz

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
nézd, én meg képregényeket fordítok,és nem pénzért..csak azért mert szeretem a képregényeket, és mivel itthon nem jutnak hozzá sokan, és nincs meg a kellõ nyelvismeret, nem tudják élvezni..én meg amúgy is szívesen elolvasok egy jobb sztorit kétszer-háromszor, ennyi erõvel le is tudom akkor már fordítani, no?

valami hasonló lehet a játékokkal is, nem egy vagy két embert ismerek akik azért nem állnak neki egy várva-várt játéknak, mert egy betût sem értenek belõle...karitatív kedvtelés 😉

Hogy mi.<#conf>

Snexi
jó lett a banner 😊

Bullet
Ez a játék a régi Riddick játék új köntösbe való átültetése hozzácsapva pár kiegészítõ küldetéssel és új név alatt kiadva.
Igaz vagy Hamis?

KranaZoli
Imyke

Engem "csak" az érdekel, hogy miért fordít vki játék programokat?!

- ebbõl meg lehet élni RGO profit szerzés?
- vagy csak kedvtelés?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Ugyanakkora, mint a fejlécben, csak a link direkt az swf-re mutat, a böngészõk meg ilyenek😊

[merlinw.org]

balee4
nem rossz, de sztem kevesebb legyen a homályosítás...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Nekem rohadt nagyban nyílt meg... .

IMYke2.0.0.0
😊

MerlinW(izard): hogy is van ez? 😊

MerlinW
Hogy kell ide nem youtube-os flash-t beilleszteni?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Így már világos a történet,a munkáid pedig szuperek.<#worship><#worship>

IMYke2.0.0.0
Azért, mert a US ARMY kiadta ingyenesen - szponzorálta - ez még nem lenne baj, de Patch v1.2-vel...
És mivel HEX-ben fordítottam az alapverziót, el lehet képzelni, mennyire örültem annak, hogy vélhetõleg a magyar játékosok 60-90%-ának az 1.2-es lesz meg, amivel nem mûködik majd a fordításom...
Sajnos, sok helyen különböznek a fájlok, így nem egyszerû a megoldás, bár, ha nagyon nekifeküdnék, talán lehetne csinálni valamit vele...

balee4
Chronicles of Riddick: Dark Athena PC Retail and Digital Distribution Version 1.01 Patch
Patch fixes the following issues:

- Multiplayer - User is unable to join an online session hosted by a patched game or a game with downloaded content and message "Blahblah" is displayed.
- Multiplayer - User is unable to join an online session if the port is not forwarded to 30000. This causes the message "session no longer exists" to be displayed.
- Assault on Dark Athena - Game crashes on throwing the guards body into the rotating fan.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Area 51 mért nem került ki netre?

Amúgy nem tudja valaki hogy a játék 1.01-es frissítése mit eszközöl??
gfreak
az meg véletlenül sem fordul meg a fejedben, hogy valaki megdolgozik azért a pénzért amit játékokra költ az ember...és igen, vedd meg a játékot ha akarsz játszani...a boltban sincs ingyen kenyér meg tej

Amúgy régen írtam Evin-nek a GRAW 1. és 2. részével kapcsolatban, hogy bizonyos részeknél (parancskiadásnál) a játék összeomlik, de úgytom honosítás nélkül is
Veszem a szitut.
IMYke2.0.0.0
Igen. Bár nem vagyok warez-hívõ , de a kivétel erõsíti a szabályt...

IMYke2.0.0.0
A Riddick-nek Tom Evin barátommal nekiugrottunk.
Õ teszi bele az elsõ honosításom anyagát a feltupírozott verzióba, én pedig fordítom az Athena-részt.

Most már csak egy játék kellene, hogy lássam mozgásban is 😊

The Protector
ha lessz crack én lehet hogy elküldöm neki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az EMV-t azt tudtam jaja
The Protector
Szar nete van és ha vki postázza neki akár a kalóz verzsönt akkor meg tudja csinálni.Viszont a sima riddick fordítás tökéletesen átültethetõ ebbe kis módosításokkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Készítek, hivatalosakat. Az EVM jelenlegi palettájának 90%-át én fordítottam 😊
Aztán ott a tavaly karácsonyra kiadott Dungeon Siege 2 MAGYAR MOD-om (csak 690 M😎... aminek hamarosan feltolódik a netre a totál végleges verziója.
S akkor még van egy pár, ami foltozódik.
Az újak közül: Space Siege, Saints Row 2...

Esetleg a Riddick remake-jét szerinteed??
The Protector
Pedig vannak.Folyamatban van pl:Saints Row2 honsoítása.És jól halad vele mert egy faszagyerek.

balee4
nem rég jelent meg a Dunegon Siege 2 és kiegjének full honosítása, nem kicsit durva vállalkozás volt...

Készítesz még honsoításokat, mert nemigen tudok új játék honosítását a kezedben mostanság
én személyszerint rühellem az ilyen gazdagfiús beszolásokat meg a gazdáit is
LackoMester
igen tatrtsuk fent rendet....tudjuk mindnyájan lesz..<#mf1>

élet a legjobb méreg

balee4
vagyis szövegxD

balee4
jó lett a zsöveg😄

Húha, amúgy már régóta nem foglalkozol magyarításokkal mi??
IMYke2.0.0.0
Tetszik a banner és a szöveg is! Mindkettõ egyedi 😊

IMYke2.0.0.0
Most ugye viccelsz?