The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
de most érted: nem mindenképpen kell vírusnak lennie, lehet hogy egy jópofa exe ami egy jópofa loopba zárja a gépet xD violt már ilyen. hitelesnek tûnõ nfo-t meg mindenki tud csinálni (akár úgy hogy fogsz egy régit és átírod) <#nyes>

ez a más f@szával verem a csalánt hozzáállás...csak ha reklámozod, akkor legalább TE próbálnád ki...én tuti nem próbálok rá (mivel tutibiztos hogy kamu)cserébe nem is ajánlgatom másnak sem 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

grebber
Ez a két crack már fennt van egy ideje és nem mûködik egyik sem,de ezt már kitárgyaltuk rég!

Next PC upgrade: 2022

Én nem próbálom ki, majd ha sok pozitív visszajelzést hallok róla.

gfreak
a puding próbája.....<#ravasz1>

Hát nemtom, lehúztam a Vitality-sat, nem jelzett az AVG semmi vírust, és az nfoja is elég részletes, és hitelesnek tûnik.

gfreak
hehe..nekem a Chrome blokkolta 😉 különben fake crack mindkettõ nagy valószínûséggel...legalábbis voltak ilyenek a rlslog-on is 😉

Húztam már le arról az oldalról(ahova átirányított)mûködõt.

Nekem az AVG nem blokkolta...
Az Avast nem túl érzékeny???😊

Nekem az avast blokkolta az oldalt.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Üdv!
A gcw ide irányított:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://gf.wiretarget.com/dark_athena.htm

Vki nézze meg, hogy mûködik-e.

Ja elfelejtettem, game.co.uk angliai bolt. 3 font a postaköltség. Azaz annyi, mint a CDgalaxistól.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

CDGalaxison még nincs. 576-on sincs. Szóval várnod kell. Ezen két helyen rendeled, kiviszik neked, élj akárhol!

Vagy külföldrõl rendeld meg: itt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

gfreak
a rlslog-on csekkelgetem a fórumot (röhej, ennyi fake cracket), meg a gcw-n 😉

de már nemsokára megjelenik, akkor meg úgyis megveszem 😉 és akkor még a korongomat sem kell koptatni, jó lesz a clone mountolva 😉

Egy hülye kérdés: nem tud valaki kapcsolatba lépni valamelyik crackelõvel, hogy esetleg hogy áll a crack folyamata (siker vagy nem siker) vagy ilyesmi 😊
Vagy esetleg más forrás amibõl többet megtudhatunk, nem csak azt mindig "HOGY NINCS CRACK"
cdgalaxis...talán postán is küldik
Prince23
Böngészd a steamet, hátha föllövik rá, vagy direct2drive-rõl le tudod tölteni... bá sztem te a dobozos verziót várod...

Sziasztók!

Honnan tudnám elõrerendelni a játékot biztosra,biztos dátumra ?
Kolozsvári vagyok,remélem ez nem jelent akadályt, könyveket már többször is rendeltem a Booklintól.
Probálkoztam a Saturnál,de az valami miatt nem mükõdik.Más helyet pedig nem találtam.
Elöre is köszi.

Az a reménységünk,hogy egy másik világon örökkévalóak leszünk,csak abból a reménytelenségünkből ered,hogy itt nem lehetünk azok.

gfreak
szépek lesznek az eladások PC-n is szerintem...akik anno kihagyták a Butcher's Bay-t (mint pl. én) most tuti hogy nagyobb számban csapnak le erre (ráadásul az ára is kedvezõbb mint a legtöbb AAA kategóriás játéknak)

grebber
Ja egy oldal nem lenne rossz ami ezt jegyzi hány db-ot adtak el belõle!

Shep
Box-ra biztos, de én kíváncsi lennék egy PC-s eladási adatra is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
Hát azt hiszem lesz ebbõl folytatás.
Mert ugye azt ígérték, ha ez sikeres lesz, akkor lesz következõ rész. És a védelem megkerülése nélkül, miért ne lenne az.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Vagy fordítva.

Doom 4
Szerintem már rég kész van a Duke Nukem Forever de olyan jó lett hogy megtartották maguknak XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

DarkSector
Nincs olyan hogy feltörhetetlen...csak olyan hogy mikor.
És nem kell éveket rá várni. 1-2 hónap és meglesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát a DNF-es védelem nem érdekel, azt én látatlanban megveszem, nem érdekel se demo se semmi csak jönne már, de majd mikor már majdnem kész lesznek rájönnek, hogy á szar ez az unreális 3 endzsin, kezdjük elõrõl valami újjal mert már van sokkal szebb játék is, és így aztán ez egy soha el nem készülõ játék lesz. Azért jó lehet nekik 15 éve csak szórakoznak és még mindig van mibõl éldegélni pár évig :9

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
akkor azt is megvesszük, ahogy a Riddick-t is. jövõ héten jön😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
UK TOP10 - Majdnem trónfosztás!

Kapcsolódó játékok: Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Az Assault on Dark Athena csaknem letaszította a trónról, az öt hete ott tanyázó Wii Fit-et.

Eltelt egy újabb hét, és angliában még mindig a Wii Fit a király. Ezúttal azonban megingott a trón. Az igencsak szimpatikus Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena csaknem trónfosztást követett el.

