6292
-
#6132 Ezt az "...és van egy tervük" dolgot állítólag a kiadó/forgalmazó erőltette bele, hogy legyen +1 cliffhanger faktor. Ronald D Moore állítólag tiltakozott is ellene, mivel ilyen ötletük nem volt és tudta, hogy izzadságszagú lehet (lett is) utólag megmagyarázni. -
#6131 Nézd meg a The Plan című filmet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorlatilag szimplán az emberiség teljes kiirtása.
-
Valezius #6130 Valaki el tudná magyarázni, hogy a főcímben sokszor elhangzó "És van egy tervük", az mire utal?
Mert az a tervük elég nyilvánvaló volt, hogy kiirtották a kolóniákat, és vadásztak a megmaradt emberekre.
Meg még ott volt Cavil terve az utolsó 5 cylonnal.
Szóval kifejtené valaki, hogy mi volt a nagy terv? -
dregnarr1 #6129 Nem, de írták, hogy annyi lesz, ha maradnak a websorozatnál.
-
#6128 Websorozat nem egyenlő azzal, hogy rövid. -
dregnarr1 #6127 Ha valóban a websorozat mellett döntenek (10 perces részek, főcím és credits is ide jön), akkor szerintem lezárom magamban az univerzumot, többet nem foglalkozom vele. -
r4pt0r #6126 Hát azért jobban örültem volna egy rendes sorozatnak, de legalább lesz valami. Mivel SG sincs már, kéne a BSG vagy egy új ST sorozat. -
dregnarr1 #6125 Valószínűleg mégis csak web-sorozat lesz, mert eszméletlen drága lett már a pilot is. Mondták, hogy nem engedik feledésbe merülni az univerzumot, mert tudják mekkora lehetőségek rejlenek benne, így vagy úgy, de mindenképp kapunk több sorozatot/filmet is. -
r4pt0r #6124 Valamit látni kéne?
Egyébként nem tudja valaki mi van az új spin-off sorozattal? -
#6123 -
Bocsi a méretért. de ha lekicsinyítem, nem látszik... -
Tiger1111 #6121 Magyarul dvd-ripet -
dregnarr1 #6120 Magyarul nézed, angol pdtv, vagy dvd-ripet? -
Tiger1111 #6119 Igazad van belenéztem a későbbi részekbe és tényleg rossz a számozás , köszi az infót :) ideges lettem volna ha össze vissza nézem .A 24-el jártam így első évad 1 és 24 epizód meg volt cserélve , és meg sikeresen megnéztem a 24.et először .Izgalmas volt utána a többi :) -
#6118 Az a Pegazus egy gyönyörű hajó,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár hogy szarrá lőtték -
Cef #6117 Igen a Razorban van benne a Pegasus sztorija, de ha arra gondolsz, hogy az egyik részben még nincs Pegasus, a következőben meg már találkoztak is vele, akkor rosszul vannak számozva az epizódok. A tizen valahanyadik epizóddal van összecserélve. Legalább is én így jártam anno :) -
Tiger1111 #6116 Köszönöm a gyors választ , el is kezdem nézni :) -
dregnarr1 #6115 Üdv!
Egy különálló filmben megtekinthető a Pegasus története, a film címe: Razor.
Itt egy bejegyzés az összes, BSG univerzumban alkotott mű nézettségi sorrendjéről:
http://thunderpeel2001.blogspot.com/2010/02/battlestar-galactica-viewing-order.html
Szerintem akár a banner alá is be lehetne szúrni a linket, vagy magát a szöveget egy dropdown boxban. Mit szóltok? -
Tiger1111 #6114 Hello , mostanában kezdtem el nézni a sorozatot és a 2. évad 9, részénél tartok. A problémám az hogy a 10. rész elején amikor megmutatják mi történt eddig , már az van benne hogy találkoztak egy Pegazus nevű másik rombolóval! Azokat az eseményeket hol nézhetem meg mert a sorozatban nincs benne? -
dregnarr1 #6113 szörnyvadászos, szellemes roadshow-kból van most a legtöbb. -
#6112 öszintén:
A syfy-on most milyen műsor megy, mert már szinte mindent elkaszáltak és újakat meg nem rendelnek be... -
kovi04 #6111 "Syfy azon filózik, hogy az eredetileg websorozatnak tervezett Battlestar Galactica: Blood and Chrome-ot inkább mégis websorozatként mutatják be. Ez 9-10 tízperces epizód lenne, nagyrészt zöld háttér előtt forgatva. A Syfy egyelőre az effektek nélküli film láttán mondja ezt, de az durva lenne, ha esélyt nem kapna a tévében backdoor pilotként."
