941
Worms 4: Mayhem
-
Newfronter #853 Tessék! -
maj5 #852 pls vki küldje el a teljes mentést -
Kis kos #851 Hi a végén a PROF-ot ott hagyják az őskorban -
Newfronter #850 Mivel StarForce védelem van rajta így ezt felejtsd el. Szerezz hozzá cracket a GameCopyWorld oldaláról, és ajánlom a google-t használni! -
donatus13 #849 crack nem ártana -
fnorbi89 #848 Helló minenkinek !
- Lenne egy kisebb problémám a Worms 4 Mayhem játékkal. Én ezt a játékot már telepítve kaptam meg.
Így nem működik a "Launcher.exe" nem tudok semmit se tenni ezellen, ezért megkérek valakit... a hogy regisztrációs adatbázisból
exportálja ki nekem a regjét ... Talán így mükődni fog...(Oblivional is ez volt a helyzet csak azért gondolom hogy így működni fog)
Ha esetleg valaki nem tudná hogyan kell akkor röviden leírom: start menü\futtatás: ide írd be hogy: regedit Majd menj a HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Team17 (Szerintem ez lessz)
ezt e a Team17 kell ki exportálni, és erre lenne szükségem.
Ha valaki ezt a .reg fájlt elküldi nekem, azt nagy megköszönném... (Sürgős) (Lécci segítsetek)
e-mail: [email protected]
-
Gery345 #847 Valaki le tudná írni hogy mi az az 5 Easter Egg amit meg kell találni?Előre is köszi -
#846 Közbe jött újabb kérdés is.Van-e valami megodás vagy pach arra a problémára, hogy ha neten játszok sokszor kilép, hogy megszakadt a kapcsolat a kiszolgálóval -
#845 Sry ,lusta vagyok visszaolvasni, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám leresetelni a profilomat.Előről szeretném kezdeni az aranytallér gyűjtést, meg a rekordok megdöntését.Milyen file-t kell kitörölni, vagy módosítani? -
maj5 #844 el tudja küldeni vki a 100%-os mentést msn:[email protected]
pls irja vki mielQtt felvesz! -
maj5 #843 ha eredeti akkor csk a gamespy ha nem akkor kell 1 pacht #625 hsz.en van a link -
ConnorJohn #842 Hali! Az lenne a kérdésem, hogy a netes multihoz le kell tölteni valamit? Kösz! -
#841 Igen, options. -
#840 hi all!
az lenne a kérdésem h ár lehet állítani az inverse egeret?
mert így elég idegesítő...:/ -
#839 Mayhemben ezt az error üzit kapom:
Az eljárás belépési pontja (SF-Init) nem találhatő a DLL-ben (protect.dll).
mi lehet a gond segiitsetek légyszi !!! -
maj5 #838 mondom ctrl+alt+delet+azt le x =nincs fagyás -
Zoleeekaaaa #837 Ha tudsz segíts plz h mi lehet a gond. -
Zoleeekaaaa #836 Ha nem fagyna meg állandóan nekem akkor én mennék! -
#835 Map Editorról nem tudok, hogy lenne.
A saját fegyvert a csapat editálásánál a csapatfegyvernél be lehet állítani.
Gamemode függő, hogy a csapatfegyverek, hogy vannak beállítva (kapsz-e kezdésként, ládában lehet-e)...
Játszik még ezzel vki multiban? :P -
#834 Worms (1994) - Amiga, Amiga CD32, DOS, Genesis, Jaguar, PlayStation, Saturn, SNES
Worms Reinforcements (1995) - DOS
Worms & Reinforcements United (1996) - DOS
Worms: The Director's Cut (1997) - Amiga
Worms The Full Wormage (1998) - DOS, Windows
Worms 2 (1998) - Windows
Worms Armageddon (1999) - Dreamcast, Game Boy Color, Nintendo 64, PlayStation, Windows
Worms World Party (2001) - Dreamcast, Game Boy Advance, N-Gage, PlayStation, Windows, Windows Mobile
Worms Triple Pack (2002) - Windows
Worms Blast (2002) - GameCube, Macintosh, PlayStation 2, Windows
Worms 3D (2003) - GameCube, Macintosh, PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms (2004) - ExEn, J2ME
Worms Forts: Under Siege! (2004) - PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms 4: Mayhem (2005) - PlayStation 2, Windows, Xbox
Worms: Open Warfare (2006) - Nintendo DS, PSP
Worms (2007) - Xbox 360 -
maj5 #833 nekem is ien an elég ha benyomod a Ctrl+Alt+deletet és azt leixeled -
Zoleeekaaaa #832 Nem tudjátok h nekem miért fagy meg állandóan a játék?Amúgy nem jellemző a fagyás de ez mindig megfagy kb 5 perc után.Légyszi segítsetek!Thx előre is. -
maj5 #831 #625 de ezt már vagy 1000000000000000000. irja az egész fórum -
#830 azaz nemis.
már odáig eljutottam, h betölti az intrók után és (véleményem szerint) már a menüt töltené, és úgytűnik be is tölti, csak utána kilép:(
nagy gond... vki tud, segítsen!
köszi. -
#829 nekem is az van mint a #791-nek.
plz help! -
maj5 #828 enyhén halott fórum
-
adsa #827 halisztok az lenne a kérdésem h a worms mayhem elindul-e vista alatt? -
maj5 #826 hol lhet használni a saját fegyvereket? -
Crazy Mate #823 Van hozzá Map Editor?Szal amivel saját pályákat tudnék készíteni? -
Crazy Mate #822 Valaki fel tudná sorolni hogy milyen Worms játékok jelentek meg eddig és hogy milyenek fognak?Tehát a nevüket. -
Samuel9 #821 Kössz!! -
donatus13 #820 becsefifa007
kod 123456
nyugi nem fifás csak annak indult:D
de már rég nem az -
Samuel9 #819 Már megvan hogy mi a hamchi. Melyik hálózatba lépjek be? Hol találok hálózatot? -
Samuel9 #818 És mi az a hamachi? -
donatus13 #817 leszedsz egy hamachit belépsz egy hálozatba és ennyi utána mrá csak játékba kell lanra menni és ennyi hamachi=lan simulator -
Samuel9 #816 Azt meg hogy kell? -
donatus13 #815 hallod gyere hamachizni -
Samuel9 #814 Valaki leírná nekem hogy kell multiban játszani? Mert amokor rámegyek mindig azt írja ki hogy nem tud csaktlakozni a gamespy serveréhez. -
donatus13 #813 hello tudja valaki hogy kell ezzel hamchizni?
-
#812 Nem volt kedvem visszaolvasni mind a 10 oldalt, de megtalálam a soundbank editort: http://www.dream17.co.uk/forum/viewtopic.php?t=168 Van hozzá angol nyelvű readme, ha valaki nem érti mit kell csinálni, szóljon.