26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• kas123
    ülj le fiam, egyes :) progi nélkül is lehet ékezetesen bindelni, (ahogy én és peti is beírtuk)
  • peti94
    az én kérdésem az lenne hogy nemtudja valaki hogy kell azt megcsinálni hogy a szerverre feltöltök egy zenét és azt hogy tudja lejátszani a szerver ?
  • peti94
    :)
    lehet ékezetesen bindelni
    /bind 7 say "ááéáéáééá"
    :)
  • bkvkbk
    nekem jól jöne egy ékezetes bind..:D
  • Cat 02 #24343
    Ékezetest nem engedi...

Van vmi progi amivel lehet, de sztem tök felesleges, nekem van egy "hi" és "bye" bindem és kész :D
  • bkvkbk
    Köszikeh : )
  • kas123
    bind betű say "ékezetesszöveg"

• bkvkbk
    Háttt az a lényeg hogy ékezetesen még én sem tudok bindelni, de ékezet nélkül kell!
    Hosszusága hát..ugyan olyan kb mint ha te írnál, addig engedi csak : )
    Télleg nem tud valaki ékezetesen bindelni?:d
  • Legend Killer
    és milyen hosszúságú lehet1bind?
  • Legend Killer
    gondolom a bind parancsot úgy kell érvényesíteni, miután konzolba beírtam, hogy lenyomom a nullát és nem az entert, nem? :DD
  • Legend Killer
    "Mi az a bind, és hogyan tudok csinálni magamnak?

A bind egy üzenet (akár színes) kiírása a chatbe egy gomnyomással. Például megteheted azt, hogy mondjuk az F5 gomb megnyomására, kiírja a chatbe, hogy Sziasztok!

Hogyan készíthetsz magadnak ilyen bindeket?
    Először is hívd elő a konzolt (0) és írd be a következőt:
    pl.: /bind F5 say Sziasztok!
    Ilyenkor az F5 gomb megnyomására mindig ki fogja írni, hogy Sziasztok! Persze más billentyűt is beállíthatsz
    magadnak. Egyszerre több bindod is lehet, valamint a konzolba a szöveged elé, ha színkódot is raksz, akkor
    szép színes bindjeid lesznek."

régen ez alapján megírtam és működöt.t most bement a szeróra, üres volt... beírtam, F% billentyű utána megnyom és semmi... mi lehet a baj? :S
  • bkvkbk
    Hááát.. vagy a cd-vel van gond vagyis dvd-vel amit felrakol.. vagy szimplán urja kellene raknod hátha úgy megy .. :)
    Ha ugy sem megy akkor valószinü hogy a dvd- megsérülhetett!
  • Quki
    az miért van ha elindítom a játékot...és kibasz az asztalra? minden hiba üzenet nélkül...akár multit indítok akár single-t...1.3as peccsel is próbáltam meg 1.0ás verzióval...semmi változás...segítsen vki pls :S eddig nem volt gond...de nem rég lett újrahúzva a rendszer...más játék megy...
  • bkvkbk
    Segitsek megtanitani xfireről való csatlakozást?: )
  • Yepp
    igen, ugytünik. bár xfiréröl továbra sem tok csatlakozni, legalább már consolebol megy.
  • bkvkbk
    Halli!: )
    Nekem oylan gondom lenne hogy mióta frissiteték a pb-t azóta a 250 fps helyet 150 van :/ Nem tuggya valaki hogy ez ellen mit lehet tenni?!
  • kas123
    a pb volt a hibás?
  • Yepp
    megoldódott a probléma, mostmár mindig megy, consolebol csatlakozáskor :)

köszi mindenkinek a segitséget.
  • Yepp
    azon ritka alkalmakkor mikor sikerül console bol csatlakozni egy szeróhoz, kb 30 mp után kidob, hogy frissitsem a pb-t.

namost letöltöttem a legujabb változatát, azonban ahol add game-nál ki kéne jelölni a cod 2-t, nemtudom megnyitni a browserben.

