Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézzd meg EYEben!!!!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Mind1 haggyjuk!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

forza milan
egyébként miaza ip ott?

Te ugy is szoktad nézni a IW forumát..
Tényleg nem lesz CoD2ben PB?????

forza milan
a full game ugyis full multival jön ki,nem fognak szenvedni külön vele,eddig se volt igy!

forza milan
ne hülyits már!akkor majd külön szenvednek neked apdétekkel,hogy belerakja a full multit a gamebe!vagy hogy gondoltad?

Eisenhower
úgy látom felébredtek ^.^ hm. jó kis capture the flag ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
haha. azért nem vagyok olyan hülye. azért tudom mi a dolga a teszternek...

Malakai
Igazából azért a tesztelés nem pont olyan, mint a kötetlen játék, de mind1, felesleges belemenni... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De jo egyeseknek! 😞((
66.77.144.214:28960
Inkább játék helyet agyák már ki a CoD2 MP Demot..!
(De van egy olyan érzésem hogy csak a TELJES játék után adják ki a MP Demot..
De remélem nem lesz igy...)

Eisenhower
"én ingyen is teszem a dolgomat" ^.^

Malakai
Talán, mert nem nyílt bétateszt? Egyrészt, mert nem béta már a program, másrészt, mert nem nyílt (hanem fizetett, hivatásos teszterek)? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
akkor miért nem adnak pár beta-t európába is hogy ilyenkor is teszteljenek? pl én ^.^

Malakai
Nem dolgoznak a teszterek éppen (ott reggel van)... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
hogy a punciba lehet tök üres? <#wilting>

trident
^2ATVI ^7Dedicated ^1T3
66.77.144.214:28960

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Eisenhower
izé mi annak a teszt szervernek az ip-je? vki plz nyomja be hogy látom meg aseba

Fecskék, de addig is megyek <#gun>

Nahar

Motorola Defy

De most ez a hétfõ infó honnan van?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

forza milan
<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>énis örülök neki,mondom ha kijön zuzom ezerrel,levan tojjva hogy 1 pálya,kipróbálom,nagy ász lehet!ha kijött nyomás mindenki multizni!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor3>

odex
húú hallod majd áhh nem tudom elmondani mit érzek annyira örül a felyem 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

forza milan
énis nagyon várom!remélem legkésöbb hétföre kijön😄!énmár ma este multizni akarok!!!😄

odex
vazzeee multiplayer demo?
devárom 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

forza milan
naja!ha kijött,szenni lefele azt zuzni ezerrel!😄

Reméljük<#wink>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

hétfõ

forza milan
mp demo mikorra várható?

De most már mindegy...letörölte az EiB<#shakehead>.....majd megveszi eredetibe...a RtH 30 is eredetibe van meg neki<#hehe>.

Jó....vagy inkább....szerintem vedd fel msn-re a haveromat és tárgyaljátok meg..õ ért a gépekhez rendesen,én nem😄.

Yossarian
az elsõ rész krekkelt exéje kell. de ha nem megy, akkor privizz rám! nekem sincs meg, de haverom már látott olyat akinek majdnem megvolt ;-)

Nieleen

Bazzeg....akkor ezért nem indult a haveromnak az EiB!!....LOL...kösz Yossarian...mer írta a haverom,hogy kiírt valamit...talán az volt a hiba,hogy nem az elsõ rész exe-jére kattintott.....mind1...remélem még nem törölte.

Yossarian
jajj, ne gyere már te is ezzel a kokesz töréssel!
A EIB esete egy kivétel. Semmi varázslat nincs, a második rész megy az elsõ rész exe-jével. Ennyi. Kokesz érdeme, a tudatlanságából ered. 100-ból 100 embernek eszébe sem jut kipróbálni, hogy megnézze, vajon a BIA2 fut-e a BIA1 exéjével, mikor már egy peccs után se szokott a régi exe menni.😄 A BIA se futna, ha ténylegesen egy másik játék lenne és nem csak egy második résznek álcázott kiegészítõ 😊

De hiszem, hogy a warez csapatok majd szépen megoldják ezt is, ahogy eddig is tették. Vagy a Daemontools4 ;-)

Nieleen

viszot tenyleg kar h minden fenylik meg csillog..de fust meg gonosz ellen haldoklasa geca jo! demo alapjan legalabb is...de ha mukodott kokesz varazslatos rarja biaeib nel itt is tortenhet csoda!
Ha már képek....ez azért új viselet a többihez képest<#hehe>.

Eisenhower

Ki nem szar a ragdollba, jöööön a coooddddd2..... minjá

Yossarian
de, tök komolyan kérdem.

Nieleen

Eisenhower
így kezdtem: Állítólag .....

Hát demóban semmi fizika nincs,meg az eddig általam látott videókban sem láttam erre utaló jelet.Ez pedig szerintem igencsak bajos...
Jó lenne ha a full-ban lenne valami.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Malakai
Az írtad, hogy ez lesz benne, mind1, félreértés volt akkor. 😊 Ragdoll nemtudom lesz-e benne, nem is figyeltem SP demoban, de úgy rémlik, hogy nincs, hanem régi szekvenciás haldoklás.
Szerk: Fizika lesz, bizonyos tárgyak megmozdulnak, nem lesz egy nagy cucc (legalábbis demo alapján), mint amilyennek ígérték, de lesz benne. 😊
Szerk2: 😄 Jah, tudom a demo még korai verzió volt, lehet abban még ez se volt benne, remélem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

most ezt nemkérdezted komyolyan,ugye?
Yossarian
Az már biztos, hogy lesz-e fizika egyáltalán?

Nieleen

Eisenhower
én csak azért linkeltem hogy vmi hasonló cucc lesz nem azt mondtam hogy egy az egyben ilyen lesz a fizika. különben meg azt se tudni pontosan milyen lesz... szoval hiába erõsködik itt bárki...

Yossarian
akkó mosmá asse tom mi a jó nekem. Ha hamarabb kiadják, akkor összecsapták. Ha pont idõben, akkor is. Talán ha ki sem adják?
<#idiota><#confused><#awink>

Nieleen

Malakai
Akkor elárulom, hogy ez a kis progi a flashen belül íródott, ahol nagyon nagy szó, mert az mégiscsak nem erre való progi. Egy játékban ennél jóval bonyolultabb ragdoll rendszer van. Kezdhetjük a constraintekkel, vagy a tárgy tömegével, amik mondhatni ebben itt rögtön hiányoznak is. Szóval nem, nem ez lesz benne. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ez így nem igaz, ugyanis egy játékfejlesztõ csapat az általában meghatározott fejlesztési idõn belül sose tudja olyanra csinálni a játékot, mint ahogy elképzelte a legelején, sietni kell és olyanra megcsinálni, amilyenre lehetséges, ha elõbb jön ki, akkor az általában kiadó nyomástól van és mindig kimarad vmi a játékból.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
én csak azt írtam le amit hallottam....

Yossarian
én jobban szeretem, ha 1-2 hónappal hamarabb jön ki a beígértnél. 😊 Nem azért, hogy hamarabb játszhassak rajta, hanem azért, mert akkor biztos nem csapják össze csak azért, hogy a határidõt be tudják tartani. 😊

Nieleen

Malakai
A korábbi StarForce-os dumák csak híresztelések voltak, a hivatalos fórumon egy fejlesztõ se beszélt rólla, csak rajongók.

Jah, és ez a ragdoll dolog, mond, hogy nem gondoltad komolyan, Eisenhower! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )