3013
  • Metalmilitiakid
    a dark athena végén a kurva jó aza zúzós metál a stáblistánál :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért is ironizáltam... nehogy már ennyit ne bírjon ki... helyette "Reloaded"-ezik.
  • balee4
    Grat, keményen 2000 Ft a játék.
  • Metalmilitiakid
    hello most az escape the butcherbay részét játszom a játéknak, és el kellene rakni a fegyver (unequip) azt írták több helyen hogy az 1 es a fist, de nekem azon a knuckle duster van és így nemtom elrakni a fegyot, ilyenkor mivan ?
  • IMYke2.0.0.0
    Gratulálok...
  • zsozso29
    The.Chronicles.of.Riddick.Assault.on.Dark.Athena-RELOADED
  • IMYke2.0.0.0
    Rosszul sejtem, hogy nem eredeti lemezzel rendelkezel?

Az eredeti lemez (is) a telepítés során felmásolja a gépre a TAGES-védelem fájljait, majd kér egy újraindítást [Windows 7 alatt valószínűleg nem].
    Az újraindítás XP alatt is kihagyható, de nem ajánlott.

A WRZ változat esetében a procedúra bonyolultabb, korábban le lett írva, már nem emlékszem a pontos lépésekre.
    Legfőbb jellemzője, hogy NEKED kell, kézzel létrehoznod egy mappát, és abba bemásolni a feltört TAGES-védelem fájlját(ait).
  • dupcsik
    ezt adja inditáskor
    the drivers require installation /with an administrator s account/.
    do you want to proceed now?
    igen-nem
    következö ablak:tages drivers
    unable to proceed /error 1275/
    következö ablak: hiányos jogkör:a program első futtatásakor rendszergazda
    jogkörrel kell rendelkezned.
  • dupcsik
    köszi a választ de ezt probáltam ugyanazt irja
  • IMYke2.0.0.0
    Rendszergazdai jogosultságokkal kell indítanod - jobb klikk az indító alkalmazásán és "Futtatás rendszergazdaként".
  • dupcsik
    helo! Chronicles of Riddick- Assault on Dark Athena játékot felraktam a win7re azt adja hiányos jogkör:a program elsö futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned és kirak
    mit kel vele csinálni köszi
  • bobakrome16
    hello nkem valaki tudna kuldeni erre emailre egy torrent fájlt [email protected]
  • simi69
    A probléma megoldódott...:-) Köszi
  • koschwarz
    na jo itt egy igazi is, jó kedvemben vagyok, bár te is rákereshettél volna. a megvétele továbbra is javasolt.
  • koschwarz

itt a megoldás.
  • simi69
    Sziasztok!!! A játék elindítással akadtak gondjaim, ugyanis olyan helyeken kellene felülírnom dolgokat, amilyen mappákat létre sem hozott a rendszer(windows7)...ezeket a leírásokat találtam hozzá:
    Telepítsd az 1.01 patch-et
    A vca.bin fájlt másold be ide:
    Cocuments and Settings/All Users/Application Data/Tages/100663362

vagy
    CrogramData/Tages/100663362

A patch.exe-t pedig ide másold:
    Atari/The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/System/Win32_x86
    Ezután indítsd el innen ezt a fájlt.

