Még a Longhorn előtt megjelenik az Internet Explorer 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nekem a következõ progik vannak telepítve:
- NOD32 virusírtó
- McAfee Personal Firewall Plus 2005
Kémprogik ellen:
- Ad-aware SE Professional
- MS Antispyware BETA
- Spybot
- PC Tools Spyware Doctor 4
- Registry Mechanic
Levélszemét ellen:
- Spam Monitor "

És még kérdezi valaki miért szar az m$ ? Hány prg. van felsorolva és hány gyártótól ,hogy jól müködjön ( csak a biztonság része ) .
Jó a trabant ( szar példa ,mert nem volt rossz anno ) ,de a kereket a merci hozza ,a kormányt a BMW ,a féket a Ferrari és jó lesz .
"Használj linuxot. Hiperszuper biztonságos. Ingyenes. Mi kell még? " Semmi ,pont elég.
Felfedező
Teljes mértékben igazad van!! Jó védelem = Erõs tüzfal+virusírtó+antispy szoftverek, egy böngészõ sose lesz annyira tökéletes, hogy ezekre ne legyen szükség...

Nekem a következõ progik vannak telepítve:

- NOD32 virusírtó
- McAfee Personal Firewall Plus 2005

Kémprogik ellen:

- Ad-aware SE Professional
- MS Antispyware BETA
- Spybot
- PC Tools Spyware Doctor 4
- Registry Mechanic

Levélszemét ellen:

- Spam Monitor

Nyilván tulzás ennyire védekezni, de én ezekkel nyugodt szivvel netezek Internet Explorerel is(Bár én is Firefox hívõ vagyok)!! 3-4 naponta meg végigfuttatom a progikat és szevasz ....

<#nyes>

Azért én is várom a 7-es Explorert, az szerintem biztonségosabb lesz
mint a mostani...

Hmm. Mi bajod a Winnel? Tudsz rajta filmet nézni? Tudsz. Tudsz rajta játszani? Tudsz. Tudsz rajta zenét írni? Tudsz. Tudsz rajta dvd-t írni? Tudsz. Ha nagyokos vagy, akkor tudsz rajta programozni? Tudsz. Tudsz rajta e-mailozni? Tudsz. Tudsz rajta böngészni? Tudsz. Tudsz rajta szöveget szerkeszteni? Tudsz. És még sorolhatnám a rengeteg dolgot, amit meg lehet csinálni a felületén. Akkor meg mi a baj? Komolyan mondom, divat lett szidni. Elhiszem, hogy mindenki irigyli õket, mert jól megy nekik, de azért ne essünk már túlzásokba. Te használj más böngészõt, sõt, oprendszert is, nekem jó a win. A biztonságra ott van az Ad-aware, a spybot, egy jó vírusírtó progi, tûzfal, idõnként teljesen kiüríteni a cookie-kat, elõzményt, miegymást. Sp2-vel ott van a beépített popupblokkoló, amire aztán tényleg nem lehet azt mondani, hogy szar lenne, mert mindent blokkol, azóta azt sem tudom, hogy mik azok a felbukkanó ablakok, mióta feltettem... Ha ennek ellenére bajod van a winnel, vagy az explorerrel, akkor nem tudok mit mondani Neked. 98 óta használom, és 1 kezemen meg tudom számolni, hány vírust szedtem össze vele... Azok is kivétel nélkül a tempor könyvtárba voltak, azt meg egyszerûen lehet törölni. Nem védem én a microsoftot, nem szorulnak a védelmemre, de azért hülyeségeket nem kéne írni... Persze, hogy idõnként frissítésre szorul. Elárulok egy titkot. Jön egy másik gyártó, ír egy szép oprendszert, mindenki csettint, hogy ez igen, hûû, tökéletes. Pár hónap, és jönnek az elsõ hírek, hogy biztonsági rés itt, ott, amott. És a szuperhiper oprendszernek vége. Mindenki elkezdi fikázni. Tökéletes oprendszert nem lehet írni. Ez van. Használj linuxot. Hiperszuper biztonságos. Ingyenes. Mi kell még?

Erdekes, arra senki nem gondol, hogy esetleg a HTML nyelvnel kitalalhatott volna a w3c egy sokkal konnyebben elemezhetobb nyelvet is? Manapsag sincs normalis bongeszo, es az egesz a w3c iroasztal modott ulo okosainak a kovetkezmenye.
NEXUS6
Miért kell fikázni a wint?

Csak azért mert pl a tartósítószer is kell a kajába, hogy 5 évig meglehessen enni, de azért nem örülünk még külön az impotenciának is, amit okoz.

Attól még hogy mindenkinek ezt kell zabálnia nem azt jelenti, hogy valami jó is.
Elhiszed hogy ha lenne más, akkor azt használnám!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Op rendszernek sok feladata van. Pl az hogy mûködjön megfelelõen. Ehhez elengedhetetlen a megfelelõ biztonság.Ms egy viszonylag régi cég (win generációkat nézve). Számomra elképzelhetetlen hogy nem tudnak egy olyan wint írni ami !viszonylag! biztonságos (nem hibátlan,az $ igényes meg tul. képpen megvalósíthatatlan) CSak annyira biztonságos/hibamentes hogy (mint te is írtad) ne tudjon a "sok b_zi bizonygatni".

Az meg hogy "Az Windows biztonságos mindaddig ameddig ..." olyan mintha becsuknám a szemem és én nem látok másokat, akkor más se lát engem. Vagy pl akkor is biztonságos a win ha a polcon van.Tuti nem törik fel akkor.

Az MS fikázás témához annyit fûznék hozzá, hogy az MS hireti, hogy ugye a windóz júzerfrendli, és mindenki használhatja mert nem kell hozzá szakértelem. Leül a sok tudatlan, aki azthiszi, hogy ért hozzá, mer esetleg van egy ECDL vizsgája, (amikor néha a tanár se ért hozzá!!) és azt hiszi, hogy akkor õ faszagyerek, és fogalma sincs tûzfalakról, csomagszûrésrõl, vírusírtókról stb. Aztán szépen kapja a szart, majd a zombivá lett gépe tovább, terhelve a netet, meg az én és mások postaládáit. És ez csak az MS hibája, hiszen annó alapból mindent megengedõre állítottak, és a felhasználónak semmihez se kellett nyúlnia, így aztán kurvára nem tudja, h mi hol van. Aztán most az SP2 idején elkezdtek sírni, amikor hirtelen minden tiltásra került. És elhiszem, hogy van aki be tudja állítani a winjét, meg nem is fertõzi meg semmi a gépét, de a többség nem ilyen! A biztonsági rések pedig azt jelzik, hogy nem egy minõségi termékrõl van szó. És a sebezhetõség nehogy már az elterjedtség függvénye legyen! Mert ha ekkora bevételek mellett nem képesek ezzel szembenézni az gáz. A Longhornra kiváncsi leszek, vajon a sok tesztelés meg fejlesztés eredményes lesz-e.
IE: nincsenek böngészõ lapok, CSS implementáció nem teljes. sebezhetõ, és mivel erõsen integrált ez az egész OSre kihat. Nem is komondottan gyors. Instabil. (amennyire tapasztalom, ha van más akkor azt használom) "Ez a mindenki használta már" ez olyan, mint a mondás miszerint mindenki rendõrnek születik. 😄 (csak van aki továbbtanul.) Egyébként kár, h Bill Gates 2 legutóbbi nyilatkozatára (interoperábilitás, és szoftver szabadalmak) itt nem jelent meg a a két válasz, amelyek közül az egyiket az Opera fejese, a másikat pedig Richard M. Stallman írta. Tanulságos mind2 😄 stallman válasza.az opera válasza
ironmaiden
Jah én is állandóan IE-t illetve egészen pontosan Maxthon-t használtam, de eddig egy spy illetve ahhoz hasonló volt a gépemen. Az is a FlashGet hordaléka volt. Az, hogy a Firefox biztonságos csak azért van mert kevesebben használják ki a hibáit (még).
De mindig lesz olyan aki beleköt még az élõ fába is pl. Sil78, aki az alapján mond véleményt az IE-rõl, hogy csak a régi verziót használja. Illetve az a legnagyobb baja a Maxthon reklámblokkolójával, hogy a Firefox-é fél centivel rövidebb oldalt csinál.