ez hogy van? :)
  • Yepp
    :DDD nemszólok ;)

amugy a problémám továbbra is fennáll, viszontha simán mp-t inditom, kb 10böl 1szer elindul (safe modba)

xfiréböl egyszer sem.
  • kas123
    /bind mouse1 kill

automatacélzós lövés (mint a cod4be)
  • gabikamionos
    Milyen kodok vanak az multiplayer-hez
  • Cat 02 #24325
    OFF: vlc-t szedjétek le, az minden lejátszik és nem kell hozzá codec.
  • bujcsik555
    ugy probaltad h nem x-fireböl inditod? nekemis volt olyan h x-firevel nemment,azt egy x-fire reinstall megoldotta. hatha nalad is ez van
  • robi3
    ha fennt van az 1.3 as patch akk sztem azért nem megy mert úgy hallottam h az teljesen kizárja az sp-t
  • Yepp
    viszont: a k-lite codec packot letörltem, utána beengedett a multiba. persze safe modban volt, szal belőttem a grafikát, majd kiléptem, hogy x-firéböl csatlakozzak vhova, ám ekkor már megint nemment, a hiba ugyanaz mint az elöbb :(
  • Yepp
    a játék nem eredeti, de a ahonnan szedtem csak pozitiv kommentek voltak.
    crckelni csak az sp-t crackeltem.
    tüzfalat nyilván kikapcsoltam :)
    a vga drivert még nem probáltam, azt még megnézem
  • bujcsik555
    a-a,az tuti nem gond, nalam fenn van 1-2-uo-4-5,és semmi gond nincs velük
  • kas123
    -origi a cod2-d? ha nemm akkor régen is erről raktad fel? vagy most leszedtél egy újat? (mert akk sanszos h az a hibás)

-gondolom crackelni nem crackelted (mert nem írtad, meg ugye nem is szabad)

-codeck pack -> van hogy összeakad a játékokkal (főleg az ace mega)

-tűzfal (pl a zone alarm mellett nekem nem futott a WarRock, outposttal meg futott :D)

-vga driver...próbáld meg egy régebbivel

most így ennyi jut kapásból eszembe
  • Yepp
    nos ez sem jött be, a cod 5-öt letöröltem, még mindig nem megy :)
  • kas123
    akkor a probléma az én készülékembe van ^^
  • Cat 02 #24316
    Össz kavarás annyi h egyszerre multiban nem lehet többet futtatni, mert pb-k reklamálnak.
  • Cat 02 #24315
    Nekem 2-4-5 fent van :)
  • kas123
    amikor felraktam a cod2 mellé a cod1et nálam se indult el egyik se :D, lehet h bekavarnak a cod-ok egymásnak (bár ezt kétlem)
  • Yepp
    sajnos nem segitett a problémán. :(

meg ez azt sem magyarázná, mért kezdte el ugyanezt a hibát dobálni a cod 5 is, miután a 2-t felraktam
  • Cat 02 #24312
    CD-ről rakd fel a direct x-et, hátha segít.
  • Yepp
    hát igen, énis hallottam ilyen infókat, de valahogy csak indulásra lehet birni :)

• kas123
    a 2 v. többmagos procikat nem nagyon szereti :S
  • Yepp
    üdv!

nekem is lenne egy problémám!
    elkapott a nosztalgia, ujra elővettem a cod2-t rolleyes.gif
    azonban: miután feltettem, és inditaném: bejön a logó, majd sötét képernyő kb 3 mp-re, majd se szo se beszéd kilép, minden hibaüzi nélkül sad.gif
    a patchelés elött egyszer sikerült elinditanom, patch után semikor.
    az ujratelepitése a játéknak nem segitett.
    lehet köze a dologhoz, hogy most karácsonyra vettem uj gépet, és esetleg nem kompatibilis az ujabb procikkal esetleg ati kártyákkal?

köszi előre is

SZERK: vmit nagy olba*hattam, mert mostmár a cod5 sem indul, pedig eddig tökéletesen ment. sad.gif
  • Pookie
    Nagyon szépen köszönöm.