941
Worms 4: Mayhem
  • tom505
    Nem tudnátok mit kell csinálni amkor belépek ott a play-re kattintok és valamit kiir ahova valmi kodoféleséget kell beirni?
    Elörre is köszi!
  • Samuel9
    Nekem is sikerült!!És valaki nem tudja nekem is elküldeni a 100%-os mentés? Vagy valaki tud adni egy linket hozzá?
  • zetró
    sziasztok sikerrűlt el inditanom juppi :) de ha valaki segicséget kér segitek csak szoljon msn:[email protected]
  • zetró
    nekem nem megy mert mikor belépek rákattintok hogy play és nem csinál semit aki tud segiteni lécci segitsen!!!!!elöre is köszi!!!
  • [HUN]FaTaL
    játék install, patch install, crackel
  • bence19940222
    nekem nem megy mert mikor belépek rákattintok hogy play és nem csinál semit aki tud segiteni lécci segitsen!!!!!elöre is köszi!!!
  • blur55
    enyhén halott a fórum...
  • Balumann
    Van már megoldás a multinál, hogy ne dobjon ki turn-end validation faileddel? régen próbálkoztam sokat vele, de mindig beszart. Most nincs fennd eha jó akkor felraknám :/
  • blur55
    nekem is ugyanaz a bajom, mint samuel9-nek, felteszem a játékot, felülirom az exe-t és meg sem moccan. pedig amikor legelőször tettem fel gond nélkül ment... van valakinek vmi ötlete?
  • Balazs15
    na jo gyöztetek
  • Newfronter
    Tévedsz, csak olyan van. Vagyis csak a RELOADED törte fel senki más, és ők is erre a patchre készítették a törést.
  • Balazs15
    hát szentem nem
  • [HUN]FaTaL
    csak olyan crack van ami patchelt verzióra megy rá:)
  • Balazs15
    csak akkor v1.01 es crack lenne...de olyat még nem láttam
  • Balazs15
    csak ha felrakom a patch-t nem indul a játék...
  • Newfronter
    Igen. Mivel nem kulcsfüggő.
  • Balazs15
    tényleg lehet neten jáccani worms 4 patchel?
  • Balazs15
    magyarositás itt van www.magyaritasok.hu :) máskor gondolkozz egy picit...:) nem tudja valaki hol és melyik pályán találom az 5 rejtett polyént????mert a boltban akarok venni pályákat csak nincs pénzem..csak 16 moneyt kapok egy sima missioért.. a rejtett poylénért pedig 5000 moneyt szal vki help
  • András0920
    Hy valaki a magyarosítást elküldené?
    E-mail címet majd adok.
  • tiki79
    sziasztok,ha megvan valakinek a worms4 elküldhetné nekem elöre is köszi
  • Samuel9
    Valaki tud segíteni??
    Feltettem a worms4-et de nem indul el!
    Amikro rákattintok hogy play nem csinál semmi!!
    Valaki tud segíteni??
  • Newfronter
    Nálam semmi hiba nincs ilyen ügyben, max használok egy registry pucolót...
  • bazsi1
    tapasztalatom a következő, ha a multi részt akarjátok használni akkor NE telepítsétek a játékot. Szerezzétek meg a feltelepített játék mappát egy haverotoktól. Nekem 1,9GB. úgy tökéletesem működik. Ha feltelepítettétek, akkor csak a format c: hoz majd megoldást, mert benn hagy a registryben olyan cuccokat ami miatt nem megy a multi, vagy csak Nagyon lassan.(szaggat) Szóval új windowsra MÁSOLT worms4 mappa.
  • Beni521
    tud valaki 100% mentést küldeni? Újra kellett tenni a gépet, és nincs kedvem újra neki kezdeni MSN címem: [email protected]
  • Devid91
    Letöltöttem!
    De nem értem. Pl: az arany sebzés
    követelmények: sebzés, több sebzés ,sok sebzés
    na ezt nem értem.
  • Beni521
    töltsd le a magyarítást
  • Devid91
    Hy!a Trófeaszerzéssel van gondom. Nem nagyon értem a követelményket. Valaki fejtse ki nekem!
  • jojo
    crack
  • Saddalim #783
    honnan szedtétek le ezt az itwins-eset? se torrenten, se dc-n...
  • ady001
    Sziasztok!
    Valaki leírna sorrendbe, hogy indította el a jáccót?
    Kérlek segítsetek! Köszi!
  • imi25
    Hi all!
    Kéne egy kis segítség.
    Feltettem a játékot, megcrackeltem, ment rendesen, csak a multi nem (amikor csatlakoznék egy játékhoz, kis idő múlva azt írja ki:
    Hiba
    Nem sikerült megerősíteni a kapcsolatot a távoli számítógéppel)
    Feltettem a patch-t is, de ugyan ez maradt.
    Légyszi segítsetek!(Tűzfalt kikapcsoltam, úgy sem megy)
  • Balumann
    Még mindig nincs kijavítva online-on az a turn-end validation failed hiba?
  • B0BO
    Nah, kész is van...
  • Hellboy01
    Azért mert rossz cracket töltöttél le.
  • supersheep
    tudok egy tuti trükköt amivel nincs olyan küldetés amit ne lehetne megcsinálni

