Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
Annyit jelent, hogy hiba lépett fel a géped és a szerver kommunikációjában. Elõferdül.

Gaming is believing.

ez mit jelent ? pár napja nyugodtan játszok erre ma beadja ezt : allah hamir Punkbuster kicked player 'allah hamir' (for 0 minutes]
RESTRICTION: Service Communication failure: PnkbstrB.exe initialization failed ...kössz...
Itt általában van 1 színvonal, fõleg h van egy adott társaság tehát ha jön valami anyázós szólnak adminnak és kész.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ezt ismerem itt nincs KP... de én mostanában nem is megyek PUB ra, mert lelövök valakit azt én vagyok a low meg az idióta meg a csíter meg a buzi stb....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Cöcö 😄

195.228.74.72:28966 mi szerónk, itt asszem nincs kp, de inkább sd szerónkra járok, szal nem biztos 😛

Hát ha már ONLY RIFLE van kiírva akkor ne legyen KP, régen míg nemis volt addig elég jó játékosok játszottak, de most már felmegyek azt ha kp val megyek végig akkor is csinálok 100-0s statot 😄

Jó az, ha nem hal 1 lövésbõl elõkapod és bb 😛

Sztem a brutál onlyrifle szervert hanyagold... akkora egy low szerver lett mióta betették a KP t hogy az hihetetlen... pedig régen kedveltem.

Hát ezaz, registrybõl is kilett szedve minden, a CoD is újra van telepítve de semmi, ennek a hibának általában mindig format c: a gyógymódja csak. De most mindig telepítsünk rendszert ,mert a f*s gránát miatt kidob? :S
/cg_drawlagometer 0 xD

<#banplz>
hali!Nincs vmiprogi amivel eltudnám rejteni lagom??????????elõre is thx
nandorb
tul magas az neki😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

szedd le, regystrybõl is töröld a bejegyzéseket, majd a könyvtárát is, és úgy rakd újra

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

kas123
<#falbav>

Az én hibámra senki nem tud senkit? 😞
kas123
ez haveromnál meg nálam akkor szokott elõfordulni, amikor a hangdriver bekakil és kicsukja magát (így nincs hang a játékba (+ sehol))

nandorb
konfigodat nem irnad le engem a grafikus es memoriad erdekelne

maateking
de mindent letöltöttem és be van állítva hogy töltsön le mindent:S

MEMBERS OF MAYDAY

Sziasztok!

Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogyha elindítjuk a Call of Duty 2 Multiplayert és játszunk egészen addig, míg egy gránát elnem kap, folyton kilép a játék.

Magyarul ha gránáttól halok meg, kilép a játék és kiír egy hibaüzenetet.
Újratelepítés nem segít semmit, mert azután is felmerül a porbléma szóval, nem hiszem, hogy a Program Fájlokban lenne a hiba, hanem a Windowsba került vmi szarság.

A hibaüzenetrõl itt a kép:
http://www.bakiklub.extra.hu/hibauzenet.jpg

Nem tudjátok mi lehet a baja? :S

Elõre is köszi
Multiplayer options/allow downloading : yes

modolt szerón vagy, ahol 4 kill után bejön egy quake hang, h kemény vagy, ámde gondolom te ezt a hangot nem töltötted le, ezért kidob.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

maateking
Impure client detected invaalid.IWD files referenced d:\program filesactivision\call of duty 2\main\zzz_quakehead5shotbrutal_v1.1c.iwd

Ezt írja ki help pls!

MEMBERS OF MAYDAY

maateking
Halihó ha egymásután megölök 4 embert akkor kidob és kiír vmi hibaüzenetet pls help!

MEMBERS OF MAYDAY

TheRock18
valaki tudna segíteni??
32bit-es vista-m van,de sehogy sem akar futni a cod2..ötlet?
állítottam a kompatibilitáson,de nem jó...indítottam rendszergazdaként de úgy se jó...aki tud,segítsen! 😊 kösszy

BMW Über Alles!

Sikerült a xfirel köszi !!
nandorb
magyar szerverre meny be vagy vedd meg kodot

Azt irja ki h : Ky Code in use. Please try reconnecting leter.
Mit csináljak pls help....
Ezt nem mondtam volna... mivel directX7 ben látható hogy valamikor meglövöd (telibe) az embert és még csak el se találod, DirectX 9 ben ilyen nincs ha meglövöd tuti eltalálod mert nincs pixel csúszás, szóval Dx7 ben teljesen mást látsz mint 9ben mert DX9 teljes mértékben ugyanazt adja vissza aminek lennie kell, Dx7 ben meg a pixelek csúsznak és sokszor nem is találod el miközben benne volt a célkeresztben.

nandorb
X-fire-rel tudod megtalalni

de mined pálya szar !! segitsetek hadjjátszak én is 😄
Ezek mik ??? és hogy ?
nandorb
probald a puszulat, esetleg a karantent

CD Code irással segitsetek 😄
hun 2 be se enged be !!
kas123
magyar szerverekre menj

Sziztok lenne 1 kérdésem az van h nem a eredeti call of duty 2 használom
hanem a netrõl szettem le és azt irja ki amikor eb akarok lépni 1 szerverbe h valami baj van a CD Keyel mitcsináljak ? Vagy mi ez ? elöre is köszi 😄
már megoldottam köszi..most meg 1 orára ilyet adott ki : Turret has no bone tag_player ez mi?
ja igen a rate 25000-en marad de az fx_sort azt mindig lenullázodik ha ujrainditom a játékot..egyként chemotox-ban játszom..most mit csináljak ? konzolba beleirtam 3x is h fx_sort 1
mer vagy 0 vagy 1...oké ott elmentette mihelyst kiléptem elinditani a szervert játékközben már 0 volt..nem értem..
fx_sort=.... és keress rá, hogy milyen értéknek kell lenni

átállítod konzolban és menni fog

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

"írja be consoleba hogy /rate 25000"

ezt találtam hátha 😄

Server disconnected-mate Punkbuster kicked player 'mate' (for 0 minutes) ...cvar fx_sort=0..az 1.3-as patchet felraktam..punkbuster yes-en van..köszi
kas123
írd le, hogy mit ír ki a punkbuster (az angol szöveg a lényeg)

csumi ! mi lehet a baj ha mindig kidob a szerverbõl vmi punkbustert ir ki meg h kirugott..a punkbusterem bevan kapcsolva..nem értem mindig kidob minden egyes szerverrõl..vmi Értesítés h kidobott a szerver és akkor vmi punkbuster is odavan irva...de angolul..mi a gond ? irjatok..1ként xfire-el tolom..na csumy
Falcon87
Megsúgjam, mi a baj? Frissítsd a drivert....

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

9.0c
alaból felteszi amikor codot telepíted
meg már régóta az volt mer KotOR 2 höz is az kellett....
lényeg hogy jó

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Varikova
Milyen Directx 9-ed volt fennt?

nah én meg újratettem az egész gépem és most faszán fut a multi 😄
óje

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Driver ?

Chocho
A 9-nek nem sok értelme van a multi alatt. A dx7 több fps-t eredményez.

Gaming is believing.

karikusz
Na a directx 9 nem tetszik neki..😞 A 7-tel megy...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu