Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látod odaírtam. Mivel egy call of duty2 fórumban vagyunk bátorkodtam feltételezni, hogy esetleg neadjisten játékra használja a gépét.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://foto-galeria.atw.hu
Amúgy van benne Dx7 támogatás, úgyhogy talán elindulna a játék, legalábbis a menü még bejönne. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(\__/) ( X.x) ( } . { )
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Na és ha véletlen olvasná e fórumot, és nem ért magyarul:
plz, hack the cod2, plz
Egyébként meg rebezsgetnek olyat, hogy lesz staros védelmde, ez kamu. Nincs olyan védelem ami védelem lenne a codozni kíváni hekker elõtt.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
<#papakacsint>#papakacsint><#nezze>#nezze><#smile>#smile>
The Matrix has you...
<#taps>#taps>
vizrol,meg sok munkarol annyit h ma mar szep grafikat csinalni annyi h beutod h :szep enter...de a fizika az ami valoban kihivast jelenthet ..es ugylaccik nem mindenki tud megbirkozni vele...cod uo ban egyebkent meg elmegy a "szep" viz mert h nem ojan tiszta es csillogo,hanem szurkebb szinevan kb sar szeru ami hihetonek is tunik..de a viz igazabol outsact nevu gamaban az igazi...ami szoftveresen rendereten is jobban nezki es tokeletesebben reagal a vele kapcsolatba levo kornyezettel mint eddig barhol..a jatek asszem 2001-2 es...
COD ban az arnyekok vannak rohatt jol kitalalva..elorre rajzoltak legtobb hejen,es nincs vele gond,nem kell szamolni stb..megis rohatt elethunek tunik...szvsz...videokon is ablakoknal ahogy besut feny..arra meg egy kis fust a lovesek utan falbol hullo tormelek..!!!legjobb !!
You have reached this Page in error, please use your back button to return to Invision Board.
iwnation forum behalt. lehet vki nem birta ^^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
most minden game 3 nappal korábban jelenik meg warezon (pl.: fear, q4)
amcsiba 25. én jelenik meg ott akkor warezon 22-23. án aztán torrentra aztán jön magyar warezra. <#taps>#taps>
Amúgy meg mit kötekedsz? Ez egy fórum. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
meg mások is beigérik mindig hogy ez meg az lesz ozt semmi <#falbav>#falbav><#mf3>#mf3><#ejnye1>#ejnye1>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a mohának mindig a déli oldala fás