The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Linearitás csak a fõszálon van, de azokat a feladatokat is többféleképpen intézheted. Van FPS mód, természetesen, de majd rájössz miért nem hasznos, max csak 1 v 1 ellen.
És most nyomás a Fallout topikba...
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asszem amíg nem lesz törés ez lesz az a topic, ahol mindenrõl lehet beszélni. 😊
FALLOUT 3
Aha, kb. ezekre voltam kíváncsi. Szeretem, ha nem rövid egy game. Ez a karakterfejlõdés mondjuk eléggé messze áll Tõlem, azonban így érdekesebben hangzik... Eddig fingom se volt, hogy mi ráknak a karakter fejlõdés. Cja, hogy olyan tulajdonságokkal fog bírni a karakterem. 😊
Mi van a lövésekkel és nem lehet FPS módban?!
😞
Még ez érdekelne, hogy ez mennyire pörgõs játék?! Az akció részek az akció dúsak, sok van-e, még errõl vmi help féle... <#worship>#worship>
Ill. végig egyedül vagyunk, vagy van benne csapat is?!
Riddick
Mi a pöcsömet beszéljünk addig róla, amíg:
1.) vagy nincs crack, ami mûködik is, vagy
2.) nem vette meg mindenki pénzért, aki ide posztol...
Azoknak(annak) akinek furcsa, hogy miért van ennyi HSZ.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
De nem elegen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Még a kezemben sem volt a Fallout 3 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2 órát bírtam utána shift+del. Engem fõleg a VATS zavart, hogy mindig megáll a játék és úgy kell lõni. Nem szar játék, csak nekem nem jött be.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Amúgy az után nem is nagyon találtam küldetések, szinte semmit, pedig mindenhol voltam már.... Oblivion-hoz képest rövid, nagyon is.
Racism is a weapon of mass destruction!
65órányi játék van mögöttem és még nem fejeztem be
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
[merlinw.org]
tehát a fejlõdés/szintlépés miatt nem kell parázni, mivel van magyarul is, ezért a küldetésekkel/párbeszédekkel sem lesz gond 😉
azt kell megszokni, hogy hiába nyomod FPS nézetbõl, és hiába célzol profin, ha nem vagy elég képzett akkor nem lõsz pontosan fejet/sebzel hatmilliót 😉
High textura pack-al még szebben néz ki. Szerintem ne hagyd ki, jó kis játék.
Nem egy bonyolult game. Nem kell hozzá semmi RPG elõélet XD
Mit akarsz tudni róla????
FAR CRY 2-re is várni kellett mire megszülték, de csak összejött vhogyan 😊
Ha már annyi OFF volt (szint csak az 😊 - mind1 -
FALLOUT 3-ról tudna Nekem mesélni vmit, hogy milyen game is?!
Feltettem pár hónapja, kicsit játszottam vele, aztán parkoló pályára került egyéb gammák miatt. Most meg látom van belõle magyar verzió és van hozzá vmi High Texture csomag... Így elkezdett érdekelni, mert szimpatikus amiket láttam róla Jútyúbon, ill. ez az RPG/FPS keveredés.
Azonban semmi elõzményem nincs, mert RPG-kel nem játszottam. Itt viszont szimpi ez a poszt apokaliptikus világ ill. ahogyan elnézem a képeket nem lehet ennek annyira kaki grafja...
Milyen egy játék ez a FALLOUT 3 ?!
(mondjuk aki tolta is 😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szerencsés vagyok?
ja értem, ki jött a játék bannerje <#idiota>#idiota>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Blizzard Entertainment [email protected]
Ha meg lesz, akkor nem is tudom?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
#909-es HSZ-m sikerült elkúrnom 😞 , hogy azt a jó édes anyámat 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ha meg lesz, akkor nem is tudom?! <#fejvakaras>#fejvakaras>