The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo! Chronicles of Riddick- Assault on Dark Athena játékot felraktam a win7re azt adja hiányos jogkör:a program elsö futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned és kirak
mit kel vele csinálni köszi<#guluszem1><#awink><#conf><#csodalk><#ijedt>

hello nkem valaki tudna kuldeni erre emailre egy torrent fájlt [email protected]
A probléma megoldódott...:-) Köszi
koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok!!! A játék elindítással akadtak gondjaim, ugyanis olyan helyeken kellene felülírnom dolgokat, amilyen mappákat létre sem hozott a rendszer(windows7)...ezeket a leírásokat találtam hozzá:
Telepítsd az 1.01 patch-et
A vca.bin fájlt másold be ide:
Cocuments and Settings/All Users/Application Data/Tages/100663362

vagy
CrogramData/Tages/100663362

A patch.exe-t pedig ide másold:
Atari/The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena/System/Win32_x86
Ezután indítsd el innen ezt a fájlt.

Tud valaki ebben segíteni?
Jockey
koszi a tippet, de eredetibe van meg kb 1 eve, de a win7et most raktam fel...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

IMYke2.0.0.0
Mivel olcsó a játék, ezért az egyetlen értelmes megoldás a megvásárlása <1.990 Ft>.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jockey
sziasztok
gondom van a jatekkal.
win7em van amire valami tages drivert akr telepiteni a jatek, de awin nem preferalja, igy viszont nem tudom inditani agammat, van valami ertelmes megoldas?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

"megvettem" de 1.1-es verziót kaptam, amit értelemszerûen nem tudok 1.01-re patchelni.
A leírt módszerrel nem tudom elindítani a játékot, a patch exe elindítás után azt írja, hogy talán használatban van a file (persze nincs használatban), zárjam be és próbáljam újra.

nade péttyu! :-[

PanzerWolf
Köszi sikerült!Így kiadni egy játékot ilyen bugosan!Néha volt panel a falon de,én nem láttam,tök véletlen használtam,aztán Riddick beszélt a semmihez de,válasz nem jött.Amúgy állat nagyon ezeket leszámítva!

IMYke2.0.0.0
Tedd fel a magyarításunkat - lejjebb már írtunk, sokszor - és azzal nem lesz ilyen gondod!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PanzerWolf
Jah eredetiben van meg nekem és elvileg fel van pecselve.Hibás lenne a játék vagy mi?Többször is próbáltam az utolsó 1-2 mentést betölteni ,de ugyan ez van mindig.

PanzerWolf
Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy visszatértem a mechával a börtönrészleghez és ott kinyirtam azz ellenfelt és nem tudok kiszállni belõle.Hiába nyomkodom az E betüt!Pedig a szellõzõnyílásba kellene továbbmenni.Érdekes,hogy ezen a videón 2 mechát nyír ki.Nálam csak egy van.Aztán mikor odamegy a terem végébe kiírja a gép,hogy exit mecha a bal alsó sarokba.Nekem nem.
5. fejezet

Csao!
tudna valaki küldeni nekem egy sorozatszámot a Riddick assault on dark athena-hoz
Köszi!!!!!
koschwarz
indítsd el a lemezrõl a setup-ot, azt elvileg jónak kell lennie.
vagy a ccleaner (így ahogy írom, keress rá) nevû kis szuper tisztítóprogrammal tisztíts egyet (mondjuk itt be kell állítgatni a progiban, hogy mit akarsz tisztítani).

Sziasztok!
Újraraknám,de nincs install,csak play.Valami maradt a registryben.De hol?(win7)Elõre is köszi.

ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

koschwarz
igen, a két játék meg a 2 mozifilm összességében adják ki a riddick-univerzumot, a filmekkel együtt talán nem tûnne olyan kurta-furcsának a vége. egyébként pont egy egy az átlagosnál valamivel összetettebb játékkal csaptál bele a közepébe, úgyhogy gratula! 😊

IMYke2.0.0.0
Mert nincs vége... ahogy a filmeknek sem - <2011-12-re várható a 3. film>

[Félreértések elkerülése végett: a The Chronicles of Riddick: Dark Fury nem része a trilógiának!]

Végeztem. Elég kurta fura a vége többet vártam a végére.
Köszi megvan de a hivatalosat töltöttem le, és mûködik. Igaz, hogy megizzasztott,de csak azért mert nem vagyok járatos ezekben az ügyekben. arrol nembeszélve, hogy a visszaolvasásokból nekem sokminden kínai. Nem éretm a ti nyelveteket. Azt is látom, hogy sokan máshol akadtak fel, amin én simán átjutottam. A gépem nem profi,az elején még a játék sem akart elindulni, de afrissitések csodát mûveltek. Több nagy játékom van amivel nem boldogulok, és ráadásul már régiek is így segítséget se tudok kapni ha valami nem megy.
Evin
Meg az extrák, amiket azóta sem javítottak.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

koschwarz
ez igaz...de hát becsúszott ez a hiba. de nem bonyolult, ha letöltötted, akkor egyszerûen csak telepíteni kell, dupla katta a letöltött fájl-ra, nyomogatni az okékat és jó lesz a játék.

