The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem most már beszéljünk, a hüvelygobáról....

MerlinW
RPG = az vagy aki szeretnél lenni, úgy játszol, ahogy szeretnél, olyan feladatokat oldasz meg amiket szeretnél, úgy, ahogy szeretnéd, akár társasággal, ha úgy szeretnéd (egyszerre egy társad lehet, de moddal ez változtatható)

Linearitás csak a fõszálon van, de azokat a feladatokat is többféleképpen intézheted. Van FPS mód, természetesen, de majd rájössz miért nem hasznos, max csak 1 v 1 ellen.

És most nyomás a Fallout topikba...

[merlinw.org]

Shep
De a sok szemetet lehetne a dühöngõbe, vagy akár fel lehet menni chatre vagy tudom is én. Ezzel a sok szeméttel csak felesleges munkát generálunk a moderátoroknak, és ugyan mindenki szarik rájuk, de nekünk se esne jól a felesleges plusz munka. Egyébként meg ha rám hallgattok mindenki azt csinál amit akar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KranaZoli
..., hogy a témánál maradjunk. <#zavart1>

Asszem amíg nem lesz törés ez lesz az a topic, ahol mindenrõl lehet beszélni. 😊

FALLOUT 3

Aha, kb. ezekre voltam kíváncsi. Szeretem, ha nem rövid egy game. Ez a karakterfejlõdés mondjuk eléggé messze áll Tõlem, azonban így érdekesebben hangzik... Eddig fingom se volt, hogy mi ráknak a karakter fejlõdés. Cja, hogy olyan tulajdonságokkal fog bírni a karakterem. 😊

Mi van a lövésekkel és nem lehet FPS módban?!
😞

Még ez érdekelne, hogy ez mennyire pörgõs játék?! Az akció részek az akció dúsak, sok van-e, még errõl vmi help féle... <#worship>

Ill. végig egyedül vagyunk, vagy van benne csapat is?!

Riddick

Mi a pöcsömet beszéljünk addig róla, amíg:

1.) vagy nincs crack, ami mûködik is, vagy
2.) nem vette meg mindenki pénzért, aki ide posztol...

Azoknak(annak) akinek furcsa, hogy miért van ennyi HSZ.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

IMYke2.0.0.0
Vannak kivételek 😊)))
De nem elegen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
kikérem magamnak, eredeti a Fallout 3-am😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szolnokboy1
tudod, hogy az sg-n nem szokás sem vissza-, sem a banner alatti feliratot olvasni. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

wesker24
A banner nincs jól megirva ! Warez verzió van csak crack nincs még !
IMYke2.0.0.0
Basszus. Hogy le vagyok maradva a warezelõk mögött... eszméletlen 😊
Még a kezemben sem volt a Fallout 3 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez az, csak katonásan! 😊

MerlinW
kicsik a karakterek a fejlécben?

[merlinw.org]

The Protector
NINCS.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szolnokboy1
157 új üzenet! Van krekk????

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Shep
Jó ez a topic fõleg, hogy már lassan már a kínai nõk helyzetérõl és a bálnák szaporodásáról is szó lesz csak a játékról nem. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Ja csak anélkül meg semmit nem tudsz megölni vagy csak nagyon nehezen sok lõszer pazarlásával.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nem kötelezõ használni a VATS-ot

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

davidka003
Na úgy látszik én vagyok itt az egyetlen akinek nem jött be a Fallout 3. Akkor sem játszanék vele ha fizetnének. 😊
2 órát bírtam utána shift+del. Engem fõleg a VATS zavart, hogy mindig megáll a játék és úgy kell lõni. Nem szar játék, csak nekem nem jött be.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
én is 65 óra körül járok, egyáltalán nem rövid, a fõszál tényleg kevéske, de nem is érdemes végigrohanni rajta, nagyon állatok a mellékküldik, illetve a felfedezés sem unalmas egy kicsit sem😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lassú vagy XD

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Kiegészítõket meg nem próbáltam mivel kell hozzá patch, amivel nem mûködnek a mentéseim. 32óra játékidõt meg nem akarok kidobni.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Fõszálra értetem.
Amúgy az után nem is nagyon találtam küldetések, szinte semmit, pedig mindenhol voltam már.... Oblivion-hoz képest rövid, nagyon is.

gfreak
na igen, ez a legnagyobb erõssége a játéknak...gyakorlatilag addig tart amíg akarod 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

rövid??
65órányi játék van mögöttem és még nem fejeztem be

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

MerlinW
Az, hogy rövid-e a játékstílusodon múlik. Nekem ~100 órám van benne és a fõszál felénél sem járok. MEllék küldiket csinálom és felfedezek. Nameg van már két hivatalos kiegészítõ is hozzá.

[merlinw.org]

gfreak
OFF: végignyomtam egyszer, meg még futkároztam szabadon a világban...nem rossz, eléggé logikus a fejlõdés (tehát amilyen képzettséget akarsz használni, azt nyomod fel, teszem azt nagy puskákkal lövöldözõs hentelõmester akarsz lenni, akkor a big guns/energy weapons cuccot nyomatod 😉 )

tehát a fejlõdés/szintlépés miatt nem kell parázni, mivel van magyarul is, ezért a küldetésekkel/párbeszédekkel sem lesz gond 😉

azt kell megszokni, hogy hiába nyomod FPS nézetbõl, és hiába célzol profin, ha nem vagy elég képzett akkor nem lõsz pontosan fejet/sebzel hatmilliót 😉

MerlinW
Jó😊

[merlinw.org]

Én végig is vittem. Szerintem irdatlan rövid. Nagyon hasonlít az Oblivion-ra.
High textura pack-al még szebben néz ki. Szerintem ne hagyd ki, jó kis játék.
Nem egy bonyolult game. Nem kell hozzá semmi RPG elõélet XD
Mit akarsz tudni róla????

KranaZoli
Jaja!!! <#wink>
FAR CRY 2-re is várni kellett mire megszülték, de csak összejött vhogyan 😊

Ha már annyi OFF volt (szint csak az 😊 - mind1 -

FALLOUT 3-ról tudna Nekem mesélni vmit, hogy milyen game is?!
Feltettem pár hónapja, kicsit játszottam vele, aztán parkoló pályára került egyéb gammák miatt. Most meg látom van belõle magyar verzió és van hozzá vmi High Texture csomag... Így elkezdett érdekelni, mert szimpatikus amiket láttam róla Jútyúbon, ill. ez az RPG/FPS keveredés.

Azonban semmi elõzményem nincs, mert RPG-kel nem játszottam. Itt viszont szimpi ez a poszt apokaliptikus világ ill. ahogyan elnézem a képeket nem lehet ennek annyira kaki grafja...

Milyen egy játék ez a FALLOUT 3 ?!

(mondjuk aki tolta is 😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gfreak
Akkor már ide a szövegdobozba kéne egy "Mielõtt kérdezel: NINCS CRACK!" feliratot (mint a GTA4 topikban a "Mielõtt kérdezel olvasd el a FAQ-ot" )

KranaZoli
Be kellene tenni vmi script-et a "Nincs warez verzió még!" szöveg helyett, amiben a Crack szó szerepelne és legalább naponta mást írna ki: Nincs még Crack, Nincs még mûködõ crack, Még ma sincs crack, Mondom, hogy nincs még Crack, stb... <#zavart1>

gfreak
itthon szinte semmilyen származást nem kedvelnek...hiszen a "magyar" is öli a "magyart" párt/egyház nevében...ha meg már az sem jó indoknak, akkor jöhet a "parasztok a városlakók ellen"...úgyhogy igen, mindenki szerencsés akit meglegyintett a rasszizmus és nem halt bele...de szerintem fejezzük be az offolást mielõtt beröfög valaki és vitát robbant <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Egyetértek. Mondjuk, én olyan származású is vagyok, amit itthon nem nagyon kedvelnek... igaz, engem rasszizmus egész életem során csak egyszer érintett... nem volt kellemes, de legalább nem öltek meg.
Szerencsés vagyok?

gfreak
lehetne több embernek is jelszava <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Megnyugodtam. Akkor mégse kínai 😊

IMYke2.0.0.0
Van sejtésem, de mostanában a "No Racism" is az egyik jelszavam lett... 😊

Prince23
Lol mi a fasom vabn méár itt? ki jött a demója vagy mi? hogy 223 úk üzenet...

ja értem, ki jött a játék bannerje <#idiota>

Rage47
hülyül (adatlapja)
MerlinW
Hát te merre laksz?😊

[merlinw.org]

Gubberx
nincs olyan verzió még amihez lenne crack is

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

kicsit olvas magyar,warez nevü játék segitség nem értem ezt ni

Blizzard Entertainment [email protected]

gfreak
azt hogy meg kell venni 😉

sajna mit jelent warez nincs?

ez jó megjelent usa romania még nincs mikor jön ott ti magyaroknál,itt törik fel amint lesz vannak tudós programozós,testvérem lány és profi

Köszi rendes vagy, de azért kérdezn csak szabad nem??
KranaZoli
Ez igaz. De ha lesz, akkor legalább villogjon, vagy vmi. <#zavart1>
Ha meg lesz, akkor nem is tudom?! <#fejvakaras>

#909-es HSZ-m sikerült elkúrnom 😞 , hogy azt a jó édes anyámat 😊

MerlinW
Hát nézd meg magad paszki😄

[merlinw.org]

Gubberx
jó de a crack szó nem szerepel benne, ezért sokaknak nem egyértelmû hogy crack sincs még <#idiota>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

És a Madborn-tól lévõ crackkel mi a helyzet? Tudom hogy nem müxik, de mit reagál a játék rá?
KranaZoli
Hát Én pl. mai napig összekeverem, hiába van kiírva egy ajtóra, hogy HÚZNI/TOLNI, hogy most merre is nyílik. <#zavart1>

KranaZoli
Ez igaz. De ha lesz, akkor legalább villogjon, vagy vmi. <#zavart1>
Ha meg lesz, akkor nem is tudom?! <#fejvakaras>