26388
-
#24227 füstöt nem lehet kikapcsolni, max cheat-tel, vagy ha a szerveren is ki van kapcsolva -
#24226 a füstöt melyik parancsal lehet kikapcsolni
letöltöttem 1 cfg-ét és kidob a pb key packed hiba üzivel et micsoda
-
Cat 02 #24225 Ha magas a pinged, te nem látod h szaggatnál, tehát a táj meg minden okés, max az emberek. Illetve magas pinggel téged is szaggatva látnak. -
#24224 összefügg a ping-el, általában akkor laggolsz ha magas a pinged, de előfordul gyengébb gépnél is, ha magas grafikai beállításon játszol. mivel viszonylag régi játék és valszeg új géped van, akkor utóbbi nem annyira lényeges.
nálam cod4-nél van olyan, hogy hiába van közepes grafon (80-120 fps), akkor is beszaggat néha a játék. ilyenkor vagy a pingem ugrik meg vagy a server-el vannak gondok. ez ezzel jár sajna. -
#24223 röviden: szaggat a játék -
krisz940122 #24222 na már csak annyi mi az a laggolás és mindent érteni fogok. -
Mc Master #24221 honnan tok leszedni cod2-hez 1.1-es illetve 1.5-ös patchet?
Ha vki tud dobjon meg egy linkkel vagy itt sg-n vagy a [email protected] küldjön egy E-mail -t linket köszömö, a segitségeteket!! ja és magyarítás is kéne -
#24220 fps: frame per second, ez egy szám, ami megmutatja, hogy másodpercenként hány képet képes produkálni a géped ha játszol, természetesen minél több, annál jobb, mivel 30 alatt már igencsak darabosnak tűnhet
ping: a géped és a szerver közötti válaszidő, ez is egy szám, de az fps-sel ellentétben itt arra kell törekedni, hogy minél kisebb legyen, különben laggolni fogsz és az bizony élvezhetetlenné teszi a játékot, mert ide-oda fog dobálgatni a gép, mindent akadozva fogsz látni és minden reakciód csak késve fog elérkezni a szerverhez -
krisz940122 #24219 császtok.ne nézzetek hülyének.:D
mi az az fps?ping?naggyából tudom de pontosan szeretném tudni.előre is köszi -
#24218 az majdnem ugyanaz -
Dave0092 #24217 iwd kiterjesztésű file... pk3 az cod1-nél volt... -
#24216 a legtöbbje a main mappában van és egy egyszerű pk3 kiterjesztésű fájl, de az is lehetséges, hogy külön mappájuk van
az általad linkelt képből arra következtetek, hogy valami allrifle mod kavar be -
adam0129 #24215 melyik mappában vannak a módok ? nemnagyon értek hozzá -
#24214 töröld a modokat -
adam0129 #24213 [IMG]http://[/IMG] -
#24212 mit? -
adam0129 #24211 ezt mért irja ki ? -
Cat 02 #24210 Nemsokára fog oda érkezni sok levél, főleg h ha google kiindexeli a hozz. szólásod. -
BIZ0906 #24209 Vegyél fel napszemüveget. -
#24208 fail -
kiscsaba78 #24207 Call of Duty 2 .höz Keresek PB álló WH.t, ha valaki tudna küldeni akkor küldje ide: [email protected]
Előre is köszi.:-) -
QQ #24206 nem jon ossze a cod ketto a neten. a lanon inditva tokeletes jatszik tobb gep is de szeretnem ha kivulrol is ra lehetne csatlakozni. sehol nem talalok leirast . tud valaki segiteni? -
#24205 Az nem fordult meg a fejedben, hogy nem tudjuk rá a választ és ezért nem írunk?! Max rá tudnék google-zni, de azt te is tudsz.
dávid: a Zinternetrül -
#24204 Heló!Hol lehet letölteni a teljes játékot? -
rob999 #24203 helló
még mindig várom a válasz(oka)t
légyszi válaszoljatok
THX CS -
rob999 #24202 helló
légyszi segítsetek
nekiáltam csinálni 1 pályát cod2-höz
cal of duty 2 mod tools-al
és amikor a jobb alsó sarokban a textúrákat ha elkezdem lehúzni
akkor egy idő után kiir egy hubaüzenetet
--------->
FATAL ERROR: failed to load image 'death_star_dest_1'
GetLastError() = 0
An unrecoverable error has occured. Would you like to edit Preferences before exiting Q3radiant?
<----------
mit jelent ez és hogy toom megcsinálni hogy ezt ne irja ki?? -
Cat 02 #24201 Hibaüzenet segítene... -
#24200 Leht hogy amtőr kér de megkérdem hogy a Punk Buster miért dob ki a serverről? Lelövök valakit és már ki is dobott nem csalok!
Letöltöttem a pb frissítőt is de semmi változás mi leht a gond kérlek segítsetek! -
rob999 #24199 és eszt a progit hogy kell használni??
-
Dave0092 #24198 Map and Mod Tools -
rob999 #24197 hellósztok
tudnátok nekem segíteni hogy lehet-e letölteni olyan programot amivel took map-ot csinálni mert már kerestem de sajnos nem találtam.
És ha lehet akkor honnan ???
-
emokiller #24196 akkor nem tudom... -
#24195 Sajnos nem müködik az Xp kompatibilitás, pedig mult héten jo volt vistan most ujra raktam a vin-t azota nem jo. :(
(az 1.3 patch is fent van ) -
emokiller #24194 jobb klikk a multi exe-ére , kompatibilitás és XPt válaszd ki
amúgy nem értek a vistához , xp párti vagyok :) -
#24193 sziasztok ma ujra raktam a vistát es a cod2 is fel raktam de a multi nem indul el. A single az megy es jó, de a multi "ismert problema" szoveggel le áll es nem megy tovább. pedig elötte ez is jó volt. A haverom is meg vette múlt heten a cod2-t, és neki is ez volt a problema, majd fel rakta az XP-t és utána jo lett. én eredeti vistat hasznalok es nem akarok fel rakni Xp-t, van ezen kivül valmi mas megoldás? -
Gibor #24192 Egyre jobb... :(:( bár gondoltam már mindenre Vírus ra, meg arra is hogy most a ramom baszakodik és hátha az miatt dob ki. -
Dave0092 #24191 eredetileg a Call of Duty mappába két exe file található összesen... CoD2_SP.exe-CoD2_MP.exe CoD 2.exe semmiképsem.. szóval az valami csalás -
Cat 02 #24190 Ilyet találtam :D
-
Dave0092 #24189 cfg nem lehet mert dll-re hivatozik... keress rá erre a CoD2.dll-re és ha valoban nem csalsz, és soha nemis volt valami csalás a gépeden ami ezáltal ezt a fájlt modositotta volna, akkor kérd el egyik társadtol ezt a filet cseréld ki és jó lesz -
Gibor #24188 Saját fejlesztésű CFG és eddig nem dobált ki vele... most winresi után dobott ki eddig 2szer... nem gyakran kb 1 hét különbség volt a két kick között...