Worms 4: Mayhem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért van az a kis óra, hogy ne tudj kiugróan erõs fegyvert csinálni, viszont a te stílusodhoz tudsz megfelelõ fegyvert csinálni és így lehet hatékoy.
Trainer nemhiszem hogy van, mert akkor pl. neten elég szép kis csalás lenne és ezért biztos kibannolnának... amúgy is jól van ahogy van.
SD456
Szevasztok!

Én ma szereztem meg ezt a király játékot! Azt szeretném kérdezni, hogy amikor fegyvert csinálok akkor azt a kis órát nem lehet valmi trainer-el vagy kódal megállítani? Mert az mindig bemegy a pirosba és nem tok erõs fegyvereket csinálni.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

eleinte kerestem másik avi filt hogy hátha azt kell felül irni de nem találtam azért másoltam be a fökönyvtárba de nem lett töle magyar mikor elinditottam
betettem a fökönyvtárba vagyis nem kell mappába tenniugye csak még azt mond meg hogy az elérési utat hol tudom kitörölni
A játék fõkönyvtárába telepítsd és töröld ki az elérési útnál, hogy nehogy beletegye még1 alkönyvtárba!
sziasztok megtudná valaki mondani hogy a magyaritást amit leszedtem egy AVI file hova kell bemásolni segitsetek légyszi elöre is kösz
MaSzKa
köszi
crack<#mf1><#mf1><#eljen><#circling><#integet2><#wave>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Fejes021
Ez mit jelent? Legtöbb esetben ezt írja ki multi közben, szerverre csatlakozáskor:
We could not verify the connection with the remote machine.<#help>

http://www.panoramio.com/user/518310

Nemtom nekem könnyen megy.
A telefon azt jelenti hogy írt valaki a chatbe... nyomd meg a 0-át (a tab fölött lévõt) és elõjön a chat ablak.
Fejes021
mindenkinek nehézkes a netes játéknál a csatlakozás? kb 20X próbálom mire találok egy szervert ami fel enged.

Néha szokott a képernyõ tetején egy telefon lenni. Az mit jelent?

Nem látod milyen szmájlit tettem a végére? Csak hülyeségbõl mondtam!

Guillotine
De az effekteket és a beszédeket attól még nem hallom.<#ejnye1>

www.guillotine.atw.hu

Nem tudom. A patch felrakása után, simán felmentem netre, de viszont nem próbáltam LAN-on.
grebber
Hát akkor haveromék miért nem tudtak egymáshoz csatlakozni?
Látták egymást de nem sikerült a csatlakozás.

Next PC upgrade: 2022

Ki kell kapcsolni a hangszórót!<#idiota>

Természetesen!
grebber
Multiban porbálta már valaki müködik?

Guillotine
Mit lehet tenni,hogy a játékban ne szóljon a zene?
Hiába kapcsoltam ki az opcióknál akkor is csak szól.
Ez idegesít.
Elõre is köszönöm a válaszokat.

www.guillotine.atw.hu

Ja de ha neten akarsz játszani, akkor kell a patch.
A vicc az hogy nekem a patch nélkül is megy 😊

Fejes021
bezony nálam is. A crack mappában van egy peccs, felrakod, a worms 4 exe-t és a protect.dll-t másolod a fõmappába és simán mûxik.

Meg mindenki másnál is 😊

uv
nálam tökéletesen mûxik

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Muki100
SCCT még régebbi sf-el van levédve tehát elméletileg azt is feltörhetnék. Akár. De majd akkor hiszem el ezt az sf cracket ha lejött a vörmsz4 és csak is akkor....

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

grebber
NINCSEN!!De miért itt kérdezed nemértem.Ne is nagyon várjál hozzá.

Fejes021
Király ez a szinkron, pontolyan a fíligje mint anno a worms world partyban volt

Balumann
splinter cell 3-hoz még nincs cracki? xD

uv
köcike <#idiota>

gratula!!!

Juhééjj! 😊
uv
Worms 4: Mayhem szinkron Letölthetõ innen

Telepítettem, majd a WORMS 4 MAYHEM.EXE és a protect.dll bemásoltam és megy.

jó 😊 végûl is ez attól függ hogy van feltörve....
Muki100
Na ez az, a starforce drivert is el kéne tüntetni ahhoz hogy ne avatkozzon be, akkor meg a többi starforceos vagy legalábbis az újabbak elcsesznék/nem indulnának? Még mindig nehéz elhinni.
Neked elindult CZ?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem elég, kell a protect.dll. is 😊

Mondom hogy nem lehet fake!!!!
Elég az exe.... szvsz.
Na ez a verza tökéletesen fut 😊 Crack
Ebbõl kiszedtem az 1.01-es patch-et mert az 73 mega, de anélkül is megy 😊
1.01

Muki100
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=21019
eddig csak pozitív visszajelzés...fura
valaki leszedte már? mert akkor is nehéz elképzelni hogy pont a vörmsz4 lett az elsõ feltört SF és nem egy olyan ami pont most jött ki, bár ott frissebb a védelem vagy miért nem csinálják régebbikhez. Akkor is, a crack szerintem nem lehet egy sima exe. Az SF az nem csak az exét védi le hanem a vindózba nyomatja a drivereket, dvd encryption stb.

Meg ugyebár ez nem lehet fake 😊
Balumann
ma jött ki, honnan tod? 😛

Balumann
próbáljátok sürgõsen plz! 😄

Szerintem igen 😊
Mostmár van crack lehe örülni! 😊
Melyik?

Muki100
Tuti fakerõl van szó...amúgy az nem crack hanem a demo .exe-je volt ha jól tudom.

Csatlakozom az elõttem szólóhoz...!
Ja ja!!!<#nyes>

Remélem, a Prince Of Persia 3-at, a Peter Jackson's King Kong-ot és a többi Starforce-os cuccot is feltörik, ha már így belejöttek... :-)
Miért te kipróbáltad? Honnan lehet leszedni?

Ha valakinek megvan csak külön a crack, belinkelhetné, mert nem akarnám csak ezért újra letölteni az egész ISO-t.
Én bízom a cuccban, RELOADED crack-ek nálam eddig mindig mûködtek.