Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööölehet hogy én vagyok a gyáva,de úgy érzem hogy ezt inkább nem játszom ki...de valaki mesélhetne róla az msn címem: gyik1994freemail.hu
a képek meg a videók nagyon durvák...

<#bee1><#ravasz1><#idiota>húúú ezt de megaszondtam..

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

húú a játék 11 fejezetbõl áll vagy 10 nah mind 1 de az utolsó a leghangulatosabb (még levágott kisújjal is, de kárpótol az élgõ bot hehe) hát a madartkaat hobbiból kell szedni és elvileg v.mi extrát kapsz külömben a doom annyira nem vett engem le nem jött be akkor már quake 4 az majdnem olyan kira mint a condemned de külümben ebbenb a gammában az a lényeg és attól põarás h. nem "távolról szeded le 2 tárból" henem megadja az élményat mikor kûzdessz az életedért.Még sosem rángatt a fejem egy félig megcsdonkított valami de tudod vbalami ilyesmi érzés lehet....

Qwerty4
Így hogy kivittem 2 fejezetet sztem nem a legparásabb játék, a Doom 3 az ami képes volt engem padló alá döngölni, annyira kemény volt hogy 1 teljes hónap kellett hogy kivigyem a játékot olyan lassan haladtam, mert álandóan sakkaba tartottak a démonok + a többiek, az elmebeteg játéka a javából.A FEAR egy kicsivel könnyebben emészthetõ mint a Condemned, ugyancsak könnyebben emészthetõ az Undying vagy a Thief 1 (horror részei) is sztem.
A Condemnedbe nagyon hiányoznak az intenzív fegyveres részek, jó lenne többet gunnal lenni.
És lenne pár kérdésem is:A madarakot miért kell gyûjteni és mi lesz ha mind a 6-ot megkapom egy fejezetben.És hány fejezetbõl áll a játék?

Qwerty4

nah ja jó kis játék mondjuk én nyáron az oblivion kitolása után akaszkodtam neki hát eléggé beteges, elvetemült, agyra káros gamma de mind ez amit felsoroltam jóértelemben😄 és ahogy az a közmondás van..."ami nem öl meg erõsebbé tesz" erre ez igaz mivel ennél parásabb játék jeleneleg nerm létezik a kijátszása után már semmmilyen gammától nem ijedtem meg de közép hangerõn végigparáztam az egész condemnedet és annál az egy vagy 2 hétnél hangulatosabb az egész nyáron nem volt és a végégn mikor haverom átjött és csak nézett h. miért püfölöm Ethan Tomas rémálmának fõszörnyét hát számára felfofghatatlan volt viszont nekem a "gyõzelem érzése".Nincs ennél jobb próbáljátok ki!

Qwerty4
akkor kurva jó, már a 2. fejezetnél vagyok, a fear hangulatára emlékeztet engem, de nem is csoda, mert mindkettõt a Monolith fejlesztette<#smile>

Qwerty4

Csuhai G
😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Halfer
itt "csak" psychopata módon szétloccsantod az ellenfelek agyát (már ha gyorsabb vagy náluk), de elõfordul a falon, szellõzõkben futkosó kis szörny is ami tényleg tudja fokozni a hangulatot. no meg egy idõ után szépen átmegy minden rémálomba illõen szörnyagyloccsantássá. sztori menete és a hangulat nagyon a toppon van. röviden erre számíts. nálam 10/11 pontos a játék <#nyes>

Qwerty4
Hogy a játékra tereljem a szót, tudom hogy horror és szeretem is egy bizonyos fokig.Olyasmiket viszont nem nagyon bírok nézni hogy az emberbõl vagy az állatból valami lény jövöget kifelé, ettõl nagyon
felfordul a gyomrom.Az a kérdésem ez a játék tartalmaz-e ilyen elemeket(remélem nem, mert akkor még megfelelõ nekem).Bár sztem nem, mert ahogy látom gyilkossági nyomozót alakítok a gammában és talán ilyesmi nincs.

Qwerty4

arty
a winxp alapbol tudja konvertálni a fat32-t

convert parancs command promptba 😉 teljesen biztonságos, de nem a legoptimálisabb ntfs jön létre, részletekre nem emlékszem, csak h a telepitõvel kell csináltatni és hosszu formázást kérni 😊

Forza.

Qwerty4
Valóban a FAT32 fájlrendszerrel volt a probléma, átkonvertáltam NTFS-be szerencsére nem kellett formázzak<#smile><#smile>Instaláltam a játékot és felrakta mostmár.Ez a fájl volt a ludas:CondemnedA.Arch00(6.21 G😎.
Ha kíváncsiak vagytok így lehet könnyedén átalakítani NTFS-be Partition Magic nélkül.<#wink>

Qwerty4

koschwarz
hát lehet, de ismerve a winfos "érzékenységét", én csak alapból reinstallálnám az egész rencert. mint ahogy múlt hétvégén meg is tettem, mer elszállt az egész. ismeretlen okokból<#nemtudom><#rinya>

monnyuk rá is fért már a frissítés.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Qwerty4
szeva...én ismerlek téged a hwsw-rõl, ott Szökéses logod van<#integet2>
Na mesélj, mert nagyon kíváncsi vagyok.Te már csináltad?

Qwerty4

Maxtreme
Elvileg a partition magic-el át lehet alakítani formázás nélkül is, de elég necces a dolog.

koschwarz
pedig de. máshogy nem tudod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Qwerty4
Sajnos tényleg FAT32-ben van a fájlrendszer és NTFS-be való átalakítás csak formatálással lehetséges ha jól tudom.Vagy lehetséges másképpen is???Nem szeretnék wint + mindent újra rakni.<#szomoru1>

Qwerty4

Blekk Síp
Gondolom az a baj h FAT32 fájlrendszert használsz és nem NTFS-t. A FAT32 asszem 4 GB-nál nagyobb fájlt nem tud kezelni, a Condemned pedig asszem 6GB-os fájlt is fel akar tenni.

ASSZEM. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Qwerty4
pontosan az történik hogy telepítem a játékot, felrak kb. 2700 MB-ot majd elõjön ez az üzenet és leáll az instalálás, tovább nem tudom folytatni tehát
<#help>

Qwerty4

Qwerty4
Hello!!!Egy problémám akadt a játékkal kapcsolatban.
Ezt a hibajelzést adta instalálás közben a tegnap!!!
A merevlemezemen pedig még 28 GB van szabadon.Az a bizonyos .rra fájl a második instalálás alkalmával más volt.
Mi lehet a probléma?Mit tegyek?

Qwerty4

Üdv! mentés kéne a játokhoz tud vki vmit ajánlani?ugyanis sikerült eltávolitanom anno,vmi sinek,mozdonyok közt kellet rohangálni aszt gyapni az ellent ahol abbamaradtam,szal ha vkinek van mentése szivesen fogadom.
1 doboz prilukit megér!

Köszönöm, hála Neked, megtaláltam!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Halfer
dokumentumok mappán belül a Monolith Productions-ba

Meg tudná mondani valaki, hogy hova teszi a játék a kimentett állásokat?

Tudna vki segíteni!

Elolvastam itt a dolgokat. Leszedtem a géprõl Codecet divixet stb. Erre most már el sem indul. A program szabálytalan mûveletet hajtott végre szöveggel kilép és kész.
+:condemned jó.....párszor végigtoltam már...és még mindig fasza a hangulat....

-:nincs multiplyer.....
Anubys
Ütöd, rúgod, csíped, harapod, miközben üldözitek egymást... Kicsit hosszú az a rész, de jó úton haladsz... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Adam II
Az utolsó elõtti.
A csávó aki ellopta az elején a pisztolyunkat a sánta öngyilkosságba hajszolja a torturert majd meg kell vele verekedni de shotguntól se hal meg.

reaper4
melyik pálya is az pontosan? csak mer én nem találkoztam olyan ellennel akit hiába ütöttem...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Adam II
elakadtam😞
A 9-ik pálya végén mit kell csinálni SKX-el? Nem tudom kinyírni hiába ütöm verem meg lövöm.

arty
mert fat32-re van formázva a particio, amire telepiteni akarod, és azon a max fájlméret csak 4 giga, a codenamedben pdig alegnagyobb file 6 gigás, ezért kell NTFS-re átkonvertálnod a particiot

Forza.

blackcalibra
Kössz, de pont ez az hogy még több is van és mégsem. Olyan mintha nem tudna kicsomagolni egy tömörített cuccot. Vagyis ír is valamit ezzel kapcsolatban. De másnál meg mûkszik a dolog... Nem értem...
REXCraft
a játék min 6gigát foglal!!
most nemtom pontosan,de 6 vagy 8 giga kell neki!!

blackcalibra
Üdv mindenki.Áruljátok már el légyszives miért is nem tudom telepíteni a Condemnedet?? Mindegy mennyi giga van a partíción (8-9) akkor is csak kb. a 3/4 -éig telepít és ott azt írja hogy nincs elég hely.... Másnál ok. a dolog.
Kössz elõre is.
Törölt felhasználó
Köszi, megpróbálom
elvileg ha lefotóztad a képeket a kukában, utánna van ott egy nagy zöld konténer (ahol kéri a feszítõvasat) ott a földön is van amit meg kell vizsgálnod ( asszem ilyen zöld g@ci <#nyes>) aztán ha azit megvizsgáltad, jön egy faszi, meg kell jól verned, és elvenni tõlle a feszítõvasat!<#wink>

Törölt felhasználó
A Metróban nem tudok továbbmenni, mert valami feszítõvasat kér, olyat pedig nem találok sehol. Csak egy lapát van nálam, és csak gázcsõ, meg valami vascsõ, amit fel tudok venni.A fotókat kell elõtte a hordóban lescennelni, de lehet, hogy ezt sem csinálom meg rendesen?
Valaki segíthetne. Köszi.
Köszönöm!

arty
hátrány biztosan nem 😊

Forza.

Seth
az extrák azokkal nyithatók meg. Különbözõ feljegyzések, koncepciótervek, 1-2 így készült videó meg ilyesmik. Játékmenetre nincs hatása

PSN ID.: Beegabor

Fúúú, engem már az elsõ pálya hangulata nagyon magával ragadott... Sokkal élvezetesebb, mint a FEAR.
Mire jó gyûjtögetni a madarakat, meg a fémlemezeket? Nem találtam meg mindet, de továbbenged a következõ pályára. Ér emiatt valami veszteség, vagy hátrány?

reaper4
köszi a segítséget!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Seth
nem ölték meg, csak pihen kicsit... ^^

amúgy ha szemben állsz a ráccsal, és felnézel, jobbra követed a párkányt, lesz ott egy létra

PSN ID.: Beegabor

reaper4
hi!

vmi könyvtárrészen vagyok ahol megölték rosa-t. van 1 rács, velem szemben rosa holteste. na ott hova kell menni?? kicsit járkáltam,de sehol semmi...
elõre is köszi

Törölt felhasználó
A Metróban nem tudok továbbmenni, mert valami feszítõvasat kér, olyat pedig nem találok sehol. Csak egy lapát van nálam, és csak gázcsõ, meg valami vascsõ, amit fel tudok venni.
fery02
Már továbbjutottam 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Segítség kellene a Condemnedhez: a 8. Chapternél vagyok, egy olyan helyszín van, hogy elkéne zárni a folyosón a gáz kiömlést, hogy továbbjussak, de nem tudom elzárni, mert az a szoba, ahol van a kapcsoló, levan zárva, és egy lapát kell az ajtaja kinyitásához. Az a probléma, hogy nem találok lapátot. Please help me!!! 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

79Alba
Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Elõre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

én le se szedem állati jó gamma

Halfer
Köszi! Egész nap unatkozom, mert semmivel sincs kedvem játszani. Most, hogy mondtad, én is felrakom újra <#eljen>

hát 5 másodperc alatt legyen reflexxed eldöntenmio ennyi izgalom után h. lõsz e egyet KIRÁLY még vagy 2 szer kijácccom ez a gamma nagyon ott van!!!