Battlestar Galactica (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a leírtak alapján nekem már most nem tetszik
How much can you take,before you snap?
-tRs-Landor
Rosszul programoztam be és lemaradtam róla.
Pedig már évek óta várok rá(a szinkronos verzióra)
[email protected]
Elõre is köszi a segítséget!
És Starbuck mint férfi, nehezen emészthetõ. De jó film, sokat mosolygok rajta :)
amúgy van olyan térkép, amin ez az egész látható....hogy a föld, újföld, kobol meg a többi milyen távolságban vannak egymástól??? :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az lehet, de nem sokra mennek feltámadás nélkül. Ha anno nem érkezik meg a Final Five a Cylon War fegyverszünete során, még mindig a Tizenkét Kolónián élne az emberiség.
Nagyvonalúan elsiklott a lezárás afölött a nyilvánvaló tény fölött, hogy biztosan nem volt minden emberalakú cylon a bázison, amit megtámadtak és elpusztítottak.
Tehát egy csomó cylon maradt "odakinn", akik továbbra is gyûlölik az embereket.
Erdekes igy egyben latni az esemenyeket. Az ember azt gondolna, legalabb is en azt gondoltam, hogy a Caprica esemenyeivel kezdodik minden. Pedig az esemenyek mar joval megelozik azt.
Egyebkent, hogy velemenyemet is leirjam a sorozat vegevel kapcsolatban:
Jobban tetszett volna, ha nem latjuk a 150000 evvel kesobbi foldet. Jobb lett volna azt latni, hogy meg egy fejletlen civilizaciohoz csatlakoznak amibol meg barmi lehet. Egy sokkal jobb tarsadalom a mostaninal.
Most olyan erzessel lett vege, hogy az egesz ujra megtortenhet, megha a 6-os azt is mondta avegen, hogy szerinte nem. Ismet lehetet lani a robot kezdemenyezeseket, amik egyre fejletebbek, csak ido kerdese, hogy ismet ontudattal kezdjenek el rendelkezni nehany ev mulva es fellazadjanak.
Es meg ott vannak a szabadjara engedet Centuriok, ki tudja hova mentek es mihez kezdenek.
Valamint mi a helyzet a Caprican es a tobbi leigazott bolygon? Ott elvileg meg rengeteg centurio lehet. Lehet a Caprica lett a cylonok otthona? :)
Talan egyszer folytatasa is lesz a sorozatnak, mert sokminden nem lett lezarva. Bar egy folytatas legalabb olyan fura lenne uj szereplokkel mint a Caprica sorozat.
Armin & Ayu fan
Ennél pontosabb válasz nincs :S
Igen, ez nagyon jo sorozat volt, el lehet rajta gondolkodni rendesen.
Ehhez foghato mar csak a Lost van :)
A sorozat kozben sokat toprengtem, hogy Gaius es Capricai 6-os, hogy latjak egymast a "kepzeletukben". Sot, az utolso percekben is a ket nem igazi parost latjuk a civilizalt foldon.
A kerdes adott tehat: ok kik, mik, hogyan?:)
Viszont meg egy valami nem vilagos, bar lehet erre nincs is jo magyarazat: --Spoiler jon!--
Starbuck ugye meghal a foldon es megis visszater, vadonatuj hajoval. Ez hogy lehetseges?
A Cylonokat már egyszer feltalálták a Kobolon. Aztán amikor a 13 törzs elhagyta Kobolt, akkor az emberek megalapították a Kolóniákat, a Cylonok meg a földet.
Aztán a kolóniákon újra feltalálták az intelligens gépeket.
Vegigneztem a BSG sorozatot es a Capricat is.
Sok minden nem allt ossze meg, de egy valami nagyon zavar.
A BSG-ben tobbszor is elhangzik, hogy a foldon az emberek es a Cylonok tobb ezer eve kiirtottak egymast. A mi szereploink is a foldon eltek, de hala a feltamasztasnak a mai napig elnek.
Ez igy teljesen korrekt, de mint tudjuk a Caprica 50 evvel a BSG elott jatszodik. A Cylonokat akkor talaljak fel a Caprica bolygon!
Szoval, akkor ok hogy eltek mar ezer eveket a Caprica elott? O.o
Tud erre valaki, valami logikusat mondani?:)
Yeeeey, forrás syfy twitter
[merlinw.org]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
és sajnos kaszát kapott:(
pedig pont kezdett beindulni.
de még van remény ha itt is sikerul elég almát kuldeni a SyFy-hoz:D
kicsi az esély de van remény mert már hoztak vissza így sorozatot pl a Jerichot is visszahozták 7 rész erejéig,igaz ott mogyorókat kuldtek a csatornáhozXD
PSN ID:misi2mezei
lehet rosszul emlékszem de mintha a BSG sorozatban ugy lett volna,hogy a Cylonok nem tudják ki az utolsó 5 Cylon.
a The Plan-ban meg már ott vannak a felélesztõ hajóban azokban a kádakban na meg amikor az a pap Cylon beszél Tigh feleségével akkor tudja,hogy õ az ötök tagja de a sorozatban mintha nem tudták volna ezt mert akkor ugyebár nem is támadták volna õket.(tudom,hogy mikor megtudták magukról,hogy Cylonok akkor már nem támadtak a Centuriok de mikor még nem tudták magukról akkor támadtak)
A Show pedig cancelt kapott...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de az még Zoe elõtt volt?
mert nem hagy nyugodni amit a Caprica végén láttam....
az,hogy voltak Cylonok már a Caprica elõtt is tény mert az a BSG-ben kiderult csak nem tudtak róla(ugyebár az egész 13. kolónia Cylonokból állt)
mert ugyebár a "történelem megismétli önmagát".
szóval engem igazán az érdekel,hogy-hogy jon ide Zoe?mert õ is abból a takonyból jott elõ amikor elkészult mint a BSG-ben az ember cylonok.
mondjuk marhára meg tudja keverni az embert....
de azt nem értem,hogy miért volt akkora meglepetés az embereknek (még a BSG elején) amikor megjelentek az emberi Cylonok?Hiszen már 50 évvel azelõtt amikor megalkották õket már megcsinálták az elsõ emberi Cylont(Zoe).Vagy akkor a rendezõ erre még nem gondolt?:D
Vagy netán nem tudtak róla,hogy megcsinálták?
de így még mindig rejtély számomra,hogy akkor mi Zoe?Mert a Caprica szerint õ az elsõ emberi cylon de mást nem tudni rola...
pont akkor kell azt is elkaszálni amikor kezd érdekes lenni....
na meg ez nem ad választ arra,hogy akkor mi a szerepe Zoe-nak?
Vagy Zoe modellje lett elnevezve Danielrõl?