Tud valaki ebben segíteni?
  • Jockey
    koszi a tippet, de eredetibe van meg kb 1 eve, de a win7et most raktam fel...
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel olcsó a játék, ezért az egyetlen értelmes megoldás a megvásárlása [1.990 Ft].
  • Jockey
    sziasztok
    gondom van a jatekkal.
    win7em van amire valami tages drivert akr telepiteni a jatek, de awin nem preferalja, igy viszont nem tudom inditani agammat, van valami ertelmes megoldas?
  • Vér Istvánka
    "megvettem" de 1.1-es verziót kaptam, amit értelemszerűen nem tudok 1.01-re patchelni.
    A leírt módszerrel nem tudom elindítani a játékot, a patch exe elindítás után azt írja, hogy talán használatban van a file (persze nincs használatban), zárjam be és próbáljam újra.
  • PanzerWolf
    Köszi sikerült!Így kiadni egy játékot ilyen bugosan!Néha volt panel a falon de,én nem láttam,tök véletlen használtam,aztán Riddick beszélt a semmihez de,válasz nem jött.Amúgy állat nagyon ezeket leszámítva!
  • IMYke2.0.0.0
    Tedd fel a magyarításunkat - lejjebb már írtunk, sokszor - és azzal nem lesz ilyen gondod!
  • PanzerWolf
    Jah eredetiben van meg nekem és elvileg fel van pecselve.Hibás lenne a játék vagy mi?Többször is próbáltam az utolsó 1-2 mentést betölteni ,de ugyan ez van mindig.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy visszatértem a mechával a börtönrészleghez és ott kinyirtam azz ellenfelt és nem tudok kiszállni belőle.Hiába nyomkodom az E betüt!Pedig a szellőzőnyílásba kellene továbbmenni.Érdekes,hogy ezen a videón 2 mechát nyír ki.Nálam csak egy van.Aztán mikor odamegy a terem végébe kiírja a gép,hogy exit mecha a bal alsó sarokba.Nekem nem.
    5. fejezet
  • csab76
    Csao!
    tudna valaki küldeni nekem egy sorozatszámot a Riddick assault on dark athena-hoz
    Köszi!!!!!
  • koschwarz
    indítsd el a lemezről a setup-ot, azt elvileg jónak kell lennie.
    vagy a ccleaner (így ahogy írom, keress rá) nevű kis szuper tisztítóprogrammal tisztíts egyet (mondjuk itt be kell állítgatni a progiban, hogy mit akarsz tisztítani).
  • atyca
    Sziasztok!
    Újraraknám,de nincs install,csak play.Valami maradt a registryben.De hol?(win7)Előre is köszi.
  • koschwarz
    igen, a két játék meg a 2 mozifilm összességében adják ki a riddick-univerzumot, a filmekkel együtt talán nem tűnne olyan kurta-furcsának a vége. egyébként pont egy egy az átlagosnál valamivel összetettebb játékkal csaptál bele a közepébe, úgyhogy gratula! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mert nincs vége... ahogy a filmeknek sem - [2011-12-re várható a 3. film]

[Félreértések elkerülése végett: a The Chronicles of Riddick: Dark Fury nem része a trilógiának!]
  • juhaszne betty
    Végeztem. Elég kurta fura a vége többet vártam a végére.
  • juhaszne betty
    Köszi megvan de a hivatalosat töltöttem le, és működik. Igaz, hogy megizzasztott,de csak azért mert nem vagyok járatos ezekben az ügyekben. arrol nembeszélve, hogy a visszaolvasásokból nekem sokminden kínai. Nem éretm a ti nyelveteket. Azt is látom, hogy sokan máshol akadtak fel, amin én simán átjutottam. A gépem nem profi,az elején még a játék sem akart elindulni, de afrissitések csodát műveltek. Több nagy játékom van amivel nem boldogulok, és ráadásul már régiek is így segítséget se tudok kapni ha valami nem megy.
  • Evin
    Meg az extrák, amiket azóta sem javítottak.
  • koschwarz
    ez igaz...de hát becsúszott ez a hiba. de nem bonyolult, ha letöltötted, akkor egyszerűen csak telepíteni kell, dupla katta a letöltött fájl-ra, nyomogatni az okékat és jó lesz a játék.
  • IMYke2.0.0.0
    Menni fog.
    Amennyiben a nem hivatalos honosítást töltöd le - INNEN: KLIKK -, akkor biztosan nem lesz problémád.
    A hivatalos honosítás javítása, állítólag, szintúgy problémamentessé teszi a játékot, de jobb félni, mint megijedni...
  • juhaszne betty
    köszi! Csak azt nem értem ha megveszek valamit a boltban magyar felirattal miért kell letölteni hozzá bármit. Azt hiszem ennyiért megérdemelnénk, hogy minden probléma nélkül menjen. Ráadásul én csak most kezdem ezt az egész játék mizériát s a gép kezeléséhez is hülye vagyok meg persze már nem mai csóka vagyok. Most tanulom az internet kezeléstől kezdve mindent. Lehet, hogy nem is sikerül ezt a problémát olyan egyszerűen megoldani.
  • koschwarz
    hotfix kell neki.
  • Evin
    Röviden:
    Visszaolvasás->letöltöd a hivatalos fordítás javítását vagy a hobbi fordítást.
  • juhaszne betty
    Sziasztok !
    Segítsetek, Hogyan lehet kiszálni a Mech-ből mert nem tudok s előttem van a szellőző
  • Tatyla
    valami vilage sucure nevű helyen van egy cimborám és azt mondja hogy a falból kijön egy szörny azt hogy kell kiiktatni? nincs internete csak xbox-a így engem kért meg :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kerülj mögé... és rájössz.