Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm, de sajnos nem ASE probléma. Ha csak simán el akarom indítani a multit (az ikonra kattintva az asztalon), akkor is ugyanez a helyzet. Gyanítom, h összeakad valamelyik másik progival, csak azt nem tudom melyikkel. Hátha valakinek volt hasonló problémája.
Köszönöm!
ffxi
Klánba mindenki áttért X-re. Régebben még favorizáltuk az ASE-t. De már nem fejlesztik ill. fizetni kell olyan szolgáltatásért. Mint pl. közösség. X ellenben ez a szolgáltatás ingyenes.

Fákjúal!

szegény ASE meghalt...
köcsög YAHOO

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Rash87
Jó,reconnect-elhetek több percen át,ha nem lesz hely... ASE-t meg azért szerettem,mert ráment h Force Connect v. vmi ilyesmi,s ha volt hely,magától csatlakozott.

Glory, Glory Man. United!

felmész, kiírja hogy server is full
utána nem le kell jönni hanem a /reconnect-el próbálkozz, és nem kell szarkodni

Rash87
Van olyan server keresõ,ami olyan módban hasonlít az ASE-re,hogyha olyan serverre kapcsolódok rá,ami tele van,s ha lesz szabad hely,automatikusan csatlakozik rá? Mert Xfire jójó... de kurva idegesítõ h nemjutok fel a serverre... Mert mindig tele van😊 Xen meg csak refresh van:S

Glory, Glory Man. United!

És honnan tudom megszerezni a fullt?De nem tom mert a multym tökéletes!
Papa01
Szia,

És ha eredeti példányom van, mit kell tennem?

Köszi a segítséged,
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DarkSector
Próbálkozz a full verzióval.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
demo verzió?<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hello!Tudna valaki segíteni?Amikor SP-t játszok és csak egy demó küldetés van.Amikor megcsinálom akkor kiírja,hogy demó küldetés újrakezdése vagy fõmenü.A fõmenüben kiírja,hogy játék folytatása és oda jutok ahol voltam.Lécci segítsetek!Köszi
ffxi
Hoghy tudok csatizni a cod2 hungary mIRC-re?

Fákjúal!

az ase nem jó ( nem fejlesztik, és ha uninstallod vissza sem lehet rakni )

használj xfiret

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hello!

Remélem vki tud segíteni. Eredeti a COD2, viszont problémás a multiplayer rész. Eddig jól mûködött, de most azt csinálja, hogy mikor ASE-n keresztül fel szeretnék lépni egy szerverre, akkor kidobja az indításkor szokásos kis COD2 ablakot az asztalra, azonban ahelyett, hogy pár másodpercen belül elkezdené tölteni a pályát, ahelyett kb. 3-4 percig ott marad a kis ablak, majd belép a multiba, aholis olyan iszonyúan szaggat, hogy kb. 4-5 perc, mire ki tudok lépni. Egyszerûen nem értem, semelyik havernál nem tapasztaltam ezt a problémát még. Újratelepítés nem segít, többször is próbáltam.

Elõre is köszönöm!
Új IP-n megtalálhatjátok a TudatLAN szervereket:
(TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER😊|TudatLAN Kupa: www.tudatlan.eu|78.131.7.165:28980
(TudatLAN) Reload Realism|TudatLAN Kupa: www.tudatlan.eu|193.188.141.21:28970

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

én ott akármeikremeek egy jóó hossszú szöveget ad be aminek semmi értelme
PunkBuster (CoD2) Player Client Files

és a win32 vmiek , mer gondolom XP-d van
de nekem még sose volt ilyen bajom a PBvel , 1x nem kellett frissítenem...

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

amugy a punkbuster-t hogy toom frissitteni??
itt mire menjek??? " http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod2.php "
ja és nem alt tabolok közben
a VGA driver-emmel sztem nincs gond mert kb 2 hete még jóó volt ugyanez a szerver.
VGA driver ? Egyébként nekem az akkor volt ha alt+taboltam közben, de új géppel már ilyen gond nincs, most csak kifagy töltésnél duplamagos proci miatt xp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jaffa 2843
többmagos proci? AMD v Intel? ha AMD 2 vagy 4 magos akkor szedd le a hivatalos oldalrol az AMD Dualcore optimizert, vagy valami ilyesmit...
vagy ctrl+alt+del, folyamatoknál kinyomod a cod2-t és próbálkozol ujra

ha nemjön elö a feladatkezelö, akkor nyomd ki a felhasználói fiókoknál az üdvözlõképernyõ használatát és akkor midnig be fog jönni a feladatkezelö, akárhogy hal be a cod

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

a 0 a konzolt hozza elõ...
hát nem tudom , frissítsd a VGA-d driverét, tedd újra a játékot ha ezek nem válnak be , akkor nem tudom

hello

segítsetek
miért van az hogy belépek egy szerverbe és amikor kezdené tölteni a pályát akkor bead egy fekete képernyõt és semmit sem csinál de ha megnyomom a 0-t akkor elõjön az a rész ahova took irni
mit tegyek hogy joo legyen??????
mi a hibaüzenet?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

odex
Nemtud valaki segíteni mi lehet? :S #23798

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

biztos h jó
tuti jó a name és a pass ? 😄

nem jó így se valami, gép címet nem tud felolfani:S
ja akor , nem próbálta😊 akor majd most😄
mikor írja? amikor be akarsz lépni xfirebe? vagy mi van ? 😊
újratenni probáltad már?

xfire vel kapsolatos :S
error:your DNS server was unable to resolve a requied host name
ezt írja lassan 3 napja:S
remélem jól írtam
kérdés:
mi a hibahogy lehet megolani?😊
Tûzfal vagy Vírus irtó...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

megpróbálom, köszönöm
ú

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

NEOreg3
konzolba írd be: /fx_sort 1

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hy all!

Van egy kis gondom. én általában egy adott szerveren játszok (büdösm***).
Ma felraktam újra a winemet, no meg a játákot is.

Azonban csatlakozás után kb 3-4 perc játékot követõen ledob ezzel az üzivel.

Punkbuster kicked player (0 minutes) .... Cvar fx_sort=0...

Frissítettem a PB-t is, de ugyanaz. Valaki tudja mi a megoldás?

Elõre is nagyon köszi.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Hellosztok nekem az lenne a problémám mármint egyik haveromnak hogy mikor akar feljönni utánnam egy szeróra nem engedi be a csatlakozásnál csak számol és semmi és már naon sok szerót próbáltunk egyikre se engedte fel a pb is bevan kapcsolva neki a letöltés is engedéjezve van minden beállítás jó és egyszerüen nem engedi fel !!!Mi lehet a gond?Pls segítsetek!!Elõre is nagyon szépen köszönöm!!!
passz , ha minden stimmel akkor csak a szerver okozhatja
minden szerveren laggolsz vagy csak 1en , van 1páron?

Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy felmegyek egy szerverre jó a pingem és laggolok (fps 75-100 között ugrál)Legfrissebb pb stb.... Valaki tudja miért van?
odex
hali pls help! feltettem a játékot az 1.3-as patchet meg a 2.3-as punk busztert és kidob a játék mindig és aztmondták lehet hogy azért mert a nevembe vannak olyan dolgok ami miatt kidob és hát ez így is volt de aztán átírtam a nevem odex meg akár mire amit csak el lehet képzelni úgy hogy semmi ékeezet meg semmi nemvolt és még mindig kidob mi lehet a baj?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

belapeter
Köszi Mindenkinek.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

de a magyar szerverek elvileg nem is kérnek vagy bocs ha tévedek

kas123
Kérjél új serialt az activisiontól.
Lefotózod az EREDETI cod2-det, + a jelenlegi serialját és reménykedsz 😊.

morphologu
Sziasztok. Nekem azt írja ki, hogy a kód használatban van. Próbáljam késõbb, és nem enged a szerverekre. Ilyenkor mi van. Lenyúlták a kódomat.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

http://profbako.uw.hu/
ez kell neked bal oldalt help és levan irva

Ez kell neked. De a többit nem vágom csak alapjátékot tok indítani vagyis csak néha csinálok szervert azt is haveri kõrben szóval többit neked kell kitalálnod.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Chocho
"Vótmá." - Amúgy meg én elõbb inkább a World at War-t szeretném látni...

Gaming is believing.

belapeter
Ezt töltsd le ott van alul DOWNLOAD.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
tört.

Hello

Az www.evenbalance.com -ról mit töltsek le?

Jobb lenne, ha írnátok nekem egy linket!

Köszi!