26388
-
#24347 ülj le fiam, egyes :) progi nélkül is lehet ékezetesen bindelni, (ahogy én és peti is beírtuk) -
peti94 #24346 az én kérdésem az lenne hogy nemtudja valaki hogy kell azt megcsinálni hogy a szerverre feltöltök egy zenét és azt hogy tudja lejátszani a szerver ? -
peti94 #24345 :)
lehet ékezetesen bindelni
/bind 7 say "ááéáéáééá"
:)
-
#24344 nekem jól jöne egy ékezetes bind..:D -
Cat 02 #24343 Ékezetest nem engedi...
Van vmi progi amivel lehet, de sztem tök felesleges, nekem van egy "hi" és "bye" bindem és kész :D -
#24342 Köszikeh : ) -
#24341 bind betű say "ékezetesszöveg"
-
#24340 Háttt az a lényeg hogy ékezetesen még én sem tudok bindelni, de ékezet nélkül kell!
Hosszusága hát..ugyan olyan kb mint ha te írnál, addig engedi csak : )
Télleg nem tud valaki ékezetesen bindelni?:d
-
#24339 és milyen hosszúságú lehet1bind? -
#24338 gondolom a bind parancsot úgy kell érvényesíteni, miután konzolba beírtam, hogy lenyomom a nullát és nem az entert, nem? :DD -
#24337 "Mi az a bind, és hogyan tudok csinálni magamnak?
A bind egy üzenet (akár színes) kiírása a chatbe egy gomnyomással. Például megteheted azt, hogy mondjuk az F5 gomb megnyomására, kiírja a chatbe, hogy Sziasztok!
Hogyan készíthetsz magadnak ilyen bindeket?
Először is hívd elő a konzolt (0) és írd be a következőt:
pl.: /bind F5 say Sziasztok!
Ilyenkor az F5 gomb megnyomására mindig ki fogja írni, hogy Sziasztok! Persze más billentyűt is beállíthatsz
magadnak. Egyszerre több bindod is lehet, valamint a konzolba a szöveged elé, ha színkódot is raksz, akkor
szép színes bindjeid lesznek."
régen ez alapján megírtam és működöt.t most bement a szeróra, üres volt... beírtam, F% billentyű utána megnyom és semmi... mi lehet a baj? :S -
#24336 Hááát.. vagy a cd-vel van gond vagyis dvd-vel amit felrakol.. vagy szimplán urja kellene raknod hátha úgy megy .. :)
Ha ugy sem megy akkor valószinü hogy a dvd- megsérülhetett! -
#24335 az miért van ha elindítom a játékot...és kibasz az asztalra? minden hiba üzenet nélkül...akár multit indítok akár single-t...1.3as peccsel is próbáltam meg 1.0ás verzióval...semmi változás...segítsen vki pls :S eddig nem volt gond...de nem rég lett újrahúzva a rendszer...más játék megy... -
#24334 Segitsek megtanitani xfireről való csatlakozást?: ) -
Yepp #24333 igen, ugytünik. bár xfiréröl továbra sem tok csatlakozni, legalább már consolebol megy. -
#24332 Halli!: )
Nekem oylan gondom lenne hogy mióta frissiteték a pb-t azóta a 250 fps helyet 150 van :/ Nem tuggya valaki hogy ez ellen mit lehet tenni?! -
#24331 a pb volt a hibás? -
Yepp #24330 megoldódott a probléma, mostmár mindig megy, consolebol csatlakozáskor :)
köszi mindenkinek a segitséget. -
Yepp #24329 azon ritka alkalmakkor mikor sikerül console bol csatlakozni egy szeróhoz, kb 30 mp után kidob, hogy frissitsem a pb-t.
namost letöltöttem a legujabb változatát, azonban ahol add game-nál ki kéne jelölni a cod 2-t, nemtudom megnyitni a browserben.
ez hogy van? :) -
Yepp #24328 :DDD nemszólok ;)
amugy a problémám továbbra is fennáll, viszontha simán mp-t inditom, kb 10böl 1szer elindul (safe modba)
xfiréböl egyszer sem. -
#24327 /bind mouse1 kill
automatacélzós lövés (mint a cod4be) -
#24326 Milyen kodok vanak az multiplayer-hez -
Cat 02 #24325 OFF: vlc-t szedjétek le, az minden lejátszik és nem kell hozzá codec. -
#24324 ugy probaltad h nem x-fireböl inditod? nekemis volt olyan h x-firevel nemment,azt egy x-fire reinstall megoldotta. hatha nalad is ez van -
robi3 #24323 ha fennt van az 1.3 as patch akk sztem azért nem megy mert úgy hallottam h az teljesen kizárja az sp-t -
Yepp #24322 viszont: a k-lite codec packot letörltem, utána beengedett a multiba. persze safe modban volt, szal belőttem a grafikát, majd kiléptem, hogy x-firéböl csatlakozzak vhova, ám ekkor már megint nemment, a hiba ugyanaz mint az elöbb :( -
Yepp #24321 a játék nem eredeti, de a ahonnan szedtem csak pozitiv kommentek voltak.
crckelni csak az sp-t crackeltem.
tüzfalat nyilván kikapcsoltam :)
a vga drivert még nem probáltam, azt még megnézem -
#24320 a-a,az tuti nem gond, nalam fenn van 1-2-uo-4-5,és semmi gond nincs velük -
#24319 -origi a cod2-d? ha nemm akkor régen is erről raktad fel? vagy most leszedtél egy újat? (mert akk sanszos h az a hibás)
-gondolom crackelni nem crackelted (mert nem írtad, meg ugye nem is szabad)
-codeck pack -> van hogy összeakad a játékokkal (főleg az ace mega)
-tűzfal (pl a zone alarm mellett nekem nem futott a WarRock, outposttal meg futott :D)
-vga driver...próbáld meg egy régebbivel
most így ennyi jut kapásból eszembe -
Yepp #24318 nos ez sem jött be, a cod 5-öt letöröltem, még mindig nem megy :) -
#24317 akkor a probléma az én készülékembe van ^^ -
Cat 02 #24316 Össz kavarás annyi h egyszerre multiban nem lehet többet futtatni, mert pb-k reklamálnak. -
Cat 02 #24315 Nekem 2-4-5 fent van :) -
#24314 amikor felraktam a cod2 mellé a cod1et nálam se indult el egyik se :D, lehet h bekavarnak a cod-ok egymásnak (bár ezt kétlem) -
Yepp #24313 sajnos nem segitett a problémán. :(
meg ez azt sem magyarázná, mért kezdte el ugyanezt a hibát dobálni a cod 5 is, miután a 2-t felraktam -
Cat 02 #24312 CD-ről rakd fel a direct x-et, hátha segít. -
Yepp #24311 hát igen, énis hallottam ilyen infókat, de valahogy csak indulásra lehet birni :)
-
#24310 a 2 v. többmagos procikat nem nagyon szereti :S -
Yepp #24309 üdv!
nekem is lenne egy problémám!
elkapott a nosztalgia, ujra elővettem a cod2-t rolleyes.gif
azonban: miután feltettem, és inditaném: bejön a logó, majd sötét képernyő kb 3 mp-re, majd se szo se beszéd kilép, minden hibaüzi nélkül sad.gif
a patchelés elött egyszer sikerült elinditanom, patch után semikor.
az ujratelepitése a játéknak nem segitett.
lehet köze a dologhoz, hogy most karácsonyra vettem uj gépet, és esetleg nem kompatibilis az ujabb procikkal esetleg ati kártyákkal?
köszi előre is
SZERK: vmit nagy olba*hattam, mert mostmár a cod5 sem indul, pedig eddig tökéletesen ment. sad.gif -
#24308 Nagyon szépen köszönöm.