Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
jaa meg meg azt akartam veletek megosztani h rajottem arra h dod source mar reg kesz volt csak cod2 meg biaeib miatt huztak eddig a dolgot h oktoberre legyen meg mert mocsok sok full jo jatek jon ki mostanaban es nem akartak akkorat szopni..pedig szerintem megis sikerult nekik mert dods pl egy rakas szar...viszont cod 2 demo annak ellenere h eveleji es nincs is tele merhetetlen sok ujitassal akkor is ezerszer jobb..es igen is h lesz fizika am tenyleg!mert hogy mostam lattam 3 partra szalos videot,es mindharomban tavcsovessel meglovi gepuska allasmogott puffogtato nacit es mindig mashogy zuhan le ahogy homok zsakok is !!! ugyhogy kul..es aki mar latott xbox360 as videot az tugya h hihetetlen brutal fizikasos gamakat irtak ala,de egyebkent xboxra is van ijen...pl darkwach amiben kicsit erdekesek a modellek,viszont fizika hl2 szinten van ..pl italos uveges is ugyan u tornek meg minden!szal zsir!ergo cod 2 is az lesz!!dee ez nem volt kerdeses..
de hol a demo?!<#szomoru1>#szomoru1>
Eisenhower:majd rugjal nagyot hajnalban ha lesz miert lecci..aludnom kell!..😞
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Egyébként kurva jó film.Az nagyon tetszett amikor megdobálják egymást hógolyóval vagy amikor kézigránáttal diszitik fel a karácsonyfát. <#nyes>#nyes>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Szerk: Megnéztem, nekem 5 van. 😄 ... De nem szeretem ott õket, úgyhogy le szoktam szedni...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
na inkább megyek multizni a sima coddal 😛
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
szóval demót, SÕT FULLT <#vigyor1>#vigyor1>
<#lama>#lama><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#mf2>#mf2><#idiota>#idiota>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
De lenne egy kérdésem egy másik második világháborús filmmel kapcsolatban.Mi annak a címe,ahol van1csapat amcsi,meg fritz és harcolásznak már nemtom micsodáért,azt a végén a fritzek alkut akarnak kötni amcsikkal...mer rühellik a háborút,de úgy kell elintézni a dolgot,hogy ne fogjon gyanút a német vezetõség...szóval valami kis csatát azért kell csinálniuk.Yolvan...erre amcsik..lõdözzünk szépen a levegõbe és akkor majd hallják(mivel közel voltak asszem a maroknyi firtzekhez a többi fritz...bár ezt már nemtom),hogy volt csata...elkezdenek lõni és akkor valamelyik hülye miatt vérfüdõ lesz belõle,mer lemészároltatják egymást.....hmmmmm....és 3amcsi éli túl asszem...szóval ennek mi a címe?Mer ezt is megnézném szívesen majd..csak már elfelejtettem a címét...tudja valaki?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(\__/) ( X.x) ( } . { )
meg szegeny gyereknek sztem alig megy el dx7 modban minimum grafon 380x126 ban kb olyan 6FPS <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Szerk: De persze mások nevében nem beszélhetek, õk lehet, hogy egész nap az órát nézik és várják a játékot. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
honnan a busbol tudsz meg mindent elõre?
Amugy szoktál aludni?
Lehet hogy egy felhasználonéved 2 ember használja 2 muszakba..
figy mar neked nem szoktak gamershell es toltesek neha sokszor feluton vagy akarhol behalni?mert en mindig szopok veluk es ezert nem perferalom ezt az oldalt..de tenyleg ok a leggyorsabbak mindenben..
on