Miért kell mindig fikázni a windowst? Ugyis mindenki használta már illetve most is használja ugyanugy! IE-vel is mi a gond? Sok fikázónak üzenem hogy az IE egyátalán nem rossz csak "érteni kéne hozzá" és megy minden vele. Természetesen vannak betegségei ,de mindennek vannak hibái.
Ja mert a világon mindenki becsületes és elmondja a hibákat. Amikor meg ilyen volt akkor nem is javították. ("security through obscurity" nevezetû mese 😛) Egyébként az MS támadásáról csak annyit, hogy akik nem igényesek a termékükkel szemben azok meg is érdemlik. Kevesebb száj jártatás jó volna a részükrõl. És mint tudjuk, csótány több él a Földön mint ember, de ez nem jelenti azt, hogy a csótány fejlettebb létforma. 😄
Sil78
Mondtam már párszor, hogy SP2 nincsen pl Win98SE-re, ami nekem van, és egyelõre nem tudok új gépet venni. Különben is ilyeneket alapból kéne tudnia egy rendes böngészõnek. Egyébként arra lennék kíváncsi, egyéb, nem biztonsággal kapcsolatos változtatások lesznek-e az IE7-ben, pl javítják-e a szabványokkal kapcsolatos jelenlegi hiányosságait (fõleg a CSS megjelenítése terén, legalább a súlyosabb hibákat).

These are my friends, see how they glisten...

hejjessirass😊
hornbali
Miért is?

arty
jah, ha éppen egy ismertet szerzel be ...

nem olyat, amit nem ismer az irtod ... ami még leszed párat, egyikük kilövi az antispyware cuccod, s elözönlenek 😄 velem megtörtént, azota avant browser nyugdijazva 😊

Forza.

áááá ez megalol ....

Killgore
Én is IE motoron mûködõ böngészõt használok. le lehet benne tiltani sokmindent, nagyon ritkán azért beszívok egy adwaret. na és akkor mivan? leszedem. kész.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

arty
amig pl a mcafee CSAK IE segitségével képes frissiteni magát, nem nevezhetem át az iexplorer.exe-t nudli.bmp-vé, s igy valoban veszélyben vagyok 😞

Forza.

Nehezen szoktam at a firefox-ra de most mar egesz jol elvagyok vele. De tulajdonkeppen egy dolog miatt nem banom a valtast: amiota a firefox-ot hasznalom nincs syware a gepemen! Persze le lehet tiltani IE alatt is az activex-et de akkor meg olyan mintha mankoval kellene jarni. Egy csomo dolgot nem tud megcsinalni az IE activex nelkul, a firefoxnak meg megy pedig ott sincs activex. Ki erti ezt?
Yossarian
Na erre én is kiváncsi leszek 😊

Nieleen

IMYke2.0.0.0
SP2-ben alapból tíltva van minden káros popup! Csak úgye nézni is kellene, nemcsak fikázni!
Ja, meg használni a Windows Update-t, de hát kényelmesebb a fikázás...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Yossarian
"biztonságos helyekrõl tûzfalat, meg más biztonsági progikat szedtem le, 20-30 virnyákot, férget írtottam 15-20 percnyi böngészés után"

1. 20-30 vírus erõs túlzás...
2. ez mitõl biztonságos hely? 😊))

Nieleen

NEXUS6
Miért is kell fikázni?

1. A FF nem azért jó, és elterjedt, mert olyan sokkal tutibb, mint az IE, hanem mert az alapbeállításikkal 1000000X-szer biztonságosabb.
Az Ie-t is kb ua biztonságossá lehet tenni, csak egy két dolgot külön be kell állítani. Ez sajna az emberek 85%-ának meghaladja a képességeit. A FF készítõi ezt tudják billgéc meg nem veszi tudomásul.

2. Az IE6 W98se alatt történõ telepítése során egy csomó dolgot be lehet állítani, a szükségtelelneket ki lehet kapcsolni. W2000-tõl kezdõdõen a település autómatikus és minden szutykot felrak (outlook) kiirtani meg nem lehet õket.
A w2000-tõl kezdõdõen a OS olyan mint az ementálisajt, tele van lyukakkal. A barátnõm gépén w98se van, minden tûzfal, és antispy antiad nélkül, de megfelelõen beállítva. Egy éve egyetlen kanyi virnyákot nem tudott bekapni!!!!
Én a legutóbbi w2000 telepítésem után, amikor viszonylag biztonságos helyekrõl tûzfalat, meg más biztonsági progikat szedtem le, 20-30 virnyákot, férget írtottam 15-20 percnyi böngészés után. A spybot meg nem gyõzte kiirtani a szemetet. Nem beszélve az olyan kedvességekrõl, amik olyan ügyesen tudnak települni, hogy csak az után hajlandó eltakarodni, ha újra meglátogatom a weblapjukat, és indiszkrét kérdésekre válaszolok!

Az hogy a poáppokat valami kírtja ugyan, de pl a tûzfal félpercenként üzenget nekem ugyan annyira lassitja a munkát.

Szal a böngészés valóban veszélyes, de tegyük hozzá: most már!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Macc
Emlekszem arra, amikor billifiu meselte, hogy a Tabbed browsingra az IE felhasznaloknak nincsen szukseguk... (persze mert nem ismerik) Na most kivancsi vagyok, hogy az IE7-ben benne lesz-e, vagy szavahoz huen kihagyja, mivel nincsen ra szuksege a celcsoportnak.

Yossarian
Fent van nálam egy NOD32, egy Sygate tûzfal és egy Spybot. (Ezek szerintem egy firefoxos gépre is kellenek.) Hogy a túróba nem szedek össze minden szart az IE-vel? Legtöbbször nem a böngészõ a hülye, hanem az olvasni lusta, zsigerbõl okézgató felhasználó...

Nieleen

Nem tudom. Sosme hallottam ilyen linuxos progiról. Melyik disztribben van? <#idiota><#fejvakaras>
Mijaza Internet Explorer? <#hehe><#hehe>
mikike
és szerencsére kell 1 perc, hogy beinduljon...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Én szerintme a legjobb az opera.
pici, gyors, és kellöen felszerelt. Legalábbis annyit tud, amennyit kell szerintem😊 Mindezt pár megában. Ez nekem impresszív, és zsvzs nagyon kényelmes használni is.
Szerintem, tudásban ezt kéne alapnak vennie az IE-nek, ha már méretben sosem fog érdemit felmutatni. (80 megás install egy szégyen)
lck
szerencsére
mikike
miért?
mert az egy használható böngészõ?

míg az ff-ben még rendes csoportokat sem tudtak csinálni?

Sil78
Hmm, még jó, hogy nem lesz. Az elég nagy visszalépés lenne, ha arra akarna hasonlítani.

mikike
muhaha
a firefox sosem lesz maxthon

szerintem elég jól közelíted meg a dolgot.
Sajnos ebbõl a szempontból is fordítva van bekötve az átlag user. És nem csak az átlag.
A windows 3.x és az utánna lévö idõszak annyir mély nyomot hagyott a felhasználók feltörekvõ generációjában, hogy gyk: úgy szocializálódtak a cyber térben, ahogyan most látjuk. És ezért halál term. neki, ha elszáll egy word, vagy lassú a gép.
Ráadásul az átlag user mindezt ingyen teszi, mert lopja a gépére a cuccosokat.
Én is kíváncsi lennék, hogy ha pistikének meg kéne keresni az ogóffice 2003 árát, és ki kéne fizetnie (tegyük fel, hogy nincs semmi más lehetösége, tehát nem tudja lelopni) akkor is ilyen elnézö lenne-e.
Vagy ami nem is oly ritka példa, hogy dolgozna a user a méregdrága win+office párossal, és állandó felugró ablakok keserítik meg az életét mit szólna. Akkor sem nézné meg a firefox-ot?
Mert mély tiszteletem azoknak, akik kifizetik tényleg azt a zsák pénzt, és jogtiszták, de döntõen nem ez a jellemzõ. általában itt azok vitáznak ilyen hülyeségeken akik 0 forintért használják ezeket a programokat, mert lopják valahonnan.
Sil78
A problémáiddal kapcsolatban feltehetted volna a kérdéseidet mondjuk a Firefox topicban, és kaphattál volna rájuk választ. Pl a könyvjelzõk rendezésérnek megkönnyítésére van egy Sort Bookmarks nevû kiterjesztés, pár másodperc telepíteni. GetRight-ot is lehet használni pl a FlashGot kiterjesztés segítségével. Mouse Gestures alapból nincs benne, és pl nekem sincs rá szükségem, nem is használom. Hogy lefagy, amikor beírsz valamit, ilyen hibával még nem találkoztam, pontosan milyen verziót használsz? Az oldalakat is helyesen jeleníti meg nálam, nagyon ritka az az oldal, ami csak IE-vel megy.

testerlnx
Elõször is nem értem a cikk címét... Nem inkább azt kellett volna adni neki, hogy: Csúszik a Longhorn mert az M$ úgy döntött böngészõháborúba kezd a Firefox-al... Nem kéne minden hozzászólást fikázásnak minõsíteni amely az M$ ellen szól! Amúgy tavaly április óta használok Firefox-ot és Mozilla-t, és nincs semmi problémám velük 😊
Június óta mindezt már Linuxon élvezhetem, és mondhatom igen sokat nyertem vel (gyorsabb, szebb, inteligensebb, kézhezállóbb azokra a feladatokra amelyekre Én használom ). Amúgy meg ha egy oldal nem jelenik meg, hát másikat keresek. Képzeld el mekkorát szopnának az IE-sek ha a Linux-os website-ok csak a Mozilla speckó kódjait használnák fel 😉 Csak hát vannak szakemberek, meg laikusok, meg egyebek... Egy szakember már 1999-ben nem adott ki olyan HTML kódot a keze közül amely a 4.72-es Netscape-el ne ment volna! Szerintem aki szereti az M$-t az támogassa, vegye meg az összes programot amit használ, és utána dicsérje!! Érdemes megnézni egyszer mennyibe kerül az a sok progi amit az ember nap mint nap használ (Total Commander, Photoshop, MSOffice, Ahead Nero mindenbõl természetesen Enterprise meg Platinum Edition 😉).

ui.: na ha ezt mind összeadtad és tudsz még beszélni akkor állj ki és mond el a véleményed...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sil78
Hmm, pár hónapja mintha még arról lett volna szó, hogy nem ijedtek meg a Firefox sikerétõl, meg hogy ha a felhasználók figyelembe veszik azokat a szempontokat, ami miatt anno az IE-t választották, akkor visszatérnek hozzá. (Mondjuk azt elfelejtették, hogy az IE "választásának" ill. használatának egyetlen oka az, hogy alapból rajta van a gépen.)

Mellesleg a böngészés nem jár "nyilvánvaló kockázattal", csak épp nem IE-t kell használni. Magával a Windows-zal nekem semmi bajom, csak ezzel a böngészõnek nevezett szeméttel. Érdekes, hogy mióta Firefoxot használok, egyáltalán nincs dolguk a spyware-irtóknak a gépemen, semmi nem próbálja átállítani a kezdõlapomat, beírni magát a Registry-be, meg popupok se ugrálnak fel. Sõt, nálam le van tiltva az összes hülye reklám (AdBlock rulez), mert azokból is épp elegem volt már. Nem hiszem, hogy valaha is visszatérnék az IE-re, még ha biztonságosabb is lenne, akkor se tudná a FF-tól megszokott kényelmi szintet nyújtani.

Az az igazság, hogy én próbálkoztam. Próbáltam a Firefox-ot megszeretni. Kábé ötször határoztam el hogy csak azt fogom használni és ötször tértem vissza az IE-hez. Nem azért mert MS-buzi vagyok, hanem mert megközelítõleg sem voltam olyan elégedett a FF-szal mint itt egyesek. Például ezt a szöveget sem tudnám megírni rajta amit most gépelek mert mindig percekre lefagy ha írok bele valamit, azóta megtudtam, hogy ez a probléma nem csak nálam jelentkezik. Valamint jó pár oldal van amihez úgy is IE-t kellene használnom mivel vagy hibásan nyílik meg más böngészõn, vagy eleve nem is hajlandó menni rajta. A kedvencek rendezése is sokkal nehézkesebb mint IE-ben, ami szintén fontos nekem. A mouse gestures-t bár jó játéknak tartom, egyáltalán nem igénylem, használhatnám az IE-re épülõ Maxthon-t is, amiben alapból benne van, de már nem érdekel a dolog, játszottam már vele eleget. A letöltõprogramra sincs semmi szükségem. Soha nem volt problémám a letöltésekkel. De ha mégis kellene akkor ott a Getright ami mindet tud ami nekem kell. Nekem a vírusokkal még a büdös életben nem volt semmi problémám és el sem tudom képzelni mekkora lámának kell lenni ahhoz, hogy valaki folyton vírusokat szedjen be. Ez lenne számomra egyébként a legfõbb érv az IE ellen, majd ha jönnek a vírusok akkor leszokom róla, de jelen pillanatban semmi sem késztet arra, hogy váltsak.

hornbali
Hacker és Cracker nem ugyan az <#ejnye1>
Addig nincs is baj hogy felfedezi a hibát, de akkor ne többmillió embert károsítson azzal hogy megmutatja mekkora f_sza gyerek! Hanem akkor forduljon a Microsofthoz és jelezze az észrevételeit.

h4x0r
Nem akarok fikázni, eddíg csak a námber ván hozzászólás volt az. De megkérdezném, hogy mi a jobb? Ha egy rendszer amiatt biztonságos, hogy nincs rá szar-szemét-vírus/spyware/stb., vagy ha amiatt az, hogy nem lehet rá (vagy csak nehezen) ilyeneket írni.

Bocs, ha nem vagyok világos, de a lényeg talán lejön. FF rulez :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

hornbali
A Microsoft nem állította hogy nem lesz, csak azt mondta hogy a Longhornal együtt fogja kiadni.

A Microsoftot nem véletlenül káromolja mindenki, mivel monopol helyzetben vannak, szinte alig fejlesztik az oprenszerüket, próbálnak minden konkurens programot kiküszöbölni, hogy nekik dõljön a lé. Ha nem lennének hackerek, valószínûleg a Win95 szintjén tartanánk, és akkor valószínûleg nem lenne ingyér' játékod, filmed, meg zenéd, mert ezeket õk csinálják. Egyébként is nekem sokkal több "kárt" okoz a sok felugró/elõugró/szétugró reklám, meg banner, ami elfoglalja a 3/4 képernyõmet. Kit érdekel, hogy megtámadják pl. a microsoft.com-ot? <#violent>
The Hedgehog
Én IE alapú böngészõt (Avant Browser) használok, mely sokkal immunisabb igaz, de megvannak az IE féle gyermekbetegségei is.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

hornbali
Az Windows biztonságos mindaddig ameddig nem akarja a sok b_zi bizonygatni hogy õ milyen magasszinten tud programozni...

Killgore
Amúgy meg azt nagyon bírom, amikor van egy MS-es cikk, vagy hozzá kapcsolódó, megy a fikázás ezerrel, de a témáról nincs is comment 😄

Killgore
Válasz a #9-esnek ment

Killgore
te nem vagy normális...

Mútkor még azt mondták, hogy nem lesz több IE! ...most meg beijedtek aztán: "...hé fiúk dobjatok má' össze egy 7-es verziót jövõ hétre..." biztos megfontolt és jó munkát végeztek <#nyes>

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

jó lessz hogy lessz új IE!
én sem használom de attól még jó lessz!

egyébként tényleg nem kéne fikázni az MS-t!!

én inkább a Virus és kémprogi gyártókat rugdalnám meg!