The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hugyecz
hogyan kell megölni Revas-t engem is érdekelne
IMYke2.0.0.0
Drone = Robot (?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én a liftes problémát úgy oldottam meg, hogy addig lõttem a robotot míg ki nem feküdt. Utána érdekes módon mûködött a lift. Nekem a szellõzõrendszerek okoznak problémát, hogy nem tudom kinyitni egyiket sem.
balee4
Vki aki végigvitte írja már meg, hogyan kell megölni Revas-t a játék végén, amikor 2x kell vele megküzdeni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Evin
Egyrészrõl lehet vkit azonosítani, ha ugyanazt a mélcímet vagy nicknevet használja.
De általában van egy olyan szabály a reges oldalakon, hogy aki meghív vkit, azért felelõsséggel tartozik. Nem hiszem, hogy bárki biztosíték (lásd komoly ismeretség/barátság) nélkül kockáztatná a helyét.

Szerintem kanyarodjunk vissza a topik témájához.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A privát üzeneteket is ellenõrzik, v mi?

Evin
Az is le van írva, miért nem fogsz kapni. Senki sem fogja kockáztatni a regjét.

😊 és mibõl gondolod, hogy a Riddick-et akarom leszedni? Eleve azt kérdeztem, hogy miért jön elõ az a gond a játékban. Egyszerûen csak meghívót kértem, mint az elõttem szóló.

DarkSector
igen és ez nem elég uj?
mini-n eleget találhatsz 😄
még régi riddick is pár ora alatt lejött.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Attól függ, hányan seedelik...Pub torrenteknél csak az új dolgokat seedelik sokan...

DarkSector
NEM VEDD MEG EREDETIBEN SEM, MERT OTT IS LEHET BUG.
HANEM VÁRJ ELÕSZÖR PECCSRE!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nincs meghivó
ott vannak a pub torrentek onnan is szedheted gyorsan

és ne vedd magadra, mert gondolom uj vagy.
De BASSZAMÁRMEG olvassátok má hogy BÉTA krekk faszomba!!!!

Nem értitek meg, hogy BÉTA

ÍRJÁTOK MÁ PLS A BANNER ALÁ PIROS BETÜKKEL.

amikor a PDA-t kéne megszereznem átakarok menni a hálókörzetbe akkro a Betöltésnél megált a töltés és kész se elõre se hátra a játék megy de nem akar megmozdulni a töltés ezt valahogy ki lehet küszöbölni vagy valami ?
Üdv.
Ha már ennyire megengedett: Nincs vkinek az nCore-ra meghívója?

És a játékban néha a kisfilmeknél elcsúszk a hang a képtõl, és játék közben elmegy a zene, majd visszajön. Ez hogy javítható ki?

DarkSector
nem nagyon
max a tudtomon kivü
virus is asszem csak eddig 1x volt mert limeware-el leszedtem zenét
azota nem használom.
de akkor is csak ugy vettem észre, hogy szoltak hogy vigyázzak, és csak azt töltsem le, amit utána levizsgálok hogy tiszta.
de rendszerhiba eddig mén nem volt.
pedig eddig nem is használtam tüzfalat se.

Evin
Biztos jó alkatrészeid vannak, karbantartott rendszerrel.

DarkSector
szar a rendszer.
nekem bakker semmi gondom.

érdekes de nagyon, hogy nekem közöm sincs soha egy bughoz sem.

bármilyen hibákról hallok bármien topicban és bármien játékkal kapcsolatban, nálam mindig minden jól mûködik...
ezt nem vágom!!! :S

Szerintem a vga drivereddel lesz hiba.

Megcsináltam,elindítottam,örültem a magyar menünek,aztán,tölt,szól a zene és annyira elmosódott a fõmenü, hogy semmit nem látni! ATI radeon 2600 Pro, 2Gb ram, Asus 2x2400.

Elég újonc vagyok remélem az "öregek" segítenek!!!!!!4

Köszi
Evin
Valószínûleg javítják; szokták. Az X-blades-hez meg most a Gobliins4-hez is van magyarítási javítás.

balee4
nincs mit😊
nah írtam egy levelet a CD Projekt-nek, kíváncsi vagyok mit lépnek

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gaba9
végre sikerült .. Köszi még1szer

Gaba323

Gaba9
ilyesmin agyaltam és próbáltam eddig .. de 2nél többet nem sikerült rátennem mert bár rálõttem a 3ikat is de mikor elbújtam akkor már csak 2õt jelzett.. na mind1 próbálkozom még .. legalább tudom, hogy jól sejtettem .. Köszi !!!

