3013
  • Dzséjt
    Annyit hozzáfűznék, hogy tényleg nincs meg a link. Én végigolvastam tegnap este, és megvannak a "köszönömök", megvan az is, hogy már át lett küldve xy-nak, de maga a köztes rész, vagyis a link már nincs. Amúgy több komment is hiányzik már, mert van olyan válasz, amire nem hangzott el kérdés. Vagyis járhattak erre modik, akik törölték, vagy valami ilyesmi áll a háttérben.
    De én speciel akkor várok a javított magyarításra (amúgy is azt tettem volna, mert olvastam, hogy nem működik túl jól).
  • janik
    mekkora egy gyökér gyerek vagy te bazd+. FUCK YOU ezt magyarosisd le faszopó.
  • janik
    és akkor akik nyomják már azok hogy hogy feltudjak rakni a magyaritast. De am nem birnatok megadni azt a linket ahonnan lelehet tolteni??? csak bekell másolni ide
  • IMYke2.0.0.0
    Vedd észre: senki sem akar rosszat neked. Egyszerűen önállóságot várunk el tőled, s hogy ne spammeld szét a topikot a magyarítás kérésével...
    A Magyar MOD pedig meg fogja oldani a gondod, csak várd meg!
    Addig menj ki a napfénybe, D-vitamint is gyűjtögess, ne csak strigulákat az FPS játékok sorában... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem egyszerűbb. Amennyit eddig írogattál a linket kérve, simán megtaláltad volna, még ránézésre is.

Másrészt: hiába szenvedsz a letöltésével - nem jó.
    A javított magyarítás meg csak ügyeskedéssel megy/menne fel a warez verziódra.

Ezért írtam: várd meg a jövő hetet (nincs messze) és akkor mindennemű fejfájás és siránkozás nélkül letöltheted az 100%-osan - minden verzióval - működő magyarításunkat Evinnel.
  • janik
    hát azert irok ide mert már végig néztem de nem talaltam semmit. azert hogy megis honnan lehet letolteni ezt a SIMA magyarositast ??? ezert kerdem
  • janik
    de most nem egyszerubb leirni a linket hogy honnan kell letolteni ?? csak egy segitség enyit kértem.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak #2403... másrészt, használd a keresőt, az oldal alján... harmadrészt: ne játsszuk helyetted végig a játékot? Légy már kicsit önálló...
  • Evin
    Nincs 5millió. Csk a megjelenés napjáig kell visszaolvasnod.
  • janik
    de hol meiket kell ahoz elolvasni hogy lássam hogy honnan kell letolteni a eddigi magyaritast ??? van itt 5 millio komment.
  • IMYke2.0.0.0
    janik: vagy visszaolvasol, vagy megveszed a boltban.
    De nem kell ezerszer beírni és ilyesmiért kuncsorogni.

Másrészt, hamarosan kézhez veheted/titek a tuti működő, nem ékezethibás, nem totál félrefordításoktól hemzsegő fordítást.
    Evin most a tesztelésen, hibajavításokon dolgozik - a CDProjektes javításon felül.

Bízni, türelmesen várni, nem rinyálni = jó magyarítást letölteni és játszani.
  • Dzséjt
    Ez engem is érdekelne.
  • janik
    ezt az ALAP cd projekt-es magyarítást honnan lehet leszedni ?? Nem a JAVÍTÁS-t hanem az ALAP-rol kérdezek. PLZ PLZ
  • peti71
    Ha a játék főkönyvtárba teszed, akkor sem.
  • janik
    és honnan lehet letolteni a cd projektes magyaritast , nem a javitast az mar meg van a sima magyaritast azt honnan lehet ???
  • zso23
    "cd projektes magyarítást,utána felteszed a javítást" mi hogy merre meddig?
  • janik
    PLZ segitsetek !!
  • janik
    hogy kell ezt a játékot magyarositani ??? Most tettem fel de angol.
  • grebber
    Bele kell löni majd felrobbantani és ekkor hátrál.Ki kell nyitni a lift ajtót és bele kell taszajtani!
  • strebacom
    Nekem nem települ a javitás,nem találja a magyarfájlokat...
  • borix
    Srácok a kurvát,hogy kell kinyírni be van öltözve lőni is tud rakétázni is.Terembe van négy oszlop szerű amit szétlő utána már fedezék sincs.
    Közelről adtam neki vagy hatszor elesett de nem hal meg fojtatja tovább.
  • peti71
    Működik a GOW-os verzióval,úgy hogy előtte beilleszted a cd projektes magyarítást,utána felteszed a javítást..
  • mester1987
    Mármint a kommoly CD PROJEKT-es javítás után???
  • Attelee
    Akkor ez a magyaritás müködik a GOW-os verzióval,ugy h semmi más nem kell hozzá???
    Vagy ez csak javitja az eddigi magyaritást?
  • mester1987
    HELP! Akinek megvan a CD PROJEKT-es magyar verzió, annak feliratozza az Extra tartalomban levő cikkeket. Pl. pörgettyűs, Jaylor, Irvin Senate, Szomorkás szemű szeletelő, Exbob, Hogyan készítsünk drónt stb stb stb.. ???
  • mester1987

• strebacom
    Köszi!!!
  • peti71
    Most kaptam le.
  • strebacom
    Ha te letudtad tölteni tedd már fel valahová, mert nem lehet letölteni a CDprojectröl..
    Köszi!!
  • mans
    Én jövőhéten elküldöm ,csak elöbb vennem kell egy dupla rétegü dvd-t.Remélem levélbe fel lehet adni.
  • balee4
    Elkészült a hivatalos javítás magyar verzióhoz.
  • vassyg
    Banyek, pedig te aztán igazán megérdemelnél egy életjáradék netet az eddigi fordításaidért.
  • Evin
    Vasárnap-hétfő magasságában, mert most tartok a felénél, és még telepítőt is kell csinálnom.
  • MerlinW
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mindig nyomtam könyvtárból...
    Egyetemista koromban kezdtem a fordítgatósdit. Alatt és utána, a munkás éveim során, életecskémben történt egy komoly törés.
    Így kénytelen voltam visszaköltözni szülőfalumba, egy határmenti településre, ahol még telefonos térerő is alig van... nemhogy rendes közmű, telefonkábel, ADSL internet stb.
    Wireless internet meg bazi sokba kerül - 0.512 MBites kb. 7000 Ft - így nem telik nekem rá.
  • peti71
    "igen, létezik még ilyen ember a XXI. században"

Létezni létezik,de furcsa pont te aki évek ott foglalkozol fordítással,a mindennapi kommunikációhoz elengedhetetlen a net, és könyvtárból nyomód érdekes..
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és nem e-mailen keresztül gondoltam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Torrentet én is találnék/tam... netem nincs otthon***. Könyvtárból nyomom, mindennap, amikor ide és máshová írok...

*** = igen, létezik még ilyen ember a XXI. században :)
  • vassyg
    7 gigát? Mehet az e-mail címedre?:)
    De ha gondolod küldhetek egy torrent fájlt.
  • IMYke2.0.0.0
    Küldjétek el a játékot a címemre, esküszöm, ráfekszem én is és minden meglesz hama' :)