26388
-
Richard90 #7567 valaki segítene nekem egy tört szervert hogyan kell indítani úgy, hogy az ase is lássa????
a private server patch-et hogyan kell használni???
megpecseltem és semmi -
#7566 Köszönöm, érdekesnek tűnik. Cserébe egy nagyon jó II.VH. oldal.
Axis History -
atwe #7565 TAG FELVÉTEL SKORPIONS KLÁNBA -
Richard90 #7564 nekem is olyan
"gyenge" a videókártyád vagy kicsi a memóriád.
nekem is ugyan ilyen -
Torry #7563 Srácok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a tárgyak pl: autó, növényzet stb... csak akkor rajzolodik ki rendesen, hogyha közelebb megyek.Távolról pl nincsen növényzet csak ha közelebb megyek.
Minden maxon van pedig.Ez miért lehet? -
#7562 a hibaüzenetből az jön le nekem, hogy nem a setup.exe-t indítod. -
dave69 #7561 Mi lehet a gáz. tud ekem segíteni valaki???????? -
dave69 #7560 [IMG][url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051031/Capture-1.jpg][[/IMG] -
dave69 #7559 Hali
Leszedtem a gamet a wanadoo-ról de a a telepítés kezdetekor ezt írja ki:
-
#7558 oh kösz én láma -
#7557 FAQ -
#7556 vki plíz adjon egy cd-keyt.köszi -
vfeco #7555 Van népitánc! -
#7554 nem játszok cs-vel, de rosszul rémlik, hogy abban is van ugra-bugrálás? -
vfeco #7553 Richard90: köszi, bejött! Frissítettem. -
#7552 hogy ne csak fekete-fehérben legyen meg a fílinged --> ww2 szinesben (magyar katonák is)
nekem ez jobban bejön mint a cod1-elugrok-a-golyó-elől-ugri-bugri-nyuszi stílus, lehet ez kicsit cs-s lett mert itt óvatosabbnak kell lenni, a futás viszont hiányzik és a hangok is elég gyatrák (ez utóbbi zavar legkevésbé) -
#7551 Most is vannak rajta vagy 50 -en . :) -
Csoder #7550 hungs.hu|28ms|84.21.4.49:28960 -
#7549 Mi a legjobb magyar törtszerver IP címe? A kép alá nemrég ki volt írva. Kösz. -
Richard90 #7548 a filereket is frissítsd vfeco -
vfeco #7547 Azért, mert DX7-re vagy kápcsolva. Shadow csak DX9-nél van. -
vfeco #7546 Nálam az ASE nem kérdezi le a COD2 szervereket! Minden mást igen, pedig frissítettem a progit. Mi lehet a gond? -
#7545 helyette lehet ugrálni végtelenül az X+1 kilós felszereléssel :) -
Richard90 #7544 valaki tudna segíteni hogy tört szervert hogyan lehet indítni a server patch segíségével? -
#7543 Csak halkan jegyzem meg, hogy az az igazi II. világháborús feeling nem lelhető fel annyira a játékban, mint mondjuk elődeiben. Valami olyasmi hangulatot várnék a játéktól, mint amilyen pl. azokban a kis átvezető fekete-fehér, korabeli filmhíradókból kiérződik.
Nekem az U.O. tetszett eddig ilyen szempontból a legjobban,a futás opció nagyon is elvárható egy játáktól, hisz pl. a magyar hadsereg is ezzel operált hajdan a Don-kanyarnál...
A realitását egy kicsit rontja a játéknak, egy harci jeleneteknél azért fontos a futás. A német filmhíradókban is szinte csak kétrét görnyedve futó katonákat látni, nem poroszkáló kamerádokat.
Ez csak a multi részre igaz, a single player eddig kimaradt az életemből. -
#7542 valaki játszik tört gémmeldirect ip-vel?nem tudja hogy kénemegcsinálni hogy nekünk is jó legyen?nemértem miéer csinálja eztagame?! -
horvath #7541 Megdöbbenve láttam az alábbi grafikai táblázatban, hogy a grafika beáll.-nál
van shadow beállítás. Ez nálam hiányzik.
Valaki tudja, hogy miért van ez? -
#7540 Hát nem tudom, lehet hogy van a hangoknál eltérés de összességében 5.1 ben nem szól rosszul az egész. Tudtommal a filmeknél és a játékoknál annyira nem törekednek a realizmusra, soxor amivel kiváltják az eredetit, hatásosabbnak bizonyul. Pl. pofozkodásnál az ütések hangja stb. -
#7539 vagy a szerverbeállitások rosszak?valakisegitene? -
#7538 MIért van az,hogy klántagokkal ip szerint akarunk játszani,más a cdkeyünk,de kiirja hogy cd-key bla-bla!ez már idegesit,van erre vmi megoldás? -
#7537 erre nem mondok inkább semmit, jó játékot mindenkinek, én eltünök szóljatok ha van valami patch ami normalizálja a helyzetet. -
#7536 szerintem van jó néhány II.VH-s film amiben ezt megoldották elég jól..vagy ahogy leírták. Eredeti fegyverekkel löttek és azok hangjait használták fel a játékokban.
-
#7535 A háború végülis tömeghent tudtommal. -
#7534 Ha már realitásnál tartunk szvsz realban egyáltalán nem nyomták ilyen lelkesen, fél liter vodka után max, mert mindenki azzal volt elfoglalva hgyan élje tul. -
#7533 Na én is végigjátszottam a sp-t. Szrintem nem olyan rossz, legalábbis én nem vártam sokkal többet. A II. VH-ból CoD stílusban nem hiszem, hogy sokkal többet ki lehetne hozni. Ez elég kötött téma. Esetleg + távolkeleti pályák. A gépigény "kicsit" magas, de ami pozitívum, hogy ha belassul akkor inkább lassított felvétel mint szaggatás. A hangok vegyesek szeintem is, de ha belemerül az ember a csatába akkor nem vészes. A hangulat a 44-es pályáktól nekem nagyon bejött, talán ezekre gyúrtak igazán a többi meg csak helykitőltésnek van, de azért azok sem olyan rosszak. Aki csodát várt az csalódott. Az a baj, hogy mindenki elvára az újitásokat de ez néha ront egy játékon. Ha meg nincs benne új akkor meg az a baj. Szerintem. -
#7532 na jó nem kezdek el vitázni veled a semmiről, neked bejön ez a fajta tömeghent nekem meg nem ennyi. -
#7531 isten vagy :D -
#7530 axis = tengelyhatalmi egységek? :) töri órán aludtál? :) -
#7529 USA televan veterán fegyverekkel vittek mindenből emléknek, pár hónapja voltam kint haditalálkozón, pár száz eredeti fegyverrel puffogtaták egymást a részvevőn, mikor tőled 30 méterre elkezdi osztani az áldást egy MG42 majd rájössz hogy miért panaszkodnak az emberek :) -
#7528 Majd megkérdem egy haditalálkozón, mesélje el Pista bá hogy volt amikor osonva megszerezte azt a tervrajzot :-)