Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
itt vártok egy MP demora már miota és megõrultok, ezalatt csinálhattok más értelmeset is..
Én is ugyanugy fogok fogk játszani vele, max egy pár orával késöbb mint ti de legalább nem egész nap itt logok és nem csinálok mást csak várok egy demora..
lol^^
(erdekes, es szomoru is h az xbox os big red one rol nem sok szo esik sehol😞 se video se semmi..na mindegy..)
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Töröljétek pls! 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Érdekesség, hogy az Automex által elõirányzott 13.990 Ft. helyett 1000 Ft-tal kevesebbért, 12.990 Ft-ért kínálja a játékot a Dome (ami õszintén reméljük, nem fog változni már felfelé).
Call Of Duty 2 Elõrendelés
Forrás: Callofduty.hu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
http://callofduty.filefront.com/files/Call_of_Duty_2;74index
vagy egybõl:
cod2 downloads files
Ez arról az oldalról van, ahová felteszik az mp demot!!!!!
Legalább irnád oda hogy honnan van az infó...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I looked for times a little in the net for not official information to call OF Duty 2, do not give on the Activision test server the far Multiplayermaps in each play mode tested a Anticheat Tool it yet on the test server, which then probably so much is called, which comes the first version without Anticheat Tool on the market. In the IW forum gives it a not confirmed info. to call OF Duty 2 Multiplayer demo, which is MP demo allegedly on Thursday is published whether which to is white however still nobody is thus called it are waiting and hope! Times see whether this week still the gold message comes, slowly times time call OF Duty 2 in the USA in 15 days into the trade would come there is!
kokesz92 mit izélsz?Tudsz várni pár napot az mp demoig,ha meg nem,akkor ez van.
nagyjából ennyit értettem a dologból, aki jobban tud németül az kérem javítsa!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]