Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Ez ugyen nem a PC-s változatból van, hanem a Big red one-ból, de ha ott is...akkor "itt" is lehet ilyen "brumpöff"!😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lényeg hogy te okos vagy és igy veled ott sose találkozunk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

odex
óóhh én novemberig nemtudok várni <#sir> felmegyek a céghez befenytem õket hogy napi 2 órával többet dolgozzanak rajta 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

dr Kotász
Melyiket?
hy nem tudja valamelyikõtök a call of duty united offensive multiplayr-éhez a cd kulcsot?<#help>

Supercalifragilisticexpialidocious

dr Kotász
Oktass minket, tesó.
Valszeg van pár csíteres-köcsögös élménye és kiborult 😊

KM
Orvos látott már?<#boxer>

DJ Skyline
Bocs...Akkor megyek aknakeresõzni...fuj fuj kidobom az összes FPS játékomat...<#idiota>

trident
Mer hüjék vatytok mind! Csúnya buta múlti. Mer baromság más emberekkel tartani a kapcsolatot és szórakozni. A tetriszezés sokal szociálisabb. Na.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dichter
<#wilting><#banplz>

Darukezelő
Ezt írd be minden CoD,MOHAA,CS,stb,stb FPS topikba!😊)
Biztos örömmel veszik majd!😊)
És miért hülye az aki multizik?

panther112
Szerintem az fpsek multija nég viccnek rossz... A single rész a lényeg, a multi 1 nagy baromság, mind hülye, aki jácca.

Dichter
Igazándiból, ha a graf, meg a multi rész el lesz találva, akkor már király game lesz. Személy szerint engem hidegen hagy a single.

alph4
Ezek mind morzsák, (még amúgyis változatathatnak rajta) nem kell levonni semilyen következtetést...majd ha már toljuk, akkor meg tudjuk mondani.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ja télleg nem játékélmény amikor te vagy az egyik partraszállós és rohamozod a nácikat... 😄

fistin
ez inkább story 😊 illetve megvalósítás, de ez nem játékélmény <#miaz>

nézd meg a partraszállós múvit , nézd meg a kiadott Xbox múvit és még nem láttál fasza ruszkis csatát és pár egyéb eltitkolt küldetést

alph4
Sehonnan, csak a szája jár. Hiszen még a készítõk sem tudják ezt megmondani igazán.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

fistin
honnan tod, hogy a játékélmény 100%?

nem lesz ennek olyan hú de gyönyörû grafikája , de ezt csak kipróbálás után tudjuk meg , de azért HAJRÁ ( játékélmény az 100%ig garantált... ez a lényeg)

trident

trident

panther112
lol miért törlitek, ha megmondja, h ez nem játék hanem bohócság?

nagyobb felbontású kép nincs róla ?

király

fistin
szerintem a tanyánál gondolja, de én még most sem értem konkrétan mire gondolt 😄

grebber
Pff ezt hol álmodtad?

Next PC upgrade: 2022

Risu Führer
ez lesz a vliág legjobb játékkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

donneck
Mit rohamoztál te a biában?

grebber
Képek alapján hiába itélkezünk nagyot lehet bennük csalodni.

forza milan
nekem annál inkább gyanusabb!mondom,ez olyan mint a biában a roham a füstben pálya!tisztára!!!grafikailag is!lehet hogy lopott,vagy átszerkesztett kép?nemtom,de nekem annyira gyanus...

fistin
ez nekem gyanús, ebben van vmi turpisság !

Dichter
köszi

Serpa
nov 1

Dichter
Nem szeretnék visszaolvasni. Mikorra mondják most a kiadást? Kösz elõre is.

grebber
Jól néz ki csak még nem nyomtatom ki nehogy ugy járjak mint a Splinter Cell 3-mal tokborito van fasza fotopapirra + nyomtatható DVD-re nyomtatva faszán erre a game "feltörhetetlen" 😊

trident
Na ja!<#alien2> Csak én nem tudok csinálni ilyen fáintos cédéborítót...<#idiota>

KM
Öööö... Mi is rajongók vagyunk, nem?<#papakacsint>

trident

Mielõtt bárki kérdezi: nem, nem az eredeti...😄 Rajongók csinálták. Nagyon izgulhatnak!😉

KM
Nyugi!

donneck
Már hóóógyne lenne a cod1-nek kieg? Stalker kódnéven fut a projekt és oroszországban fog jáccódni!!!!!!

nem lesz a cod1-nek kiegészítóje és ráfog ütni , tutibiztosx hogy a multira most nagyon ráhajtanak ( de ez majd csak a game emgjelenésekor tudjuk meg)

a gamershell-ben megbízhatsz , egyik legjobb külföldi oldal

odex
szerintem is az...
mert a cod2-rõl láttam már sokkal szebb grafkólyú képet is
ja egyébként ha valakit izgat mi elõtt kijön a cod 2 lesz egy cod 1 kieg is!
a cod kieg ps2-õn kin van már és már csak gépre kell megcsinálni vagy a tököm tudja...
azért a cod 1-re remélem nem fog rá ütni a cod 2...
pl: törpék az emberek,a fegyverek is nagy vékonyak (kicsik) stb.....

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Ezek biztos CoD2 képek?
Szerintem ezek a konzolos Big Red One-ból vannak.
(Nézzétek meg a cod.hun a Big Red One képeket, inkább azokra hasonlítanak)
k8bal
Source engine...
<#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ja én is azt vettem észre , nem lesz ennek akkora grafja ( de végül is ez csak ha kipróbáltuk utánna derül ki ,én talán egy mohpa grafra tippelek )

DJ Skyline
mihez képest nem jó?😊

k8bal
vhogy mintha itt nem lenne olyan jó a graf...<#rolleyes>
nem?

De azért zsír!<#nyes>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"