Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
hát ha tényleg ugyanaz lesz a vége attól még lehet választani nem? <#nyes>

Ezt nem értem az írta minden cikk h 2 befejezés van de hogy lehet választani
a végén a csomi tzartóban fetrengõ embert lelövöm vagy nem lövöm le? ugyanaasz lesz a vége

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nah ja ott én is fent akadtam egydarabig idegesítõõ volt kisssé mikor 5en körbeállnak és mikor az egyik lesszáll rólam rámugrik a mási.
De tegnapelõtt már kijátszootttam fullosan sajna kissé rövid game volt.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

koschwarz
hasznos ha a medence másik végén lévõ hullától elveszed a géppityut

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Csibe001
Húzzál már el az ilyen baromságokkal.Muszáj minenhova ezt beírnod?!Remélem bannolnak egy életre innen.<#kocsog>

Randelz
Megkellöket ölni de egy tipp:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
oldalt ellehet velli a halottaktol a fegyvereiket

Köszi

CalebJoe
Oda mész és tudsz választani hogy hogy öld meg.
Tudom hogy ilyet nem szabad lérdezni de mi a francot kell csinálni a végén azzal a botos fasziva leütöm térdel majd mintha mi sem történt volna feláll és jön megimt segítenne valaki mert már kb. 20-szo kezdem el de nem jöttem rá.

Szét kell öket ütni és ütni és ütni....<#boxer><#boxer><#boxer>

Ny Papa
Segítséget kérek. Amikor a medencébe megyek a tetörõl esnek le emberek stb ott mit kell csonálni, hogy tovább jussak

Halfer
meg a helyszíneléshez kellett is vinni mindent, ahol elõször felbukkant a gyilkos.

van rajta egy hátitáska ha jól emléxem
Gunner
Nagyon jó a játék, FEAR-nél jobban megfogott ez a játék, de azért picit vicces h fél raktár helyszínelõ cuccát magával viszi 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Tuti hogy codec miatt csinálja, nálam is az volt a baja, letöröltem az ACE Megámat és gyönyörûen elindult.

Magyarításáról tud valaki valami friss hírt? pl hol tart a fordítás
Csibe001
Nekem még anno a FEAR-nél volt ilyen s akkor codec probléma volt. (ACE volt fent akkor) letöröltem s már ment is a FEAR.S mivel egy az engine lehet ugyanez a probléma.

kisfigi
Nekem a Criminal origins-nél amikor alindítom csak egy fekete képernyõ jön be de miért?
Próbáltam az eax.dll-t kicseréltem másik crackkel de nem megy pls help!
Help most mit kell csinálni hogy rendesen menjen?

Destiny. The design is clearly ancient.

grebber
Nincs helyem sajnos de minden erõmmel azon vagyok hogy legyen amugy meg várok magyarításra 😄

Next PC upgrade: 2022

Randelz
Csak készül<#lookaround>

de a magyarosítások portálján (http://www.magyaritasok.hu/index.php?searchfield=condemned&func=search) felvan tüntetve, hogy készül.

Akkor most készül vagy nem készül?
Randelz
Vagycsak simán teis elkaptad azt amitól a többi ember is idegbeteg sadista lett <#falbav>

Halfer
hiba h a teljessel nem játszottál 😛 de valszeg ez a psychopata hentelés miatt, meg mert így mutatja be h legyõzhetetlen a boss és átszállt beléd... ha nem akkor passz 😄

grebber
Még nemtoltam csak a demót de igy történet alapján kérdem miért változik át a csávó ?

Next PC upgrade: 2022

Halfer
Nem is tudok róla, hogy lesz magyarítás hozzá.
ITT meg megérted amit eddig nem. Vagy nem 😊

hali!

nagyon állat ez a game 😊
max grafikán max felbontással nagyon tetszett nekem és a haveromnak.
"csak kár hogy rövid volt"
esetleg nem akarják megfilmesíteni? 😊
mivel nem tudunk nagyon angolul így nem nagyon értettük a végét, de így is nagyon bejött a játék.
Esetleg nem tudja valaki mikor lesz kész a magyarítás?? 😊
Magyarul akkor újra végignyomjuk...
Halfer
töröld le az ACE Mega Codec Pack-ot!

