Worms 4: Mayhem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magyarítás
Regisztrálni kell a letöltéshez!
hi, Anor. Szerintem kellene raknod 1 új windowst én ajánlom az x64-et. 😊
Tudja valaki hogy honnan lehet leszeni hozzá magyarosítást???
😞 Hát köszi. És persze, ha rájövök mindenképp szólok

Sajnos semmi ötletem sincs. De ha egyszer rájössz, akkor beírhatod ide, hátha más is hasznát veszi.
reinstall megvolt, win tûzfal off, portok forwardolva a routeren

Tûzfal?
Esetleg rakd újra, hátha....
nem oridzsi a game 😞
igy ment fel:
1. game
2. patch
3. crack

havertól kaptam neki simán müxik :'(

Ilyen probléma eddig nem volt... (remélem felraktad a játékhoz a patch-t)
Hi all!
Nekem lenne egy olyan problémám hogy ha neten akarok játszani eljutok a "message of the day"-ig és ott kiakad a játék, pörgeti a vinyót mint a barom 4-5 percenként meg meg mozdul 1 pillanatra de utána megint kimered. Single müxik.
gépem: a64 3000+,1gb ram,7800gt, net: 2m/192k adsl
Találkozott már valaki ezzel a problémával??
Segítsetek!!
Elõre is köszönöm!

A játékról is szoktqatok beszélni, vagy csak a törésérõl? Uncsi, faq-t nekik, azt' hadd kínlódjanak!

Örül neki, hogy testreszabhatod a csapatod kinézetét, nemhogy a worm-jeidét!

hali!!!!
nem nézhet ki máshogy a csapat wormjei???
csak egyforma ruhájuk lehet???
kössz!!!
Lunki88
Nem lehet valahonnan leszedni mapeditort a játékhoz?
Sajnos van egy pár... eleve permban kellene nekik, de hát látod....

Még nem próbáltam így kezdeni a játékot, de majd kipróbálom 1x.
itt nem lehet "teleportálással kezdeni a játékot"? tehát hogy én teleportálom le a kukacokat?

MaSzKa
jó kis !!!káromkodos!! szinkron nem lesz

szivesen csinálnék csak nem wav-ba van az audio

worms 2-höz tök jót csináltam még régen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hát olyat találtam ahol van végigjátszott save, csak ugye azoknál a saveknél más a csapat neve, és ha módosítani akarom már nem lehet, hiszen csak create new teamnél lehet nevet választani késõbb már nem... nem tudjátok hogyan tárolja a játék a teamek neveit?
ja még egy kérdés, itt nem lehet "teleportálással kezdeni a játékot"? tehát hogy én teleportálom le a kukacokat?

ezzel ellenben nem tom miért de haverom letöltött vmi régebbi senkinek sem el nem induló verziót,elfelejtett uninstallni,majd mikor meglett a crack elindult és neki asszem mindene van 😊

jah ez engem is érdekelne,kerestem kodot de csak oylat táláltam hogy hogy kell vmi easter eggset találni ami 5000zsetont ad

hello!
a mapeket meg a cumókat csak a játék végigjátszásával lehet feloldani? nincsen valami trainer? nekem csak a map a weapon és a ruha kellene, mert engem nem a story mode érdekel.

<#gonosz1>
[HUN]FaTaL
csak windows 3.1 alatt mûködik

http://goo.gl/gd6Zi5

Nálam müxik.

eNiX
hi
mivel sajna nem sok idõm van visszaolvasni így érdeklõdöm h mûködik-e a játék xp (sp2) alatt?

keine Signatur

Lunki88
Nincs valamilyen mapeditor a játékhoz? Kár hogy alapból nincs benne.<#szomoru1>
Muki100
Mert nem a quick game-t kell elindítani, hanem mondjuk rámész a multiplayerre és beállítgatod magadnak. (gépek ellen is megy)
Ha jól tudom a régebbi wormsokben is így volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

PLackó
üdv.
miért van az, hogy hiába állítok össze fegyvert+csapatot+játéksítulst a custom módban,nem tudok pályát választani (mert nincs is ilyen opció) és játszani a beállításaimmal.
Hogy lehet ezt megoldani?

Ez igaz.De nekem az 1.01-es patchet mér nem engedi fel rakni pedig csak snasz 1.00-ás van fent.

Egy kicsit körül kellene nézni, nem gondolod? Elég már a warezbõl gyerekek!
Egoista.

Attól, hogy szar cracked van hozzá!!!!

Mitõl van hogy csak úszkáló felhõk meg víz van!?

REALista
Tölts le hozzá crack-et!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

uv
ha te AVI fájlt töltöttél le (gondolom a GameHunter oldaláról vagy az MP-ról) akkor az nem a magyarítás hanem egy videó-elõzetes...szóval szerintem nem másolgasd sehova, hanem nézd meg hogy lásd milyen lesz ha elkészül a magyarítás - ugyanis még nincs kész, csak szinkron van hozzá ITT

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Lunki88
Ugye neten is szoktátok nyomni? Mert én asszem eddig 2magyarral találkoztam csak...
zolo
Én figyelmedbe ajánlanám a nodvd cracket.Nem tudom honnan lehet leszedni,de amit ma felraktam verziót azt patchelni kellet+felülírni az exe fájlt és már megy is mindenféle szenvedés nélkül.

http://flickr.com/photos/zolika90/

reménytelen
pl.#345
De legalább azt írdle hogy melyik hozzászólásban van leírva!
pl.#676

reménytelen
Na figyelj ide! Az az egyik dolog, hogy már rengetegszer le lett írva, hogyan kell eindítani a tört verziót. A másik dolog, hogy egy fórumban általában nem azonnal kapsz választ a kérdésedre. Az egyik topicban például van egy 2005. szeptember 18-ai hozzászólás, amire még mindig nincs válasz. Vagy mert nem tudják, de azért is lehet, hogy azért, mert warezzal kapcsolatos, és a warez témát tiltja a fórum szabályzata.
Szóval hûtsd le magad, és reménykedj, hogy emiatt megúszod egy figyelmeztetéssel a moderátorok részérõl!
De hol van leírva segíts már!???????

lenne még egy kérdésem elinditom a játékot és csak egy tengeri üres táj láthato szép futo felhökkel meg van egy sárga nyilam de semmi más és nemtudok semmit csinálni még kilépni se enged csak ctrl+alt+del-lel tudok kilépni ja a szép tengeri kép alatt csak zene halhato tudtok ezzel kapcsolatba valamit mondani???Amugy ez akkor jelenik megmikor kiválasztom a pályát
Nyugodj már le! Ez nem chat! És már 1000x le lett írva!<#banplz><#wilting><#bdead>
bocsi ez a pénteknek szólt

Elmész a boltba és megveszed!!!

lenne még egy kérdésem elinditom a játékot és csak egy tengeri üres táj láthato szép futo felhökkel meg van egy sárga nyilam de semmi más és nemtudok semmit csinálni még kilépni se enged csak ctrl+alt+del-lel tudok kilépni ja a szép tengeri kép alatt csak zene halhato tudtok ezzel kapcsolatba valamit mondani???
Hogyan kell elindítani mert azt írja ki hogy nem találja a lemezt segítsetek?

lenne még egy kérdésem elinditom a játékot és csak egy tengeri üres táj láthato szép futo felhökkel meg van egy sárga nyilam de semmi más és nemtudok semmit csinálni még kilépni se enged csak ctrl+alt+del-lel tudok kilépni ja a szép tengeri kép alatt csak zene halhato tudtok ezzel kapcsolatba valamit mondani???
A szinkron telepítésénél ki tudod törölni az elérési utat, mint bármelyik telepítõnél.... szóval a lényeg hogy (pl.c:\Program Files\Codemasters\Worms 4 Mayhem) ez legyen megadva. És ne csináljon semmilyen másik könyvtárat a telepítõ. A játékban meg a classic hang lesz ezentúl a magyar, alapból az van beállítva.