IMYke2.0.0.0
Menni fog.
Amennyiben a nem hivatalos honosítást töltöd le - INNEN: KLIKK -, akkor biztosan nem lesz problémád.
A hivatalos honosítás javítása, állítólag, szintúgy problémamentessé teszi a játékot, de jobb félni, mint megijedni...

köszi! Csak azt nem értem ha megveszek valamit a boltban magyar felirattal miért kell letölteni hozzá bármit. Azt hiszem ennyiért megérdemelnénk, hogy minden probléma nélkül menjen. Ráadásul én csak most kezdem ezt az egész játék mizériát s a gép kezeléséhez is hülye vagyok meg persze már nem mai csóka vagyok. Most tanulom az internet kezeléstõl kezdve mindent. Lehet, hogy nem is sikerül ezt a problémát olyan egyszerûen megoldani.
koschwarz

Evin
Röviden:
Visszaolvasás->letöltöd a hivatalos fordítás javítását vagy a hobbi fordítást.

Sziasztok !
Segítsetek, Hogyan lehet kiszálni a Mech-bõl mert nem tudok s elõttem van a szellõzõ
Tatyla
valami vilage sucure nevû helyen van egy cimborám és azt mondja hogy a falból kijön egy szörny azt hogy kell kiiktatni? nincs internete csak xbox-a így engem kért meg 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0
Kerülj mögé... és rájössz.

w77d
srácok ott tartok, hogy végre tudok fegyvert használni.. egy picit már haladtam elõre de elakadtam ott, hogy egy teremben lelövöm az õröket és akkor egy liften lejön egy monstrum aminek páncélja és két gépágyúja van.. azt hogy kell kiiktatni???

IMYke2.0.0.0
Imádom azt a filmet!
Mel Gibson eddig nem tudott tévedni. Még a "Rettenthetetlen" is tetszik nekem tõle...

Evin

Nekem az a film tetszett, fõleg a vége. Bár a nagy többségnek nem.

koschwarz
igen, nekem a 2. részben különösen amikor már a városban kellett elõrehaladni, az már nagyon lineárisnak tûnt, ráadásul a korábbi játékmenet esszenciája, a lopakodás lehetõsége nagyon elveszett.

koschwarz
én is azt értem a szabadság alatt, amit valaki szintén írt itt: a szabadság érzete van meg. de tényleg több útvonal is van, lopakodhatsz, nyíltan harcolhatsz, te döntöd el milyen küldetést vállalsz el, és milyen sorrendben hajtod végre õket, stb. annak idején ez új volt a valóban lineáris FPS-ekhez képest, ahol mindig A-ból B-be kellett eljutni, a "mission célok" ilyen szempontból teljesen lényegtelenek voltak.

IMYke2.0.0.0
"Ha tehát elfogadjuk az 'elfeledett vallások' fogalmát, elsõsorban az amerikai kontinens egykor virágzó birodalmainak hitét kell értenünk ezen, amelyek jószerével nyomtalanul tûntek el azokkal a népekkel és államokkal együtt - különbözõ történeti okok következtében - amelyek létrehozták õket. Nem az Újvilág 'törzsi vallásainak' sokaságáról van most persze szó: a maja, a tolték-azték és az inka kultúra egykori vallási világa bonyolultság, szervezettség, rituális és mitológiai kidolgozottság tekintetében az Óvilág nagy folyamvölgyi kultúráival, a mai 'világvallásokkal' vagy azok szellemi elõzményeivel volt valaha egyenrangú. Az idõben legkorábbi ezeknek a rendszereknek a sorában a maja vallás, amely a mai Mexikó déli részén, Guatemala, Honduras területén virágzott csaknem egy évezreden át, a Kr. u. 4. és 14. század között, virágkorának régészeti, mitológiai és kultikus emlékei pedig elsõsorban a Yukatan félszigetrõl ismertek. A maja vallás a teológiai absztrakció magas szintjére eljutott természetvallás volt, erõs termékenységi és asztrális vonásokkal, alaposan kidolgozott mitológiával és rítusvilággal. Itzamná, a világot alkotó fõisten állt a pantheon élén: õ a nap és az ég, az írás és a naptárkészítés ura. A többi nagy istenek égi jelenségek megszemélyesítései vagy vegetációs istenek, akik egy három régióból álló kozmoszban gyakorolják hatalmukat. Az embert az életet szimbolizáló kukoricacsõbõl alkotják meg az égiek és õk gondoskodnak - esõ, jó termés biztosításával, az embereknek a mesterségekre és a tudományokra való felkészítésével - fennmaradásáról is.

