Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a patch miatt nem lehet , mert az 1.3 alapbol telepíti az elõzõket is etc.
amúgy nem tudom , de mintha a multiplayer.exe-d nem tetszene neki

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

hellosztok! A #23846 leírtam a gondomat lehet az a baj h nem raktam fel az elsõ patcheket hanem egybõl az 1.3 mat??
PlS segítsetek két hete szerencsétlenkedek vele
thx
szal nem tom mi lehet a gond :S (Xp reinstall) :😊😊😊😊
nem tom vmi olyasmi hogy a listába bekell rakni a cod2õt és Check for Updatera rá kattolni
updater-el frissítetted a PB-t?

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Lécci vki. <#rinya><#rinya>
Még újra is raktam úgy is ugyan ez :S
Hellosztok!Lenne egy olyan problémám hogy amikor csatlakozni szeretnék egy szeróra akkor sokáig az a Call of Duty 2 ablak ott van és csatlakozik benn vagyok 1 jó 10mp-t és kidob vmi PnkBstrA hibával :S Pedig a legfrissebb a pb:S
Dwco ctf szervere.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Balintrial
H i t & R u n * ORIGINAL P u B L i C: 87.229.7.178:28966
Jaffa 2843
valaki tud egy eredeti magyar szervert? mer elegem van má a sok ostoba emberböl a tört szervereken

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Hecker007
nah rájöttem, xfire-bõl ha kilépek teljesen akkor elindul a játék, ha viszont fut az xfire akkor nem...

Hecker007
8.9-es CCC-t raktam fel, legújabb dx9 is fent van, nem értem hogy mi lehet a baj..

Hm, videókari drivert raktál fel?

Hecker007
ez sajna nem jött be :S
ugyanúgy nem indul el :S:S

szabii98
lehet valami új fegyvert beteni<#kerdes><#kerdes><#felkialtas>

I met God. She's black

Jobb egérgomb, tulajdonságok, kompabilitás. Mindezt az cod2mp_s.exe-n. Elvileg kéne olyannak lennie hogy Vista, de nem bizos :S

Hecker007
hello

ma felraktam újra a játékot, és van egy olyan problémám hogy mikor indítom a játékot, a kép feketére vált aztán visszadob windowsba és ki írja hogy a program hibát észlelt ezért leállt, 1.3-as patch van rajta, oprendszerem pedig win vista 32bit (délelõtt telepítettem újra az egész gépet eredeti vistával)
tudja valaki hogy mi lehet a megoldás?
köszi!

OK,

Köszi..😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ha jól tudom az 1.3 tartalmazza az összes javítást. De ha mégse akkor 1.1,1.2,1.3 😊

Sziasztok,

Most tettem fel újra a játékot hosszú idõ után.....
Elmondanátok, milyen sorrendben patch -eljem ??

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

sziasztok van egy kérdésem miért van az hogy nem tölti be a cfg-met? hiába írom be a konzolba hogy /exec raptor.cfg nem történik semmi??miért van ez?és a pb frissítést mér nem tok csinálni sose ír ki játékokat a legördülõ menüben csak egy üres légteret:S
1 képet feltehetnél hogy mit ir ki vagy vmi

próbálkoztam sõõt!! a harmadik cod 2 és kb az 5 dik patch-csel próbálkozom!
segítsetek pls nagyon kéne!!
ClassicArmy
Hali!

Srácok nem tudtok egy eladó origit? Lehetõleg CB és BANN mentes

This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.

minden szerver 1.3on fut és MO-n 1 szerver fut eredetin, a többi max akkor van átrakva amikor cb war van

Tud valaki egy magyar szervert 1.2 verzióra
az a nagy része a 90% kb sztem
kicsi az esély hogy mellényúlj 😉

Köszi, már megoldódott a probléma!
NEOreg3
evenbalance.com-ról töltsd le a cod2-höz való PB update-t és azt futtasd, ha azután is kidobál ezzel a hibaüzenettel, akkor írd be a konzolba ezt: /pb_security 0

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jah és eredeti a game!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, mit lehet tenni, ha a pb állandóan kidob azzal, hogy PunkBuster Reports PB Server Running Old Version C2.109. Amióta ujratelepítettem a játékot azóta csinálja elõtte nem, amit felrak pb van fent, nem is frissítettem, mert ha frissítek is ugyanúgy kidob. Elkértem más pb-jét felülírtam, akkor is kidob. Mit lehet csinálni? Elõre is nagyon köszi a választ!
Csak nagyrésze 😄

mivel az összes magyar szerver tört , ezért nem feltétlenül kell eredeti (persze a warez nem szép dolog 😛)

csak eredetivel lehet multizni?
régebben próbáltam a játékot, de akkor nem volt elég erõs hozzá a gépem
most felraktam, és nagyon tetszik
sztem pár nap és megcsinálom a single palyer kapmányt

majd benézek 😊
vki jó TDM szerót tud? tudom hogy már kérdeztem de...
magyar legyen ha lehet és ne legyen rajta hülye mod , de player azé legyen

setuh
21stag servere ujra nyitva gyertek ti is mert igy eleg kevesen vagyunk.nagyon jo kis ctf szerver realistick pack-el.ip:87.229.109.46:28965
u.i.:nem reklamozni akarom mert nem az en szerverem csak jo lenne ha tobben lennenk mar mint regen!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ti pedig újratelepítéssel probálkoztatok?

Szívesen.😊

nekem van és ugy is ua és ilyen fájlokra hivatkozik b5c9_appcompat.txt
csak a szám más mindig
nekem is ez abajom! segítsen vki! vagy muszáj felrakni az xfire-t? haveromnak anélkülis mûxik...

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem h cod2 mért nem fut multiba?? a singelt kijátszottam (nem most) pb fríssítettem minden megy normálon raktam patchet is és mégi az alábbi hibát kapom!
AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName:cod2mp_s.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000b9b70

Segítségeteket elõre is köszönöm
😊
Ennyire homlokcsapkodósa a megoldás!!! THX a segítséget! mûkszik!
jah bocs kimaradt hogy tulajdonságok...

jobb klikk exe-re , 3fül közül kompatibilitás és tedd át XP-re
az meg nem az õ hibájuk , mer nem volt még Vista amikor kiadták 😛

komptaibilitást????
Neee, enhogy már az legyen a gond, hogy a hülye Vistán nem fut?? Szemetek!!
komptaibilitást megprobáltad XPre tenni?

Nem fut a CoD2 multija a MSI GX701 es laptopomon (Vista alatt). Bármit csinálok, patchelek a multi behal: fekete képernyõ, és nem válaszol, hiába várok 30 percet, akkor is cseszik elindulni! Nem tudjátok mi lehet a probléma, vagy a megoldás???
húha ez aztán a jó hir

setuh
Jo hir emberek!!<#taps>

"21stAg (12 hours ago)

Üdv Mindenkinek!!
A szervert megnyitottuk, (3xos hipp-hipp huráááá😊 azaz pontosan okt10-én adjuk át a nagyközönségnek. Addig teszteljük, hogy az 1-2 apró újitás is zökenömentes legyen.
Az ip: 87.229.109.46:28965
Sok szeretettel várunk mindenkit aki kulturáltan, csalások nélkül is tud játszani!! A cél hogy a mindenapokban 1-2órás nyugodt élvezetes kikapcsolodást jelentsen a játék."

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder