941
Worms 4: Mayhem
-
Newfronter #730 magyarítás
Regisztrálni kell a letöltéshez! -
bazsi1 #729 hi, Anor. Szerintem kellene raknod 1 új windowst én ajánlom az x64-et. :) -
FEODOR #728 Tudja valaki hogy honnan lehet leszeni hozzá magyarosítást??? -
Anor #727 :( Hát köszi. És persze, ha rájövök mindenképp szólok -
Newfronter #726 Sajnos semmi ötletem sincs. De ha egyszer rájössz, akkor beírhatod ide, hátha más is hasznát veszi. -
Anor #725 reinstall megvolt, win tűzfal off, portok forwardolva a routeren -
Newfronter #724 Tűzfal?
Esetleg rakd újra, hátha.... -
Anor #723 nem oridzsi a game :(
igy ment fel:
1. game
2. patch
3. crack
havertól kaptam neki simán müxik :'( -
Newfronter #722 Ilyen probléma eddig nem volt... (remélem felraktad a játékhoz a patch-t) -
Anor #721 Hi all!
Nekem lenne egy olyan problémám hogy ha neten akarok játszani eljutok a "message of the day"-ig és ott kiakad a játék, pörgeti a vinyót mint a barom 4-5 percenként meg meg mozdul 1 pillanatra de utána megint kimered. Single müxik.
gépem: a64 3000+,1gb ram,7800gt, net: 2m/192k adsl
Találkozott már valaki ezzel a problémával??
Segítsetek!!
Előre is köszönöm!
-
Vlala #720 A játékról is szoktqatok beszélni, vagy csak a töréséről? Uncsi, faq-t nekik, azt' hadd kínlódjanak! -
Bobo01 #714 Örül neki, hogy testreszabhatod a csapatod kinézetét, nemhogy a worm-jeidét! -
Bobo01 #713 #625 -
dam130 #712 hali!!!!
nem nézhet ki máshogy a csapat wormjei???
csak egyforma ruhájuk lehet???
kössz!!! -
#707 Nem lehet valahonnan leszedni mapeditort a játékhoz? -
Newfronter #706 Sajnos van egy pár... eleve permban kellene nekik, de hát látod....
Még nem próbáltam így kezdeni a játékot, de majd kipróbálom 1x. -
Death90 #703 itt nem lehet "teleportálással kezdeni a játékot"? tehát hogy én teleportálom le a kukacokat? -
#702 jó kis !!!káromkodos!! szinkron nem lesz
szivesen csinálnék csak nem wav-ba van az audio
worms 2-höz tök jót csináltam még régen -
Death90 #701 hát olyat találtam ahol van végigjátszott save, csak ugye azoknál a saveknél más a csapat neve, és ha módosítani akarom már nem lehet, hiszen csak create new teamnél lehet nevet választani később már nem... nem tudjátok hogyan tárolja a játék a teamek neveit?
ja még egy kérdés, itt nem lehet "teleportálással kezdeni a játékot"? tehát hogy én teleportálom le a kukacokat? -
atomanty #700 ezzel ellenben nem tom miért de haverom letöltött vmi régebbi senkinek sem el nem induló verziót,elfelejtett uninstallni,majd mikor meglett a crack elindult és neki asszem mindene van :) -
atomanty #699 jah ez engem is érdekelne,kerestem kodot de csak oylat táláltam hogy hogy kell vmi easter eggset találni ami 5000zsetont ad -
Death90 #698 hello!
a mapeket meg a cumókat csak a játék végigjátszásával lehet feloldani? nincsen valami trainer? nekem csak a map a weapon és a ruha kellene, mert engem nem a story mode érdekel. -
Newfronter #697 -
#696 csak windows 3.1 alatt működik -
Bobo01 #695 Nálam müxik. -
#694 hi
mivel sajna nem sok időm van visszaolvasni így érdeklődöm h működik-e a játék xp (sp2) alatt? -
#693 Nincs valamilyen mapeditor a játékhoz? Kár hogy alapból nincs benne. -
#692 Mert nem a quick game-t kell elindítani, hanem mondjuk rámész a multiplayerre és beállítgatod magadnak. (gépek ellen is megy)
Ha jól tudom a régebbi wormsokben is így volt. -
#691 üdv.
miért van az, hogy hiába állítok össze fegyvert+csapatot+játéksítulst a custom módban,nem tudok pályát választani (mert nincs is ilyen opció) és játszani a beállításaimmal.
Hogy lehet ezt megoldani? -
ricsimaster #690 Ez igaz.De nekem az 1.01-es patchet mér nem engedi fel rakni pedig csak snasz 1.00-ás van fent. -
Newfronter #689 Egy kicsit körül kellene nézni, nem gondolod? Elég már a warezből gyerekek! -
ricsimaster #688 Egoista. -
Bobo01 #684 Attól, hogy szar cracked van hozzá!!!! -
péntek józsef #683 Mitől van hogy csak úszkáló felhők meg víz van!? -
#682 Tölts le hozzá crack-et! -
#681 ha te AVI fájlt töltöttél le (gondolom a GameHunter oldaláról vagy az MP-ról) akkor az nem a magyarítás hanem egy videó-előzetes...szóval szerintem nem másolgasd sehova, hanem nézd meg hogy lásd milyen lesz ha elkészül a magyarítás - ugyanis még nincs kész, csak szinkron van hozzá ITT -
#680 Ugye neten is szoktátok nyomni? Mert én asszem eddig 2magyarral találkoztam csak... -
#679 Én figyelmedbe ajánlanám a nodvd cracket.Nem tudom honnan lehet leszedni,de amit ma felraktam verziót azt patchelni kellet+felülírni az exe fájlt és már megy is mindenféle szenvedés nélkül. -
#678 pl.#345 -
péntek józsef #677 De legalább azt írdle hogy melyik hozzászólásban van leírva!
pl.#676