Még a Longhorn előtt megjelenik az Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- NOD32 virusírtó
- McAfee Personal Firewall Plus 2005
Kémprogik ellen:
- Ad-aware SE Professional
- MS Antispyware BETA
- Spybot
- PC Tools Spyware Doctor 4
- Registry Mechanic
Levélszemét ellen:
- Spam Monitor "
És még kérdezi valaki miért szar az m$ ? Hány prg. van felsorolva és hány gyártótól ,hogy jól müködjön ( csak a biztonság része ) .
Jó a trabant ( szar példa ,mert nem volt rossz anno ) ,de a kereket a merci hozza ,a kormányt a BMW ,a féket a Ferrari és jó lesz .
Nekem a következõ progik vannak telepítve:
- NOD32 virusírtó
- McAfee Personal Firewall Plus 2005
Kémprogik ellen:
- Ad-aware SE Professional
- MS Antispyware BETA
- Spybot
- PC Tools Spyware Doctor 4
- Registry Mechanic
Levélszemét ellen:
- Spam Monitor
Nyilván tulzás ennyire védekezni, de én ezekkel nyugodt szivvel netezek Internet Explorerel is(Bár én is Firefox hívõ vagyok)!! 3-4 naponta meg végigfuttatom a progikat és szevasz ....
<#nyes>#nyes>
Azért én is várom a 7-es Explorert, az szerintem biztonségosabb lesz
mint a mostani...
Csak azért mert pl a tartósítószer is kell a kajába, hogy 5 évig meglehessen enni, de azért nem örülünk még külön az impotenciának is, amit okoz.
Attól még hogy mindenkinek ezt kell zabálnia nem azt jelenti, hogy valami jó is.
Elhiszed hogy ha lenne más, akkor azt használnám!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az meg hogy "Az Windows biztonságos mindaddig ameddig ..." olyan mintha becsuknám a szemem és én nem látok másokat, akkor más se lát engem. Vagy pl akkor is biztonságos a win ha a polcon van.Tuti nem törik fel akkor.
De mindig lesz olyan aki beleköt még az élõ fába is pl. Sil78, aki az alapján mond véleményt az IE-rõl, hogy csak a régi verziót használja. Illetve az a legnagyobb baja a Maxthon reklámblokkolójával, hogy a Firefox-é fél centivel rövidebb oldalt csinál.
These are my friends, see how they glisten...
nem olyat, amit nem ismer az irtod ... ami még leszed párat, egyikük kilövi az antispyware cuccod, s elözönlenek 😄 velem megtörtént, azota avant browser nyugdijazva 😊
Forza.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Forza.
Ja, meg használni a Windows Update-t, de hát kényelmesebb a fikázás...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. 20-30 vírus erõs túlzás...
2. ez mitõl biztonságos hely? 😊))
Nieleen
1. A FF nem azért jó, és elterjedt, mert olyan sokkal tutibb, mint az IE, hanem mert az alapbeállításikkal 1000000X-szer biztonságosabb.
Az Ie-t is kb ua biztonságossá lehet tenni, csak egy két dolgot külön be kell állítani. Ez sajna az emberek 85%-ának meghaladja a képességeit. A FF készítõi ezt tudják billgéc meg nem veszi tudomásul.
2. Az IE6 W98se alatt történõ telepítése során egy csomó dolgot be lehet állítani, a szükségtelelneket ki lehet kapcsolni. W2000-tõl kezdõdõen a település autómatikus és minden szutykot felrak (outlook) kiirtani meg nem lehet õket.
A w2000-tõl kezdõdõen a OS olyan mint az ementálisajt, tele van lyukakkal. A barátnõm gépén w98se van, minden tûzfal, és antispy antiad nélkül, de megfelelõen beállítva. Egy éve egyetlen kanyi virnyákot nem tudott bekapni!!!!
Én a legutóbbi w2000 telepítésem után, amikor viszonylag biztonságos helyekrõl tûzfalat, meg más biztonsági progikat szedtem le, 20-30 virnyákot, férget írtottam 15-20 percnyi böngészés után. A spybot meg nem gyõzte kiirtani a szemetet. Nem beszélve az olyan kedvességekrõl, amik olyan ügyesen tudnak települni, hogy csak az után hajlandó eltakarodni, ha újra meglátogatom a weblapjukat, és indiszkrét kérdésekre válaszolok!
Az hogy a poáppokat valami kírtja ugyan, de pl a tûzfal félpercenként üzenget nekem ugyan annyira lassitja a munkát.
Szal a böngészés valóban veszélyes, de tegyük hozzá: most már!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nieleen
pici, gyors, és kellöen felszerelt. Legalábbis annyit tud, amennyit kell szerintem😊 Mindezt pár megában. Ez nekem impresszív, és zsvzs nagyon kényelmes használni is.
Szerintem, tudásban ezt kéne alapnak vennie az IE-nek, ha már méretben sosem fog érdemit felmutatni. (80 megás install egy szégyen)
mert az egy használható böngészõ?
míg az ff-ben még rendes csoportokat sem tudtak csinálni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Sajnos ebbõl a szempontból is fordítva van bekötve az átlag user. És nem csak az átlag.
A windows 3.x és az utánna lévö idõszak annyir mély nyomot hagyott a felhasználók feltörekvõ generációjában, hogy gyk: úgy szocializálódtak a cyber térben, ahogyan most látjuk. És ezért halál term. neki, ha elszáll egy word, vagy lassú a gép.
Ráadásul az átlag user mindezt ingyen teszi, mert lopja a gépére a cuccosokat.
Én is kíváncsi lennék, hogy ha pistikének meg kéne keresni az ogóffice 2003 árát, és ki kéne fizetnie (tegyük fel, hogy nincs semmi más lehetösége, tehát nem tudja lelopni) akkor is ilyen elnézö lenne-e.
Vagy ami nem is oly ritka példa, hogy dolgozna a user a méregdrága win+office párossal, és állandó felugró ablakok keserítik meg az életét mit szólna. Akkor sem nézné meg a firefox-ot?
Mert mély tiszteletem azoknak, akik kifizetik tényleg azt a zsák pénzt, és jogtiszták, de döntõen nem ez a jellemzõ. általában itt azok vitáznak ilyen hülyeségeken akik 0 forintért használják ezeket a programokat, mert lopják valahonnan.
Június óta mindezt már Linuxon élvezhetem, és mondhatom igen sokat nyertem vel (gyorsabb, szebb, inteligensebb, kézhezállóbb azokra a feladatokra amelyekre Én használom
ui.: na ha ezt mind összeadtad és tudsz még beszélni akkor állj ki és mond el a véleményed...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Mellesleg a böngészés nem jár "nyilvánvaló kockázattal", csak épp nem IE-t kell használni. Magával a Windows-zal nekem semmi bajom, csak ezzel a böngészõnek nevezett szeméttel. Érdekes, hogy mióta Firefoxot használok, egyáltalán nincs dolguk a spyware-irtóknak a gépemen, semmi nem próbálja átállítani a kezdõlapomat, beírni magát a Registry-be, meg popupok se ugrálnak fel. Sõt, nálam le van tiltva az összes hülye reklám (AdBlock rulez), mert azokból is épp elegem volt már. Nem hiszem, hogy valaha is visszatérnék az IE-re, még ha biztonságosabb is lenne, akkor se tudná a FF-tól megszokott kényelmi szintet nyújtani.
Addig nincs is baj hogy felfedezi a hibát, de akkor ne többmillió embert károsítson azzal hogy megmutatja mekkora f_sza gyerek! Hanem akkor forduljon a Microsofthoz és jelezze az észrevételeit.
Bocs, ha nem vagyok világos, de a lényeg talán lejön. FF rulez :-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
én sem használom de attól még jó lessz!
egyébként tényleg nem kéne fikázni az MS-t!!
én inkább a Virus és kémprogi gyártókat rugdalnám meg!