The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a DLC-k egyébként mik? Mert láttam anno, hogy az Ataris fórumon voltak ilyen plusz cuccok, mint letölthetõ, de már eltûntek.
Majd megnézem a GOG-os verzió is olyan-e, ha igen elvileg bárki hostolhat.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A magyar verzióval nem tudom milyen lehet, de érdemes a hotfix után rátolni az i2k-s honosítást, mert az jobban visszaadja
(ki kell próbálni, jobbat nem tudok erre mondani...)
13.-áig mindössze 6 $-ért.
Multit nem akar játszani valaki? Pitch Black-et tudtam játszani egyik Steames barátommal, de kéne több játékos.
De annak nincs köze az aktiváláshoz.
A Tages szerverei túlterheltség miatt álltak pár napot. Amint újra elérhetõek lettek, már nem jelentett problémát a játék aktivációja. Emellett a magyar forgalmazó is segítõkésznek bizonyult, mikor hozzájuk fordultam.
Mindezt csak azért írom le, mert feltételezhetõen nem egyedi jelenség történt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Megvettem a játékot, ami a telepítést követõen nem volt hajlandó elindulni, de nem voltam rest utánaolvasni a problémámnak, és kiderítettem, hogy a Tages védelem újabb verzióját kell letölteni win7-hez (ami a lemezen van, nem jó). Megtörtént, de ezután se tudtam aktiválni a játékot, a Tages aktivációs szervereit se az automata rendszerrel, se manuálisan nem lehet elérni, a supportjuk e-mail címe nem él, minden levelemet visszadobja, hivatalos honlap lelõve, az Atari fórumon csak 1-2 éves FAQ bejegyzések vannak, amik megegyeznek a Tages honlapján találhatóval. Reméltem, hogy a terméktámogatás hiánya nem fog odáig vezetni, hogy boltban vett eredeti játékot kelljen crackelnem csak azért, hogy játszani tudjak...
Amúgy nem tud valaki egy olyan modot ami az eredeti zenéket teszi be az athena-s butcher bay-be? Mert az EFBB soundtrackja annyira etalon nálam (sõt az egész játék) hogy a dark athena-s butcher baybõl nagyon hiányzik. Ugyan azok a zenék vannak mint az eredetiben csak mixelve, gyengébben szólnak és az olyan semmilyen. Néha azt veszem észre hogy az EFBB action soundtrackját fütyürészem XD
Egyébként remélem hogy dolgoznak egy folytatáson. Mert sajna ez a játék bukott. A rajongók (mint én is) egy ugyan olyan hangulatú, játékmenetû játékot vártak mint az EFBB. Sajna ez nem jött össze, a rajongók húzták a szájukat az AODA után , pedig az esély megvolt hogy sikeres játék legyen. Csak hát a készítõk egy tucat fps-t faragtak Riddickbõl. Pedig az EFBB-t 50 emberbõl 47 egy nagyszerû, kitûnõ játéknak tartja.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
bevallom, nekem a dark athena annyira nem tetszett. a butcher bay annak idején egy iszonyú pozitív meglepetés volt, és amikor megjelent a dark athen, akkor elõtte azt megint végigvittem, de közvetlen utána a dark athena elég gyengus volt, lényegében egy csõ fps, amiben sajna még az arányok is jócskán eltolódtak a lopakodásról a szimpla lövöldözés felé.
de a riddick univerzum rajongójaként azért csak végigvittem 😄
(hiányzó monitor egy beszélgetésnél)
A multi mindig halott volt? Mert ahogy nézem hostolni lehetne.
Hol tudok aktiváló kódot találni a játékhoz?? :S
Valaki segítene?
Egyébként nagyon jó játék, mindkettõ. Tényleg az egyik legjobb filmes játék és a grafika... Maxon ugyan nem ment, de hogy próbálgattam az utó-akármivel bekapcsolva közepes textúrákkal nagyon szép. Pl. New Venice partjai, ahogy a tenger hullámzik a felhõs naplementében.
Egyedül a pár baki zavar, ami nem tudom ismert hiba vagy a magyar kiadás gyermekbetegségei. 😞
valaki segitene?
Köszi!
Hol vannak a játék save fájljai?
Valaki tudna nekem küldeni egy serial numbert?..sehol nem találtam...vagy valamit nem vágok a játékkal kapcsolatban?
Az lenne a kérdésem, hogy a magyaritasok.hu-ról letölthetõ magyarítás használható-e a játék steam-es változatához?
Ha igen, mennyiben érinti ez a magyarítás telepítését?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az eredeti lemez (is) a telepítés során felmásolja a gépre a TAGES-védelem fájljait, majd kér egy újraindítást
Az újraindítás XP alatt is kihagyható, de nem ajánlott.
A WRZ változat esetében a procedúra bonyolultabb, korábban le lett írva, már nem emlékszem a pontos lépésekre.
Legfõbb jellemzõje, hogy NEKED kell, kézzel létrehoznod egy mappát, és abba bemásolni a feltört TAGES-védelem fájlját(ait).
the drivers require installation /with an administrator s account/.
do you want to proceed now?
igen-nem
következö ablak:tages drivers
unable to proceed /error 1275/
következö ablak: hiányos jogkör:a program elsõ futtatásakor rendszergazda
jogkörrel kell rendelkezned.