Gaba323

balee4
a lényeg, hogy egyszerre robbantsd fel õket.

balee4
akkor ez nem az a rész.
lõj rá legalább 4 scar robbanó töltetet, felrobbantod és közelharccal megölöd.

Gaba9
a kapszulalelövés után a bolygón vagyok azon belül meg bent a 2ik épülettömb között a udvaron .. (ott jön elõ) -> kép

Gaba323

balee4
Gránáttal intézd el, az alfa drónnál van.

balee4
Vki tudna segíteni?

SZilaJMaGGoT
Letudnád írni pontosabban, hogy hol vagy?? esetleg kép...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Gaba9
Heló.Valaki segíthetne picit ... 20perce lövöm azon a rohadt bolygón a hülye robotot mindenhonnan mindenhol azzal az 1 szar scar-ral de meg sem rezdül az a nyomi .. mit csinálok rosszul ???

Gaba323

Az hagyján, de úgy tudom, h az ilyen torrentes meghívókat nem szabad fórumokon csereberélni. Szal warn járhat érte ha kiderül (v kidobás!

MerlinW
Bithuval vigyázz, a saját accountod múlik a meghívotton.

[merlinw.org]

balee4
Revast hogyan kell legyõzni? (amikor a végén másodszor kell vele megküzdeni) arra gondoltam, hogy le kell lökni a liftaknába, de nem megy.

ez jó
amugy van😊2

koschwarz
<#wink><#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

aricsi
Végigtoltam a gamet,állat volt de nekem rövidnek tûnt a Butcher Bayhez képest.Na mind1.Off:nincs vkinek meghívója bithumenre vagy bithorlóra?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Ezert kell varni kb fel evet egy jatekkal, es akkor megvenni amikor mar van legalabb 2 patch hozza 😊 (altalaban az elso patch amellett hogy kijavitja a legkritikusabb bugokat, behoz ujakat, amit a masodikkal javitanak 😊 )

Annyi jatek van, addig lehet tolni mast 😊

hugyecz
Bocs Magyarul?
hugyecz
Magyarultultad végig?? És még Sok hiba Vár ránk?
DarkSector
jah igazad van nem bugos, hanem egyszerüen szar.
sok hiba volt a védelem miatt
ráadásul csak 3 szor lehet állítólag feltenni...vagyis szopás.

balee4
De bugos hidd el, én megvettem...

szerintem az eredeti magyar nem bugos, csak amit megosztottak fájlokat azok jók csak hiányos...ezért gázos...lehet hülyeség de sztem ien hierarchiába kellene feltölteni a magyar nyelvi fájlokat http://www.playground.ru/download/?cheat=19640 és akkor lehet nem lennének ien hibák!?
DarkSector
hát ha azt nézzük hogy sok játéknál a karakterszámok meg vannak határozva, elég kellemetlen magyar megfelelõt választani az angol szavakra.

balee4
Igen sajnos, de még ha ennyi hiba lenne benne, de végigjátszhatatlan a játék egy bug miatt, és még millió probléma van vele.

most komolyan ennyire hibás az eredeti játék is?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Regeditre emlékszem na

ne keresd akkor középsõ sor majd Software és az Atari-ban lesz 😄

DarkSector
én meg nem értettemmiért akarod kiszedni a magyarositást... :S

mentéseket nézd meg
c-n jobbegérgomb és keresésbe ird hogy riddick, majd enter és kidob majd egy mappát a dokumentumokban. na az lesz az

Bár lentebb ugyemlékszem volt már.

Még valami? 😄

Jah az uninstall:
1.Fogd ha másképpen nem megy töröld a mappát.
2.majd a mentések mappáját
3.végül a start->futtatásba hogy regedit.
és itten a riddick et ugyanúgy kerestesd meg....A középsõ sorba nyomva, majd a Software-re jobbegér gombal kattintva....

balee4
Ja az ilyen szöveglemaradások, már szóra sem érdemesek: xD

Én visszaraktam magyarra,már a másik bolygón vagyok,a robot óta nem volt baj szerencsére,a csaj meg visszakapta a hajtûjét😊

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Evin
Tony Hawk's American Wasteland magyarításához volt sajnos szerencsém. Szintén CDP és ott meg kellett csinálni egy trükköt, különben nem mehetsz tovább. Lefordították a trükk nevét is, ezért a játék nem fogadta el, még ha meg is csináltad. Csak az angol verzióban. Szóval nem egyedi eset ez.
Ott az volt a szerencse, hogy a magyarítást külön kellett telepíteni.

balee4
Vistán: Users\AppData\Roaming\Atari