Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ezek a kis pöcsök mindig kitalálnak vmi újat hogy hogy lehet csittelni! <#gonosz2>#gonosz2>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
de 1ébként ez még koránt sem biztos!
nem kell elhinni minden hülyeséget!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
én nem mondtam, hogy nem lesz jó... 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
még a dinamikus fénnyel játszadoztam, de végülis beletörõdtem, hogy hiába, de leljebb kell venni(amit általában nehezen viselek el)
amugy a CoD UOba is belehet állítani a részecskék minõségét , alaposan visszaleehtett venni a füst minõségét a grafika rovására sajnos
lehet érdemesebb lesz ps3-at, vagy xbox 360-at venni, mert ott nincsenek ilyen problémák, az nem válogat, az nem egy vagy egy fél évre szól, hanem 2-3 évre, és még akkor sem biztos hogy elavul... mondjuk biztos hogy nem fogom lecserélni nagyon sok ideig 😊
jó gameeee
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
fõleg Az elit alakulat után <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Két hetes túrán voltunk fro-ban, a vadkemping ingyen volt, a kaja meg olcsóbb, mint itthon, szal.....:-)
hát még szép hogy nem csak Normandiában volt partraszállás, de hogyha a Szicíliait tennék bele, akkor is annyian vennék meg, mint ha a Normandia-i lenne benne?<#smile>#smile> szerintem nem..
november 1?? <#wilting>#wilting> franc, az még messze lesz<#smile>#smile>
Jó kis RPG lesz ez, csak kérdés, hogy medic-ként milyen varázslatok lesznek.