57
 • Looooser
  #57
  És mivan azokkal akik levannak klónozva??? azokból nem csak 1 van és ne mond hogy nem létezik klónozott ember!!!!
 • maszi65
  #56
  Mint a három kismalac, nem kell pánikolni-nem kell pánikolni-nem kell pánikolni, és aztán tényleg bekövetkezik a katasztrófa, de ezt akkor már nem tudjuk meg, a titkolodzók pedig a levegőből fogják végignézni az egészet, mint a színházban.
 • Zocsi
  #55
  Én nem azt mondtam, hogy boldog lennék. Egyszerűen csak arra utaltam vele, hogy pozitív hatással lenne mindennemű fejlődésre egy globális katasztrófa, ami mondjuk kipusztítja az emberiség harmadát. Legalábbis szerintem.

  BiroAndras: félreértettél. Ez nem akadályozná meg, szvsz oldasd L újra!

  Ahhoj: szerintem nem az érzelmi élet erősödik fel, hanem az ösztönök törnek elő az emberekből. Pl. anyaösztön, létfenntartó ösztön. Az erkölcsi és társadalmi normák elmosódnak, teljesen öncélúvá válik az egész. Másfelől a háború senkinek sem jó, csak az azt kirobbantó hatalomnak. Pénz áll emögött is, mint minden mögött. Elég csak az iraki háborút említeni. Másfelől beszélgettél már te olyan emberrel, aki megélt egy háborút?

  dez: Ebben van valami! Tény, hogy felpörgeti a gazdaságot és a lakosságot is munkára, tettekre serkenti, már ha a politikusok ezt nem tudják megtenni, csak háborúval...

  Lényeg, a lényeg. Tök mindegy mi fog történni akkor, mert addig élni kell. Kihasználni minden percet, mert mindenki egyedi és mindenkiből csak egy van. (Ezzel részben ellentmondok önmagamnak, de nem zavar.) Ha meg Lmegy mellettünk, akkor legalább meglesz az azévi pletykatéma az emberek között. De csak azok között, akik néha felnéznek az égre, csillagokra is és nem lehajtott fejjel bandukolnak minden nap, rohanva, hogy idejében odaérjenek a postára, mert be kell fizetni a csekket.
 • SirLord
  #54
  kitagadnak:D
 • Tetsuo
  #53
  Nincs bocsánat! :)
 • Tetsuo
  #52
  Háborúviselt államokat írtam s nem embereket, azokra az emberekre gondolok, akik megkezdik az újjáépítést (jegyért kapnak kenyeret, stb de óriási energiájuk van mert vége lett a háborúnak), s nem feltétlenül ellent akarok mondani :)
 • Ahhoj
  #51
  sirlord loál :DDD
 • HUmanEmber41st
  #50
  A számításokat biztosan többször is ellenőrizték, de a megfigyelésekbe csúszhatnak esetleges hibák..
 • Hege11
  #49
  Remélem nem nézték el a számitásokat
 • SirLord
  #48
  nem de zocsi legalább boldog lenne
 • DOT
  #47
  A "NASA Sugárhajtómű Laboratóriumának" nem inkább sugárhajtóművek laborálásával kellene foglalkoznia katasztrófaelméletek helyett ? A csillagászok meg az X97-est fejlesztik, vagy hogy ? :)
 • BiroAndras
  #46
  "Legalább észhez térítené az emberiséget, hogy qrvára kicsik vagyunk és ahelyett, hogy pénzalapú "technomán" világunkat fejlesztgetnénk, inkább törődnénk többet az érzelmekkel."

  És ez megakadályozná a becsapódást?
 • SirLord
  #45
  bocs a hejesirási hibákért betükihagyásokért csak sijettem és szar a billenytyüzet
 • SirLord
  #44
  2029 április 14
  Katasztrofa sujtotta övezetté nyilvánitották amerikát, kanada déli részét és mexikot, miután az aszteroid turizmu pogram kudarcba fulladt.
  Az aszteroid eltéritése során fellépö számitási hibák, a figyelmetlenség miatt okozott baleset az inditásnál, az aszteroid becsapodása AMERIKA szinte teljes elpusztulását eredményezte. Gyásznappá nyilvánitották ápr 13-át.
  Az USE korábbi bejlentése ellenére oriási segéjjeket nyujt az amerikai államnak, hasonloan mint a 2004-es cunami álozatainak.
  Az Amerikai elnök bejelentette, az afganisztánban tevékenykedö "Buck Fush" szekta tehet a balesetröl, ezért a segélek 2/3-át értékesitették, és a pénzt katonai célokra használták föl.
  A TIME magazin közvéleménykutatása szerint az europai lakosok cseppet se sajnálják AMERIKA elpusztulását, söt eggyesek kijelentették: "annyit sajnálok csak, hogy a katasztrofa HOLLYWOOD-i megfilmesitése mára már lehettlen"
  és most követkzzenek a sprothirek:
 • SirLord
  #43
  2028 november 03.
  külföldi hireink:
  nagy vihart kavart David Bushamerikai elnökm, az egykori Georg Bush unokájának sajtobeszámilóján elhangzott kijelntése.
  az elnök bejelentette az aszteroid-turizmus programot, amelyben eggyes források szerint a 2029 4. 13-án hazánk felett elszállo aszteroidot nukleális bombákkal eltéritenék plájájárol, hogy az Amerikai lakosok láthassák ezt az évezredemként egyszer megesö jelenséget.
  Az elnök kijelentette: "Bár az Europai eggesült államok-ea nem tudtunk megeggyezésre jutni, ennek ellenére elinditjuk a programot. Az europai eggyesült államok(USE), bár fölvetette a természeti károk, katasztrofa és egyébb csapások ötletét, állitom az Europai lakosok élménybeli megfosztását akarná megakadályozni. Ezért kedvezményes repülöjegyet biztositok minden europai állam polgárának, amejek támogatták nagyapámat Afganisztán elpusztitásában."
  Az elnök szovivöje késöbb kijelnttte, a program a turizmus mgnövkedését eredményezné, ami államunknak nag bevételt jelentene.
  Szakértök szerint ez azért is hejes, mert az egkori Georg Bush kormányzása alatt egy europai állam sem támogatta a közel keleten dulo háborukat.
  A világméretü felháborodást okozo botrános kijelentés után az USE kijelentette, hogy az amerikai lakosok megovása a minden bizonnyal fellépö katasztrofáktol csakis az amerikai elnök dolga, ezért nem szándékoznak összetüzésbe keveredni.
 • Gyumika
  #42
  Armageddon.***** Szólni kell "Bruce Villisnek",készűlölődjön, hátha szükség lesz az olajbányászok hős csapatára.Utánna meg a F.E.M.A. is jöhet kármenteni.
 • dez
  #41
  Nyílván, a háború bizonyos szempontból felrázza az embereket. Már aki el volt tunnyadva. Másokra meg éppen rossz hatással lehet. És a háborús veteránok sem éppen arról híresek, hogy olyan jó családapák lettek volna. Egyébként a "talpraesett"-el nem is biztos, hogy ellentmondtál nekem...
 • Tetsuo
  #40
  Érdekes módon a háborúviselt államok és a lerombolt országot újjáépítők s a következő generáció, kiváló tudósokat és talpraesett embereket teremt.
 • Kelta
  #39
  2029? ÁHH, addig 25 ilyent, vagy veszélyesebbet is találhatnak!
  mondjuk 3 év mulva kiszurnak egy 10km átméröjüt, ami csak 14.000km re megy el...mindgyá ez feledésbe merül majd :)))
 • Emmegki
  #38
  2029. április 13? Szülinapi ajándék!
 • Ahhoj
  #37
  háááát.... ezzel nem teljesen kell egyetértsek :)
  majd kicsit később kifejtem, csak most kicsit alacsony fordulatszámon pörgök :)
 • dez
  #36
  Aha, csakhogy a háború éppenhogy leépíti a magasabbrendű társadalmi hálózatokat, és éppenhogy önzőbekké teszi az embereket, mert az egyéni túlélésre koncentrálnak.
 • dez
  #35
  Nono, a kisemberek intelligenciájából áll össze az a kollektív intelligencia, amit a "nagyok" vagy fére tudnak vezetni, figyelmen kívül tudnak hagyni, vagy nem... Mennyire támogatjuk őket a saját magunk és a környezet mérgezésében. Ez attól függ, mennyire vagyunk tisztában vele, és mennyire törődünk vele. Tévedés azt hinni, hogy ha a társadalom rájuk hagy mindent, akkor majd helyettünk is odafigyelnek, és óvatosak, tőrődőek lesznek.
 • Ahhoj
  #34
  Egyébként nem teljesen idevág, de valahol kicsit kapcsolódik is, szal aki érti mit akarok vele mondani, az úgy is fogja :) :
  Nos sajnálom de nem találom most hirtelen a pontos szöveget, szóval csak a lényegét tudom mondani:
  A háborúban legalább annyi jó van, hogy az anyagi értékek devalválódnak, és felerősödik az érzelmi élet....
  /Moldova: Magányos pavilon/

