26388
-
#5868 Tutira direkt csinálja a kiadó! Megvárja míg annyira kiéhezünk a CoD2-re, hogy nem fogjuk megvárni a tört letöltését mert majdnem egy óra lenne, hanem gyorsan elszaladunk megvenni!javascript:szmajlik()
[szmájlik] -
shiftáj #5867 én azt teszem h (ha még az életben feltörik):
megnézem törtet h mennyi szerver lesz ? an tolják rajta ilyenek.
ha kevés szerver lesz akkor meg go TESCO ^^ -
#5866 "szar" neted lehet!:D -
#5865 Hála formatuq-nak, eggyre többen fognak már bedilizni !^^ [ne ércs férre]
-
shiftáj #5864 az vagy a 7. verzió :) -
moralosan #5863 tudom, tudom, hogy ezt már nagyon sokszor elmondták, de mégis... kidobnának egy mp_carentan_cod2-es mp demót, azt mindenki bepisilne örömében -
#5862 tényleg lassuak a holland srácok. lehet hogy betéptek :D:D -
#5861 hmmm vietcong 2 clonedvd most került ki nforcera nekem meg már megvan :))) -
#5860 hát én is a falnak megyek már lassan,ha még nézegetem a képeket!:DD -
Kaslerka #5859 Szegény nForce fórumosoknak is minden bajuk van már. Már van 1 ilyen topic is: "CoD 2 when??" -
#5858 az a vid.kártya 800$? -
#5857 Toljatok már fel még képeket! Nagyon jó étvágygerjesztő! Aludni se fogok tudni! -
moralosan #5856
(bocs mindenki :D) -
shiftáj #5855 egyébként sztem a spawn helyek eléggé CS jellegűek :D -
#5854 Már énis előrendeltem! -
#5853 TIGRIS TANK VAN MULTIBAN?:DD -
moralosan #5852 a lesz az egy "sz"
amúgy ezeken a képeken az a mosin tetszik nagyon! :) natyon faín' :D (by oszttárs :) -
#5851 Ezt olvasd el !!!!!!!!
#5797 -
#5850 a beb*szna ha tényleg ez lenne...:DDDDDDD -
Mester01 #5849 -
moralosan #5848 eszméletlenüberbrutálgyönyörűek, köszi szépen! :)
gondolom nem egy másfél gigás celeronod van (jo, azért ennyire nálam sem aggasztó a helyzet :D)
komolyan mondom most döntöttem el bamzdeg, hogy megveszem, ahogy megjelenik -
#5847 hétvégén már ott tartunk ^^ yees :D -
#5846 Istenem és megint jön majd a Story " Ki a ku..va annyja az a killcam, mindjárt leverem, mindig az ől meg." -
#5845 america fuck yeah :D [we're protecting motherfucker freedom :D] -
shiftáj #5844 nagyon szép a graficcs de ha neked is scak 60fps van átlagba sztem én... :\ -
#5843 -||-
de szvsz kurva terhelet lesz a feltöltés után pár órával, szal vagy azonnal ráugrok amíg még kevesen vannak, vagy várok 1-2napot -
#5842 Néhány hiba vélhető fel a képeken ! Dehát majd peccs... ^^ -
#5841 hogy kell atallitani hogy abba mentse le oket?
-
#5840 A legszebb az egészben, hogy ezt a játékot nem kell törni a védelme alapján. Máshol van a hiba. Szerintem az Amcsi elvtársak kissé irigyek önmagukra és nem igazán akarják feldobni a clone változatot. Mikor Kanadában megjelent a FEAR. már aznap fent volt a clone, most meg ugye csak Amcsiban jelent meg. Imádjátok Amerikát! -
#5839 köszi szépen! -
shiftáj #5838 még mindig 1024x768 asak :)
-
#5837 Nyugalom! -
#5836 OOooOOOohhhHhhh SHIT !!!!!!
Ez nagyonnagy ! Riszpekt ! NAGYONNAGYVAGY!!!!
-
TomiBone #5835 Ha lehet állítani hetesre, az maga a császárság! :D -
Mester01 #5834 Megelöztelek! :) -
Spirit #5833 Quake 4 törésének nfo fájlja.Nézzétek a Protection-t(Safedisc 4.60.000) pár óra alatt a neten volt a megjelenés után. -
#5832 ja...lehet hogy összebeszélt a cracker társadalom,hogy a megjelenés után 1 hétig nem törik fel,ezzel tisztelegve a készítők előtt...mást már nem tudok kitalálni!:D -
#5831 Par MP kep
1600x1200, minden max, dx9 (lehet allitani 7-re is)
-
shiftáj #5830 Vietcong 2 törésből már vagy 5 van de a CoD2 höz is jöhetne legalább 1 :@ -
#5829 várnak ennyi, quake-t szinte semmiperc alatt felnyomták. nem értek hozzá, de ha u.az vagy hasonló a védelem nem lehet gond. akkor kizárásos alapon váratnak, meg vki mondta h riszpekt. kizárt hogy mind lecsukták vagy megkenték volna mindet :D