3013
-
#2973 a dark athena végén a kurva jó aza zúzós metál a stáblistánál :D -
#2972 Ezért is ironizáltam... nehogy már ennyit ne bírjon ki... helyette "Reloaded"-ezik.
-
#2971 Grat, keményen 2000 Ft a játék. -
#2970 hello most az escape the butcherbay részét játszom a játéknak, és el kellene rakni a fegyver (unequip) azt írták több helyen hogy az 1 es a fist, de nekem azon a knuckle duster van és így nemtom elrakni a fegyot, ilyenkor mivan ? -
#2969 Gratulálok... -
zsozso29 #2968 The.Chronicles.of.Riddick.Assault.on.Dark.Athena-RELOADED -
#2967 Rosszul sejtem, hogy nem eredeti lemezzel rendelkezel?
Az eredeti lemez (is) a telepítés során felmásolja a gépre a TAGES-védelem fájljait, majd kér egy újraindítást [Windows 7 alatt valószínűleg nem].
Az újraindítás XP alatt is kihagyható, de nem ajánlott.
A WRZ változat esetében a procedúra bonyolultabb, korábban le lett írva, már nem emlékszem a pontos lépésekre.
Legfőbb jellemzője, hogy NEKED kell, kézzel létrehoznod egy mappát, és abba bemásolni a feltört TAGES-védelem fájlját(ait).
-
dupcsik #2966 ezt adja inditáskor
the drivers require installation /with an administrator s account/.
do you want to proceed now?
igen-nem
következö ablak:tages drivers
unable to proceed /error 1275/
következö ablak: hiányos jogkör:a program első futtatásakor rendszergazda
jogkörrel kell rendelkezned. -
dupcsik #2965 köszi a választ de ezt probáltam ugyanazt irja -
#2964 Rendszergazdai jogosultságokkal kell indítanod - jobb klikk az indító alkalmazásán és "Futtatás rendszergazdaként". -
dupcsik #2963 helo! Chronicles of Riddick- Assault on Dark Athena játékot felraktam a win7re azt adja hiányos jogkör:a program elsö futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned és kirak
mit kel vele csinálni köszi -
bobakrome16 #2962 hello nkem valaki tudna kuldeni erre emailre egy torrent fájlt [email protected] -
simi69 #2961 A probléma megoldódott...:-) Köszi -
#2960 na jo itt egy igazi is, jó kedvemben vagyok, bár te is rákereshettél volna. a megvétele továbbra is javasolt. -
itt a megoldás. -
simi69 #2958 Sziasztok!!! A játék elindítással akadtak gondjaim, ugyanis olyan helyeken kellene felülírnom dolgokat, amilyen mappákat létre sem hozott a rendszer(windows7)...ezeket a leírásokat találtam hozzá:
Telepítsd az 1.01 patch-et
A vca.bin fájlt másold be ide:
Cocuments and Settings/All Users/Application Data/Tages/100663362
vagy
CrogramData/Tages/100663362
A patch.exe-t pedig ide másold:
Atari/The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/System/Win32_x86
Ezután indítsd el innen ezt a fájlt.
Tud valaki ebben segíteni? -
#2957 koszi a tippet, de eredetibe van meg kb 1 eve, de a win7et most raktam fel... -
#2956 Mivel olcsó a játék, ezért az egyetlen értelmes megoldás a megvásárlása [1.990 Ft].
-
#2955 sziasztok
gondom van a jatekkal.
win7em van amire valami tages drivert akr telepiteni a jatek, de awin nem preferalja, igy viszont nem tudom inditani agammat, van valami ertelmes megoldas? -
Vér Istvánka #2954 "megvettem" de 1.1-es verziót kaptam, amit értelemszerűen nem tudok 1.01-re patchelni.
A leírt módszerrel nem tudom elindítani a játékot, a patch exe elindítás után azt írja, hogy talán használatban van a file (persze nincs használatban), zárjam be és próbáljam újra. -
#2953 Köszi sikerült!Így kiadni egy játékot ilyen bugosan!Néha volt panel a falon de,én nem láttam,tök véletlen használtam,aztán Riddick beszélt a semmihez de,válasz nem jött.Amúgy állat nagyon ezeket leszámítva! -
#2952 Tedd fel a magyarításunkat - lejjebb már írtunk, sokszor - és azzal nem lesz ilyen gondod!
