26388
-
#7487 -
#7486 üdv.
nem lelem örömöm benne..ezek a hangok teljesen szarok... -
#7485 üdv!
hogy megy az mp?
:) -
GrimReaper78 #7484 Vedd le directx7-re... én is csak végigjátszás után vettem észre, hogy valamiért azon maradt, és úgy is teljesen korrekt volt vizuálra. Arról nem is beszélve, hogy utána megnéztem 9 alatt és diavetítés volt -
Brash #7483 Lehet látni, hogy honnan lő, egy kis fénycsík. De változtatja a helyét. 2 ablak között rohangált nekem. -
#7482 halljatok,az lenne a gondom,hogyha direct ipvel csatlakoznak hawerjaim,megaklántagokat,akkor acd keyes szenvedést irja ki!nem lehetugy szervert csinálni hogy ez ne történjen meg? -
#7481 Ezt nézzétek: kakimanó klán
bazz ez nagyon LOL -
GrimReaper78 #7480 Mondják a társaid, hogy hol van a német orvlövész. Amúgy bal oldalon, 3. emelet, ha jól emlékszem. -
MagyaR #7479 Elég hülyén fog hangzani, de elakadtam :D.
Ott vagyok azon a pályán ami téli és ilyen sniperes neve van.
Tehát meek, látom, hogy egy hapekot lelőnek sniperral, azt ugye nekem megkőne keresni a gonosz német sniperosokat, de sehol se találom.
Már vagy fél órája nézegetem a romokat meg ezeket. Hol a fenébe vannak?
Bal oldalt? Vagy jobb oldalt? Egy ház ablakában??
Még a levegő visszatartó móccerrel sem találtam őket. -
#7478 jajjajj..
options... -
#7477 MENU/OPTIONS -
#7476 FAQ -
#7475 Légyszi irjatok le hol tudom átrakni directx 7-re
thx -
#7474 256 kbit/sec az szerintem biztos elég a multizáshoz!
Konzol: #7465 -
#7473 256 kbit/s sebességel tudok majd cod 2 vel multiba játszani?
Illetve nem tudom a "0"-val előhívni a konzolt, hogy kiirassam az fps-t.
Hálás köszönet válaszadómnak!
-
#7472 tévedtem..
a COD2 MP =/= COD+UO
COD2 MP = UT, CS
-
Richard90 #7471 leírná valaki hogyan kell használni???
megpeccseltem és semmi -
#7470 ha van egy profi netkapcsolatod (ADSL-el meg se próbáld :D ), akkor igen. Vagy ha LAN-ozni akartok, akkor csak természetesen. -
#7469 Megkérek minden Call of Duty 2 szerverrel rendelkező klánt hogy vigyázzanak a szervereikre, mert megjelentek a külföldi (környező oszrágokból) hackerek. Akik [cA]CheatPolice néven mennek be, azonnal rugjátok ki. Kifagyasztják a klienseket, szétpingelik a szervert.
Félreértés ne essék, a cA klánt lecsíterezték, majd minden szerverre követtek őket és az előbb kifejtetteket művelték. Felvették maguk elé a klán nevét, cheaternek hirdetik magukat és www.ca-cheats.com honlapot reklámozzák ahonnan cheateket tölthettek le(természetesen az oldal nem létezik). A cA klán nem cheater! Köszönöm hogy elolvastátok a hírt, vigyázzon mindenki nagyon!
A cyberassassins.hu-n nyílt egy evvel foglalkozó forumtopic is.
A cA Klán tagjait egyre csak dobálják ki a szerverekről, aki ezt teszi olvassa el újra a hírt. A cA NEM CHEATER KLÁN! Csak külföldiek vették fel a nevüket és cheatelnek illetve annak adják ki magukat! CSAK AZOKAT VÁGJÁTOK KI AKIK [cA]CHEATPOLICE néven mennek.
http://www.callofduty.hu/ -
DioSr50 #7468 ezzel a patch-el otthon is tudok csinálni szervert, és tudnak hozzám csatlakozni a haverok??
Call.of.Duty.2.PRiVATE.SERVER.PATCH-iND erre a patch-rol beszélek -
Richard90 #7467 valaki leírná pontosan hogyan is működik ez a patch
thx -
alakulat #7466 köszi -
Csoder #7465 megnéztem
options->system alatt->game options-> enable console -
alakulat #7464 hol? -
Csoder #7463 Külön be kell kapcsolni az optionsba asszem. -
alakulat #7462 hi
nagyon jó game
miért van az hogy nem hozza be a konzolt, tudom hogy a 0-val lehet behozni de nálam semmit nem csinál
miért??? -
Richard90 #7461 Hitch warning: 5521 msec frame time
Resolving cod2cr4x0r.servequake.com
cod2cr4x0r.servequake.com resolved to 63.215.241.236:20710
Sending heartbeat to cod2cr4x0r.servequake.com
-
Richard90 #7460 valaki leírná pontosan hogyan is működik ez a patch
thx -
#7459 thx:))) -
Realtibi #7458 valahogy nemnagyon jön be a multi minden olyan gyors de biztos csak azért mer még szokatlan játék -
#7457 [b]Ahogy megígértem:
Call.of.Duty.2.PRiVATE.SERVER.PATCH-iND -
Realtibi #7456 nekem is:( -
Brash #7455 Sok de mégis kevés. -
#7454 Elvileg /cg_drawhealth 1 de én hiába írom át, mindig a default 0 marad :D -
Richard90 #7453 nincs benne a private server patch linkje már megbocsáss -
#7452 Sorry hogy nem olvasok vissza de mit kell beírni a konzolba hogy lássam az életerőt? -
szocsika #7451 Na mi van? Mindenki elment skandináv lottót játszani? -
szocsika #7450 Valaki meg tudná mondani, hogy mi a faxomtól lett a pingem a CoD 2 multiban 900?
Rögtön agyvérzést kapok
-
#7449 hány pálya van összesen? -
#7448 ez a játék isszonyat jó
én meg csak és még