Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nem tudom , de mintha a multiplayer.exe-d nem tetszene neki
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
PlS segítsetek két hete szerencsétlenkedek vele
thx
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
I met God. She's black
ma felraktam újra a játékot, és van egy olyan problémám hogy mikor indítom a játékot, a kép feketére vált aztán visszadob windowsba és ki írja hogy a program hibát észlelt ezért leállt, 1.3-as patch van rajta, oprendszerem pedig win vista 32bit (délelõtt telepítettem újra az egész gépet eredeti vistával)
tudja valaki hogy mi lehet a megoldás?
köszi!
Köszi..😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Most tettem fel újra a játékot hosszú idõ után.....
Elmondanátok, milyen sorrendben patch -eljem ??
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
segítsetek pls nagyon kéne!!
Srácok nem tudtok egy eladó origit? Lehetõleg CB és BANN mentes
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.
kicsi az esély hogy mellényúlj 😉
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
régebben próbáltam a játékot, de akkor nem volt elég erõs hozzá a gépem
most felraktam, és nagyon tetszik
sztem pár nap és megcsinálom a single palyer kapmányt
vki jó TDM szerót tud? tudom hogy már kérdeztem de...
magyar legyen ha lehet és ne legyen rajta hülye mod , de player azé legyen
u.i.:nem reklamozni akarom mert nem az en szerverem csak jo lenne ha tobben lennenk mar mint regen!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
csak a szám más mindig
Lenne egy olyan kérdésem h cod2 mért nem fut multiba?? a singelt kijátszottam (nem most) pb fríssítettem minden megy normálon raktam patchet is és mégi az alábbi hibát kapom!
AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName:cod2mp_s.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000b9b70
Segítségeteket elõre is köszönöm
😊
az meg nem az õ hibájuk , mer nem volt még Vista amikor kiadták 😛
Neee, enhogy már az legyen a gond, hogy a hülye Vistán nem fut?? Szemetek!!
"21stAg (12 hours ago)
Üdv Mindenkinek!!
A szervert megnyitottuk, (3xos hipp-hipp huráááá😊 azaz pontosan okt10-én adjuk át a nagyközönségnek. Addig teszteljük, hogy az 1-2 apró újitás is zökenömentes legyen.
Az ip: 87.229.109.46:28965
Sok szeretettel várunk mindenkit aki kulturáltan, csalások nélkül is tud játszani!! A cél hogy a mindenapokban 1-2órás nyugodt élvezetes kikapcsolodást jelentsen a játék."
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder