Még a Longhorn előtt megjelenik az Internet Explorer 7

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én firefox-ot használok mióta létezik, de ha az ie6-os nem csukná be magát véletlenszerûen akkor azt használnám mert azért akadnak oldalak amit csak az ie nyit meg rendesen. Lehet most mondani, hogy rosszul megírt oldal meg ilyenek de attól még a probléma fenn áll.

Lehet, ha az ms nem verne a nyalat, h hu de biztonsagos a win hazug modon, akkor nem probalna annyi ember megcafolni 😊
Én egyvalamit nem értek! Miért csak M$ -t fikázák és miért nem azokat is akik unatkoznak és a sok kártékony vírust és egyéb szemét programokat írják? Ha õk nem lennének fele annyi gond lenne az M$ -el is!
Ch_Slater
részemrõl mostmár akármit javíthatnak nem hiszem hogy IE-t használnék bármikor is... és ezzel valószínûleg sokan vannak még így.
bár valószínû azokat megfogja vele, akik még mindig IE-t használnak (feltéve ha tényleg biztonságosabb lesz)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Fikázáson kívül vmi más...?

"A böngészés manapság nyilvánvaló kockázattal jár" - jelentette ki Gates
<#mf1><#mf1><#mf1>
Errõl szerintem nagyon sokunknak megvan a véleményünk, és tudjátok mennyi igazság van benne, feltéve h az emberek nem hülyék, tudnak netezni és nem IE-t vagy ami mégroszabb windowst használnak<#nyes><#nyes>

← ElőzőOldal 3 / 3