Miért utálsz a gép előtt ülni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
ezen összeg alatt is lehet jot találni , de ritka..
gratula hogy nyugdijasként gép elé ülsz, egyike vagy az elsõ uttörõknek, késöbb ez már általános lesz szerintem, de ma még unkális..sok sikert<#eljen>#eljen>
BASSZAMEG
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
2 óra: Játszok egy kicsit (doom3)
3 óra: fáj a szemem, felállok, kinyomom a gépet, és vagy 5 órán át hozzá se nyulok 😊))
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
egyébként meg nem jó topikban kérdezted meg
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
...sose azt nézd...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
csak mert én is bal kezes vagyok, jó egeret akartam, de az orientációja miatt nem vehettem mx510et.. azóta razer diamondbackem van 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De ez szerintem nem az ilyen pár db-el zajokra érvényes. Ez szerintem azokra vonatkozik, akik gyárakban vagy egyéb más helyen dolgoznak, ahol nagyon monoton és hangos zaj van. Bár már hallottam olyat is, hogy valaki fülzúgás miatt pszihiátrián kötött ki, mert egyszerûen begolyózott tõle.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
jaja...
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Mindig az aranyközép út a legjobb!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha lenne rá pénzem, bezárnám a gépet egy hangszigetelt, légkondicionált szekrénybe. Úgy se sûrûn nyúlok hozzá, max a dvd-hez.
Ha már zajról van szó, az idegesít még, hogy a legtöbb TV is magas hangon sípol. Nagyon zavaró tud lenni, ha az ember halkan hallgatná a TV-t (pl. elalváshoz).
hmm, ilyet énis tapasztalok. akkor ezekszerint a gép az oka. nekem is fránya maxtor winyóm van 😞
football without ultras is nothing
Vagy ismerõsnél az LCD monitor egy 20-30 centi széles fali polcon van, a bill. pedig az alatta lévõn. Csak terpeszben lehet beülni...
Zaj: Az elõzõ gépemben egy igen hangos Coolink T1P prociventi és három Maxtor vincsi volt.
Általában nem zavart, sõt szinte nem is hallottam, viszont gyakran pár óra gépezés után, mint ha egy kapcsolót nyomtak volna fel, hírtelen "rámtört" a zaj, amitõl képtelenség volt megszabadulni. (rettentõ nyomasztó)
A mostani gépemben már hálistennek csak két vincsi és egy sokkal csendesebb venti van.
Nos, nem hiszem, hogy bárki is szívesen ülne le egy cerka 400/tnt2 kombi mellé <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Erre vett egy TFT-t a munkahelyére a srác😊
I will use google before asking stupid questions.