Már ötödik hete trónol az összesített lista elsõ helyén a Wii Fit, de bennfentesek szerint ezúttal kicsin múlt, hogy az Assault on Dark Athena nem taszította le a Nintendo üdvöskéjét. Riddick kollega ugyanis egy huszárvágással második helyre érkezett a múlt heti listára. Kiderül majd, hátha a jövõ héten sikerül.

Na hát akkor, lássuk a listát:

1. Wii Fit (Wii)
2. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (Xbox 360)
3. Professor Layton and the Curious Village (DS)
4. Mario Kart Wii (Wii)
5. Wii Play (Wii)
6. The GOdfather II (Xbox 360)
7. Resident Evil 5 (Xbox 360)
8. Dr. Kawashima's Brain Training (DS)
9. The Godfather II (PS3)
10. Resident Evil 5 (PS3)

info: Gamestar

gfreak
a DNF holokockan fog megjelenni...csak az a baj hogy addigra mar elavult lesz

sry: j

most gondoltam bele<#wow2>

ha a duke nukem forever-t majd kiadják ilyen védelemmel<#mf1>

majd az unokádnak feltörik<#eplus2>

de talán még a gyereked idelyében kiadják azt is<#taps><#duhos2><#action>

IMYke2.0.0.0
Ha nem más, kalapáccsal és vésõvel 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gfreak
az AITD torésére is vártak vagy két-három hónapig 😉

Evinnek igaza van: amit ember megír, ember fel is tör 😉

IMYke2.0.0.0
Hidd el, el fog jönni annak is az ideje...
Bár, akkoriban a StarForce-ról és a SecuROM-ról is hasonlókat véltek a hozzáértõk... s lõn másképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Van pár biztos dolog az életben: adó, halál, és hogy minden feltörhetõ.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Most azon röhögök magamban, mi lenne, ha az összes játékot ilyen védelemmel adnák ki. <#idiota>
Bár nem sokkal emelné az eladást (a kezdetekben biztos nem), de a warez visszaszorulna.

MerlinW
"Természetesen nem lehet."

Már hogyne lehetne? Az összes Steam-es, Live-os cuccom ki van írva. És még telepíteni sem kell õket. Az aktiválás a lényeg, nem az adatok... sõt, ha úgy tetszik töréssel akár net nélkül is használhatod õket.

[merlinw.org]

Shep
Akkor még van idõ 😊

grebber
1-2 hónap kb!

Shep
Az Alone-nál mennyi idõ múlva jött a crack, ki emlékszik még rá?

lwb
5-10 év múlva - ha elveszítetted -, akkor max megveszed még egyszer 5 USD-ért. Vagy leszeded warezbe és használod a gyári aktiválást, ha 5 USD-t sokalsz.

De ahogy gondoljátok. 😊

bon
Én is a kézzel megfogható program vásárlást szeretem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Lobsterman
Egy mai játékot meg játszol 2 órát és elfelejted. Ami meg kivétel azt kell megvenni és nem a szemetet. Talán a fejlesztõk/kiadók is észbe kapnának, hogy nem gyönyörû grafika és 0 játékélmény kell.

Lobsterman
És ha elõ akarod venni 5-10 év múlva és nincs meg a gépen, és letörölték a netrõl? De ha még fent is marad olyan sokáig a neten, fene aki töltögeti újra és újra. Jobb a doboz+dvd. Fizikailag megvan legalább cucc. Én sem vennék soha softwaret a netrõl. Inkább kivárom azt a pár napot amíg megjelenik, vagy lewarezolom.

The Protector
én viszont régimódi vagyok.

Netrõl max a warez.De az eredetit jobban komálom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lwb
Természetesen nem lehet. De minek? Van elég hely a gépen, ha uninstallálom, majd újrarakom.

Azóta szoktam le a dobozos vásárlásról, amióta idén már a második gyári dvd-met alig akarja beolvasni a gép (mindkét gép, a laptopon még nem próbáltam). Semmi nem tart örökké. Egy mai játékot pár hónapig játszol, aztán elfelejted. Erre pont alkalmas a letöltés. Nincs idõm meg kedvem kivárni, amíg a magyar bolthálózat is méltóztatik megszerezni. Arról nem is beszélve, hogy sokszor elcseszik és kéretlenül is a szarul magyarított (rossz esetben szinkronizált) szemetet kapom.

Egyébként ez nemzetközi trend. Kb a PC-s játékeladások 60%-a már online zajlik. Steam stb ebbõl élnek.

The Protector
Kurvaélet hogy nem töltök pénzért legálisan a netrõl.Olyan mintha lewarezolnám.Mintha nem is venném meg.A dobozban meg a papírokban szeretek gyönyörködni.

Amít így a netrõl szedsz eredetiben azt ki lehet írni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lwb
Digitálisan már rég megvásárolható, csak az vár, aki dobozfetisiszta. 😊

A játék amúgy jó, a BB jobb volt, de a DA sem rossz. Nincs benne olyan sok mellékküldetés, mint a BB-be és túl sok az akció, de összességében érdekes próbálkozás.

Viszont a BB is ugye benne van a csomagban és toltak valamennyit annak is a grafikáján.

The Protector
Sokan megvennék de csak 2 hét múlva lessz megvásárolható.

sztem tartsd meg, es ha kijon egy uj release csak a par megas crackot kell lehuznod 😊

Amugy vki, milyen a jatek? 😄 Vagy mindenki krekkre var?

Maxtreme
Am. meg ha lesz törés, akkor minden verzióhoz jó lesz, hisz az alap játék minden esetben ugyanaz..