14
  • valamit
    Ms integrálással: 1 OS, 1 féle tűzfallal, 1 féle vírusírtóval, aztán 1 etlen hiba és Mindenhol kárt okoz.
  • Ceb
    Erre nincs mit mondani...

Nem lenne jó ha az ms itt is egyeduralomra jutna. Minnél kevesebb termék van a piacon annál kevésbé kel minőségit írnia a fejlesztőknek ahhoz h vegyék a cuccot.Szóval érthető mért vásárolgat az Ms.
  • Axon
    Téged mindenesetre már sikerült...
  • neonlight
    Wilddog: epp erre akartam beszolni en is :) erre a biztonsagerzet novelesre :D

Amugy ha ms beepitene virusirtot a kovetkezo win-be, mint mediaplayert, meg explorer-t, akkor ha windowst megveszed legalabb lenne virusirtod is, nem kene lopni valahonnan :D (vagy megvenni, aztan pengetni a frissitesekert..)
    persze, tudom egyelore a szerver oldali dolgokrol van szo, szal mind1.
  • Wilddog
    "ezzel is megnövelve a biztonságérzetet"

Vazz... ne az érzetet, hanem az effektív biztonságot növeljék!
  • Myron
    Legalább elég lesz egy warez release-t letölteni és feltelepíteni, nem kell foglalkozni a többivel hogy tűzfal vírusírtó meg minden
  • mireez
    Hajrá MS!! Remélem megveszi az egész világot!!!!
  • valamit
    pont erre gondoltam, Globalizáció vs fanatizmus?, de ez OFF, boccs
  • valamit
    Nem is vitatom, csak érdekesnek tűnt nekem ez a párhuzam
  • Andris
    Hát ja... "A MS felvásárolja a világot" , de ez már régóta így van és ez nem az ő bűnük, hanem a globalizáció miatt van... szóval ők csak alkalmazkodnak... Najó nem védem tovább őket mert még meglincseltek De ha úgyvesszük BillGates nagyon jól végzi a dolgát...a Windows-t nem ő írta...ő csak egy üzletember, és nagyon jó üzletember.
  • pemga
    Ahhoz bizonyos fokú elkötelezettség kell, hogy valaki pusztán azért írjon jó programokat, mert szeretné hogy legyenek :). (Nomeg használni is akarja.) Ellentétben a mezei fejlesztővel, aki soha nem fogja használni a cuccot, amit kiad a kezéből. (Vö.: MS-nél túlnyomó többségben IPOD használók vannak :)).
  • valamit
    ez a fanatikus szó tetszik... pillanatnyilag az USA a vallási fanatikusokkal hadakozik, az IE meg a böngésző fanatikusokkal :) ezek szerint lesznek vírusírtó fanatikusok is? :)
  • pemga
    Ez alatt mit értesz, hogy ugyanaz lesz, mint a böngészővel, médiával? Szerintem böngészőből nagyon kiváló alternatívák közül lehet válogatni. Igaz, hogy ezek kialakulhassanak, nagyon erős fanatikusokra volt szükség.
  • blackeagle
    M$ felvásárolja a világot. Tán nem kéne engedni ,mert előbb-utóbb a többi virusiró cég bezárhatja a kapuit. Ugyan az lesz ,mint a böngészőkkel , médiával ,stb..
    Másik oldalról nézve tudja ,mennyire nagy szemetet csinált és mennyire sebezhető.