Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt meg at kell gondolnom..viszont a rugas nyilvan csak egy cod 2 mp szerveren kivitelezheto!u h mindenkepp szolj ha lesz ra mod h csatlakozzunk egy ijenre!hehe...
KM
Azt én is bevállalom!<#nyes>

Eisenhower
és ha csak ugy naturba belédrugok egyet mert jólesik? <#banplz><#mf2><#nyes>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Off
jaa meg meg azt akartam veletek megosztani h rajottem arra h dod source mar reg kesz volt csak cod2 meg biaeib miatt huztak eddig a dolgot h oktoberre legyen meg mert mocsok sok full jo jatek jon ki mostanaban es nem akartak akkorat szopni..pedig szerintem megis sikerult nekik mert dods pl egy rakas szar...viszont cod 2 demo annak ellenere h eveleji es nincs is tele merhetetlen sok ujitassal akkor is ezerszer jobb..es igen is h lesz fizika am tenyleg!mert hogy mostam lattam 3 partra szalos videot,es mindharomban tavcsovessel meglovi gepuska allasmogott puffogtato nacit es mindig mashogy zuhan le ahogy homok zsakok is !!! ugyhogy kul..es aki mar latott xbox360 as videot az tugya h hihetetlen brutal fizikasos gamakat irtak ala,de egyebkent xboxra is van ijen...pl darkwach amiben kicsit erdekesek a modellek,viszont fizika hl2 szinten van ..pl italos uveges is ugyan u tornek meg minden!szal zsir!ergo cod 2 is az lesz!!dee ez nem volt kerdeses..

de hol a demo?!<#szomoru1>
ez vicces volt..

Eisenhower:majd rugjal nagyot hajnalban ha lesz miert lecci..aludnom kell!..😞
UnknownAsshole
Új fejlesztés. INTEL LAYS 1
<#nyes>
KM
Nforce-osat vagy inteleset?<#vigyor><#nyes><#idiota>

UnknownAsshole
KEZDÕDIK!

Fotelbe be, chipset a kézbe and ZOOM !<#eljen>
Lelehet tölteni valahonnan?

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Ez aaazzzzzzzz<#hehe>....köösziiiiiii<#worship><#worship><#eljen><#wink>.Jah,a hógolyó csata nekem is tetszett<#hehe>.

Éjfélre kitisztul (A Midnight Clear)

Egyébként kurva jó film.Az nagyon tetszett amikor megdobálják egymást hógolyóval vagy amikor kézigránáttal diszitik fel a karácsonyfát. <#nyes>

Aha,ok..azért köszi....Eisenhower.....mivan a land of death-szel?

Tudom miröl beszélsz de nem juu at eszembe a neve..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Eisenhower
thnx😊 rád mindíg számíthatok 😄

Malakai
A csillag azt hiszem attól függ, hogy ki mikor regisztrált...
Szerk: Megnéztem, nekem 5 van. 😄 ... De nem szeretem ott õket, úgyhogy le szoktam szedni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zaki
télleg? ha te mondod, akkor elhiszem, hogy nincs <#mf2><#idiota><#ravasz1><#nyes>

na inkább megyek multizni a sima coddal 😛

odex
hallod te most komolyan beszélsz? ha tood lenne mp demó akkor már mondták volna hogy szedheted meg ki is lenne rakva a link!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

zaki
már rongyossá játszottam a régi cod multiját <#hehe>

szóval demót, SÕT FULLT <#vigyor1>

zaki
az, csókos vagyok <#puszis><#idiota>

naholazademó? <#beka2>

odex
tudod mit mennyé aludni!
<#lama><#duhos2><#action><#mf2><#idiota>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Eisenhower
neked miért van több csillagod? biztos nyaliztál 😄 <#banplz><#nyes>

Eisenhower
hát ha mult héten kiadták volna már akkor is késõ lenne... <#gonosz3><#nyes>

zaki

Eisenhower
<#nezze><#rinya><#szomoru1><#bdead><#falbav>

zaki
na hol az a mp demo?!<#mf3><#smile>

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Eisenhower
öö land of the dead? <#idiota><#nyes><#banplz>

Nézd...jó lesz<#wink>....én asszem már láttam,de nagyon régen..szóval nem sokra emlékszek belõle<#hehe>.

