Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak logikailag problémás dolgok a sorozatban, ez pont nem annyira az.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Annál nagyobb csattanó: mindenki valami ördögien ravasz tervet várt, aztán tessék. <#idiota>#idiota>
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
http://www.freetvmaci.info/
Mert az a tervük elég nyilvánvaló volt, hogy kiirtották a kolóniákat, és vadásztak a megmaradt emberekre.
Meg még ott volt Cavil terve az utolsó 5 cylonnal.
Szóval kifejtené valaki, hogy mi volt a nagy terv?
Egyébként nem tudja valaki mi van az új spin-off sorozattal?
Egy különálló filmben megtekinthetõ a Pegasus története, a film címe: Razor.
Itt egy bejegyzés az összes, BSG univerzumban alkotott mû nézettségi sorrendjérõl:
http://thunderpeel2001.blogspot.com/2010/02/battlestar-galactica-viewing-order.html
Szerintem akár a banner alá is be lehetne szúrni a linket, vagy magát a szöveget egy dropdown boxban. Mit szóltok?
A syfy-on most milyen mûsor megy, mert már szinte mindent elkaszáltak és újakat meg nem rendelnek be...
Armin & Ayu fan
<#falbav>#falbav>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Már a castingból látni, hogy hitelesen fogja játszani a szerepét, szerintem remek választás volt.
Amúgy nem tudom hogy a SyFy miért csinálja, de nekem megint annyira fura, hogy a Capricában a Thomas Vergist alakító színész szerepelni fog a Chromeban is, mint egy teljesen más szereplõ. Ha még egy jelentéktelen szereplõ lett volna a Capricában akkor azt mondom ok, de így elég fura a dolog. Arról nem is beszélve, hogy Ben Cotton pedig szerepelt mind a sima BSG-ben, mind a Capricában és a Blood and Chromeban is lesz szerepe. Mi az színészhiány van Amerikában?:D
Emlékszem, hogy ezt már a Csillagkapuba is annyiszor eljátszották.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Valahogy kimaradt az életembõl régebben ez a sorozat. Hallottam róla, de nem igazán keltette fel a figyelmemet. Kb. 1 hónapja rávettem magam, h megnézzem a pilotot és nagyon tetszett, akárcsak az egész sorozat. Kicsit zavart, h néhány misztikus rész (Gaius és Hatos "angyali" megnyilvánulása, vagy bármik is voltak, Kara feltámadása) nem lett elmagyarázva rendesen. Ettõl függetlenül tetszett, habár a misztikus, istenes részek nélkül is bejött volna. Eddig nem néztem nagyon sci-fi sorozatokat, egyedül a Stargate SG-1-et, de ez jobban bejött, már csak azért is, mert sokkal komolyabb annál. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek melyik még az a sci-fi sorozat, amit érdemes megnéznem?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
:-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
How much can you take,before you snap?