Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új éjszakai képek a CoD2bõl:
itt

igy van jól mondod

k8bal
jaja
de ezek a kis pöcsök mindig kitalálnak vmi újat hogy hogy lehet csittelni! <#gonosz2>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csak egy jó lenne, ha egy feltörhetetlen védelmet raknak rá, hogy mindenkinek meg kell venni, és akkor már kevesebben csítelnének (akkor már kéne egy nagyon jó anticsít is 😊 )
k8bal
lol
de 1ébként ez még koránt sem biztos!
nem kell elhinni minden hülyeséget!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

és akkor mehet a nép megvenni , legalább elõsegitík a CoD 3 fejlesztését <#vigyor5>

Istencsászár
egyik...külföldi...fórum... asszem ez mindet elárul majdha a hivatalos..külföldi...honlapon lesz ilyen irva akkor mondhatjuk hogy lehet

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Az jó lenne 😄

Next PC upgrade: 2022

egyik külföldi fórumon az a hír terjed a starforce (majd az akkori) legújabb verziója lesz fent és az nem kecsegtet jó elõjellel<#szomoru1> /pl Splinter Cell 3 hogy egyet emlitsek/

odex
remélem multizni lehet majd 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

fistin
jaja

Csak legyen ki megtörje. 😞

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

november 1

Azert ez a kep szerintem nagyon jol nezz ki

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Mikor jon ki a game oktober vagy november?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

nektek is kicsik a képek ?

fistin
igen. de ha elnézed a képeket, megtévesztõek, és a kanyarba nem fog úgy kinézni sajnos, mint a képeken, vagy hát egy 7800gtx-el <#idiota>
én nem mondtam, hogy nem lesz jó... 😊

DJ Skyline
jó lesz az...nincs ennek baja

Serpa
olyan semelyik játéknak nem lesz.

fistin
hm, mégsem olyan isten a grafja 😊

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

forza milan
má nem azé,a de biabá hót ugyanilyen volt a roham a füstben pálya!nem vletlenül átb@szós kép?lhet hogy nem,de nekem nagyon gyanus😄

fistin
hát igen, ugyanis így feltûnõen szaggat 😊 + 😞
még a dinamikus fénnyel játszadoztam, de végülis beletörõdtem, hogy hiába, de leljebb kell venni(amit általában nehezen viselek el)

lehet hogy érdemesebb lenne de viszont van egy bibi, még hozzá az hogy nem lehet neten nyomni 😊 (gondolom)
amugy a CoD UOba is belehet állítani a részecskék minõségét , alaposan visszaleehtett venni a füst minõségét a grafika rovására sajnos

fistin
igen, sajnos a karim(persze, na ná hogy nem csak az én karim) nem szereti a füstöt, nagyon lelassítja, nem tom más 6600gt-ket, vagy egyáltalán más kártyákat mennyire fog le, de nekem már a COD:UO is fergetegesen lefogja, annyira, hogy max grafra nem is tom felrakni, pedig a MOHPA, minden egyéb más game fullba elmegy, az meg nem... hát nem tom, majd meglátjuk mi sül ki belõle
lehet érdemesebb lesz ps3-at, vagy xbox 360-at venni, mert ott nincsenek ilyen problémák, az nem válogat, az nem egy vagy egy fél évre szól, hanem 2-3 évre, és még akkor sem biztos hogy elavul... mondjuk biztos hogy nem fogom lecserélni nagyon sok ideig 😊

hasonló grafikája volt a Moh😛A-nak is , csak ebbe lesz füst is

fistin
nem a fenéket nem kell neki nagy gép, nemtom hogy az én 6600gt-mel hogy fog elmenni..

nem kell ennek akkora gép fõleg a füstnél , már az united offensiveben is milyen szép volt a füst....
jó gameeee

Serpa
HD JOHNNIE
a costa brava-i partszakaszon...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

fistin
nincs véletlenül egy Luger-ed, vagy egy Vaskereszt-ed?? <#nyes>

fistin
101.-es légi hadosztály<#szeret><#szeret><#szeret>
fõleg Az elit alakulat után <#szeret><#szeret><#szeret>

fistin
DAGADJ MEG!!!!!!

mennyibe van egy ilyen utazás?? megyek én is! 😊

donneck
Akkor nesze egy kis Bastogne :-)

Két hetes túrán voltunk fro-ban, a vadkemping ingyen volt, a kaja meg olcsóbb, mint itthon, szal.....:-)

fistin
jó neked wazze, hogy kijutottál oda (a kis kulák, van péénz 😄D)

donneck
<#mf1><#taps>

DJ Skyline
C-47 Szkájtréjn rulz<#idiota>

Serpa
sztem az õ maga.

fistin
faterod segge kivan az egyik képen<#eplus2>

fistin
hohohohóóóóó!!!! az egy zsirova rész!!!

hát még szép hogy nem csak Normandiában volt partraszállás, de hogyha a Szicíliait tennék bele, akkor is annyian vennék meg, mint ha a Normandia-i lenne benne?<#smile> szerintem nem..

november 1?? <#wilting> franc, az még messze lesz<#smile>

donneck
Kösz <#wave>

forza milan
egyébként meg jók a képek!

forza milan
ezerszer elmondták hogy FPS lesz,nem RPG,meg nem RTS,FIRST PERSON SHOOTER!!!vagyis nem lesz benne külön medices meg ezek,lehet hogy lesz,de nem hiszem mert az 1-be se volt!

donneck
Hát persze. Hogyan lehetne ennyi képet véletlenül csinálni?

forza milan
te ezt direkt csinálod?

donneck
Pointe du Hoc, Normandia, US. Army Rangers. 150mm üteg elpusztítása a primary mission, de a D-napra a németek beljebb vonták az ágyúkat a partról.
Jó kis RPG lesz ez, csak kérdés, hogy medic-ként milyen varázslatok lesznek.

And5
Afrikában is volt.

november 1