-
dregnarr1 #6110 You can look forward to more Battlestar Galactica spin-offs in the future. -
Neoncsoves #6109 pff... a nagy 3D-s dolog a minőség rovására fog menni... mármint nem a képminőségre gondolok, hanem a történet és egyéb dolgok háttérbe fognak szorulni... -
#6108 jól nézhet ki 3Dben csak épp először el kell jutni a 3D tvig xD -
#6107 kell a pics@mnak a 3D először jussunk már el oda hogy láthassam az első részt.. -
dregnarr1 #6106 New Battlestar Series could be presented in 3D! -
#6105 Viasat 6 lassan kezdi aug 5. Már megy a Caprica aztán a BSG. Budapest ki van plakátolva Capricai Hatossal:) -
r4pt0r #6104 Én tudok választani angol és magyar hangsáv között, bár felirat nincs az angol alatt. Ha digitális adás van akkor gondolom te is tudsz. -
#6103 Tök jó, hogy angolul adják az AXN-en, felirat nélkül persze... -
#6102 Lili BSG: Blood and Chrome castingja
Már a castingból látni, hogy hitelesen fogja játszani a szerepét, szerintem remek választás volt.
Amúgy nem tudom hogy a SyFy miért csinálja, de nekem megint annyira fura, hogy a Capricában a Thomas Vergist alakító színész szerepelni fog a Chromeban is, mint egy teljesen más szereplő. Ha még egy jelentéktelen szereplő lett volna a Capricában akkor azt mondom ok, de így elég fura a dolog. Arról nem is beszélve, hogy Ben Cotton pedig szerepelt mind a sima BSG-ben, mind a Capricában és a Blood and Chromeban is lesz szerepe. Mi az színészhiány van Amerikában?:D
Emlékszem, hogy ezt már a Csillagkapuba is annyiszor eljátszották. -
Reg5 #6101 Az utolsó után. -
Deka1 #6100 Hali, tudna valaki segíteni a Terv c. nagyfilmet melyik rész előtt érdemes megnézni, már nem emlékszem pontosan, valahol a 4. évad vége előtt az biztos. Előre is köszi -
Evoluti0N #6099 Na kicsit utánanéztem a dolgoknak és most már világos :) -
Evoluti0N #6098 Ja és még egy kérdés. Lehet, h volt róla szó és csak elsiklottam felette. Az eredeti Földön élő cylonokat kik pusztították el? Mert ugyebár vki kipusztította őket és elhagyta a Földet az 5 túlélő. De ki támadta meg őket? -
Evoluti0N #6097 Kb 1 órája néztem meg az utolsó részt. Azaz az utolsó utánit a The Plan-t.
Valahogy kimaradt az életemből régebben ez a sorozat. Hallottam róla, de nem igazán keltette fel a figyelmemet. Kb. 1 hónapja rávettem magam, h megnézzem a pilotot és nagyon tetszett, akárcsak az egész sorozat. Kicsit zavart, h néhány misztikus rész (Gaius és Hatos "angyali" megnyilvánulása, vagy bármik is voltak, Kara feltámadása) nem lett elmagyarázva rendesen. Ettől függetlenül tetszett, habár a misztikus, istenes részek nélkül is bejött volna. Eddig nem néztem nagyon sci-fi sorozatokat, egyedül a Stargate SG-1-et, de ez jobban bejött, már csak azért is, mert sokkal komolyabb annál. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek melyik még az a sci-fi sorozat, amit érdemes megnéznem? -
#6096 Lili
Csípőből tüzelés kalával már megy neki :) -
Renegade #6095 na jó, de ritka az a film/könyv, amiben kitörő lelkesedéssel fogadja a közvélemény, hogy a 18- főszereplő és/vagy a kutya megmenti a világot
:-) -
#6094 a bsg-ben már egy tapasztalt katona, akinek gyerekei vannak és még házas is volt....attól hogy te tizenhuszonévesen szét partizod az agyad és szarkészre iszod magad, attól még 60-70 évesen nem fogod.... -
sirdond #6093 nekem nem igazán tetszik,hogy ilyennek akarják megcsinálni adama karakterét. valahogy nem tudom így elképzelni őt, azok után amit a bsg-ben láttunk