797
The Suffering 2
-
#477 Szal az mindig ott volt,vagy csak a katonák kinyírása után tok bemenni?VBár nagynehezen már átmentem szal most vmi korházba vagy hol vok.Most találkoztam a lámpafejűvel. -
#476 Ez pedig hot egyszerű rész!
A falon van repedés azt kell kiütni szörnyként és mehetsz tovább! -
#475 Na, senki? -
#474 3 esik le -
#473 Faszom az egész szarba.Tud vki segíteni?ott vok,hogy bezártak vmi nagy terembe és előtte lehetett 4-5 fajta fegyverből választani,aztán jön az a kurva szar nehéz rész.Felveszek 1 sotit meg 1 tomigunt.Na,elmondom hol vok h könnyebb legeyen fwlismerni:Szal,bezárnak 1 terembe ahol 1 féfi hang pofázik nekem,és előjönnek a drogos zombik.Na,azokat szétküldöm sotival,aztán jönnek páncélos slayerek,akiket csak szörnyformában tok kinyirni(ebből 4 esik lwe vmi ketrecxből),Ésa aztán jön a k***ra de idegesítő részt ahol sok mocskos kivelb**** katona jön rám mind géppityuval én meg ott b@szódok meg álladóan,újra meg újra.tud vki m,egoldást.(sorry a csúnya szavakért,de naon felbaxott a gém) -
miki90 #472 na látom jo benyomást kelltett bennetek a crack!! :D
Jo játékot!! -
#471 Jaa,folytatást én is várok,de naon.Az 1. rész istenkirály volt,a 2.kat most viszem,és remélem 3.kat is fogok. -
#470 Ez nagyon jó game az 1 is nagyon tetszett ezekkel a bejátszásokkal király!
Remélem ez a rész is sikereket ért el a kiadó szemszögéből és lesz még folytatása immád UE3-as grafenginnel :D -
#469 Most egy autós lövöldözős pályán voltam az elöbb most egy alagútrendszerben ami folyamatosan omladozik.
Sok pálya van még a végéig? -
#468 Végre túljutottam köcsögéken.Az az 5 triggerman Istenem naon durva volt.De végre.Kész!!!! -
#467 Y-t próbáltad? -
#466 Az mitől van hogy nemtudok felvenni semmi más fegyvert?
Mert van vascsővem meg két kispisztoly az annyi semmi mást nemtudok felvenni :(
És is kicsit gáz a dolog :(
-
#465 1000 köszönet :) -
#464 Esetleg szörnyalak... vagy ügyeskedj az emberi alakban! -
#463 De niccen.Merre?ott vok h találtam 1 buzit és tök meztelen majdnem,megyek ki vele,és ott van a rendőrautó mögötte 2 zsaru és őket osztja a "pókember"(triggerrman)Most találkozok vele elszőr,de 2 van belőle,és ha nagynehezen is kinyírom őket jön még 3 néhány kard kéz-lábbal 1ütt.Vmi jó 5let? -
#462 Ott kel egy gépfegyvernek lenni E-vel be tudsz ülni,aztán osztod őket!!
A gémmel semmi gond sinncs mentéssel sincs meg az AI-vel sincs!!! -
#461 Újrakezdtem a gémet,és félek megint attól,ami ezután fog következni.Még naon az elején(a színházban),de majd ha kimentem,akkor lesz ott 1 baxott nagy sotis,géppityus szörny.Azt mivel lehet leszedni 1xűen?Normalban jáccok. -
miki90 #460 Harly 18 : elküldtem e-mailen neked!!
amugy nekem sincs semmi gondd vele az elején utánam jön a csávó szal nem vágom nálad mi lehet ! :( -
#459 Valaki nem tudná felrakni az 1-es cd mds fájlját?? Enélkül nem olvassa be :( -
#458 Ezexerint mégsem tökéletes:) -
#457 Bassza meg!
Most akartam jáccani vele,de kiírja hogy hibásak a mentéseim!!!!
És NEW GAME-re kattintva sem történik semmi!
Reinstall azt utána meglátom..... -
#456 Hát ezek azok a kérdések amikre soha nemkapunk választ!
Nekem igy volt a Sin game mert kb 10 percet toltam azt álandoan kilépett másnál ilyenek a hire se mutatkozott! -
#455 Én a sokadik pálya után azt modom hogy teljesen jól megy crackelve a gém!!!! -
#454 Na akkor nálam mi a szent szar lehet a gond.. -
#453 Nekem eddig teljesen oké a crack! -
#452 Hát pedig elvileg már az elején gázos. Már az első ajtót nem lehet kinyitni, mivel a társad nem jön veled. Kint áll, sétál a kezdőpontnál. -
#451 Úgy látszik, nem lehet Crack-es úton kitolni a Starforce 3.7-el (asszem annyi) -
miki90 #450 djatb-nek még semmi baja nem volt !!
majd kiprobálom és holnap mondok vmit!! -
#449 Ez sajna teljesen szar.. :/
Ajtók nem nyílnak ki, stb. A társad meg mint aki nem normális, össze vissza futkozik. Hol a tűzbe hol a fal felé fordullva áll. -
#448 Gyerekek a játék a krekk hatására nagyon hl2 Ai probléma szindromás lett :/
Amikor indul a game, ugye ki kéne nyitni a többieknek az ajtót (így juttok át a másik oldalra) Namost ez először nem történt meg. Mindenki csak állt mint a nagy határ szar. Visszatöltöttem jó lett.
Most meg a társam nem jön velem.
Szal vigyázzatok vele, valami nem oks ezzela krekkel. -
miki90 #447 igen az english-t kell!! :) 24 MB asszem -
#446 Figyu! Melyik crack-et kell leszedni? Ugye az English-t? Azért kéne ilyen pontosan, mert dial up-om van. THX!!
-
miki90 #445 figy!
pl: a FIFA Manager 06-ból nem lehet DVD-set csinálni mer kéri a CD.ket egyfolytába!
De ebböl viszont LEHET!!!!!!!:DD:D: -
#444 Hát éppen ez a baj hogy nem csinálnál én csináltam és tökéletes! -
#443 szerintem nem túl kedvező a dolog. igaza van miki90-nek, mert ezt pl nem minden game-el csinálhatod meg mivel autorunosak. én ilyet tuti nem csinálnék. -
#442 Nem kell kiabálni mert lehet félreértjük egymást.
Most mi is a kérdés lehet-e 3 cd-s gameből DVD-set csinálni hogy nekérje sorba a lemezeket?
Ha igen akkor én ugy szoktam kimásolom a 3 cd teljes tartalmát egy mappába majd adatként kiirom dvd-re és ennyi.
-
#441 HA ILYEN OKOS VAGY MOND TE HOGY RAKNÁD ÖSSZE????
MILYEN PROGIT HASZNÁLÁL? -
#440 Hát én eddig nemt alálkoztam olyannan amit ne lehetett volna! -
miki90 #439 jajj már megin kezded??
álljá má le . jo?
amugy meg nem minden gamet lehet igy megcsinálni!! -
#438 LOL ez hülye kérdés volt minden gamet meglehet igy oldalni!