26388
-
#7447 viszont ezzel szemben az áll hogy én nem azért játszok egy gamemel hogy felhúzzon hanem azért hogy szórakoztasson -
#7446 Én csak egy dolgot füznék hozzá a csalás dologhoz! Aki egyszer egy ilyen jó hangulatú játékba csal, az számoljon azzal hogy utána elveszti a játék a varázsát! (attól aki csalt és azoktól aki ellen csaltak) Személyszerint gyülölöm öket és ezzel sokan igy vannak! -
moralosan #7445 jövő hétvégén kimegyek pecsába, eladok pár használt rozsdásszöget, lencsehiányos olvasószemüveget és veszek egy ilyen gépet. -
Belucz #7444 héy!Enyhén jó géped van!Elbírnám fogadni:))) -
#7443 egy sima játékot ilyen szarokkal tönkrevágni....komolyan nem értem ezeket a pöcsöket minek csalni?..a frag miatt? nyugodtabban tud aludni vagy, mi? -
#7442 Richard olvass: FAQ!
benne van a private server patch linkje is -
Belucz #7441 Faszomért ilyen nagy igényű ez a szar!9600XT vel jácchatalan directx9ben...... -
#7440 nem..a demok alapból butítva vannak grafikailag, h minnél több gépen fusson...a szopás mindig a full game-nél jön..általában. -
#7439 Legközelebb te se hidd el amit majd én hazudok! -
Richard90 #7438 és honnan? -
Richard90 #7437 mikor lehet tölteni a private server patchet? -
Richard90 #7436 szeritem nem kellen telespammolni ezt a fórumot csalással
nem ide való -
#7435 tudom..olvasd el még1x mit írtam erről az UO megjelenése után. -
#7434 Ez alap DirectX csalás....
Mindenhez jó szinte.... -
#7433 ebben bízom én is..de ez akkor legalább 300MB méretű lesz :)) -
#7432 bár csak ez lenne a legnagyobb baj...de ez könnyen orvosolható. -
#7431 én meg olyan doksi filmet láttam amiben azt mondták, h sose voltak ott ágyúk. -
Ben C #7430 Ezt szeretném Én is tudni -
#7429 Most találtam a neten. Meglepő és szomorú is egyben, hogy már van ilyen. Letörném a kezét annak, aki ezeket írja. -
#7428 pfff!
le a csitterekkel! -
#7427 FAQ-ban nincs benne a magyarítás:D -
Tanulságos kis kép. -
#7425 azt nem lehet megoldani hogy DX 8.0-ba vagy 8.1-be fusson?
vagy a 7.0 és a 8.0/8.1 között nincs különbség?
mert a 9 az elég bika de néha akad elég rendesen és az úgy nem jó!
de a 7-essel meg stabilan fut szakadás nélkül! -
Csoder #7424 Hát nekem sem tetszik annyira, jobbra számítottam, de azért van benne egy-két nagyon hangulatos küldetés. -
#7423 lejött a cal of duty , kérdésem, kiírhatom dvd-re, és nem lesz gáz, mint a fifával? azt is letöltöttem, nem vot sok hely ezért inkáb kiírtam, oszt nem lehet belőle cd képet csinálni, az összes haver morog rám:D -
Richard90 #7422 mikor lehet tölteni a private server patchet?
-
MagyaR #7421 Elég fura, hogy hiába rakom directx 7.0ba a grafot nem nagyon akargat az fpsem megnövelkedni az alapállapothoz képest (directx 8.1). -
#7420 oké thx!! -
atwe #7419 KLÁN FUROM -
atwe #7418 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1130692121 ha valakit érdekel indulni fog egy klán
-
#7417 szerintem is rém unalmas a single -
#7416 aszittem csak én vagyok ennyire finnyás :D én már ma délelőtt inkább azzal multiztam. -
#7415 itt le tudod szedni
ingyen -
GrimReaper78 #7414 Jah, sajna maximális csalódás a single. Ha meg multizni akarok, ott az 1. -
#7413 BCDC-n nics fenn?? Nem tudjátok? vagy aki leszedi az honnan -
#7412 pedig helyes -
#7411 Elkezdtem tologatni a single kampányt,...hmm.. hát olyan fele más. Így a FEAR és Q4 után... :/ végül is el lehet vele szórakozni, de nem tűnik jobbnak az előző részhez képest. Jön az ellen, jön tömött sorokba, mi meg vágjuk őket hűvös halomba. Ha megállsz, ne állj meg, mert akkor teleportálnak és jönnek és jönnek. -
moralosan #7410 "kiírattat" - ilyen szót még nem hallottam
amúgy nem rossz -
#7409 Még sehonnan, ha majd lehet szedni kirakom a linket! ;) -
#7408 hello!honnan lehet leszedni??