Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oke!es hogyan olgyuk ezt meg?😄 mert h nincs pc xbox kozos szerver..na mindegy..add oda inkabb pezer!!
ijesmi video egyebkent mar volt nem?mer mindig csak 2-3 mappot mutogatnak?!!?😞(
Sheltem:elfelejtettem kerdezni h mivel nyilvan sajat tapasztalatodat irtad..szoval te hasznaltal valamijen keno anyagot e..?vagy csak siman felnyomtad magadnak?es ra is kell ulni vagy csak kicsit kell feltolni?vagy hogy megy ez?biztos gyakorlottabb vagy mint barki mas..csak azert kerdem...
Sheltem : vibratort probaltam ..nem lett jobb azert kosz a tippet...
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A srác eldob egy gránátot, a társa elmenekül onnan..végre érzek valami feel-inget is, és nem csak a hibákat látni.Nem teljesen lineáris a játékmenet, kapsz 5-6 feladatot, hogy honnan közelíted meg, és milyen sorrendben csináljátok meg, az már a Te dolgod..Végre lehet taktikázni single-ben is...KIRÁLY..és ez a New Villers egész hangulatosnak is tûnik😊
Amugy pc-hez is lehet rezgö kontrollert venni. de minek!?
16 évesen kaptam egy Ps-1 et akkor aztmondtam huha.. most 25 vagyok,kicsit komolyabb szintü dolgok meg játékok foglalkoztatnak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekemis van XBOXom és még a TVis megadatot hozzá a szobámba,de azon kivül,h DVDt nézek rajta nem használom,de nem fogom fikázni,mert nem.mindegyiknek megvan a magam sajátos elönye...ennyi
Dugj a seggedbe egy vibrátort az még +70%.
Egyebet nem tudok mondani..kérem kapcsojja ki.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a konzol elõnye,hogy nem kell fejleszteni(hátránya,hogy FEJLESZTHETETLEN,dobhatod ki a picsába a köv. generációnál), nem fagy, stabilan megy szépen minden alatta.De ebben ki is merült.
Hátránya meg rengeteg...külön többszázezres tv kell hozzá, nem árt,ha nem a család tv-jét foglalod le. A kontrollere valami überszar(Xbox,Ps-ek, eddig egyik sem tetszett), semmi másra nem használhatod, még csak nem is olcsóbb,mint a pc. 2 évente egy új, 100e ft-os konzol= 2 évente proci(20)+mem(20)+alaplap(25)+vga(35).Ezzel lehet tartani ugyanazt a szintet, de tuti,hogy összetettségben, játékélményben többet kapsz.
Nem beszélve arról,hogy a számítógépedhez behúzódhatsz a sarokba, kizárhatsz mindent, egy nappaliban lévõ 72-es tv elõtt ülve nem biztos, hogy ez megvalósítható.
A legnagyobb problémám pedig a játékok MINÕSÉGE.Szépek, a hangok is jók...de a játékmenet...kb 5 éves korig ajánlott. 20 éves létemre engem egy konzolos játék(esetleg pc-re való konzolos game átirata) 2 percnél tovább nem tud lekötni.Pl Cod2 demo-ban gránátjelzés, jóformán örökélet...lineáris játékmenet..hogy az 5 éves lurkónak, aki karácsonyra kikönyörögte az Xbox360-at, ne menjen el a kedve a game-tõl, és kérjen sok-sok másikat anyucitól.Ez a konzolokról való véleményem...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Na de hol van már a Cod 2 multi demónk,amely remélhetõleg bebizonyitja hogy egy óriásifantasztikuscsodálatos játékot fogunk kapni. (már csak hogy témához is kapcsolódjon a hozzászólás <#vigyor4>#vigyor4> )
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak annyit mondtam, hogy aki nem invesztál, magán a játékgépen kívül egy komoly TV-be, az olyan nagyon nagy csodát ne várjon grafban.( kivéve, ha már van neki<#vigyor0>#vigyor0>)
aaki meg konzolt fikaz annak annyit csak h lehet pl egeret is rakotni!!hoppa..mingyar megvan oldva celzas..masik meg h nyilvan nem jaccottatok meg konzolon...mert tudnatok h hihetetlen elonye h nem kell installni, krekkelgetni,csak berakod lemezt es megy...multi is van rajta!es rezeg a kontroler..amikb +70 % elmenyt jelent..! celzas valoban erdekes kicsit..de rohatt konnyu megszokni..es kis gyakorlassal eleg magas szintre lehet fejlodni ebben is..pelda erre h mikor halo 2-t(amit pc n nem tom mikor fogsz nyomni...de egyebkent geci jo jatek volt)nyomtam neten kb 4-30 as fregem volt...😄 szoval masok tudnak jaccani😄
ejzenhover: a sniper elit valoban erdekes jatek..konzolon full bugok nelkul😄 viszont elvan szarva benne jo par dolog..de azert elmegy..bar 10 percet jaccottam vele es soha tobbe nem fogok..de meg van😄 ha nagyon kis dolgokban masmijenebb lenne meg rohatt jora is ossze hozhattak volna..csak levan eccerusitve benne sok minden ..sajnos...
vissza terve konzolra...kizarolag az tugya fikazza aki meg soha nem nyomott rajta...ami eleg szomoru mert nyilvan valo h geci sok elonye van...persze teny h nem fps re..de cod finest hours pl vilagvero gama volt..tok jo uj mappok fegyverek..es meg szep is vot...hoppa...azt pc n meg ki se jott!!
jaa meg xbox 360 as vidiok nincsenek felgyogyitva nyilvan..mert h mar kinn van a konzol...es lehet venni hozza gamakat meg minden...szoval az mar boven kesz van..mert h vmert konzolos verziok hamarabb jonnek ki alt.ban...
mp demo meg bekaphattya!!
Igy a DEMO,meg a video-k után,a csupa pozitivum(grafika,hangulat,hangok)mellett 2 negativumot véltem felfedezni,de javitsatok ki,ha nincs igazam
1. AI eléggé buta, (az ellenfelek, néhol csak várakoznak, meg se probálnak elmozogni,menekülni stb.)
2. eléggé lineáris játékmenet (ami már BiA-ban se tetszett),tehát igazábol nem lehet annyira szabadon mászkálni,megvan az "utvonal",amin lehet elöre haladni
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az elõbbiek meg nem 2 ruppók.
Azért egy ideig majd most az X360-ra olyan játékok lesznek hogy a pc-k csak csodálkoznak.
De hogy témánál maradjunk,az X360 röhögve fogja magából kiadni a fotókon látott legjobb grafikán a CoD2-t,és az még igen messze lesz annak a gépnek a max tudásától...(most hogy célozni-irányitani hogy lehet az más kérdés,nyilván a controller nem a legideálisabb egy fps-hez,de korántsem megoldhatatlan)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]