Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Fasza lett a banner! Grat az alkotónak/alkotóknak!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
a single-ben így volt...1 lövés 1 ember...engem a multi zavart...tüdõn lövöm és marad egy miliméter élete...kill camból visszanézve...ezt nem bírtam!<#zavart1><#zavart1>

forza milan
mégjó!elvárom hogy igy legyen,mert nagyon nem birtam az olyan háborus fpseket,ahol
egy fejlövés nemvolt elég!

DJ Skyline
a mester fegyver!<#vigyor5><#vigyor3>
1 lövés 1 ember...már ha jól célzunk persze!<#hehe>

Ehhh még csak test státuszban van ugyhogy....<#smile>igyexem javitani a habiékat!:S:S
Háhh......kúúúll a banneeerr<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#hawaii><#vigyor2>...nekem nagyon bejöööönnnn<#hehe><#hehe><#wow1><#wow2>....csak jönne már ki a játék.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

DJ Skyline
kira az új banner!<#eljen><#worship>

lac coo
Ez derék volt !!! 😄DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

forza milan
senki se olyan hülye már hogy bevegye!

Eisenhower
<#mf2><#mf2><#mf1><#mf1><#levele><#zavart2>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

De de vanak benne.. Te voltal az 1. Japcsi nem emlékszel?😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Yossarian
szerintem egyáltalán nem japcsinak néznek ki 😄

Nieleen

Persze hogyne.... Én már játszok is vele kurva jo vanak bene japcsik is...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

ti is szeditek már a multiplayer demot ??????

Gartulálok!<#taps><#taps>
opsz, bocsi, moderátór, plz, törölj egyet! thx +1x bocsi

MEGJELENÉS
Európa

Nap: 13
Óra: 5
Perc: 0
Másodperc: 11

Általános
Elõrendelés
Egyjátékos mód
Multiplayer mód
Új fegyverek
Elõzetes képek
Elõzetes videók
Demo (SP)
Demo honosítás

Fõoldal
Fórum
Klánok
Szerverek
Képgaléria
CoD díjak
Keresés
Impresszum

Általános
Egyjátékos mód
Multiplayer mód
Új fegyverek
Honosítás (IBS)
Elõzetes képek
Elõzetes videók

Call of Duty
Maps
Mods
Skins
Official
Egyéb cuccos

United Offensive
Maps
Mods
Skins
Official
Egyéb cuccos

Call of Duty 2
Maps
Mods
Skins
Official
Egyéb cuccos

keresés

ASE
Végigjátszás
Fegyverek
Névszínezés
RCON parancsok

Belépés
Regisztráció

Online olvasók:
látogatók: 44
tagok: 11
összes: 55

Online tagok:
Leader-02
David King
-=EsEly-S=<..>
Moby Dick
Gyut
=TK=efe
inf.uo_Ril<..>
Paladin
Ermisz
Zoly
Atosz

szponzoraink:

1. Call of Duty Patch v1.5 (27702.56)
2. The All Seeing Eye (26396.72)
3. Call of Duty:UO Patch v1.51 (18658.87)
4. PB Frisssítõ (12363.92)
5. Call of Duty Honosítás - IBS Hungary (9639.24)
6. CoD v1.5c MP+SP Honosítás by BAKO (5163.27)
7. CoD: UO MP Honosítás v1.51c by BAKO (4823.96)
8. Call of Duty 2 - Demo1 (SP) (4247.09)
9. Call of Duty 2 - Demo1 Honosítás (2984.9)
10. CoD: UO Honosítás - IBS Hungary (2704.68)
1. Haugesund Docks (Final) - TDM/CTF/DOM (24)
2. Island Assault - TDM/DOM/CTF (19)
3. Hillman - TDM/S&D/HQ (17)
4. Town 2 - SP (16)
5. Normandie - DM/TDM (303)
6. CoD 2 Demo Real Mod (875)
7. CoD 2 Demo Blood Mod (320)
8. Italy SP map by Hawkins (284)
9. CoD: UO Honosítás - IBS Hungary (4075)
10. Call of Duty 2 - Demo1 Honosítás (4501)

információ

CoD2 multi képcsokor!
Iktatva: @ 2005.10.21. 19:08
Jelentést készítette: trident_news

Egytõl egyig a PC-s verzióból, és csak a multiplayer részébõl. Mi kell még? Beszéljenek a képek!

Link:

Kapcsolódó kommentek (4)

Minicup!
Iktatva: @ 2005.10.21. 10:06
Jelentést készítette: Salba86

A minap kaptam egy levelet egy kevésbé ismert de annál lelkesebb klántól.Azt kérték tõlem ,hogy hírezem ki a kis kupájukat.

10.24.én Hétfõn indul a <> és a CserkeSz klán által megrendezésre kerülõ I.Minikupa.14 elszánt klán jelentkezését várjuk,de túljelentkezés estén ezt a számot 4-el bõvithetjük.További információkat és szabályokat megtaláljátok a kupa honlapján!

Sok türelmet hozzá fiúk

Link:

Kapcsolódó kommentek (8)

TC hírek!
Iktatva: @ 2005.10.21. 00:34
Jelentést készítette: Moby Dick

Pacific War Mod

Kezdjük egy új TC-vel ami most jött ki. A készítõje magyar és Hawkins-nak hívják. A mod a Csendes-óceáni harcteret hivatott elénk vetíteni, az egyjátékos kampány sorozatban részt vehetünk a Guadalcanal, Makin , és a fülöpszigeteki harcokban. Minden megtalálható benne ami kell a jó hangulathoz új menü tengerész gyalogos és japán katonák pálmafák dzsungel szóval érdemes kipróbálni.

Letöltöm

Merciless Mod UO v.3.0

Lassan készülget az új merci mód is, részlet a weboldalukról:

” Új Kasztrendszer lett kidolgozva ami javítja a csapatmunkát. Dobj mustárgázt a bunkerekbe, vagy molotov koktélt nekik ebédre és nézd hogy az ellenséges csapat hogy ég pirítóssá.

Meg vagyunk elégedve a Merciless UO v3.00-al.Merci-nek most már van egy jó rang és kasztrendszere, új hud-ja néhány új fegyver mint molotov koktél mustárgáz és gránátok.”

GFM2

Az //:FS:// klán végre megkapta tesztelésre az új GFM patch-et, és nyilatkoztak is róla.

„Ezek lennének egyenlõre az elsõ képek a játékból. Nekem eddig tetszik bár egy kicsit több újdonságot vártam....A spawnrendszeren úgy tûnik,hogy sikerült valamennyit javítani... A fegyverek mégszebbek,stílusosabbak lettek,Szépek az új játékos skinek is fõleg a téli pályákon.A brit és orosz oldallal még barátkozunk meg kell szokni..Az orosz oldalt én itt ki is emelném amit szerintem nagyon eltaláltak a fejlesztõk, nagyon hangulatos amikor pl:.Egy "Yes sir" vagy hasonló ordibálást hallunk oroszul ez persze kellõ beleéléssel és hangulattal mondja kedves katonánk. A tankok terén sok változást van összesen 5 darab új tankot véltünk felfedezni. Egyenlõre ennyi késõbbi infók nemsokára.”

Heat Of Battle

A napokban érkezet meg az új HoB mod sokan kérdezgették hogy hol lehet kipróbálni. A Blic klán indított egy HoB-os szervert, így már magyar szerveren is kipróbálhatjuk.

Bl^iC HoB Server 1.0 |

IP cím: 212.52.166.169:28960

Játékmód: HQ, PB fut

Link:

Kapcsolódó kommentek (4)

Call of Duty 2 gépigény
Iktatva: @ 2005.10.20. 22:16
Jelentést készítette: Matejszko55

Call of Duty 2 gépigény

Minimális gépigény:

1,4 GHz processzor

512 MB RAM

Ati Radeon 9200 / GeForce 4

Optimális gépigény:

2,5 GHz Processzor

1 Gb RAM

ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

forrás: Planet Call of Duty

Kapcsolódó kommentek (9)

Új Call of Duty toplista
Iktatva: @ 2005.10.20. 18:44
Jelentést készítette: Dr_Hengelhoffer

Az alábbi hírt <]HEW<>Warlock küldte be:

Sok más klánhoz hasonlóan mi is regisztrálva voltunk a teamSRP klánlistájára. Pár napja mail-ben kaptunk értesítést, hogy a lista megszûnt. Arra gondoltunk, miért ne készítsünk mi egy toplistát. Annál is inkább mertünk erre vállalkozni, mivel az America's Army Toplistát már egy ideje mi csináljuk. Tehát a szolgáltatás CoD, CoD:UO, CoD2 klánoknak, fan oldalaknak, cup oldalaknak a következõ:

Az oldalaknak lehetõségük van regisztrálni magukat a toplistára, ami reklámot biztosít számukra, valamint látogatottság-mérést, amit rögtön össze is tudnak hasonlítani a többi oldaléval. A regisztráció ingyenes. Nem kell mást tenned mint hogy felkeresed a http://callofduty.itopsites.com oldalt, és ott a regisztrációs részt kitöltöd.
Ami fontos(!!!):

A regisztráció a látogatottság-méréshez nem elég. A regisztrációs folyamat végén kapni fogsz egy kódrészletet, amit az oldalad kódjába be kell illesztened!

További információk:
http://www.hew.hu
E-mail: [email protected]
MSN: [email protected]

<>

Sok más klánhoz hasonlóan mi is regisztrálva voltunk a teamSRP klánlistájára. Pár napja mail-ben kaptunk értesítést, hogy a lista megszûnt. Arra gondoltunk, miért ne készítsünk mi egy toplistát. Annál is inkább mertünk erre vállalkozni, mivel az America's Army Toplistát már egy ideje mi csináljuk. Tehát a szolgáltatás CoD, CoD:UO, CoD2 klánoknak, fan oldalaknak, cup oldalaknak a következõ:

Az oldalaknak lehetõségük van regisztrálni magukat a toplistára, ami reklámot biztosít számukra, valamint látogatottság-mérést, amit rögtön össze is tudnak hasonlítani a többi oldaléval. A regisztráció ingyenes. Nem kell mást tenned mint hogy felkeresed a http://callofduty.itopsites.com oldalt, és ott a regisztrációs részt kitöltöd.
Ami fontos(!!!):

A regisztráció a látogatottság-méréshez nem elég. A regisztrációs folyamat végén kapni fogsz egy kódrészletet, amit az oldalad kódjába be kell illesztened!

További információk:
http://www.hew.hu
E-mail: [email protected]
MSN: [email protected]

<>HEW[>Warlock

Kapcsolódó kommentek (1)

Új CoD2 matériák
Iktatva: @ 2005.10.20. 02:02
Jelentést készítette: Zagash Templar

Az AtVi, a CoD fanszájtoknak rendszeresített hírlevelében a mai napon küldött néhány újabb csemegét egy vagány launch trailer és két játékzene szám formájában. A zenék a már régebben említett Graeme Revell (CoD2 zeneíró) keze munkáját dícsérik - és mint tudjuk, ha egy játéknak jó a zenéje, az már önmagában fél gyõzelem a hangulat versenyében (hangulat: kif., lásd még az ,,M" betûnél, Michael Giacchino néven. -Na hajrá, aki tudja, hogy ki õ, az kap tõlem egy buberlit! ).

A zenéket ITT és ITT találjátok, míg az új hivatalos trélert a szokásos CoD2 videók menüpontunk végén, az alábbi linken.

CoD2 Official Launch Trailer

Kapcsolódó kommentek (8)

Call of Duty OpenCup 2005 õszi szezon!
Iktatva: @ 2005.10.19. 14:26
Jelentést készítette: Salba86

"2005. október 19-tõl 26-ig lehet nevezni a Call of Duty S&D Fall Cup 2005-re. A ClanBase által szervezett kupa 2005. október 31-án indul útjára, remélhetõleg az eddigiekben megszokott magas színvonal keretében. A szervezõk azt kérik, hogy csak olyan klánok jelentkezzenek, akik kitartanak a kupa végéig, a CoD2 megjelenése ellenére is! Az õszi szezon során természetesen az új CB szabályok lesznek alkalmazva.
Természetesen adminokat és kupalogo-kat is vár a CB, úgyhogy harcra fel, még egyszer, utoljára(?!)!"Fordította Admiral

Link:

Kapcsolódó kommentek (1)

Ingyen CoD2 az nVidia kártyák mellé
Iktatva: @ 2005.10.19. 13:06
Jelentést készítette: Zagash Templar

Az Nvidia és az AtVi közös "Bundli" akciójának értelmében aki most vásárol NVIDIA® GeForce™ 7800 GT-bázisú grafikus kártyát, az a Call of Duty 2 játékot ingyen, ajándékba kapja a kártya mellé. Az árucsatolás projekttel az EGVA viszonteladó cége és a PINE Technologies egyik leányvállalata, az XFX foglalkozik.

Akit mélyebben megérintett a történet, vigye a kattintóját a linkre itt alább!

-a hírért köszönet Drobee-nak!

Call of Duty 2 BUNDLE (nVidia)

Kapcsolódó kommentek (9)

Map dömping! (Frissítve!)
Iktatva: @ 2005.10.17. 22:35
Jelentést készítette: Moby Dick
Módosítva: @ 2005.10.19. 16:26

Mostanában rengeteg új klassz map lát napvilágot. Ebbõl ragadok ki most néhány gyöngyszemet.

Island Assault

Egy map tarawa partjáról, DM TDM DOM és a CTF játékmódokat támogatja. 2 változata van egy tankokal, és jeep-ekel ellátott változat, és egy a sima cod alá. Az egyik legnagyobb újdonság benne hogy, fel lehet mászni a pálmafákra sniperek elõnyben. Köszönet a mapért Fireball1-nek.

Letöltöm

Hillman (1.0 Final)

Egy ötletes MP map egy dombot vetít elénk, ami tele van tûzdelve lövészárkokal, bunkerekel, sáncokal, egyszóval egy egész erõdítmény rendszer. A 60 játékost befogadó UO-s map a DM TDM BEL SD HQ RE CTF és a DOM játék módokat támogatja, készítõje: El tyranos.

Letöltöm

SP Town 2 (v1.2)

Egy remek sp map USMCsharp-tól, a feladat: kijutni a városból ahova bármelyik percben megérkezhet egy német páncélos ezred. Segítségünkre lesz néhány félre ugrott ejtõernyõs is.

Letöltöm

Haugesund Docks

Egy jól kidolgozott havas MP map, ami egy német U-boot kikötõben játszódik. Játékmódok: DM TDM CTF és DOM. Szóval lehet lecserélni a Harbor mapot.

Letöltöm

persze h lehet fikazni!miert ne lehetne..csak vikkeltem...viszont akkor kezdenem is..: nem teccenek multi kepek!!mert regi mappok kicsit masok lesznek de megis szomoru h mar megen csak felujitott izeket kapunk..😞marmint mint pl dod s nel..nekem cod uo s map valtozatok is hanyinkgerkeltoek voltak..ez is kezd kiabrandito lenni..de legalabb szep a taj..
Yossarian
privi ment

Nieleen

Malakai
1. Fasza helyett inkább a legyen. 😊
2. Fikázások is legyenek majd, ha nem fog tetszeni én fogok is. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vakinek vna tárhelye?:$/mert akkor elküldöm neki a bannert aztán a hivatkozással,meg kéréssel megyek egy modhoz ,h rakja fel,oldja meg<#smile>/privizzen meg 1 email címmel
thx
rezsofiz
mé ne lehetne fikázni. mindennek két oldala van, nem értem miért kéne csak a játék pozitivumait megbeszélni

sazl : c

Yo a dumád <#vigyor5>

hogy rohan az ido...
egyebkent nyilvan meg kene beszelni vmit h minel kevesebb folos kaloriat es idot vesztegessunk az ide irasra majd ha kinn lesz a game,javaslom h Gecjo,Kurvjo,Iszonyat jo,Osszeszarom magam annyira zsir,nagyon keszvann annyira jo a jatek,uber allat kirajcsaszar,istenallat,metaluberlegjobb,megakiraly -kifejezesek hejett egyszerusitve hasznaljuk a "fasza" kifejezest...enyivel is tobb idot mp z hetunk,sporolvan a billentyuk kevesebb erintesevel..javasolnam tovabba h aki fikazni jon az inkabb ne tegye..felesleges😄
meg kisirhatnank vmi ujbegy vedot is fejlesztoktol..vagy hasonlot...

ellenvetes?!
Ennek örömére megyek most United Offensivezni<#hehe>.

3 days 3 hours
quack
amerikába kedden jelenik meg? (minta gémszpoton oct25-öt olvastam vna)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Én meg nem vágom mirõl beszélsz<#shakehead>....bocsi....és annyira a gépekhez se értek...amúgy meg ezt a számláló dolgot ne vedd sértésnek vagy akárminek,csak úgy poén volt.

dr Kotász
Moditopik. Ennyi. Csak nekem nem engedi a rendszer.
Kitenném,de nemtom hogyan kell<#hehe>.

dr Kotász
Tedd ki te légyszi, bocs, nincs rá idõm.
Majd akkor pattogjatuk ezzel,ha uccsó nap lesz........vagy Kotász úr tegye ki szépen a számlálót<#hehe>.

Sanko
MEGJELENÉS
Európa

Nap: 13
Óra: 9
Perc: 12
Másodperc: 3

erre gondoltál?

a mohának mindig a déli oldala fás

Malakai
Ok, bár nemtom', ezt itt több CoDos nézi, mint a callofduty.hu-t? 😊 Jó, persze szíved joga, nem flamelni akartam, csak meglepett, hogy ennyire ráérsz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

CSak azoknak akik nem veszik a fáradságot, akik nem figyelnek eléggé, akit érdekel, és mondjuk neked nem...

ReTeK
jók, csak azokat a kis zászlókat igazán hanyagolhatnák

Malakai
Szépen másolgatod a callofduty.hu-ról, de biztos, hogy kell ez? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MEGJELENÉS (Európa)

Nap:13 Óra:10 Perc:24 Másodperc:42

Jók az MP screenshotok...<#buck>
Látom nagyon nem maradtam le semmirõl.😊Lépek vissza BF2zni<#violent><#smile>
Bocs TDM a 152.66.236.9:28960

Na megyek CoD UO-zni.Gyertek tdm-et nyomni a 152.66.224.111:28960-on.SFC LezLee néven futok.<#violent><#gun><#email><#wave>

Malakai
VIP

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tudom, hogy a CoD 2 single demó azért mégsem full CoD 2-de azért siman fut a gépemen

Amúgy a COD UO-nak is hihetetlenül alacsony volt a gépigénye.A régi gépem(ne röhögjetek)😛 III 900Mhz,Asus alaplap, 256 MB 133 Mhz SD RAM !!!,Geforce 2 mx 100/200,20 GB wincsi.Úgy nyomultam a neten az UO-val hogy közben a Skype-on beszélgettem a többiekkel.

en meg huje vagyok..megis csak ott van a gef 2ultra
csak nem vettem eszre😄..szoval akkor van remeny...de az nem mx szvsz

szoval mx et elfelejtheted...gf 2 hasznaltan 6 korul van..ha makod van..ezt meg 4 ert eltod adni...
Off
miert nem,vagy ha igen akkor hogy lehet szerkeszteni hozzaszolast?tok idegesitoek a betu hianyok meg az stb...
SUPPORTED CHIPSETS:
- ATI(R) Radeon(R) 8500
- ATI(R) Radeon(R) 9000
- ATI(R) Radeon(R) 9200
- ATI(R) Radeon(R) 9500
- ATI(R) Radeon(R) 9600
- ATI(R) Radeon(R) 9700
- ATI(R) Radeon(R) 9800
- ATI(R) Radeon(R) X300
- ATI(R) Radeon(R) X550
- ATI(R) Radeon(R) X600
- ATI(R) Radeon(R) X700
- ATI(R) Radeon(R) X800
- ATI(R) Radeon(R) X850
- NVidia(R) Geforce(tm)2 Ultra
- All NVidia(R) Geforce(tm) 3/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 4/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) FX Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 6 Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 7 series

nincs kozte gef 2!! szoval nem fog futni..de 8500 ost mar kapsz 4 K korul is..9200 ast hasznaltan 6 korul...gf 3 mat is korul...de valoban jobban jarnal 6600gt vel..mert elvileg az a legjobbak kozt van most,35 k ert ..vagy alatta kasz hasznaltan ...prohardver.hu vagy apronet..ha uj kell akkor meg 42....szoval....

nem..gf 2 n nem megy..
A CoD 2 viszont hamarabb kijön,minthogy megvegyem az új vidkarit

Ha kiröhögtétek magtokat, akkor elmondom mi a szitu.Mikor elkezdtem az új gép összerakását akkor még a terv szerint egy 6600gt-s videokari ugrott volna a gépbe,de sajnos rajtam kívülálló okok miatt erre már nem maradt zsé.Vészmegoldásként a régi gépbõl raktam át a geforce 2-est.

Inkább adja el ezt a gépet és a zsébõl dobjon össze egy újabbat,egy sokkal ütõsebbet<#eljen><#hehe>.