Mindezekért a jótéteményekért a maja nép buzgó állat- és növényáldozatok bemutatásával hódolt az égieknek. Az istenek otthonául lépcsõs piramisokat építettek, amelyekben a teokratikusan szervezett önálló városállamok népe a nagyhatalmú papság közvetítésével ajánlotta fel áldozatait. Az isteneknek hódoltak szent labdajátokok ûzésével is, az égitestek mozgásának, megfigyelésének pedig nagy jelentõséget tulajdonítottak. Hittek a lélek halál utáni életében, abban, hogy az arra érdemesek az égi, isteni világba kerülhetnek. Szent hagyományukat a maják bonyolult, hieroglifikus írásrendszerben örökítették meg; ez az anyag a spanyol hódítás idején zömében megsemmisült, számos megmaradt szöveg pedig még ma is értelmezhetetlen. A szent, mitológiai irodalom egyetlen fontos darabja maradt fenn: ez a 'Popoh Vuh', amely a maja népek mítikus történetének foglalata. A maja kultusz élén bizonnyal tudós papok álltak, hiszen egész vallási világuk jelentõs matematikai, természetismereti, fõleg pedig csillagászati tudásról tesz bizonyságot. Alighanem rituális meggondolások alapján ez a nép alkotta meg az ókori világ legösszetettebb, igen pontos megfigyeléseken alapuló naptári rendszerét, amelynek alapja természet- és napimádatuk volt. Háromféle idõszámítást is használtak: a Nap, a Hold és a Vénusz mozgása szerint egyaránt számolták az idõt, amelynek kezdõpontja a világ teremtésének általuk kalkulált ideje volt. A maja vallás világát nem hódító vagy misszionáló erõszak pusztította el: maga a kultúra enyészett el a 14. század végére, népe pedig 'megfeledkezve' õsei civilizációjáról, hátrahagyva templomait és városait, eltûnt az õserdõk kifürkészhetetlen rengetegében."

forrás

IMYke2.0.0.0
Hát, tekintve azt a több mint 600 évet, amit ugye a maják gond nélkül megéltek volna idáig, bizonyosan "kinõtték" volna az emberáldozatosdit... 😊

w77d
miért? nincs is jobb mint egy kis kora reggeli áldozatbemutatás XXXD

Evin
Mondjuk az emberáldozatokból, meg a rituálékból én inkább kimaradnék. 😊

IMYke2.0.0.0
Sõt, ha a maják nem tûnnek le, sokkal, de sokkal jobb dolgunk is lehetne... hisszük, hogy okosak vagyunk, de mi lenne, lett volna, ha mindazt a tudást, amit szájról-szájra adtak át egymásnak, még ismerhetnénk is...

Evin
Persze, hogy nem. Ha teljes szabadságot adnának, akkor mindenki azért siránkozna, hogy merre kell menni. De azért bizonyos helyeken te dönthetsz, hogy melyik útvonalon közlekedj.

IMYke2.0.0.0
Nem a végkifejletek választási lehetõségeitõl számít egy játék nem lineárisnak.
A "szabadság" érzete az, ami azzá tesz egy játékot.

koschwarz: Én azt írtam, hogy lineráis, de valahogy mégsem érzi annyira annak az ember.
A 2. rész már inkább "csõ-FPS", de csak azért, mert ott játszódik, ahol.
Persze, abban is lesz/van sok nagy tér.

Evin
Nekünk minden évben világvége, ha úgy vesszük. 😊
Amúgy meg a maya naptár egész korrekt, hiszen túlélte õket.

w77d
ezt azért nem nevezném annyira szabadságnak, a legtöbb FPS-ben vannak ilyenek....

de azért kibaszottul jó game na 😊

Evin
Csak 1 vége van, de vannak olyan pályarészek, ahol 2-3 úton is lehet közlekedni(folyosó, szellõzõ stb.).

IMYke2.0.0.0
Én lefagyasztatom magam, a DNS-emet pedig génbankba helyeztetem, és a filmet betonbunkerbe vitetem, és szupergyors növekedési fázist követõen, 1-2 év múlva 20 évesen megnézem, a mostani emlékeimmel, agyammal 😊)))))))
Ja, mert multi-dollármilliárdos vagyok <álmaimban>.

A Maja naptár pedig amúgy sem mérvadó... bebizonyították, hogy egy új korszak kezdésére is felkészültek, így legfeljebb, ha most is élnének, egy új kocentrikus körökbõl álló naptárat indítanának 2012.12.22-vel.

w77d
szerintem lineáris, én eddig nem igazán találkoztam olyannal hogy más utakat, más végkifejleteket választhatnék...

koschwarz
én pont azt mondtam, hogy NEM lineáris. nekem akkor szokatlan volt, ma meg már szinte alap elvárás nálam, hogy egy játékban legyen valamilyen fajta szabadságom. egyébként én is nagyon szeretem ezt az univerzumot, és örülök a lehetséges 3. résznek.

w77d
2012-ben már késõ, mind meghalunk XXXXXD

IMYke2.0.0.0
Csak jelzem... 2012-ben jön a 3. rész.