Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Number Seven, also known as "Daniel", is a previously-undisclosed model whose existence is revealed by Number One and members of the Final Five who have recovered their memories (TRS: "No Exit"). This model is believed to be defunct due to a sabotage by Number One prior to the Second Cylon War. The Daniel model was artistic and sensitive, and had a close relationship with Ellen Tigh, which led to murderous fraternal jealousy on the part of the Cavil model. Nothing is known about this model's appearance.
It is possible that Number Seven was named after Daniel Graystone, the inventor of the Twelve Colonies' Centurions.<12>12>.
Zoe modelje lett Danielrõl elnevezve vagy mi?😄
PSN ID:misi2mezei
és akkor Zoe mi volt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SPOILER!!!
pl a Caprica végén láthatjuk,hogy Zoe emberi testet kap.akkor ezekszerint mégsem 12 emberi cylon modell van?
na meg a BSG-ben Adama sosem említette,hogy volt 1 testvére akirõl elnevezték meg 1 nõvére.(legalábbis én nem emlékszem rá)
és ugyebár eddig azt feltételeztem,hogy a 7 Cylon modellt a centuriok hozták létre de a Caprica után ahogy már mondtam kiderult,hogy az emberek hozták létre az elsõ emberi Cylont.Na meg szó sem esett a BSG-ben arról,hogy miért lázadtak fel és az egyistenhitûekrõl sem beszéltek.
igazából már magam is bele gabalyodtam mert nem tudom mi hogy van😄
A pegasus és az unfinished business epizódcímek, elõbbi a második évadból, utóbbi a harmadikból ezekkel ne foglalkozz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Magyar nyelven meddig adták le BSG-t?
Amúgy azt vártam a Capricában is, de remélem akkor ebben az újban lesz ilyen, hogy kikacsintások az eredeti (RDM eredeti) sorozat felé. pl Baltar szülei feltûnnek vagy valami.
Amúgy arculatra akkor milyen lesz? Capricás? Tehát az 50-es évek és a távoli jövõ fúziója vagy hogy? Mert akkor ez kb 7-8 évvel játszódhat a Caprica után, ott Bill kb 12 éves lehet.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"Még szintjükön belül sem vagyok benne biztos, hogy legjobbak-e, de annyi biztos mind2 remek sorozat."
Most nem, nem biztos, vagy !nem=igen?
A gondolataid legalább olyan tiszták, mint egy törvényalkotónak 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Battlestar Galactica: Blood & Chrome egyébként tíz évvel az elsõ Cylon-háború kezdete után játszódna és a húszas évei közepén járó, friss végzõs William Adama lenne a fõszereplõje, aki az Akadémiáról kikerülve a Galactica fedélzetén találja magát, ahol nemsokára egy titkos küldetés vezetõjévé válik, mely az egész háború alakulását megfordíthatja.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
most a stargate universe-t kezdtem el nézni de az elég lassan indul be gyk:2.évad közepe
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
-tRs-Landor
Csak ez a sok vámpíros szarok jönnek aztán ennyi..
-tRs-Landor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel.
Vigyázat Spoiler!
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Csak azt akartam kifejezni ezzel, hogy a stargate-hez hasonló sci-fi sorozatokban mindig van valami "új világ" "új teknológia" vagy valamilyen "okos trükk" amivel megoldódik a helyzet stb... Sokkal több elem , motívum jelenik meg ami valóban egy tudományos fikciós tartalom...(sejtbiológia, fegyverrendszerek, kommunikációs lehetõségek, csillagászati összefüggések stb...)
A Battlestar galakitkában mindez másodlagos..vannak az emberek és vannak a cylon-ok és kész...ennél nem is kell több ide, hisz a dolog másról szól. Emberekrõl szól és a köztük levõ viszonyokról , érzelmekrõl, hitrõl stb...
Pédául az sem érdekel, hogy hol van az evolúciós lépcsõfok a centúriók és az emberszerû cylon-ok között. Mert azért valljuk be, hogy elég komoly lyuk tátong a knightrider szemû bádogemberek(akik futni és lépkedni tudnak csak kb na meg lõni) és egy emberszerû cylon között... egy tudományos fikciónak sokall többet kellene foglalkoznia e körül a téma körül sztem. De ennél a sorozatnál ez nem számít..játszódhatott volna a tengeren is hajókkal, kosztümben stb...ugyanolyan jó lett volna...
<#wink>#wink>
na ez egy érdekes kijelentés volt... <#vigyor5>#vigyor5>
-tRs-Landor
Na úgy néz ki kivégeztem a négy évadot+elõzmények. Mondjuk az ilyen resistance meg ezek a sorozatban idõrendben közbe-esõ dolgokat nem néztem meg. 😞 De az a véleményem, hogy ha ezeket az apróságokat amiket tényleg csak szubjektíven nekem zavaróak voltak..azokat ignorálom..(sõt igazából már észre se vettem)..ez egy nagyon jó sorozat.<#taps>#taps>
Nem science-fiction, de nagyon jó sorozat, emberi sorsok, drámák, konfliktusok, krízisek sok izgalmas szituációval és jó karakterekkel. Határozottan nem érzem klasszikus science-fiction sorozatnak(pl stargate) és most a hangsúly tényleg a "science"-n van...inkább játszik fontos szerepet a vallás az eredet/teremtés-mítosz mint a tudomány. Érdekes.
(Gaius néhány epizódban már külsõben egy az egyben Jézus-t idézi+szónoklatok stb..)de határozottan kedvenc karakterem sorozatban. Mindenkinek ajánlom a Battlestar Galactica-t
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem láttad az elõzményeket, de bakinak hívod?! wut? egyáltalán hogy lehet valamit úgy nézni, hogy nem az elején kezded?
ez olyan, mintha bármilyen random filmet a 30-ik perctõl kezdenél el nézni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.