870
Eszmecsere a LEHETSÉGES harmadik világháborúról, mely lehet egyben atomháború is.
  • Északi fény
    Örülök, hogy elolvastad....a helyzet meg nemigen változott azóta....
    Én inkább azt mondanám a "bukik" helyett, hogy időben csúcsik egy-két folyamat...az USA-ban nemsokára elnökválasztás lesz és Bush-nak semmi esélye hogy újraválasszák...tehát, el kell indítania a támadást még mielőtt lejár a mandátuma... Szerinted nemigen mutatkozik rá elég jel, hogy az USA le akarná bombázni Iránt??? Figyeled TE egyáltalán a híreket???
  • Pluskast
    Nézd én biztos vagyok abban, hogy szentűl hiszi az illető, hogy ő látta a jövőt és, hogy isten szólt hozzá. Nos ez egy szabad világ és ha neki ez a meggyőződése akkor legyen. Minden esetre érdekes olvasmány volt....
  • Molnibalage
    Az ilyen oldalakon és embereken csak röhögni tudok.
  • Pluskast
    Nos én türelmesen végigolvastam, de a prófécia eleve ott bukik, hogy 2007 a jövendölés szerint az az év amikor kitör a háború az USA és Irán között. Nos erre van még dúrván másfél hónap és nemigen mutat arra bármiféle jel, hogy ezévben ez megtörténne. Azon kívűl meg nekem ez az egész oroszországi expanzív politika is zavaros. Az oroszok abszolút nem terjeszkednek a balkán felé.
    Szóval azt hiszem ez dolog nemigen fog bekövetkezni....
  • Északi fény
    Kösz! 8-)
    Azért nem írtam többet IDE, mert az ide kissé sok lenne....
    De ha gondolod beszélhetünk a témáról....
    Világpolitikával mennyire vagy képben?
  • harcu
    Ezért kár volt regelned, az oldal is egy nagy semmi, a hozzászólás pedig nem sok tartalmat hordoz.
  • Északi fény
    Sziasztok!

A harmadik világháború már a küszöbön van!
    A folyamat elkezdődött és visszafordíthatatlan...
    Ajánlom a következő oldalt figyelmetekbe: www.3dikvilaghaboru.hu
    Elnézést, ha zavartam!
    További nyugodalmas estét!
  • BaLTáSGYiLKoS
    nemzetközi egyujjas jelzés...
  • Zenty
  • etnies
    Vagy ne szívjon annyit.
  • Scottt
    OMG nem 'tom ki írta de tudok javasolni 1 beszélgetés a pszichológussal.
  • trackmaniac
    Hali! Szerintem nem ide kellett volna írnod, inkább ide:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108932295

De aranyos egyébként!
  • fuho
    Nem is annyira butaságok azok a mesék vagy éppen hírek, amik arról számolnak be, hogy nem vagyunk egyedül. Ezek igazak! Csak sokan nem képesek avval szembesülni, hogy igazából is léteznek olyan lények, akik fejlettebbek és okosabbak lehetnek a földieknél.
    Nem hazugság, léteznek mások, akik képesek repülni az égen, vagy hajókkal nagy utat megtenni a világűrben.
    Nem hinné az ember, de közöttünk élnek páran. Nem is olyan messzi országokban, hanem Magyarországon is él egy valaki, aki biztosan is, hogy nem idevalósi.
    Ő igen messziről érkezett ide, hogy megpihenjen és felmérje milyenek is, vagyunk igazából mi emberek…de sajnos nem valami jó tapasztalatokkal kell távoznia majdan egyszer a jövőben. Hírül hozta a közelgő megszállást is, de segítséget nem tud nyújtani, hiszen saját hazájára is gondolva kell cselekednie.
    Hatalmas hajóhadával küzdött meg az ellenséggel, hogy rendet teremtsen, megvédve azokat, akik kedvesek számára, és azt a helyet is ahol született. Sajnos elárulva őt, hátba támadva kellet menekülnie egy másik univerzumba, és akik vele tartottak azok letelepedve egy másik bolygón várva a háború végét. Itt él pár éve földi nevelő szüleivel egyetemben, s minden nap, amit itt eltölt csak a visszavágás és a taktikai részének kidolgozásával, tölti, és próbálná a helyzet komolyságát nekünk is elmondani. Otthonában nekik, a lakosoknak hatalmas szárnyaik, engedik meg, hogy repülhessenek szabadon az égbe, talán úgy néznek ki, mint az angyalok, vagy azok?

Sanyi József egy igen fejlett társadalom vezetője, uralkodója egy háború folytán menekülésre kényszerülve egy gépezet segítségével megfiatalítva magát került le a földi szüleihez, akik szeretettel nevelték fel mit sem sejtve gyermekük igazi valójáról. Mára már 17 éves múlt és nemsokára, amit a hátfájdalmai is jeleznek, kinő újra a szárnya. A történelem során nem egyszer volt nálunk, látogatóban találkozott Kleopátrával és más történelmi fontos személyekkel is, Minden nagy hadvezér mellet ott volt s segítette őket, persze jól megbújva a színfalak mögül PL: Nagy Sándort, Cézárt s még sorolhatnám. Mostanra sajnálattal tapasztalta, hogy az emberek egyre jobban elvadulnak, szinte lelkük teljesen elsötétülve , durvává, megbízhatatlanná váltak. Mivel nagy veszély fenyegeti népét és egy újabb háborúra, készül, így mint a nyaralásnak nevezett itt tartózkodását meg kell majd szakítania. Addig is megpróbál rajtunk segíteni ahogy tud de ahhoz hogy segíthessen nekünk is segítenünk kell azzal hogy elhiszzük neki amit mond.

Mit gondoltok eröl?
  • Rundstedt17
    Nem lesz harmadik világháború a közeljövőben,mert nem áll érdekében a bizonyos befolyásos embereknek
  • Csirke4
    Te szerintem menjél inkább aludni.
  • Zenty
    jó taktika lehet ha erre megy ki a jaték: A végén még oda hív embereket, hogy megnézzék bizony itt nincs semmi! Ez útán a nagyobb hányad fegyver embargót az oroszok, és a kínaiak (örömmel lesz@rva amcsit) feloldják. Irán így felgyúrja hadseregét toposra. Többet ér vele mint az atom balhéval az biztos.
  • Zenty
    Felesleges az atombomba az iráni elnök szerint hát most jól kib@szott az amcsi marketinggel :)
  • Ronny
    lenne nekik elég bajuk az addigra talán már a lakosság felét is kitevő bevándorlókkal és az elöregedett társadalom helyrebillentésével. Nem is értem, hogy merűlt fel ez a dolog.
  • Ronny
    A szerencsétlen NPD-vel riogatják az emberek miközben a szemük láttára változik az EU egy totalitárius rendszerré.

valószínűleg egy harmadik világháborúhoz sokkal több köze lesz a jelenlegi áruló német vezetői rétegnek, akik szépen egyre szorosabbra huzzák a hurkot lakosság nyakán és ezt előbb-utúbb Uniós szinten is kiterjesztik. Olyan dolgokról beszélünk itt mint a személyes szabadság megsértése, cenzúra, ártatlan emberek bebörtönzése, stb.
  • Zenty
    Magyar gárdára is azt mondják veszélyes :)

Mégha hatalomra is kerülnek már nem tudnának világháborút okozni.
    A szomszédok azóta igen fejletettek. Ha valamit csinálnának a franciák, angolok, spanyolok stb. egyszerre rájuk zudolnának.
    Mondjuk az igaz, hogy a németek ismét topon vannak :) Viszont a németek azt is mondták, hogy egyedül nem lehet nagy hatalaom. Így eu teljes szövetség kell. Únió, eu hadtestet vajon miért erőltetik? :)

A vilgáháború okozó top lista:
    1. USA
    2. Kína
    3. Izrael stb.
    4. Korea balhé
  • Ronny
    sokak által neonáciank bélyegzett...ez olyan mint az antiszemita cimke, amit nem lehet levakarni.

Az NPD semmi mást nem akar mint általában a többi nacionalista párt, az ország maradjon az őslakosok kezében. Én támogatom őket
  • Dexantreal
    Ok és köszönöm válaszod.
    Kína Tajvan és közben USA bekapcsolódása és ebből harmadik világháború... ezen viszont meglepődtem.
  • fonak
    Nem kell bekajálni minden ijesztgetést. Jaj a félelmetes "neonácik". Az NPD 1,6%-ot ért el országosan, volt NDK-ban egy tartományban kaptak majdnem 10%-ot, egyszer. :) Franciaországban Le Pen-ék azért értek el ennél jobb eredményeket is. :)
    Ha lesz harmadik világháború, ahhoz aligha lesz köze Németországnak.
    Ha atomfegyvert vetnek be, az valószínűleg Izrael lesz, vagy az USA.
    Ott van még India és Pakisztán, ezek elvileg elképzelhető hogy atommal szórják meg egymást egyszer.
    Észak-Korea is okozhat zűrt, de ezek egyike sem lenne világháború valszeg.
    Ha Kína megtámadja Tajvant, abból elvileg lehet világháború, ha közbelép az USA.
    Európából nem fog nagy háború kiindulni a közeli jövőben, ez teljesen kizárt.
  • Dexantreal
    "Egy német kormányzati jelentés szerint erősödnek a szélsőjobbos érzelmek Kelet-Németországban. A sokak által neonácinak bélyegzett radikális NPD két keletnémet tartományban már megvetette a lábát, és januárban szeretne betörni nyugaton is. A munkanélküliség elleni küzdelmet, bevándorlásellenességet hirdető NPD aggasztónak tartja az ország jövőjét. A párt újra naggyá tenné Németország fiait.

Kissé érdekes, nem?
    Sztem érdemes elolvasni... NPD-t sokan hasonlítják a neonáciknak... nemtom, van igazság benne.
    Eddig megúszták, pedig a cikk írja, hogy vizsgálás is volt, de beszűntették és elkönyvelték, hogy nem azok, vagy ilyesmi :S.
    Ez a Voigt csávó is érdekes, meg a prát is: ravasz, sunyi banda sztem :P.
    Bármi lehet, de a legrosszabb természetesen remélem nem következik be.
    Vélemény? :S
    Bemásolom a harmadik világháborús topikba is.
    Meg a Wermachtba, vagy hova.
    Érdekel, mit gondoltok erről.
    Egyébként a freemailnél láttam, mikor kiléptem és onnan mentem az origóra."

Ergo bemásoltam.
    Mi a véleményetek?
    Nem hinném, hogy ebből kirobbanhatna egy harmadik világháború, sőt nagyon remélem, hogy a pártnak nem lesz olyan sikere :P.
  • BREMBO
    Úgy gondolom, hogy a végére teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy egy véleményen vagyunk.

Ha még egy kicsit jobban odateszed magad, rájössz te is.
  • Molnibalage
    Az atomfegyverek léte (nagy számban) egy igen sajátos problémára adott válasz, melyet sokáig roasszul kezeltek és nem fogták fel a lényeget. Sokan úgy látszik most sem. Ismered Robert McNamara véleményét az atomfegyverekről? Ha nem járj utána, mert egyetértek vele.
  • BREMBO
    1. Szerintem el sem olvastad teljesen amit írtam.

2. Ha mégis, akkor nem értetted meg.

Ez nem a személyed elleni szúrás volt, ugyanis azt te csináltad, amikor azt mondtad, lökött vagyok.

Mégis, ha te sem azt gondolod, hogy pusztításra kell a fegyver, és gondolom nem hiszed azt hogy pusztán csak dísznek, be kell lásd, hogy egyszerűen csak terrorizálják vele a lakosságot.

De ha ezt belátod, nem értem miért kötekedsz ?!
  • Molnibalage
    1. Nem játszok C&C-t.

2. Ha gazdaséi alapon megy a dolog, akkor te elpusztítanád azt a gazdasáot amit uralmad alá akarsz hajtani? Gratulálok...

3. Haszálom az eszem, veled ellentében. Sőt valószínűleg többet foglalkoztam ilyen dolgokkal, mint te. Nekem ez a hobbim kb. 14 éve...
  • BREMBO
    Esetleg te úgy gondolod, hogy a háborúkat unalomból szokták játszani mint te a C&C-t ?

Mind mögött gazdasági érdek volt, ez alól egy háború sem kivétel, hiába próbálnak vallásháborút csinálni belőle.

Ez egy nagyon bonyolult stratégiai "nemjáték". Ha használnád az agyad, nem mondtad volna azt, hogy lökött vagyok.
  • BREMBO
    Kérdezd csak meg a japánokat, ők szívesen beszámolnak neked erről.

Azt hiszem, ők talán jobban tudhatják...

Mert szerinted mi a céljuk ?

Igen, aki idióta, az azt hiszi arra kell, hogy a már-már rabszolgának nevezhető szinte-ingyen munkaerőt elpusztítsák másodpercek alatt.

Vagy hogy a jó kis termőföldet, ivóvizet, meg élőlényeket jól lesugárfertőzzék.

Azt hiszem, nagyon elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy ezt így gondold.
  • Molnibalage
    "Az atombomba és az összes szuperfegyver célja félelemben tartani a lakosságot"

Te teljesen lökött vagy.
  • BREMBO
    A hangos rész később fog jönni, mint a csendes.

Valószínűleg eddig még nem vetted észre, hogy a III. világháború körülbelül fél évszázada tart. Úgy hívják, hogy a III. "csendes" világháború.

Olyan csendes fegyverekkel folyik a harc, mint pl a tévé, rádió, internet, bankkártya.

Ugyanúgy folyik a gyarmatosítás, mint a világháborúk előtt, sőt, lassan be is fejeződik.

Az atombomba és az összes szuperfegyver célja félelemben tartani a lakosságot, hogy eszébe se nagyon jusson lázadni, legfeljebb csak jelentéktelen dolgokban.

Akkor most a terroristák harcolnak a terroristák ellen ?

Választ is adok: mindenki tudja, hogy 2001. 09. 11. egy hatásos előadás volt, ami elég ürügyet szolgáltatott arra, hogy az USA demokráciát exportáljon Irakba, némi kis olajért cserébe.

Persze, hogy ezt ők nem így mondják...
  • Molnibalage
    Ha atomfegyverre célzol, azt 0 értelme van bevetni, de sebaj...
  • noti83
    Ha lesz is III.VH, sztem hamar vége lesz a "hangos" résznek, aki teheti majd a legelrettentőbb szuperfegyvereket veti be hogy minél hamarabb befejezze.
    Enyhébb esetben az atomhatalmak küldenek egymásnak fotót a legújabb hordozóikról :D aztán már csak hacker-háboú lesz.
  • MuldR
    "hanem kontinensek háborúja lesz"

Vagy cegek :)
  • Zenty
    A hamradik nem országok közt, hanem kontinensek háborúja lesz. Most mindenki szépen játssza a békés egyesüléseket, a szép jövő marketingel együtt. Egy igazi word warnál a nato szövetség egy ló túrót se fog érni. Mindenki az csinál majd amit akar, hogy túl élje. Mondjuk mi tuti olyan hülyék lennénk, hogy az amcsi oldalán harcolnák, és nem az ,hogy meghuznánk a valagunkat, mint más piti ország.( szinte biztos ezt művelnénk..) mi már az első sorba megesemisülnék :D

Persze most majdnem mindenki az amcsinak nyal, de kíváncsi lennék egy ilyen helyzetnél hányan fordulnának ellenük még olyanok is akik eddig nem csesztették őket. Az országok csak etiketeznek amcsinak, de ez közel sem igazi barátságok. A 80% az országoknak (ha tehetnénk, még mi is) buktatnák őket ahol tudnák.
    Senki se szereti sokáig a birodalmakat. Amcsi egy jó darabig még fent marad, mert jó a marketingje. Magát úgy állitja be, hogy minden jó út hozzájuk vezet.... Honnan ismerős ez? :D
    Az oroszok avval cseszték el annó, hogy a diktátor szerepkör gyorsan elterjedt. Ugye a diktátorok gyorsan buknak.
    Nah de a marketing romlás már elkezdődött az iraki események révén. Avval, hogy nem volt ott semmi veszélyes hát nem kicsit hatalom, és háború felbujtásra éhes az eslő gondolat. Még olyanoknál is akiket bárhogy lehet agymosni :)
    De ezt kompenzálva kitaláltak egy kergethető nem létező ellenséget: A terrositákat. Evvel egy darabig eljátszadoznak... addig még mindenki meg nem erősödik. :)

• STurmGewehr
    hát az biztos hogy nem lesznek nagy tankcsaták:D
  • MuldR
    Hat a III. VH lehet hogy egy penzpiaci osszeomlassal fog nyitni. Akkor pedig nem szamit az, hogy kinek mennyi a koltsegvetese. Az fog szamitani, mennyi vaserce, kohoja es hany munkasa van. Mint a II VHban.

Persze az atommal nem szamolva.
  • patiang
    Azért már tettek pár meglepő lépést.

A ruszkik nagyságrendű történelmi hátrányban vannak.
    A gazdaságiról ne is beszéljünk.

A következő fejes szerintem Kína lesz, amit az amik beképzeltségüknél fogva nem tudnak majd elviselni. Már most is sokat csumáznak.
  • Molnibalage
    Hát számomra ez is a köztudott kategóriába esik. Mellesleg az oroszkról az is köztudott, hogy imának hőzöngeni, verni az asztalt meg nagyotmondani, de amint a tettek mezejére kell lépni, megváltozik a kép.