1859
-
Code92 #1379 azért hogy megvedd a folytatástr aqmi még isten se tudja mikor jön és rájöjjél:D jó hecc:D -
#1378 érdekes vagytok hogy igy számolgatjátok :P
amugy vki tudja a választ arra hogy a végénSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mért alakulunk át olyan szarrá amit a végén legyöztünk?? -
Code92 #1377 szívesen a segítőkészségemet de amúgy mennyi idős vagy hogy már 43 játékot tzoltál ki vagy csak idő milliárdos vagy??(mindenesetre nagyon irigyellek:D) a gamma nálam mint már mondtam 10 ből 12 pontot érdemel mer csak és még hozzá is fűzöm h. 14 évesen a rekordom eddig 23 játék fullra végigtolva:D -
gyuri12 #1376 miért mivel kellett harcolni? egy emberrel? vagy egy olyan szétszedett madárral:D?vagy mibvel?
-
#1375 Code92 kösz a segítőkészségedet!!! -
#1374 A hátából ki kellett húzni a szegeket(vagy vascsőt vagy ahogy akarjuk nevezni) és aztán a pofájából is a féregnek.
Ez volt a 43. teljesen végigvitt játékom.Mewgérte átkonvertálni FAT32-ről NTFS-be!!! -
#1373 Yeeaahhh!!!Ezt is végigvittem, 10-ből 8-ast kap kb. a játék ami nagyon jónak számít.
A FEAR azért jobban tetszett. -
Code92 #1372 mikor letérdel akkor keresd meg a hátát és ha jól emléxxem akkor az 1-essel ki tudod ráncigálni belőle a vascsöveket a 3 dik ilyennél a pajta tetején meg az állkapcsát sok sikert -
gyuri12 #1371 milyen szögkihúzás? -
#1370 szögkihúzás -
#1369 ha lehet gyors választ szeretnék:az utolsó fejezet végén vagyok.Ki kell nyírni azt a vadállatot.Már jó ideje ütöm-vágom, de nem hal meg.Úgy csinálom, hogy térdre esik, akkor ütöm és vérzik, gondolom ez a a helyes legyőzési mód, de már mióta harcolok vele és nem hull ki.Jól csinálom??Ha nem mit tévedek a taktikába? -
Code92 #1368 jah ok boccs -
#1367 gyuri12-nek írtam a #1365-öst -
Code92 #1366 megpróbálni?! vazz már kitoltam és jó volt nah persze a vége fele már én is lehúztam a "para csíkot" de az elején nagyon .........parás volt
külömben a medencében én is elakadtam amíg rá nem jöttem h. csak az első 2 fejelősre kell vigyázni ha azokat leütöd utánna már szabad az út a medi végébe a gépstukiért szal....:D -
#1365 mégis meg szeretnéd próbálni a kijátszását? -
#1364 biza ez nem egy sima, átlagos játék, itt olyan elővigyázatosan kell haladni ha nem akarsz meghalni, mert fejelnek, ütnek, vágnak a félkegyelműek
a fejelősöket kimondottan utáltam ott a medencében -
#1363 én bírtam, a vége felé már a gyomorideg is csökkent és sokkal magabiztosabban játszodtam -
#1362 akkor már az utolsó fejezetnél is vagyok, ma végig is viszem -
gyuri12 #1361 letöltöttem a demóját,és nagyon jó! mostmár csak a teljes játékot kell megszerezni!:) -
Code92 #1360 pedig sztem megéri én előtte még a quake 4 től is bepartam és elkezdtem condemnedezni nah az volt azért a "hidegzuhany" mikor rájöttem h. ez nem csak egy sima ütöm verem játék minden sarkon lassan sétáltam és már mielőtt rámugrott volna az "ellen" (félig ember félig csatórnaszörny)már jóelőtt elkezdtem csapkodni de azért az volt a legjobb mikor 3ilyen ellenség elől el akartam menekülni és végül beértem egy szobába ahol voltak még 2-en nah hát akkkorra pogót életemben nem láttam még KoRn-ra jeee feeling this egyszerűemn nagy élmény és kész -
gyuri12 #1359 ööölehet hogy én vagyok a gyáva,de úgy érzem hogy ezt inkább nem játszom ki...de valaki mesélhetne róla az msn címem: gyik1994freemail.hu
a képek meg a videók nagyon durvák... -
Code92 #1358 húúú ezt de megaszondtam.. -
Code92 #1357 húú a játék 11 fejezetből áll vagy 10 nah mind 1 de az utolsó a leghangulatosabb (még levágott kisújjal is, de kárpótol az élgő bot hehe) hát a madartkaat hobbiból kell szedni és elvileg v.mi extrát kapsz külömben a doom annyira nem vett engem le nem jött be akkor már quake 4 az majdnem olyan kira mint a condemned de külümben ebbenb a gammában az a lényeg és attól pőarás h. nem "távolról szeded le 2 tárból" henem megadja az élményat mikor kűzdessz az életedért.Még sosem rángatt a fejem egy félig megcsdonkított valami de tudod vbalami ilyesmi érzés lehet.... -
#1356 Így hogy kivittem 2 fejezetet sztem nem a legparásabb játék, a Doom 3 az ami képes volt engem padló alá döngölni, annyira kemény volt hogy 1 teljes hónap kellett hogy kivigyem a játékot olyan lassan haladtam, mert álandóan sakkaba tartottak a démonok + a többiek, az elmebeteg játéka a javából.A FEAR egy kicsivel könnyebben emészthető mint a Condemned, ugyancsak könnyebben emészthető az Undying vagy a Thief 1 (horror részei) is sztem.
A Condemnedbe nagyon hiányoznak az intenzív fegyveres részek, jó lenne többet gunnal lenni.
És lenne pár kérdésem is:A madarakot miért kell gyűjteni és mi lesz ha mind a 6-ot megkapom egy fejezetben.És hány fejezetből áll a játék?
-
Code92 #1355 nah ja jó kis játék mondjuk én nyáron az oblivion kitolása után akaszkodtam neki hát eléggé beteges, elvetemült, agyra káros gamma de mind ez amit felsoroltam jóértelemben:D és ahogy az a közmondás van..."ami nem öl meg erősebbé tesz" erre ez igaz mivel ennél parásabb játék jeleneleg nerm létezik a kijátszása után már semmmilyen gammától nem ijedtem meg de közép hangerőn végigparáztam az egész condemnedet és annál az egy vagy 2 hétnél hangulatosabb az egész nyáron nem volt és a végégn mikor haverom átjött és csak nézett h. miért püfölöm Ethan Tomas rémálmának főszörnyét hát számára felfofghatatlan volt viszont nekem a "győzelem érzése".Nincs ennél jobb próbáljátok ki! -
#1354 akkor kurva jó, már a 2. fejezetnél vagyok, a fear hangulatára emlékeztet engem, de nem is csoda, mert mindkettőt a Monolith fejlesztette -
#1353 ;) -
#1352 itt "csak" psychopata módon szétloccsantod az ellenfelek agyát (már ha gyorsabb vagy náluk), de előfordul a falon, szellőzőkben futkosó kis szörny is ami tényleg tudja fokozni a hangulatot. no meg egy idő után szépen átmegy minden rémálomba illően szörnyagyloccsantássá. sztori menete és a hangulat nagyon a toppon van. röviden erre számíts. nálam 10/11 pontos a játék -
#1351 Hogy a játékra tereljem a szót, tudom hogy horror és szeretem is egy bizonyos fokig.Olyasmiket viszont nem nagyon bírok nézni hogy az emberből vagy az állatból valami lény jövöget kifelé, ettől nagyon
felfordul a gyomrom.Az a kérdésem ez a játék tartalmaz-e ilyen elemeket(remélem nem, mert akkor még megfelelő nekem).Bár sztem nem, mert ahogy látom gyilkossági nyomozót alakítok a gammában és talán ilyesmi nincs. -
#1350 a winxp alapbol tudja konvertálni a fat32-t
convert parancs command promptba ;) teljesen biztonságos, de nem a legoptimálisabb ntfs jön létre, részletekre nem emlékszem, csak h a telepitővel kell csináltatni és hosszu formázást kérni :) -
#1349 Valóban a FAT32 fájlrendszerrel volt a probléma, átkonvertáltam NTFS-be szerencsére nem kellett formázzakInstaláltam a játékot és felrakta mostmár.Ez a fájl volt a ludas:CondemnedA.Arch00(6.21 GB).
Ha kíváncsiak vagytok így lehet könnyedén átalakítani NTFS-be Partition Magic nélkül. -
#1348 hát lehet, de ismerve a winfos "érzékenységét", én csak alapból reinstallálnám az egész rencert. mint ahogy múlt hétvégén meg is tettem, mer elszállt az egész. ismeretlen okokból
monnyuk rá is fért már a frissítés. -
#1347 szeva...én ismerlek téged a hwsw-ről, ott Szökéses logod van
Na mesélj, mert nagyon kíváncsi vagyok.Te már csináltad? -
#1346 Elvileg a partition magic-el át lehet alakítani formázás nélkül is, de elég necces a dolog. -
#1345 pedig de. máshogy nem tudod. -
#1344 Sajnos tényleg FAT32-ben van a fájlrendszer és NTFS-be való átalakítás csak formatálással lehetséges ha jól tudom.Vagy lehetséges másképpen is???Nem szeretnék wint + mindent újra rakni. -
#1343 Gondolom az a baj h FAT32 fájlrendszert használsz és nem NTFS-t. A FAT32 asszem 4 GB-nál nagyobb fájlt nem tud kezelni, a Condemned pedig asszem 6GB-os fájlt is fel akar tenni.
ASSZEM. :D -
#1342 pontosan az történik hogy telepítem a játékot, felrak kb. 2700 MB-ot majd előjön ez az üzenet és leáll az instalálás, tovább nem tudom folytatni tehát
-
#1341 Hello!!!Egy problémám akadt a játékkal kapcsolatban.
Ezt a hibajelzést adta instalálás közben a tegnap!!!
A merevlemezemen pedig még 28 GB van szabadon.Az a bizonyos .rra fájl a második instalálás alkalmával más volt.
Mi lehet a probléma?Mit tegyek? -
bcrics #1340 Üdv! mentés kéne a játokhoz tud vki vmit ajánlani?ugyanis sikerült eltávolitanom anno,vmi sinek,mozdonyok közt kellet rohangálni aszt gyapni az ellent ahol abbamaradtam,szal ha vkinek van mentése szivesen fogadom.
1 doboz prilukit megér!