Condemned
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a végén a csomi tzartóban fetrengõ embert lelövöm vagy nem lövöm le? ugyanaasz lesz a vége
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
De tegnapelõtt már kijátszootttam fullosan sajna kissé rövid game volt.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Magyarításáról tud valaki valami friss hírt? pl hol tart a fordítás
Próbáltam az eax.dll-t kicseréltem másik crackkel de nem megy pls help!
Help most mit kell csinálni hogy rendesen menjen?
Destiny. The design is clearly ancient.
Next PC upgrade: 2022
Akkor most készül vagy nem készül?
Next PC upgrade: 2022
ITT meg megérted amit eddig nem. Vagy nem 😊
nagyon állat ez a game 😊
max grafikán max felbontással nagyon tetszett nekem és a haveromnak.
"csak kár hogy rövid volt"
esetleg nem akarják megfilmesíteni? 😊
mivel nem tudunk nagyon angolul így nem nagyon értettük a végét, de így is nagyon bejött a játék.
Esetleg nem tudja valaki mikor lesz kész a magyarítás?? 😊
Magyarul akkor újra végignyomjuk...
Elindítanám a játékot, de csak fekete képernyõ jön be aztán fagy. Nvidia Gforce 6600om van, eddig semmi gond nem volt vele. Bementem a configba beállítottam, launch Condemned és ennyi. Ötletek?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az lenne a kérdésem hogy a Condemned-ben kilehet kapcsolni az alul-felül lévõ két fekete csíkot, vagy ez alapból belevan építve a játékba?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Akinek kilép a játékból szabálytalan mûvelettel, vagy nincs hang, az próbálja meg az eax.dll-t ezzel a file-al felülírni:
EAX.DLL
Engem indítás után egybõl kivágott a desktopra, felülírtam ezt az 1 fájlt, és minden tökéletes!"
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Egy kerdesem van: a Condemned - Criminal Origins nevu jatekkal szeretnek jatszani, de amint elindulna a jatek hibat jelez, es azt irja, hogy a jatek exe filejaban talal hibat, azaz az exe okoz hibat... Ez mitol lehet? Az exe nem lehet hibas, mert ismerosom is ugyanezzel jatszik. Koszi elore is a valaszokat! Sziasztok!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
fogorvosnál volt vagy mi???<#wow1>#wow1>
mi történt vele???enyhén hasonlitunk arra a pöcsre akinek lekaptam az also fogsorát<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#vigyor1>#vigyor1>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de lusta vok megkeresni!!!lol
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