De lenne egy kérdésem egy másik második világháborús filmmel kapcsolatban.Mi annak a címe,ahol van1csapat amcsi,meg fritz és harcolásznak már nemtom micsodáért,azt a végén a fritzek alkut akarnak kötni amcsikkal...mer rühellik a háborút,de úgy kell elintézni a dolgot,hogy ne fogjon gyanút a német vezetõség...szóval valami kis csatát azért kell csinálniuk.Yolvan...erre amcsik..lõdözzünk szépen a levegõbe és akkor majd hallják(mivel közel voltak asszem a maroknyi firtzekhez a többi fritz...bár ezt már nemtom),hogy volt csata...elkezdenek lõni és akkor valamelyik hülye miatt vérfüdõ lesz belõle,mer lemészároltatják egymást.....hmmmmm....és 3amcsi éli túl asszem...szóval ennek mi a címe?Mer ezt is megnézném szívesen majd..csak már elfelejtettem a címét...tudja valaki?

Thx nézem is. 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Tudjuuuuk..legalábbis én igen...és meg is nézem.

Eisenhower
ez a video azért készült mivel hogy az iw nagyon hirdette hogy az ai is uj lesz meg csomo minden graf stb. ehelyett meg nem sok változás van. bár azt ne mvette figyelembe hogyha lehet hinni a híreknek ez az sp demo egy cod1 átvariált változata ... de majd kiderül a full. azért az xbox360-as videokat elnézve teljesen más (fõleg a partraszállásos videonál látszik hogy pl a mozgások meg amikro felrobban a faszi teljesen más az "effekt" tehát nem simán felrepül a faszi...

Eisenhower
jah 😄

Malakai
Pedig már kezdtem neki örülni, hogy mégis lesz AI, sõt demonstrálják is... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jah egy adag szar ez a video vazz.
meg szegeny gyereknek sztem alig megy el dx7 modban minimum grafon 380x126 ban kb olyan 6FPS <#hehe><#hehe>

Ma este a DunaTv-n 20:00-kor : The Big Red One

Valaki látta már ?

ez a csutortok tema tisztazodott kozben?ma hajalban lesz demo vagy kesobb?vagy soha?<#wilting>
pedig mar 36 % megvot😞
Eisenhower
ne. felesleges.

ez az ai check?akkor ne is tolcsuk le?!
Eisenhower
nah bazmeg vmi nyomi csinált az sp demo alapján videot hogy m ia különbség easy fokozaton meg a nehezebben... pfff

Nah valaki mondjon nekem egy F.A.Q. t CoD2 höz és megcsinálom a flash képet

Eisenhower
szoktam nem is keveset^^ fõleg szombaton 😊 délig egyóráig meg vasárnap is

Malakai
Én mondjuk nem erre céloztam, hanem, hogy nem a várkozással telik az ember napja. 😄 Én pl azért írogatok ide, mert gépnél ülök, gépnél ülök, mert távmunkában dolgozok. 😊
Szerk: De persze mások nevében nem beszélhetek, õk lehet, hogy egész nap az órát nézik és várják a játékot. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
nálam minden okés mindíg. 😊 sztem mikor te odajutsz a letöltéssel akkor kapnak sokan észbe és elkezdenek tölteni és leesik a sebesség, vagy rossz szervert választasz 😊

R0sc0
ember el tudom képzelni milyen oldalak vannak az internet bönészödbe..
honnan a busbol tudsz meg mindent elõre?
Amugy szoktál aludni?
Lehet hogy egy felhasználonéved 2 ember használja 2 muszakba..

Off

figy mar neked nem szoktak gamershell es toltesek neha sokszor feluton vagy akarhol behalni?mert en mindig szopok veluk es ezert nem perferalom ezt az oldalt..de tenyleg ok a leggyorsabbak mindenben..

on
Eisenhower
ez olyan friss hogy még a gamershell oldalán nincs is kint hírekbe... csak a letöltés szekcioba. (bár lehet azota már kirakták)

na errol van szo...aa csoben maszos orosz map vid reszlet tenyleg embertelen..de tovabbra is dogojjenek meg h nem kepesek az oroszok oroszul beszelni!!!masik problemam meg h nincs nemetekkel nyomhato resz?vagy mod vagy akarmi..tok szomoru..ugyancsak vicces h pl biaeib ben is vagy barhol ahogy itt is mindig fucking germanst mondanak..nem nacikat..es ez erdekes lehet egy nemetnek mikor otthon jaccik..de ebbol is laccik ,vagyis felhaborodasuknak hangot nem advan utalnak arra a tenyre h tenyleg hujek..
Eisenhower

R0sc0
oké most nem mindegy? 😊