1859
-
#1419 annál ugrottam én is 1et :D -
gyuri12 #1418 már látom ahogy hátraesek annál a résznél a székemmel:D -
gyuri12 #1417 már látom ahogy hátraesek annál a résznél a székemmel:D -
#1416 OK
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szova ott vagy az iskola öltözőjébe, szükséged van egy ásóra, mert elzárta az egyik f*szi az utat, ezt az ásót egy szekrényben kapod meg, oda bemászott egy már agyonkínzott, vérben fürő tanár, ugyanis suliba vagyunk, mi azt hisszük hogy feldobta a talpát, kell egyet vizsgálódjunk rajta, majd hirtelen eszméleténél lesz és elránt, azután véglelg kinyúlik.Egy kisfilm lesz az előrejelzője ennek a résznek, meglátod amikor vánszorog a gyermek.
Tényleg az egyik legkiemelkedőbb ez a rész, de a könyvtáros fejezet az én kedvencem...
-
gyuri12 #1415 igen aztat akarom:D -
#1414 mondjam meg?akarod?ha akarod spoilerbe elárulom -
gyuri12 #1413 nekem is megmondhatnátok hogy mi volt annál a híres öltözős résznél:D -
#1412 na privibe írd meg melyik résznél ijedtél meg úgy!!! -
gyuri12 #1411 vazz ezt a játékot nem bírom idegileg!:) azthittem megáll a szívem! azthogy hol,azt nem mondom meg...:D csak azt akarom,hogy akik még nem csinálták meg azta részt,naggyon megilyedjenek ott... -
gyuri12 #1410 szerencsére még egy plázánál vagy minél tartok... ott a "kirakatbábúk" faszák jó kis rész... -
#1409 azért a játék legjobb részét igazán írhatnád spoiler makróval -
Code92 #1408 hehe majd mikor az ásót keresed és az öltöző szekrényben megatlálod váááánah jó boccs nem akartam semmit lelőni -
#1407 én meg az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!iskolában az öltözönél
de nem árulok el semmit -
gyuri12 #1406 okok már megvan,és kössz a segítséget:)
amúgy én eddig még csak ott ilyedtem meg ahol kiugrott egy csaj a szekrényből(remélem ez nem spoiler...) -
#1405 nem ekll a tetőre juss előre, a használ gombal kinyitod az egyik felő csomagteret, de figyeljed hogy pontosan hol kell, azután kiesik onnan egy kar, azt megvizsgálod, majd jön egy rosszfiú, kinyírod és azután tudsz felmászni -
gyuri12 #1404 de hogy jutok a tetőre? -
#1403 ez érdekes rész -
#1402 utána a vagon tetőn lévő csomagtárolójában vannak cuccosok, azokra lelj rá és aztán el is hagyhatod a vagont, ha engedik -
gyuri12 #1401 elakadtam! pls help! ott járok,hogy megtaláltam azta műhelyt(vagy nemtom hogy mit) és ott az egyik szerelvényben találtam egy lábnyomot,azóta semmitse jutottam előre! segítsetek,mert nemtudom hogy mit kell csinálni!!! ha lehet gyors segítség kéne... -
gyuri12 #1400 nálunk is két gép van,az egyik az enyém,a másik a bátyámé...de sajnos az enyémet mások is használják...(főleg én,de néha rájön a hülye hugomra,és akkor vége!) úgyhogy sztem masem fogok sokat játszani:'( de majd holnap!:D:D -
#1399 nekem pedig báttyóm van, de szerencsére külön gépünk van már több mint 1 éve sé nem zaklassuk egymást kölcsönösen -
#1398 haha én még nem játszodtam a CoJ-ezen, de meg van, inkább megvárom a magyarítást, akkor majd nekikezdek, de egyenlőre a FlatOut 2-őt nyomatom -
#1397 sztem nem halad lassan, egy nap két fejezet nem kevés
te amúgy hány nap alatt vitted ki a játékot? -
Code92 #1396 hehe ahogy kiveszem te is egy báttyó vagy ilyen a mi sorsunk a call of juarez nekem nem vágta be magaát de azért rossznak sem akaromj mondani.
boccs az off-ért -
gyuri12 #1395 hát tegnap este már nem mertem játszani,meg ma délután értem haza,és akkor elkezdtem bemelegítésnek játszani a Call of Juarez-zel:D szal nem játszok vele sokat... de mostse fogok,mert a hülye hugom zaklat... -
#1394 egyet értek veled
valószínű azért került be a játékba a pontozás, hogy ösztönözzenek minél jobb játékra -
Code92 #1393 heh akkor elég lassan haladsz:D ne vedd szívatásnak azért hányt mert rosszul van a csávó és rosszul lesz a játék végéig amíg ki nem nyírja a lényt ami igazából (ha jól tudom) benne élt és rosszullétet okozott -
gyuri12 #1392 na most vittem végig a második fejezetet. eddig nem is nagyon félelmetes,de miért hánytunk?:D -
Code92 #1391 sztem tök fölösleges meg hülyeségnek tartottam a pontozást is de a játéknak nem ment a rovására szal annyira nem zavart:D -
#1390 nem tudom pontosan...sztem a pontok növelése érdekében, én egyszer gyűjtöttem össze a 6 madarat és nem történt semmi különös, azután meg már nem foglalkoztam velük úgy igazán -
gyuri12 #1389 hm igatad volt...tényleg nem lazultam:D amúgy miért kell gyűjteni azokat a madárkákat,meg azokat a fém(?) izéket gyűjteni? -
#1388 nem fogsz tudni lazulniegyvégbe stressz alatt leszel sztem, nem lehet itt olyan tempóba haladni mint mondjuk egy sci-fi vagy WW2 FPS-ben
de játékélmény az jó és megér akármennyi stresszt
neked is sok sikert a játékhoz!!! -
gyuri12 #1387 na megszereztem a játékot(mivel a boltba nem találtam,lekellett töltenem a netről...) szal most megyek és ellazulok a játékban:D -
#1386 én mind pc-n játszodtam...ps2-őm sose volt, én is minden savegame-t meghagyok:D -
Code92 #1385 hát igaen ha jól számolom lesz adigra már szép nagy "savegame" gyűjteményem mert én megtartom őket és büszkélkedek velük csak az a gfond h. a játékok egy részsét ps2-n jácccom szal azokat pc-n nem tom számon tartani de a haverjaim már így is progamernek tartanak :D jeee -
Code92 #1384 Matchmakernek volt levágva de enki a hüvelykújja amúgy az elején nem matchmakaer vág ki az ablakon hanem már Malcomnak az öccse szal.....aki megölte az összes sorozatgyilkost, köztük matchmakertt is a saját perverz módján azért csavarps története van :D -
gyuri12 #1383 én 12 éves vagyok,de én már most kb 10 játékkal büszkélkedhetek:D XD de sztem több mint 10... -
#1382 nem vagyok időmilliomos(se pénz), de régóta játszok mániákusan(2 éve) és még azelőtt is toltam ki pár játékot(keveset), ja és 17 vagyok
ne félj amire ennyi idős leszel mint én lesz vagy neked is ennyi vagy több végigtolt játékod... -
#1381 Ha jól emlékszem a démonnak is az egyik újja le volt vágva(???, vagy ha nem valamelyik rosszfiúnak igen) és az utolsó fejezetben nekünk is levágják.Talán egy valamiféle párhuzam van a főszereplőnk és a démon között.Talán átörököltük a gonoszságot és következő részben(ha lesz) mi leszünk a gonosz...Szova egyenlőre nagy rejtély. -
#1380 egy démonnak kellett tépni a pofáját