26388
-
#7527 hi all.lenne 1 kérdésem.kész a magyarosításom MP módhoz és Menü is full magyar.minek írjam az Axisokat meg az Allieseket.alliesek szövetségesek de akkor az axisok???semlegesek? :D vagy mih? 5letet pls -
#7526 Manapság a lőtereken nem sok 2.vh fegyver található. Az Ak 47 a háború után lett kitalálva, és ami a mai napig használatos. -
#7525 ja csak az nem 2. vh így engem nem érdekel :) -
#7524 menj ki egy haditalálkozóra vagy hallgass meg 1 korhű dokumentum filmet, egy komolyabb játéknál kimennek a lőtérre és bedigizik a fegyverek hangját..... -
#7523 Nos, aki osonni akar, Splinter Cell. Az imént pont valami tervrajzot kellett megszerezni, igaz nem osonva. -
#7522 Honnan tudjátok hogy a 2. vh-ban milyen hangok voltak? -
#7521 itt vannak egyáltalán feladatok? volt a kábeles azt kész (annak az ötlete még tűrhető is) de a többi menj és ölj meg mindenkit stb, hol vannak a régi jó osonós szerezd meg a papírokat stb küldik? :( -
#7520 Bezzeg abban milyen összetett feladatok voltak... -
#7519 Teljesen egyetértek, ez így közel nem hozza azt a hangulatot, mint anno az CoD1. -
#7518 Sajnos osztanom kell a véleményed.
Tegnap estére lejött, és végigtoltam gyorsan az orosz hadjáratot, de tényleg végtelenül primitív, csak menni kell szinte semmi normális feladat..
Klasszisokkal jobb volt anno az alap Call of Duty, nem tudom ezt miért b@szták el ennyire :CC -
#7517 ez a halhatatlanság a 12 éves amerikai kis kölkök értelmi szintjéhez van igazítva + nem hinném hogy a 2. vh-ban a németek sörétessel pattogtak mint valami gumilabda, röviden iszonyatosan primitív játék lett :( -
#7516 Ugyan már! Écsed má meg. figyelj, nem tod jóban! Nem érted, hogy nem érted ehez?
Majd néhány hónap múlva. Ha letisztul a topic (ha lesz ilyen). -
#7515 Mert pl. x360 ra is jön annak elég brutál hw lesz, és kb igy fog kinézni, talán egy picivel jobban. -
#7514 Hmm...nem tudom, szerintem rendben van ez a játék, gépigény magas kissé, de nem tértek el az eredeti játékmenettől, csak még több lett minden szempontból.Azt mondjátok rókabőr, aztán meg hogy eltér az előzőktöl, akkor most már el kéne dönteni mert a 2 együtt nem lehet. /ti a rókabőr lehuzás az egy kliséröl való másolást jelent minimális változással/ -
#7513 ez egy fasza Activison+nvidia+hardvergyártók terror akciója a nép ellen ;)
-
#7512 a hangok miatt..egyszerüen ezeknek semmi köze a II.VH-hoz!
Én nem szeretem a XXI. sz-i kommandós meg futurisztikus játékokat..biztos jó meg sokaknak tetszik is nem vitatom és játszák is. Én nem.
De ne akarják rám tukmálni ugyanazokat egy méltán nagy sikert akaratott játékba bújtatva amiről most csak egy rókabőrt húztak le. Aki nem ismerte a cod-ot most teljesen elvan hasalva, h ez mekkora game...hát korábbi önmagához képest ez visszalépés nem fejlődés. Grafikailag lehet, h hoztak újat egy feltuningolt Q3 motorral de engem a játékélmény jobban vonz mint a grafika..ennek meg CS-s hangulata van.
2 év alatt ültek a babérjukon ezt meg összedobták fél év alatt...ez a véleményem.
BF2 pont ezért nem vált be nálam....nem kommandós játékot akarnék játszani.
Remélem ezt orvosolják vagy 300MB méretű patchel..meg sok minden mást h ez tényleg II.VH-s játék legyen. -
shiftáj #7511 cs-re télleg hasonlít -
abonyitomz #7510 azt mond már meg miköze van az uthez?... ut az sokkal pörgősebb, más világ , más minden
ja és a CShez ?...
