Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nézem a cod.hu-t és megjelenés(európai) 22 nap (azaz ~3hét múlva)...az minnyán' itt van...alig várom...<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#ijedt>#ijedt>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a cod 1-be is így volt!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Pedig ez egyértelmûen igy lesz,és nem csak ennél a játéknál.Az X360-as képek kezdetõl fogva jóval szebbek voltak.Lehet hogy valami atomerõmû pc-n meg lehetne csinálni,de nem éri meg nekik szenvedni vele.(és talán a MS is tesz róla hogy ne nagyon küzdjenek ezért...)
De ez nem magyarázat a 0 fizkáról,a sprint kihagyásáról,vagy ha nem lesz benne alapban PB...
Ezért nem ártana ha kiadnák végre a multi demót,ami talán jobban tükrözné a full allapotokat.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-Grafika: tupírozott képek voltak. Szerintem így is teljesen rendben van a grafikai része. No meg ha van egy izomkártyád ráeresztel egy kis anizot, élsimítást. Én ezzel elégedett vagyok.
-IW: na ezt viszont nem értem. Miért ez a nagy hullaszag. Vagy gáz van, vagy pedig a konkurenciától félnek.
-Én nem bánom, ha megfelelõ idõpontban adják ki. Nézde meg, hogy a BF2 scene mit szívott.😞
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
Üzlet iz biznisz.😞
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Mondjuk én nem vagyok nagy multis, inkább a single élményt keresem, de asszem, a demo alapján az meglesz..
See Your Local Dodge Dealer
unlom uzonek

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
minap majdnem elutott egy auto..az volt utanna az elso gondolatom h mi lenne ha sikerult volna neki es ugy halok meg h soha nem nyomtam cod 2 t...para... nyilvan itt ragadna a lelkem orokre,a "befejezetlen ugy" efektus miatt..szornyuu
<#wilting>#wilting>
nincs hir?!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
18-20 óra kell majd hogy végigvigyük a 28 pályát.
Stálingrádban kezdõdik az elsõ misszió utánna jönnek az angolok Észak Afrikában és Normandyában utáénna meg az amcsik szintén Normandiában.
NEM LESZ LINEÁRIS A JÁTÉK , mivel ha nem ugy csinálunk valamit ahogy kell akkor 2-4 pályával lerövidülhet az egyszemélyes kampány!