Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ, eredeti/tört?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

belapeter
Hogy tudok szerót csinálni?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Pacal17
nem láttál még játszani. de kösz hogy 1 komment alapján megitélsz.

Frissítsd a PB-t... www.evenbalance.com

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hello

Miért dob ki engem néhány szeró ha belépek játszok és lelövök valakit?
mitöl van ez és hogyan toom megcsinálni?
amugy eszt irja ki:
served disconnected - nevem PunkBuster kicked
plalyer 'nevem'(for 0 minutes)... PB init tailure
(if this persists, visit evenblance.com and click
support to manually update PunkBuster)

mitöl van ez és hogy lehet megoldani hogy ne dobjon ki akárhányszor megöök valakit?????
Jaj kihagytam....

nem bírod ha lelõnek, és persze nem is érted hogy lõhettek le mivel te vagy a világ legjobb játékosa... szóval tuti csalt a gyerek.

Látom te is a vérbeli magyar kategóriába tartozol... nem bírod ha lelõnek...

nah elõbb az 5öt inkább xD
ez meg már régi hír , csak most mondták hogy infinity csinálja
pletykák szerint a jövõben fog játszódni...

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Hesston
Lessz Cod 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄😄😄😄 infinity ward fogja aszem fejleszteni !!!!!! 😄😄😄😄 (kivi vok mirõl fog szolni+rendszer igény😄 )

Új nick :D Jéé de laza :D

magas a pinged, kapcsolj ki minden szart a háttérben ( msn letöltés stb )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hello

segitsetek
nem took belépni a szerókba mert amikor belépek aszt irja ki hogy "server is for low pingplayers only."
mitöl van ez???
Pacal17
pffff

kas123
én is bannoltalak volna 😊

Pacal17
semmi durvaság nem volt és nem hunpistike styleban anyáztam. Ha mondjuk leclippeltek azt mondam "anyád"

ennyi.

kas123
lol?! kiakadtál azért mert hunpistike módjára anyáztál és kibannoltak?!
ez már a szánalom legalja :/

Pacal17
Miért bannolják az embert egy remek szerverrõl néhány anyázásért?

megpróbáltam, ugyanaz
tegnap megint jo lett egy napra amugy, és most megint nem jó
nekem is routerem van de mindenhova beenged =/ és nem csináltam vele semmit...
virusirtót kikapcsolva probáltad?

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

virusirtom avg... nem is találtam benne semmi féle ilyen jellegû beállitást, és routerem van, azzal lehet gond?
aha
mindegyiken? <#guluszem1>

hello!Tudnátok segíteni?Amikor megpróbálok felmenni egy szerverre kiírja,hogy várakozás a kapcsolatra.Egyszer engedtem 700-ig és úgy sem.Tudnátok segíteni?Elõre is köszönöm.
routered van?

Vírusirtót lesd meg még1szer.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

helo! pár napja kezdtem el cod2-zni ujra (vagyis csak akartam), x-fire-rel, magyar tört szervereken, de nem enged fel egyikre sem. verziom 1.3, amikor rámegyek a csatlakozásra, kiirja, hogy Awaiting connection...1 (és számol tovább). egyszer 300ig hagytam. olvastam több helyen, hogy szabad portot kell keriteni a játéknak, de azt hogyan? tûzfalon átengedtem, virusirtom gané nem hiszem hogy beleszol.
ja és egy napra hirtelen jo lett a játék, pedig nem probáltam sehogy sem megcsinálni, de csak 1 napra.. azota megint rossz. akkor felengedett az összes szerverre amiket mostanában is probálgatok
légyszi valaki help
Xfire.

szerintem a fraps egyáltalán nem lassítja =/
azzal képet is tudsz meg xfireben is tudsz képet , de annak a videofelvevõje már eléggé belassít....

ZTM
hy vki nem tud 1 olyan screenshotozós videózós progit ami nem lassítja a gépet( fraps gamecam hoz hasonló csak nem lassítja)köszi.

ki , és azokat hozza elõszõr 😉
az ASE meg megszûnt mer betett neki a YAHOO vagy valami iesmi valahol olvastam de nem emlékszek már rá pontosan

ez kihozza a magyar szerokat is?
Xfire.... LINK

Sziasztok én 1 éve cod oztam meg cod2 öztem utoljára és akkor all siing eyet használtam de most az nem akar menni mert azt irja a telepitöje hogy nem találja a letöltö szervert esettleg nem ismertek más szerverkeresö progit mert az alap szerver keresö nem talál olyan sok szervert pls segitsetek esetleg tudjátok mi baj lehet
RaveAir
Az vagyok, és nincs mit. 😉

Cat: Valahogy sejtettem... 😛 Valamikor nyomnunk kellene majd egy htf wart, mit gondolsz?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir ha az a RaveAir vagy akkor itt is kösz a KotOR 2 fordításért =D

Feltehetõleg mert klántársak vagyunk xP

RaveAir
Az alsót én is ismerem. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ma waron nekem is volt pár, én csodálkoztam h miket beadott 😄

Pacal17
úh miket makkoltam ma

köszi majd megnézem az elsõt , az ilyen only szerók engem nem hoznak lázba 😄
nah majd késõbb , most még tanulok -.-"

85.157.222.23:28960 bár itt nem csak tdm van hanem htf és ctf, néha vip

195.228.74.72:28966 ez only rifle és alapmapok

valaki mondana jó TDM szervert ,amin tûrhetõen sok map van , nincs rajta csíter , se hülye mód és végül nem anyáznak meg lowoznak mindenre?
(az utolsó kritérium tudom hogy szinte megvalósíthatatlan)
köszi

valami módosított szarság van a szerveren, és hiába van bekapcsolva a letöltés, nem szedi le a hiányzó cuccot.

írj az adminnak, hogy mi ez, és honnan lehet megszerezni, vagy küldje el

mondjad az adminnak hpgy frissitse le a PB-t

Firerock
akkor mitcsináljak?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nem... lehet nincs lefrissitve a szerverük

Akkor érdeklõdd meg a szervertulajoktól v a honlapjukon h milyen pb kell nekik (gondolom vmi sajátfejlesztés):

Firerock
de én azt szeretném
azért töltöttem le a codot

másik szerverre menj, nem fogja csinálni

Firerock
PAtkányok ide

melyik szerver ez?