A trükk:

1)nyisd meg a worms 4 mappáját (azt a mappát ahova telepítettétek a játékot)
    2)nyissátok meg a "data" mappát
    3)nyissátok meg a "scripts" mappát
    itt találtok egy csomó fájlt aminek a nevük eggyezik a küldetések és a challengek neveivel.
    4)válaszd ki és nyisd meg azt a fájlt amelyiknek a neve eggyezik annak a pályának a nevével amelyikben elakadtál( például ha elakadtál a deatchmatc 9-ben akkor a deatchmatc 9.LUA fájlt nyisd meg)
    Ezek a fájlok mind .Lua kiterjesztésű fájlok. Ha megkérdezi a gép hogy mivel akarod megnyitni akkor a jegyzettömbre kattints.
    5)ha megnyitottad keress eggy olyat, hogy WormAILevel="AIParams.CPU* (a csillag helyén egy szám van. minél nagyobb a szám az ellenfél vagyis a gépi kukacok annál okosabbak.)
    6)írd át azt a számot 1-re és röhögve nyírd ki atom hülye ellenséges kukacokat.

Télleg naggyon hülyék
    nekem egyszer a deachmatch9 ben ( az a challengéknél van és nagyon nehéz szóval rendesen elakadtam benne) azt csinálta az ellen, hogy az első körében bazookával lőtt egy lyukat a földbe aztán a második körében kiszúrta a gödör túloldalán álló kukacomat de úgy gondolta HOGY az a kemény 2 méter köztük túl nagy távolság ahhoz hogy eltalálja a kukacomat tehát elindult a gödör felé. Megált a gödör szélén de még mindig messze volt (szerinte)erre elindul megin elkezd lefele menni a gödörbe (nem kikerüli) de félúton megcsúszik legurul a gödöraljára és meghal (mivel a gödör ben víz volt)

Ha valaki ilyen atom hülye ellenflek ellen se tud győzni az haggya abba a Wormsözést

üdvözlettel supersheep

ui.:ha vaki tudna adni egy 100%-os végigjátszást azt megköszönném

csá!
  • Bobo01
    Most már nem Methos (aki abbahagyta a fordítást) vezeti a projektet úgy, hogy kész lesz a GH nem csap be senkit!
  • Newfronter
    Videókari driver esetleg... tegyél fel vmi újat!
  • ady001
    Sziasztok!
    Nekem van egy olyan problémám ,amikor bejön a játék , kiírja, hogy weapons factory..... és utána kilép. Minden meg van hozzá (patch, crack..). Ha tudtok segítsetek! Előre is köszi!
  • Beni521
    HELP ME! Nem tok átvinni egy küldetést. A földből jönnek elő a kukacok, nekem van 250 életem. Először csak egy, melynek 50 élete van. Aztán megyek egy másik aranyért: már kettő. 1 75 életű és egy 50 életű. Eddig még úgy kb rendben, de utánna 3 db 100 életű. No még ezeket is kinyírom NAGYNEHEZEN. De a finálén elakadtam, mikor 3db 100 életes, és 1 120 életes van. (vagy nem biztos. lehet a finálénál 150 életűek, nem emléxem, mostanság multizok benne) Na itt nekem puff kampeca.
    Második problémám: Amikor beillesztem a szinkront (kitöröltem a plusz mappát) a Classic hangok mindig angolok. Lehet az a baj h IMAGE fájlba van meg (és Daemon Tools kell a megnyitásához).
    Előre is köcce.
  • Newfronter
    Amikor telepíti, akkor berak az útvonalhoz egy plusz mappát, amit törölj ki, és úgy jó lesz. A játékban a classic, tehát az alaphangok lesznek az új magyar szinkronhangok.