Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki tudd nemetul mit jelent?😄DDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ich habe mal ein wenig im Netz nach nicht offiziellen Infos zu Call of Duty 2 gesucht, auf dem Activision Testserver werden weiter die Multiplayermaps in jedem Spielmodus getestet ein Anticheat Tool gibt es noch nicht auf dem Testserver, was dann wohl so viel heißt, das die erste Version ohne Anticheat Tool auf den Markt kommt.

Im IW Forum gibt es ein eine nicht bestätigte Info zur Call of Duty 2 Multiplayer Demo, die MP Demo soll angeblich am Donnerstag veröffentlicht werden, ob das was dran ist weiß aber noch niemand also heißt es abwarten und hoffen!

Mal sehen ob diese Woche noch die Goldmeldung kommt, würde ja langsam mal Zeit da Call of Duty 2 ja in den USA in 15 Tagen in den Handel kommen soll!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Malakai
Curtis, heee.. 😄 Mijaf? Mi van veled? 😄
És cod topicban látlak újra, hogy vigyen el a... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hi,

Ez milyen lenne? (Hi Malakai, rég találkoztunk <#circling> )

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

De ez is kúl kép,szó se róla<#hehe><#eljen>....csak valami más kéne...szerintem

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Olyan legyen,mint mikor belép a demoba..az a kép....vagy mondjuk Omaha beach legyen...vagy nemtom..de szerintem ne ez.

Malakai
Sztem kevésbé magas kéne, szal inkább fekvõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
esetleg egy uj bannernek megteszi?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower

Eisenhower

Eisenhower
hát ez foglalkoztatja a társadalmat már egy jóideje.... és az a szar hogy nem tudjuk 😞

Mikor jön ki a multi???
forza milan
te a fejedre estél?<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#idiota><#idiota>

Eisenhower
ez csak olyan emlékeztetõ ^^(hogy volt ilyen is) <#mf2><#nyes>

leesett<#hehe><#hehe>.

forza milan
mit offolsz máááá!<#mf2><#mf2><#vigyor5><#vigyor5><#taps>

dardevil
mivel most értem ide - IGEN !

Eisenhower

Eisenhower
mitszószmábeeee <#mf2><#mf2><#vigyor1><#banplz><#kocsog><#nyes><#taps>

Hm?Mivan?<#fejvakaras>...nem értem....

Eisenhower
ez a bia meg biaeb vmi fos virus? ^^

Yo lenne<#wink>...mondjuk most Brothers in Arms:Road to Hill,azt,ha végig vittem,Earnid in Blood.....úgyhogy nem fogok unatkozni,míg kijön a CoD2...és majd,ha kijött..na akkor meg pláne nem<#hehe>.

forza milan
naja,elmultizgatnánk vele,aztán meg jönne a full!

forza milan
nono!széééppen mááá!<#bee1><#bee1><#bee1><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#taps>

Eisenhower
hááát ha tartják a megjelenési idõpontot addig sztem elég ha kiadják a multi demot is. simán kihuzzuk addig ^.^

<#vigyor2><#banplz><#taps><#bdead><#nevetes2><#nevetes1><#idiota>

Eisenhower
akkor dögölj meg <#mf2><#vigyor1><#idiota><#nyes><#banplz><#taps>

fullt akarunk!fullt akarunk!fullt akarunk!fullt akarunk!

<#hehe><#hehe><#hehe>

skandálja a nép<#hehe><#eljen>

Nem érdekell..... 😄

Eisenhower
ez activision teszt szerver.^^ vhol nekik is kell tesztelni a gémet hogy minél kevesebb hiba legyen benne nem? amugy megnéztem a videot. sztem még senki sem látta! igaz stream-en lehet megnézni letöltéshez regisztrálni kell de sztem naon klafa. fõleg mikor szarrálövi ka csövet amiben a faszi mászkál! nézzétek meg, érdemes

odex
hallod mien ip ez még ki se jött a mult demó <#idiota><#wilting>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Eisenhower
te még mindíg itt tartasz? <#lookaround><#banplz>

odex
amúgy minden jól ki lett dolgozva meg minden de a textúrázás nagyon sz*r!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

dardevil
jelszó ?

Eisenhower
"Call of Duty 2 Gameplay Footage 2" én pl ezt még nem láttam

Eisenhower
itt nézzetek szét. nézzétek a videok dátumát lehet még nem láttátok vmelyiket

Eisenhower
GCM: What can we expect for training in this year�s boot camp?
Vince Zampella: Boot camp will be an all-new experience this time with Russian training.<#nyes><#nyes><#banplz><#taps>

Eisenhower
megelõztél! meg leszel mondva 😊 <#mf2><#love11><#banplz><#nyes><#idiota>

Eisenhower

Eisenhower
Rumors have been going around and even a new petition concerning Punkbuster support in Call of Duty 2. People say neither Activision nor EvenBalance has made a statement regarding the integration of the anti-cheat tool, but I believe it's all hogwash for a number of reasons.

1. Corporately speaking, it's a win-win situation for both companies, since EvenBalance gets its product spread and Activision strengthens its game. I honestly don't think the two are dumb enough to overlook the opportunity.
2. In the past, Activision has collaborated with EvenBalance numerous times; there's no evident reason to cut the relations.
3. It's not surprising to me that a direct statement hasn't been made yet. If I remember correctly, Call of Duty wasn't shipped with Punkbuster; rather, the utility was added in an early patch. If CoD2 doesn't ship with PB, I imagine the same thing would happen.

Now, if chance has it that an anti-cheat tool doesn't get into CoD2 at some time, you can proceed in punching me in the face

Eisenhower
nem ugy. a szerveren mivan. megint üres. én ha tehetném állandóan rajta csüngenék. vagy leeht olyan ratyi hogy a fejlesztõknek sincs kedvük játszani <#wilting><#banplz><#nyes><#idiota>

DJ Skyline
várjuk a fullt!<#idiota><#bdead>

Eisenhower
na most mivan reggeli szünet? ^^

forza milan
és arra lehet csatizni?

Malakai
Hehe, jó vicc... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A hazug embert hamarabb utoléri a szoftver rendõrség, mint a warez töltõt...

Malakai
Volt szó rólla, hogy nem is PunkBuster lesz a védelmi program benne, de valószinüleg mégis.

forza: Multi természetesen lesz a játékban, ezt mibõl szûrted le, hogy lehet, hogy nem? 😄

Az szerintem 100, hogy az alap játék multija még nagyon távol fog állni a véglegestõl, sõt, talán még gagyi módon játszhatatlan is lesz. Sima CoD multija is minden patch nélkül vérgáz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

66.77.144.214:28960 szerver mûködik a cod2 demoban ugy hogy beirod a consoleba /join 66.77.144.214:28960 , jó játékot <#taps>

Eisenhower
<#shakehead><#shakehead><#shakehead> sztem majd patchben lesz benne... ugy mint a sima cod-nál