Mert sztem baromira nincs közük egymáshoz -
#7509 úgy látom mi régiek hasonló véleményen vagyunk..ez nem a cod által megkezdet út...letértek valami hülye UT vagy CS-s ösvényre..visszakellene terelni őket :)) -
abonyitomz #7508 nekem alapból igy volt -
digital #7507 Szerintem itt még nem is volt minden maxon.:) Különösen a felsőkép szerinti beállítás fontos, ha ott minden be van lőve akkor lélegzetellálító a graf. (Kb. így néz ki a sokat emlegetett "full" beálítás.)
Különösen a felsőkép szerinti beállítás fontos, ha ott minden be van lőve akkor lélegzetellálító a graf. -
#7506 elég durca képek vannak!
milyen gép hajtja ezt így? -
#7505 Nekem a red house-ban van a földszinten rohangált a hülye! Meg is döglött! -
#7504 igen, eléggé cs-s a mp...a search & destroy meg tökugyanaz... -
#7503 játszál vele sokat,már akkor is egy szar volt amikor kiadták....
Olyan kártyára minek 256mb memória nem tudom...Meg az is hülye aki ilyet megvett..... -
#7502 Szerintem szerelj autót a játékmotorok vizsgálata nem a Te világod kedves(?) ismeretlen!Ez bizony a jó öreg q3 motor aminek alkalmatlanságát már a RAVEN (jedi academy) és a RITUAL (star trek elite force 2)játékai is bizonyitották mert ezeket maximumra felrakva bizony még a leggyorsabb gépekemn is képregényt produkáltak a maguk idejében 1,5- 2 éve már akkor is temették ezt a motort (q3)persze lekapcsolva a lassítós dolgokat szépen mentek az akkori középkategóriás gépeken is.
Tuningolni foltozgatni lehet, a trabantba is beletehető a porsche motor ,hogy Te is megértsd de bizony nem az igazi.... Ez van De Te nyugodtan nézegesd ,élvezd ezt a szép játékot mert szépnek szép csak szaggat és a játékélmény sem az igazi ha jobban ránézel ez sajnos RÓKABŐR.Kár érte... A 256mb-os kártyákra visszatérve jön a karácsony és ,hogy nézne ki ha az nvidia nem tudna eladni annyit,hogy ezt a sok támogatott játékot futtatni lehessen az ő kártyájukon ha már ott az nvidia logo az elején és bizony mindig a legújabb hardverre optimalizálnak(?) tisztelet a kivételnek!
Egyébként a cod2 fejlesztésének elején új grafikus motorról volt szó de úgy látszik így könnyebb volt,az új gépet meg mindenki vegye meg hozzá karácsonyra.
Hol van ebben összeesküvés elmélet? A pc-s piac erről szól: félévente újítani vagy a beállításokon butítani. -
Richard90 #7501 valakinek sikerült a szerver patch-csel dedikált tört szervet csinálnia???
ha igen írjatok le pontosan hogyan is kell -
Richard90 #7500 miért fájdítsam a szívemet :) -
#7499 ha vkit még érdekel: szkrínsátok 1280*1024 maxba -
#7498 hát nem egészen ezt vártam ettől a játéktól :( -
#7497 még alakulgat, CSoder csinálja :) -
#7496 új logó.
-
#7495 huhh de utálom a kurva shotgunt. az épületek sötét zugaiban, vagy valami fedezék mögött kucorog sok majom az ajtóra tartott szarjával és ha belép valaki, akkor megnyomja a gombot. überkemp. kellett egy ilyen nagyon... -
Brash #7494
-
Brash #7493 Ez az, de nekem most máshol volt. Megnéztem neki pontosan. És nekem az égő épülteben volt az első emeleten. Pedig először nekem is ott volt a 3. emeleten a másik épületben. -
#7492 bal oldalon van a 3-ik emeleten, folyamatosan mozog a német sniperes -
#7491 lo(á)l -
Brash #7490 Pedig ott van. Az épület bal oldalába kell lennie. -
#7489 régimódi vagy :P nekem spec bejönnek a hangok .. igaz sok közük nincs a 2. vh-s fegyókhoz ^^
mp is egész jó ahogy néztem de még bővebben kell átvizsgálnom egy végleges vélemény megformálásához :D -
MagyaR #7488 Asszem feladom :D. Megyek inkább tovább egyiptomba.