26388
-
moralosan #8023 nem tudom, mindenesetre tényleg 20 golyós a tára -
moralosan #8022 * és nem 100 fölött mozog a pinged? -
#8021 Akkor a CoDban és az UO-ban miért 30 töltényes? -
#8020 1x felmutatnál egy olyan hűdejó frag statot, amikor a másik csapatban nem klánnélküli lámák vannak? :) -
ent #8019 Füstgránátos sátgános antikempelős norecoilos csillivilli kodgém... -
Gabe18 #8018 Hát mondjuk energiacsomag szerintem a Veterán fokozat miatt nem lett benne.Néha olyan szituációk vannak hogy ha 10 méterenkén lenne csomag,az is kevés lenne. -
DJviolin #8017 Felkéne crackelni. Például. Vagy be kellene tenni a cd-t vagy dvd-t. például. -
#8016 vki segítene? -
#8015 hello.
Mi kell csinalni ha ezt irja ki telepites utan? -
moralosan #8014 esteleg azért, mert valójában is 20 töltényes a tára? Csak nem?!
a healthpackos véleményedhez hozzá se szólnék X) -
#8013 FAQ -
#8012 ez megy. sajnos! hihettelen. -
#8011 öööööö fragvadász? a csapatmunka mindenesetre szoros volt 5-4 -
#8010 Mi ez a fasság, hogy nincs életerő kijelzés?
Az, hogy nincs healthpack még megértem, a valóságban se sűrűn találni ilyet a harcmezőn. Meg a másik, hogy a Thompsonban miért csak 20 töltény van? -
abonyitomz #8009 carentan CTF power
( 57 : 3 )
-
#8008 én is kitöltöttem már...
-
ent #8007 Én azért is szeretnék már vmi pb-hez hasonló, nagyobb biztonsággal élő, kijátszhatatlan, jobb, extrákkal teli szurkált, csíterek által szentségelt, anyázott.... védelmet, mert:
mióta van kint a gém a neten? ezek után szervezzük a wárakat, és 40:00???? Pedig nem most kezdtük, és felmerül a kérdés, hogy ezek 3 napja rajta függenek, taktikai találkozókat lebeszélve, halál pro játékosokkal, maketteken kitárgyalva klán vagy pedig vmi nem stimel.... És az a szürnyű, hogy ismert nickek...
Lécci mindenki, aki pb vagy faszább (mert ennél a mostani pb-nél több kell, ugye mindenki tisztában van ezzel!!!!) anticsít prg-t akar, az regelje magát a fenti petícióra!!!!!!!!!
-
#8006 én ezért hagytam abba a CS-t, mert a sok qvaanyázás és TK-zás ment...
és ha itt is ez megy, ezt el sem kezdem.
egy a bajom a gémmel, nagyon rövid lett...
-
#8005 -
#8004 Hi skacok!
Valaki mondja már pontosan melyik multijáték mit takar?
Vagy hol találok leírást?
A deathmatchet meg a team deatmatchet tudom! -
#8003 ezzel egyetértek. hihetetlen jaték közben a duma, mint az oviba.
Szerintem a jatékra kéne koncentrálni, bár ilyen téren jobb külföldi szerveren jatszani. -
maniakuss #8002 szánalmas, hogy ilyen 10 évesek basszák szét a játékot...
mondjuk nem lep meg, mivel CS-be is ugyanez van.
-
shiftáj #8001 és mikorra derül ki h lesz-e pb vagy nem? mert sztem már elkellene... -
#8000 akkor biztos haluztam, hogy 10 mbites vonallal 5 s pinggel quakeban ugy lottek le hogy nem is lattam. en kerek elnezest -
#7999 ha DX7-be is szaggat, akkor winreinstall, vagy vegyél új gépet. -
hoditoka #7998 help
Valaki nem tudna adni valami tippet hogy single ne szaggason annyira mert Q.rva idegesitő amikor alig tudok játszani
-
DJviolin #7997 Szia!
Off
Hogyan kell szöveget írni a kép alá? nekem mindig mellé rakja a fórumfejlécben. Létszi segíts!!!!!!!!
On -
#7996 Peticiót beraktam a banner alá
[mer'rendes] -
#7995 Hi!
8470 aláírva! -
Spear #7994 Hi all! Gondoltam jól jön pár jópofa kis karakter amit belehet írni a CoD 2-be.
Hát íme: ¯ (ez egy felső vonal lesz)
¬ ¨ • ™ ¶ § « » ¦ † µ ® Ñ ‡
Aki tud még valamit az ne habozzon ide leírni :) -
#7993 de aztán jön egy frissítés és így tovább, így ha nem is mindenkit, de az alap lámacsíterekt mindenképp ki lehet iktatni. -
#7992 -
#7991 ja hogy csak publikon van taktika ? ezt nem tudtam hogy warokon tilos -
#7990 max publikon ami engem hidegenhagy de warokon nehogymár a füstfelhőt kelljen néznem.. -
moralosan #7989 ojvass máj vicca egy picit -
#7988 hiába írod alá, ha kijön a pb, másnap már kijön az újabb csít, ami pbn is megy -
Csoder #7987 xDDD
Biztos vakítógránát köll neki. -
DJviolin #7986 Sziasztok!
CoD2Radiant -ról tudtok már valamit? Szerintetek mikorra jön ki? Már szeretnék a pályaszerkesztővel szórakozni. :-))
Most itt tartok:
Orosz kampány: kivégezve
Angol kampány: kivégezve
Amcsi kampány: D-Day mindjá kivégezve -
#7985 én is
8411 Signatures Total
mennyi kell még? -
#7984 én aláírtam!