Kaplan
Biztos vagyok benne, hogy volt már kérdés. De azért én most is megkérdezem 😊
Elindítanám a játékot, de csak fekete képernyõ jön be aztán fagy. Nvidia Gforce 6600om van, eddig semmi gond nem volt vele. Bementem a configba beállítottam, launch Condemned és ennyi. Ötletek?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Halfer
nem lehet más képarány sajnos. de így is jó sztem.

benne van...legalábbis nekem benne volt...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Heló!
Az lenne a kérdésem hogy a Condemned-ben kilehet kapcsolni az alul-felül lévõ két fekete csíkot, vagy ez alapból belevan építve a játékba?

fistin
ok kösz

a 4ik is fent van az emeleten..csak az a padláson...de asszem ugy is megtalálhatod ha felmész az emeltre és ahogy felértél a veled szemben levö kis folyosohoz mész...ott rögtön be az elsö szobába balra..és ott kersed meg,de lehet hogy hülyeséget mondtam mert nem biztos hogy nyitva lesz, ha ez igy van akkor meg kell találnod a padlást!!

fistin
hûha elakadtam, vki ha tud segítsen:
Az a helyzet hogy a 4 szöveget keresem: egyik a pincében, egy az emeleten, egy pedig a sütõben, de a 4.et nem találom sehol, meg tudná nekem mondani vki hol lehet?

©Blekk Síp koszonom a segitseged, mar nekem is jo ezzel a megoldassal. Sorry, de nem olvastam vegig a hozzaszolasokat. Koszonom megegyszer a segitseged!

Blekk Síp
No, akkor idéznék magamtól 😄

"Akinek kilép a játékból szabálytalan mûvelettel, vagy nincs hang, az próbálja meg az eax.dll-t ezzel a file-al felülírni:

EAX.DLL

Engem indítás után egybõl kivágott a desktopra, felülírtam ezt az 1 fájlt, és minden tökéletes!"

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Es meg ehhez tartozik, hogy valami aex.dll nevut jelol meg hibaforrasnak.. ez ellen mint lehetne tenni ha van ra megoldas?! 😞 Koszi...

Sziasztok!
Egy kerdesem van: a Condemned - Criminal Origins nevu jatekkal szeretnek jatszani, de amint elindulna a jatek hibat jelez, es azt irja, hogy a jatek exe filejaban talal hibat, azaz az exe okoz hibat... Ez mitol lehet? Az exe nem lehet hibas, mert ismerosom is ugyanezzel jatszik. Koszi elore is a valaszokat! Sziasztok!

de jol néz ki a hsz..lol

<#wow1>ööö...áá...ööö...mi a faxom lett Ethan-al a végén???<#guluszem1>

fogorvosnál volt vagy mi???<#wow1>

mi történt vele???enyhén hasonlitunk arra a pöcsre akinek lekaptam az also fogsorát<#hehe><#idiota><#vigyor1>

fistin
a házas az uccsó vagy az elõtti? a suli után, egy tag vezetett oda..

Halfer
utolsó elõtti

fistin
ez a deszkás tükrös melyik pálya?

mucsácsó
így is lesz! így volt nálam is 😊
berlinboy6329
Megvan.Spoilerbe leírom.

A fejszét a büdös életben nem fogod megtalálni.Ha minden igaz,támadnak hülye emberek.Azokat kell lecsapni,és 1üknél lesz a fejsze

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hát ez az..azért kell hogy szétverjem a zongorát!!!

de lusta vok megkeresni!!!lol

berlinboy6329
Hopp,kicsit spójleres.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Fejszét minek?Azt te hagytad el,mert a zongorát szét kellett verni.Vagy most kell?<#confused>

Randelz
Jaja az a pálya nagyon szar, de...

ááá..faxom...ez már uncsi..ebben a házban folyton keresgélni kell..elöször azt a rákos 4feliratot..utána a tükröt..mostmeg ezt a rohadt fejszét...az egész játékban nem volt ennyi keresendö cucc mint itt...<#gonosz2><#wilting>

berlinboy6329
Én már nem is emléxem,hogy bajom lett volna vele.