Miért utálsz a gép előtt ülni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Mióta rendszeresen gép elõtt ülök (két éve és napi 8-10órát), nagyon érzem, hogy romlott a szemem!
Nagyon nem éri meg!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
De amikor meghalok, nem arra fogok gondolni, hogyha halkabb lett volna a gépem, akkor még élhettem volna 10 évet 😄
Mellesleg jó ez a topik, mert ha minden jól megy most olyan melót kapok, amivel nem állok fel napi 10 óra alatt a gép elõl. Mellesleg az én székem, a világ legkényelmetlenebb széke. Tipikus étkezõszék, tömör fa az egész. Magam alá tettem 3 párnát, de még így is fáj a seggem 2-3 óra után, sõt egyszer egy igen kellemetlen betegségben is volt részem ezügyben, de ezt hadd ne részletezzem. A ventillátorom nem hangos, pedig itt van a moncsi mellett a gép, szóval ez nem zavar.
Szemüveges vagyok, de nem emiatt romlott meg a szemem. Sõt, nem is romlott amióta gépezek. Monitor: Samsung Syncmaster 753 80Hz-en. És a fejem sem szokott fájni, max zúg egy kicsit, lefekvés elõtt.
mikor nagyon fázik már a kezem vagy feltolom a fûtést, vagy nekiállok firkálni papírra
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Én már nem ülök annyit a gép elött!
Elolvasok egy két topikba beírt új kommenteket aztán tiplizek a gép elöl!
Esetleg filmet nézzek vagy vmi...
Meguntam ezt a sok pc-zést-ps2-zést és inkább bulizok meg mit tudom én.. csajozok!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A halkítás is naon fontos, az állandó monoton zajártalom ~10évvel megrövidíti az életet! Egyszerûen kiraktam a gépet a szobámból, vettem néhány kábelt küszöb alatt átfûztem, vettem nagy vinyót (lemezképeknek) így nem kell állandóan CDt cserélni, s most elviselhetõ a zaj.
A monitor tekercseinek így is van kis zaja, sõt az egerem töltés közben is szokott sípolni (nemtom mitõl) Logitech MX700.
(Sajna a hosszú analóg hangvezetékek összeszednek egy csomó zajt, ezért így nem készítek felvételt, azt még meg kell oldanom vhogy 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
a szem és egyéb problémákat egy ideig lehet/kell orvosolni sûrû pislogás, glükóz és vitamin folyamatos pótlás (pl multivitamnos üdítõ) fontos még a só pótlás is...
a legalsó érték ami crt elõtt még érdemes ülni az a 85 hz... legjobb 100/120... szal nem felbontás a lényeg... érdemes óránként legalább 5 percre felállni a trombózis elkerülése miatt... ha sok a villogás (pl jáccol (doom3) akkor 1-2 óra után legalább fél óra szünet... és sötétség... a túl nagy kontraszt - vakitó monitor, sötét szoba - szépen égeti a szemet, egy lámpa legyen mindig vhol a közelben felkapcsolva...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ez egyáltalán nem a crt tõl van! tft is ha sokat nézi az ember és nem pihenteti közben elromlik a szeme az embernek...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezt régen olvastam vhol, és tényleg igaz. Gondolom azzal függ össze, hogy javítja a vérkeringést
Megoldás: fel kell öltözni rendesen, melegítõ, vastag zokni, nekem még van ujjatlan "gettós" kesztyûm is, kifejezetten számgépezni.
egy izmos 15"-os noname crt-m van, max. 60Hz + az a "filterüveg" elõtte, ami szvsz semmire se jó, csak sötétebb a kép (le van földelve)
mostanában pár hete tiszta vörös a szemem, már megijedek, ha a tükörbe nézek (nem magamtól, hanem a szemem látványától) :C
reggelre (8 óra alvás) hatására mindig elmúlik, de hosszú távon gondjaim lehetnek belõle asszem
haveri körrel nagyjából egyszerre kezdtünk gépezni kb. 10 éve, rajtam kívûl már mindenki szemüveges évek óta...
a gépzaj nálam zavaró, +1 venti van benne, de zárt ajtók mellett éjszaka a földszinten lévõ konyhában is hallom, hogy megy a gép, pedig 2 szoba + folyosó van közötte 😮 Tesóm gépében meg valamilyen Thermaltake tuning hûtõ van, na azt még napközben is hallani lent (hiába állítható a fordulatszáma)
shit happens
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ti micsináltak a kábelekkel? ki hol vezeti el stb? mert en csak azoktol kapok igazan idegbajt 😄DDDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
balkezem alatt mx510 van 😄, jobbkezem alatt meg 1cm vastag szivacs amin a csuklóm meg könyökig a kezem. (meg 2-3 orankent felallok 1 kis kéztornára😊
Egy fotel volna az ideális, meg vmi halkítás ezeken az ördögi jószágokon. Na meg a villanyszámla a másik ok, hogy felálljak.
*hihi ** *
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
És ez az íróasztal dolog is jó, otthon kicsi asztalom volt, monitor szinte az orrom elõtt, ha 1 nap 2 óránál többet ültem elõtte, garantált kötõhártyagyulladás (volt jópárszor), de most az új lakásba direkt csináltattam egy batár nagy asztalt, monitor a másik oldalán kellõ távban - igaz CRT (nincs zsém LCD-re) - így már nincs szemgyulladás, de néha még mindig fáj, érzékeny a szemem az ilyenre sajna, ha 1 pillanatra a nap felé, lámpába, vagy bármilyen fényes dologra nézek, azonnal begyullad . <#wow3>#wow3>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2 óra: fáj a szemem / fejem (bogarászgatás, olvasás, meló, filmnézés)
3 óra: lehetetlen, mert nincs ennyi idõm egyhuzamban gépezni 😊
A monitort én se bántam meg, hogy TFT-re váltottam le, nekem is megszûntek igy a szem-begyulladások/bevörösödések.
Sszek nekemis kenyelmes bõrfotel, bár most próbáltam unokatesomeknal gumilabdat az zsir 😄
monitor is profi szal nem fáj a fejem 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Viszont én nem szeretem a monitort lefele nézni, kb a szemmemel egy magasságban van a CRT. Kb 16 óra után már kellemetlenül érzem magam elõtte, de ez lehet alváshiány/ mozdulatlanság nak is betüdható.
Az utálat nekem is mint mikikének, abból adódik hogy mással hasznosan eltölthetném az idõt..😞
*hihi ** *
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
én még azért is utálok, mert azt az idõt hasznosan is el lehetne tölteni
csak nem tudom mivel
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Regebben amig CRT monitorom volt nekem is gyakran fajt a szemem, sotetben nem lattam olyan jol, de amiota LCD van, ezek a tunetek elmultak.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!