-
#2951 Jah eredetiben van meg nekem és elvileg fel van pecselve.Hibás lenne a játék vagy mi?Többször is próbáltam az utolsó 1-2 mentést betölteni ,de ugyan ez van mindig. -
#2950 Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy visszatértem a mechával a börtönrészleghez és ott kinyirtam azz ellenfelt és nem tudok kiszállni belőle.Hiába nyomkodom az E betüt!Pedig a szellőzőnyílásba kellene továbbmenni.Érdekes,hogy ezen a videón 2 mechát nyír ki.Nálam csak egy van.Aztán mikor odamegy a terem végébe kiírja a gép,hogy exit mecha a bal alsó sarokba.Nekem nem.
5. fejezet -
csab76 #2949 Csao!
tudna valaki küldeni nekem egy sorozatszámot a Riddick assault on dark athena-hoz
Köszi!!!!! -
#2948 indítsd el a lemezről a setup-ot, azt elvileg jónak kell lennie.
vagy a ccleaner (így ahogy írom, keress rá) nevű kis szuper tisztítóprogrammal tisztíts egyet (mondjuk itt be kell állítgatni a progiban, hogy mit akarsz tisztítani). -
atyca #2947 Sziasztok!
Újraraknám,de nincs install,csak play.Valami maradt a registryben.De hol?(win7)Előre is köszi. -
#2946 igen, a két játék meg a 2 mozifilm összességében adják ki a riddick-univerzumot, a filmekkel együtt talán nem tűnne olyan kurta-furcsának a vége. egyébként pont egy egy az átlagosnál valamivel összetettebb játékkal csaptál bele a közepébe, úgyhogy gratula! :) -
#2945 Mert nincs vége... ahogy a filmeknek sem - [2011-12-re várható a 3. film]
[Félreértések elkerülése végett: a The Chronicles of Riddick: Dark Fury nem része a trilógiának!]
-
juhaszne betty #2944 Végeztem. Elég kurta fura a vége többet vártam a végére. -
juhaszne betty #2943 Köszi megvan de a hivatalosat töltöttem le, és működik. Igaz, hogy megizzasztott,de csak azért mert nem vagyok járatos ezekben az ügyekben. arrol nembeszélve, hogy a visszaolvasásokból nekem sokminden kínai. Nem éretm a ti nyelveteket. Azt is látom, hogy sokan máshol akadtak fel, amin én simán átjutottam. A gépem nem profi,az elején még a játék sem akart elindulni, de afrissitések csodát műveltek. Több nagy játékom van amivel nem boldogulok, és ráadásul már régiek is így segítséget se tudok kapni ha valami nem megy. -
#2942 Meg az extrák, amiket azóta sem javítottak. -
#2941 ez igaz...de hát becsúszott ez a hiba. de nem bonyolult, ha letöltötted, akkor egyszerűen csak telepíteni kell, dupla katta a letöltött fájl-ra, nyomogatni az okékat és jó lesz a játék. -
#2940 Menni fog.
Amennyiben a nem hivatalos honosítást töltöd le - INNEN: KLIKK -, akkor biztosan nem lesz problémád.
A hivatalos honosítás javítása, állítólag, szintúgy problémamentessé teszi a játékot, de jobb félni, mint megijedni...
-
juhaszne betty #2939 köszi! Csak azt nem értem ha megveszek valamit a boltban magyar felirattal miért kell letölteni hozzá bármit. Azt hiszem ennyiért megérdemelnénk, hogy minden probléma nélkül menjen. Ráadásul én csak most kezdem ezt az egész játék mizériát s a gép kezeléséhez is hülye vagyok meg persze már nem mai csóka vagyok. Most tanulom az internet kezeléstől kezdve mindent. Lehet, hogy nem is sikerül ezt a problémát olyan egyszerűen megoldani. -
#2938 hotfix kell neki. -
#2937 Röviden:
Visszaolvasás->letöltöd a hivatalos fordítás javítását vagy a hobbi fordítást. -
juhaszne betty #2936 Sziasztok !
Segítsetek, Hogyan lehet kiszálni a Mech-ből mert nem tudok s előttem van a szellőző -
#2935 valami vilage sucure nevű helyen van egy cimborám és azt mondja hogy a falból kijön egy szörny azt hogy kell kiiktatni? nincs internete csak xbox-a így engem kért meg :D -
#2934 Kerülj mögé... és rájössz.