Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
Az UO megy rendesen.. szal mással van a baj...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Cseréljem le rosszabbra a laptopom mi?...😄😄

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Varikova
Ajaj, akkor az gáz, holnap lesz új gépem:
Intel core duo 3,0 Ghz
Gygabite 9600GT 512Mb
2GB-s ram
ha tényleg az a gáz, hogy túl erõs, hát akkor nekem tuti nem fog menni. Úgyhogy majd holnap megtudjuk

nandorb
tul eros lehet hozza

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

karikusz
Sziasztok!

Valamiért nincs képem amikor elkezdõdik a játék....menü, meg minden van, be is tölt, de utána csak szürke-fehér kép fogad. A játék megy, mert hangok, meg minden egyéb van (GPS vagy mi is ami baloldalon alul van)

Hallott már valaki ilyen problémáról?

Amúgy a gép egy laptop.

C2D 1,8, Geforce 8600GS/512, 2GB ram.

Szal a gépigénynyel nem lehet probléma.

Köszi a segítséget

Varikova
Tudom, de nem is tudok lemenni, mert valahányszor beesnék folyton visszatesz a szélére a lagg miatt.

Chocho
Sehogy se menj oda le, mert a bugolás még a cheatelésnél is szánalmasabb módja a csalásnak.

Gaming is believing.

Passz, az a war mapunk de még sose láttam ilyet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Varikova
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Moszkva pályán multiban, miért teljesült az o.fõ-m kívánsága? Mégpedig, hogy süllyedj a betonba. Mert már láttam ott pár ilyen buggot, csak nem tudom, hogy tudnék oda lemenni. Mert futás közben estem be csak úgy valahova és hogy hol azt a lagg miatt nem tudom.

Chocho
Jajj, most mélységesen elszégyelltem magam. 😊 Ennyi poén belefér...

Gaming is believing.

Gratulálok...

Chocho
Én is szeretem, sok noobot megszívattam már vele. 😄

Gaming is believing.

kas123
yah tom, az 1 vicces dolog 😄

nandorb
mennyi neked a ping?
Mert nekem 1.5megas netem van szoval marmint ez van a wirrelesen amit rengetegen osztunk es kb.60-400ig megy a magyar szervereken kul vajdasagi vagyok szoval ott meg nincs erossebb mint 1.5mb

Chocho
Carentan - a csukott ablak a szemközti házon. Ja és 1.3 után is...

Gaming is believing.

kas123
"átmegyek a falon" buggal még nem találkoztam

Chocho
Viszont a szerver bugjai nem a játékból adódnak? Lévén az van feltelepítve rá, s pl. az "átmegyek a falon" bug nagyon motorikusnak (Quake III engine) tûnik.

Gaming is believing.

Varikova
A bugokhoz csak annyit, hogy eldobtam egy füstgránátot és a föld alól körben jött a füst. Nekem biztos, hogy a nettel is baj van, mert beletelik egy idõbe, mire betölt bármit is, a 10perces videót 20 percig tölti. A ping nagyban függ a net minõségétõl, attól, hogy hányan vagytok a szerveren és hogy milyen távolságra van a szervergép. Asszem ezek a legfontosabbak.

Vagy a szerverben. Én olasz szerón szoktam játszani és rendes a ping.

Speedtest.net, válassz ki egy amcsi szervert, egybõl magas lesz a pinged és ez alatt nem cod2 motor van 😄

Chocho
Simán lehet, lévén a bugjai már legendásak...

Gaming is believing.

kas123
a cod2 netkódja nincs rosszul megírva

Chocho
Én csak magyarokkal játszottam régebben, egy-egy kivételtõl eltekintve. A pinggel így is volt bajom szépen, pedig a netem nagyon rendben van (5 mb kábel). Gondolom sok hibát a kódban kell keresni.

Gaming is believing.

Gondolom el van nekik tárolva h mennyi van összesen és azok között keres, de minden updattel frissíti.

csak magyaron játszok amúgy de kanadai hawernak kicsit nagy a pingje itt (120-150) és azért megnéztük hogy ha nekem magas akkor mi a hejzet

busman1 nekem multkor xfire 400 coduo szervert talált aztán frissitette magát és azóta 940et...

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Nem tudjátok mi történt? Vagy 2 hetet nem voltam, és ma nézem, xfir összesen 640 szervert lát. Mi lehet a gond

kas123
nem amerikaival kell játszani, hanem európaival

izé úgy akartam ám hogy 1024/128 csak egybõl a tényleges sebességet írtam....😄
hát Varikova azzal én nem tudok játszani
hawerom kiköltözött kanadába és mondta hogy UO-zzunk (mivel most csak az megy) és hát ott 200pingem volt és nem nagyon lehet úgy játszani(fõleg ha a másiknak 40...)

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Magyarországon viszonylag jó net van, egyedül a feltöltéssel van baj =|

Varikova
Nekem? T-com-os vagy mifene. De a szomszédtól jön át és õ meg folyton DVD filmeket és hasonlókat tölt le. Van a warrock nevû modern háborús játék azon csak 300 a pingem, de ott a németeknek van 1-2-es pingjük.

kas123
lol, milyen neted van?

nem lett jó a parancssoros , nah mind1 hétfõn veszek 10DVD-t kiirom a zenéimet és újrateszem fullra a gépet úgyis ráfér már
kösz hogy probáltatok segíteni

köszi Varikova megnézem...

a pingrõl meg ,nekem 150/16os nettel itthoni szervereken 15-30KB
külföldire meg nem is nagyon megyek de az usa-ban magas az biztos

Varikova
Mázlista, nekem magyaron is 900 fölött van.

kas123
külföldi szerveren is (európai) max 70 a pingem (1536/256 nettel)

Varikova
A magyar játékosok átka a rossz net. A németeknek jó, mert ott van szép, nagy sávszélesség. Egyébként meg, meg kéne nézni mi az a 0x00....., mert asszem az egy szektor jelölése a vinyón, és ha az a baj, akkor gáz van. Mikor újraraktad a játékot raktál fel közben valamit ugyanarra a partícióra? mert ha nem akkor telepíts fel valamit, és aztán próbáld a CoD-ot mert akkor lehet, hogy a rossz szektort betelíted, bár azért megát foglalni gáz. Ez volt az egyik ötletem, a másik: start menü-minden program-kelléket-parancssor-írd be: chkdsk. ha a fájlok lesznek megbabrálva ez majd elintézi, mást már nem tudok rá.

mindenhogy , ne érts félre de nem vagyok kezdõ néztem úgy is hogy ha még nem rakom fel peccset hát úgy is úgyanaz

nem keveset játszottam, már vagy 4hónapja tolhattam amikor meghalt
de köszi hogy probálsz segíteni 😊

nandorb
a patch 1.3-ast felraktad vagy anelkul?

igen-igen már vagy 20x telepítettem újra az elsõ dolgom az volt ; olyat is csináltam hogy csak a winfost tettem újra tehát minden maradt a gépen...
de nagyon nem értem mer ilyent nekem még semmi játék nem írt és ha van valami hiba azt az esetek 99%ában meg tudom csinálni de ez kifogott rajtam

nandorb
Valasz erre gombot hasznald ne csak siman irj valamit mert nem tugyuk kinek mit irsz

nandorb
nem a memoriaval van gond nalam is allandoan ez az uzi jon ki amikor befejezem a jatszast vele de siman megy a multi vele meg single is, csak meg jovona ha volna rendes netem

Na mindegy a konfigom egyaltalan nem gyenge szt. ez akkor tortenik meg ha egyes szerokrol toltunk le dolgokat. Probaltad mar ujra rakni?

Varikova
Igen, rakd újra a játékot, mert az a terület amin van az mp.exe meghibásodott, tudnék ajánlani pár progit, amivel hibamentesíteni lehetne a vinyót, de nekem a 160gb winchester 12 ótáig ellenõrzõdött.

hát nem segített :S
valaki még valami ötlet
megköszönném...

hát nem tudom nem hiszem hogy a RAM nem lenne jó mivel a single fut
megprobálok 1 directx-et köszi
remélem segít

Varikova
De az is lehet, hogy rossz a RAM-od mert olyan memóriacímrõl próbál adatot olvasni amirõl az oprendszer nem engedi vagy nem lehet .

Varikova
Emikiller, rakd újra a directx-et. Nekem a PoP2-3 írta ezt ki miután újrarakttam a windowst és csak a c-t formáztam. Nekem megoldotta.
Én az xfire-t ajánlom, bár az ase-t még nem használtam.

nandorb
X-f

kas123
x

sziasztok,
ha vki (pl én😊) csak magyar szerevereken akarja tolni akkor mit ajánlotok inkább?
xfire vagy ase?
nandorb
ja nekem is van de akkor amikor befejeztem es kimentem mar belole de sajnos leszedtem meg multiban jatszottam az egyik szerorol valamit azota nembirok szervert csinalni

hali
hónapokig jó volt a multiplayerem majd gondol 1et és azóta nem indul el...
a single pedig kitûnõen fut
ezt írja ki indításkor

nem tudom miért , és ha valaki tudna itt segíteni annak nagyon megköszönném