Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
halihó, bf2 után cod2-zni akarsz?
na megjelenés mikorra várható skacok? (nincs kedvem visszaolvasni, sorry)
a partraszállás nélkülözhetetlen, arra bukik a jó nép 😊) azt tudja valaki hol fogunk partraszállni? (és igen nagyokos, aki megkérdezi, hogy hülye vagyok-e, még szép hogy Normandiában<#idiota>#idiota>) melyik partszakaszon??
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
callofduty.hu <ajánlom
FPS
RTS
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
a gúgli jó barátod...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
2,6 Ghz sempron
1 G ram
Radeon 9800 se (ezt lehet lecserélem egy x800-ra, még az õsz elõtt
<#vigyor>#vigyor> )
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
2,47 GHz
768Mb DDR Ram
ATI RADEON 9600SE 128MB
nekem olyan medium-egykét opció highon lesz , remélem azért lesz olyan képi minõség mint az eddig látott videókba <#email>#email>
2,4 Ghz
512 MB RAM
GeForce 4 vid. kártya
<#idiota>#idiota>
örülök ha médiumon elfut szaggatás mentesen!😄DD
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
Optimális rendszerkövetelmény:
2, 5 GHz Prozessor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900
a játék 2005. november 1-én érkezik.
forrás: www.callofduty.hu
ÉN ELÕRENDELEM.... életemben ez lesz az elsõ játék amire pénzt áldozok... mert megéri....
My Life for Freedom!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ha nem megy cél mentése másként.
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk tetszett nekem, meg tetszik is a CoD játékmenete, ez a megrendezett dolog, de naívan hittem a készítõknek, hogy tényleg szeretnének valamit újjítani... Erre mondjuk az eddigi videók rácáfoltak, remélem nem árulkodnak, csak keveset mutatnak, de azért már vannak fentartásaim az IW interjúkkal kapcsolatban. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
mi a baj ezzel?
az hogy egy kicsit "sarkos" a szikla teteje? kit érdekel?úgy sem azt fogod nézni mikor 3-an lõnek rád majd MG-vel!😄
úgy jó ahogy van!😄