  Ha vki megtalálja a pontos idézetet, akkor beírhatná :)
 • Ahhoj
  #33
  Nélkülem sokkal kevesebb lenne a világ, mondhatnám mit se érne!!!
 • Zocsi
  #32
  Szvsz ezen kár aggódni! Míg ideér ven 24 év, vazz' addig élni, élvezni kell az életet. Ha meg keresztezi a Föld-pályát, akkor úgyse tudunk védekezni ellene. Szal' tök mindegy mi lesz! Megfordult a fejembe az is, hogy jó lenne ha becsapódna valamelyik óceánba. Legalább észhez térítené az emberiséget, hogy qrvára kicsik vagyunk és ahelyett, hogy pénzalapú "technomán" világunkat fejlesztgetnénk, inkább törődnénk többet az érzelmekkel. No mind1!
  Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a találkozás előtti hónapokban mennyivel fog megugrani a világ konzervgyárainak eladási indexei?!
  A másik meg az, ha a Holdat találná el elég csak belegondolni az ár-apály rendszer felborulásásnak vagy megszűnésének ökológiai következményibe! Igaz, nem is kell hogy lepotyogjon ránk, akkor is megszívnák az emberek. Furcsa, hogy mindenki félti az életét, de közben arra senki sem gondol, hogy mennyivel lenne kevesebb a Világ, ha pont ő nem lenne. Szerintem nem sokkal. Mindenki nyomja az önző életvitelt ahelyett, hogy hozzátenne valamit a közöshöz. Persze ez főleg a nagyokra igez, a kisember inkább elvan, mint a befőtt. Na mind1! Nem akarok OFF lenni, ha sikerült, akkor bocs mindenkitől!
 • Wilddog
  #31
  Szerintem Bush rendelte az aszteroidát, aztán majd ráfogja az arabokra, hogy merényletet követtek el Európa ellen és végül jól lerohanják őket (megint).
 • Kutuvoz
  #30
  Igen a kérdés egy kicsit provokatív –helytelen- volt, azért mert egyáltalán nem írtak a cikk ezen részében („Az ütközés helyi kipusztulást és területi károkat okozna, azonban nem jelentene globális katasztrófát, állítják a szakértők.”) hülyeséget!
  Plusz nekem ez az információ nem lényegtelen.
 • dez
  #29
  Lényeg, hogy a #17-ben feltett kérdésed értelmetlen. Ő a "területi károk"-ba beletartozók szempontjából beszélt. Engem is rosszul érintene, ha benne lennénk a kipusztított zónában, és az illetékesek úgy volnának vele, hogy "ó, csak helyi károk, kit érdekel!".
 • Kutuvoz
  #28
  "szal nem kéne ilyen hülyeséget nyilatkozni"

  Ő ezt írta,

  "Az ütközés helyi kipusztulást és területi károkat okozna, azonban nem jelentene globális katasztrófát"

  erre, ami szerintem nem hülyeség, sőt engem még érdekelne is, hogy biztosan meghalok, vagy csak lehet, hogy meghalok!
 • TheZsenyka
  #27
  Hogy szépítik a távolságot :) Ha levonod a föld sugarát, máris 30 ezer kilóméterre csökken a távolság. Még egy kis hibakorrekció, és mindjárt a szelét is érzed (már ha érintené a légkört). A nemrégiben indított aszteroida-elterelő programnak nyílván az ég világon semmi köze ehhez... Miért is lenne?

  Biztosan nagyon pontos számításokat végeztek. Gondolom pontosabbakat, mint a MIR visszajuttatásánál, mert ott száz kilómétereket tévedtek.
 • Traubi
  #26
  Mit paráztok? Mire az a rohadt aszteroida ideér, a Föld már rég' halott lesz, mert az ember tönkreteszi azt. Szerintetek a Cunami normális történés volt. Nagy lószart. Kezd felbomlani az egyensúly...
 • Ahhoj
  #25
  azt miért zavarn annyira? legalább lenn egy nem hétköznapi buli!!!!
 • Killgore
  #24
  Mindenesetre azért szoros menet lesz, Csak nehogy módosuljon kicsit is a pályája, mondjuk eltalálja a Holdat, a Hold meg szépen ránk esik.. :D És akkor meglesz a globális katasztrófa.
 • flashX
  #23
  A disznó amerikaiak nem fogják élőben látni. Huá!
 • dez
  #22
  De legalábbis jópár műholdat, meg ami akkor már fenn lesz.
 • dez
  #21
  Nem, azt írta, a lokálisan kipusztultakat nem fogja túlzottan vígasztalni, hogy ők csak lokális áldozatok.
 • Tetsuo
  #20
  Addigra pedig pont felzárkóznak a bérek. :)
 • MaDFoX
  #19
  A mocsok, en tudom mi lesz, nem megy neki a foldnek, de siman szetcsapja a holdat az meg szepen szetbombazza a foldet... ennyi lehet imadkozni... :D
 • Kutuvoz
  #18
  Ez válasz volt a #6-ra. :)