1859
-
Hoz_Hun #1459 Most kezdtem el vele játszani. Nagyon feelinges a bunyo nagyon élvezetes, olyan... reális hangulata van.
A grafikája messze elmarad a F.E.A.R.-tól, meg van ez a "zaj" vagy hogy hívjam a képernyőn. A hangjai sem szólnak úgy mint a F.E.A.R.-nak. De eddig jó. -
#1458 Én a helyedben nem várnám...én is vártam a CoJ magyarítására 2 hónapot, s nem lett belőle semmi, pedig már korábbra ígérve volt, úgyhogy csak nekifogtam.
A feladatok érthetősége nem vészes, nem kell nagy angoltudás + a story is eléggé érthető, sztem nyugodtan nekifoghatsz magyarítás nélkül, bár te tudod eldönteni hogy mi is jó neked... -
#1457 Magyarítását megcsinálhatnák már mert addig nemkezdem el a gamet! -
#1456 ez volt a legnagyobb surprise-a a játéknak számomra, neked már csak 2 epizód van hátra...
én pedig ma nekiesik a F.E.A.R. - Extraction Pointnak, így: -
gyuri12 #1455 na túl vagyok az iskolás részen:) tényleg nagyon fosatós volt a tanár:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főleg azért ilyedtem meg,mert amikor elsőre nem húzott magával,megnyugodtam,aztán amikor másodszor fényképeztem le akkor...igeaz nem dőltem hátra a székkel,de azért ugrottam egyet:D -
nufenen #1454 1.FEAR
2.FarCry
3.Half Life 2
Az első három nálam. -
#1453 nekem is a no. 1 a HL2, de az alap, de gondolom látszik a logomból is...azután a Thief 1, az egy eszméletlen jó játék, a 3. pedig a Call of Juarez tegnaptól, de a Condemned is benne van valahol a Top 10-be, mert megérdemli -
Code92 #1452 nekem a 2.dik vagy harmadik mert az első az a Half-Life 2:Dill annak az első kis kieg.e az"episode 1" de amúgy nagyon szopatós volt mikor rámugrottak de másodjára mikor már kivittem és betöltöttem azt a részt(várná mindenki h. nbem volt mesterséges intelligencia "á lá half life)de akkor meg ak,inél nem volt fegyver az is nem rámugroitt hanem felvett egy fa deszkát a földről há baszki aszittem lefejelem a monitort ezt elsőpre mért nem csinálták????húúú hogy ott mennyit szenvedtem -
#1451 Most vittem végig másodszor! Nekem az egyik kedvenc F.P.S.- m lett a Condemned! KIRÁLY! -
gyuri12 #1450 én nekem sokszor szokott lenni sub machine gunom,de nem vagyok tőle elájulva...remélem nem az van a medencénél:)
amúgy most a suliban vagyok,és most öltem meg azta kövér fickót(meg egy kicsit halattam előre) -
nufenen #1449 Ha tudtam volna, mennyit sz...tam ezen a részen amíg szétvertem őket. Rámugrottak és fejelgettek mindig. -
Code92 #1448 de leesel a medencébe és mielőtt az ellenségek is leesnek átsprintelsz a másik végébe és egy halott ember kezében ott van egy teli gépstuki..... -
#1447 akkor jó!!! -
#1446 Azért nem találtál mert nincs is ott géppuska. -
#1445 én sem találtam puskát, de sebaj annélkül is túl lehet jutni a medencén "jó nyugodtan" -
nufenen #1444 Hol volt ott géppuska???? Én sem láttam, elég nehéz volt az biztos. De a suliból nálammaradt egy puska és volt három töltényem. -
Code92 #1443 akkor elég szenvedős rész lehetett a medence ha a gépstukit nem vetted észre:D -
#1442 Én sajna nem vettem észre :D Nem is tudtam h van olyan.De attól függetlenül végvittem és nagyon jó volt! -
Code92 #1441 értjük(legalább is részemről) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát a sulis az jó kis pálya ott meg kell szenvedni a medencénél és ott van a járék holt pontja ahol erőt veszel magadon és érzed h. a vége fele jársz és a medis cvrész után már nem parázol mert annál neccesebb és húzósabb rész nem nagyon lesz már(már ha nem veszed észre a gépstukit a medi végéban)de ez csak az én esetem -
gyuri12 #1440 nah most tartok a sulinál:) meséljetek róla spoilerben:D
amúgy nem ilyedtem meg a könyvtárban,de naggyon szívatós volt(azokra a kis köcsög szörnyekre gondolok) és ha majd a tanár mondja,hogy a könyv olvasása nem káros,megmutatom neki ezeket a kis férgeket:D
(nekem azaz elméletem ezekről,hogy miután leégett a könyvtár nagyrésze,és nem maradt semmijük,elkezdtek olvasni...a többit gondolom értitek)XD -
Code92 #1439 hát nekem úgy tűnt h. szinte még csak itt kezdődik igazán bár eddig is elég tartalmas volt csak nehogy egy suffering stílusú "átalakulok szörnnyé és amég van erőm ölök" stílusba menjen át....... -
#1438 én is azt remélem, hogy egybe kiadnak egy hosszú Condemned 2-őt, de az tuti nem hagyják folytatás nélkül, a végéből úgy tűnt hogy a történetnek nincs még vége -
Code92 #1437 jah onnan jut eszembe h. tök szemétség volt mikor a rémképeibe jövő ellenségek is vesznek le az életemből de megadtáék a feelinget nagyon ott volt csak ne rontsák el ezt is epizódikus folytatással (a hl2 epizódok még elmennek de jobb lett volna ott is egy nagy hl3-at kidobni.......... de remélem ebből majd meglesz a nagy CoNdeMnEd 2) -
#1436 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó, de azért ott is vannak parás dolgok, pl. amikor megyek a polcok között, közbe flusztráló sistergés és támadnak azok a szerencsétlen lények, nameg amikor a barátnőnk elváltozik egy pillanatra -
Code92 #1435 jah ismerőps érzés:D de a könyvtár sztem, annyira nem para az azutáni (suli) sokkal parásabb -
#1434 ja és játék közben érdemes kikapcsolni az msn-t, skypot, yahoot meg az ilyesmiket, én mindig kikapcsolom, borzasztóan idegesítő ha valaki ír és kilépik a játékból -
#1433 szeva gyuri, készülj fel, mert hamarosan megint valami meg fog ijeszteni ezen a pályán,csak mondom...
(azóta én nyugisabb játékokat játszodtam, Splinter Cell, Call of Juarez(most vagyok az utolsó epizódnál), de holnaptól újból a horroré lesz a szerep, nekifogok a F.E.A.R. - Extraction Pointnak) -
gyuri12 #1432 nah most a könyvtárban vagyok,annál a résznél miután megtaláltam a csajt a földön,aztán elkezdett kutatni a gépen. tovább is játszottam volna,ha nem kezd el egy hülyegyerek írkálni az msn-en(meg is ilyesztett):D -
#1431 grat
"Csak nem értettem a végét." - én sem nagyon, talán a szörny szelleme belénk szállt a szörny megölése után, a víziók valóra váltak tehát...
-
nufenen #1430 Csak nem értettem a végét. -
Code92 #1429 gratula -
nufenen #1428 Köszi, sikerült!!! -
#1427 decka a hatásos fegyver, legalábbis én azzal nyírtam ki és a legvégén vagy... -
nufenen #1426 Most ott tartok, hogy a tanyán vagyok a tetőtérben és jön a nindja vagy micsoda, kinyír mindig, mi a hatásos fegyver ellene??? -
#1425 úgy emlékszem a suli után két fejezet van még -
nufenen #1424 Üdv!
Na kicsit visszaolvastam, most tojtam össze magam a szekrényeknél, és küzdöttem az úszómedencében. Tehát itt járok. Még hány pálya van a végéig? -
gyuri12 #1423 :D
most még mindig csak annál a plázánál(?) vagy minél tartok,csak most mentem előre egy epizódot...de sajnos naggyon lassan haladok:( -
#1422 azoki nem is olyan rondák főnleg matekból és fizikából szvsz
na és most hol tartasz? -
gyuri12 #1421 elég kihalt a téma... amúgy elég lassan haladok(sajnos) mert félek(XD) meg mert alig lehetek a gépnél...elszaporodtak a ronda hármasok az ellenörzőmben:D -
Code92 #1420 nekem a haverom utalt arra részre xcsak nem tudtam mikor van húú vazz azután már a fényképezést is óvatosabban csináltam hehe