Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a Demo általában olyan céllal jelenik meg, hogy" ilyen lett, próbáld ki, vedd meg", ezért csak a játék befejezése után várható demo. Ez ma történt meg...Bár ha visszagondoltak az elsõ részre, ott is 2 Single demo jött ki.Reméljük a legjobbakat.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Elméletileg mostantól várható mp demo, ha hajlandóak kiadni...
Fiuk ez most hogy is van?????
Nincsen lekodolva meg atvan irva a server nev is....
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Szerintem is jó a flash banner.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
egyenlore nullan vannak
persze gyertek!!!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
server neve SC map harbor
szeretem a flash dolgokat, fõleg ha szépek is
Nézzétek.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
jaja!!pl ultimate spidermant pl tok jo!!
On
okees priluki !!mosthogy mondod ,akkor jutott eszembe h van egy saitek kontrolerem!!hahaaaaj!!nevezd meg a hejet es idopontot ..elotte gyakorlonom kell kb 4 napot..es akkor utanna talakozhatunk!😄
pc-hez is van kontroller!! Tehát toza,, feladat adva van,le tudjuk játtszani,ha nyersz: INGYEN viheted..
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.