Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
Fákjúal!
köcsög YAHOO
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Glory, Glory Man. United!
felmész, kiírja hogy server is full
utána nem le kell jönni hanem a /reconnect-el próbálkozz, és nem kell szarkodni
Glory, Glory Man. United!
És ha eredeti példányom van, mit kell tennem?
Köszi a segítséged,
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
használj xfiret
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Remélem vki tud segíteni. Eredeti a COD2, viszont problémás a multiplayer rész. Eddig jól mûködött, de most azt csinálja, hogy mikor ASE-n keresztül fel szeretnék lépni egy szerverre, akkor kidobja az indításkor szokásos kis COD2 ablakot az asztalra, azonban ahelyett, hogy pár másodpercen belül elkezdené tölteni a pályát, ahelyett kb. 3-4 percig ott marad a kis ablak, majd belép a multiba, aholis olyan iszonyúan szaggat, hogy kb. 4-5 perc, mire ki tudok lépni. Egyszerûen nem értem, semelyik havernál nem tapasztaltam ezt a problémát még. Újratelepítés nem segít, többször is próbáltam.
Elõre is köszönöm!
(TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER😊|TudatLAN Kupa: www.tudatlan.eu|78.131.7.165:28980
(TudatLAN) Reload Realism|TudatLAN Kupa: www.tudatlan.eu|193.188.141.21:28970
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
és a win32 vmiek , mer gondolom XP-d van
de nekem még sose volt ilyen bajom a PBvel , 1x nem kellett frissítenem...
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
itt mire menjek??? " http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php "
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vagy ctrl+alt+del, folyamatoknál kinyomod a cod2-t és próbálkozol ujra
ha nemjön elö a feladatkezelö, akkor nyomd ki a felhasználói fiókoknál az üdvözlõképernyõ használatát és akkor midnig be fog jönni a feladatkezelö, akárhogy hal be a cod
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
hát nem tudom , frissítsd a VGA-d driverét, tedd újra a játékot ha ezek nem válnak be , akkor nem tudom
segítsetek
miért van az hogy belépek egy szerverbe és amikor kezdené tölteni a pályát akkor bead egy fekete képernyõt és semmit sem csinál de ha megnyomom a 0-t akkor elõjön az a rész ahova took irni
mit tegyek hogy joo legyen??????
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
újratenni probáltad már?
error:your DNS server was unable to resolve a requied host name
ezt írja lassan 3 napja:S
remélem jól írtam
kérdés:
mi a hibahogy lehet megolani?😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ú
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Van egy kis gondom. én általában egy adott szerveren játszok (büdösm***).
Ma felraktam újra a winemet, no meg a játákot is.
Azonban csatlakozás után kb 3-4 perc játékot követõen ledob ezzel az üzivel.
Punkbuster kicked player (0 minutes) .... Cvar fx_sort=0...
Frissítettem a PB-t is, de ugyanaz. Valaki tudja mi a megoldás?
Elõre is nagyon köszi.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
minden szerveren laggolsz vagy csak 1en , van 1páron?
Az lenne a problémám hogy felmegyek egy szerverre jó a pingem és laggolok (fps 75-100 között ugrál)Legfrissebb pb stb.... Valaki tudja miért van?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Lefotózod az EREDETI cod2-det, + a jelenlegi serialját és reménykedsz 😊.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
ez kell neked bal oldalt help és levan irva
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Az www.evenbalance.com -ról mit töltsek le?
Jobb lenne, ha írnátok nekem egy linket!
Köszi!