Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4 day only

R0sc0
Egyre több játék várható konzolra mivel sokkal könnyebb fejleszteni rá mint PCre.

sajnos ez a helyzet 😞

KM
Jaj-jaj, nem vagyunk mi olyanok!<#ravasz1><#nyes>

Dietrich
UO-nál legalábbis ez volt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eisenhower
XBOX 360: Már kipróbálható
<2005-10-20 @ 11:46 - Invi> (kommentek: 14)
Igaz, hogy hivatalos megerõsítés még nem érkezett, de USA szerte olvasható a neten, hogy a Wal-Mart üzletlánc boltjaiban több helyen "demó bodékat" helyezett ki a Microsoft. Az üzletbe betévedõk XBOX360-on olyan játékok demóit próbálhatják ki, mint amilyen a KingKong, a Kameo vagy éppen a Call of Duty 2. Európában valószínûleg hasonló akciókra nem számíthatunk pedig milyen fun lenne kis hazánkban is shoppingolni járni a Tecsóba, hogy toljunk egy kis CoD2-t ala XBOX360.

faszom, és hol van a pc-s?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Malakai
A cod-osok túlzásba viszik, amúgy igen, csillogás van az életben, csak nem olyan szembetûnõ, az új shaderek sokaságával faca anyagtulajdonságokat lehet készíteni, az IW-nél mondjuk nem kezelik a leg profibban, vagy csak ízlésficamuk van, de ez van, amúgy nagyon is jó, hasznos dolgok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
mert melegük van^^

mer izzadnak?!?
zaki
az a minimum 😄

Eisenhower
azér olyan me az amcsik izzadnak ^^ <#mf2><#banplz><#nyes>

Dietrich
4 nap múlva az nforce oldala lefog pusztulni <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

homokrol jut eszembe..mer van ennyi shader minden uj gamaban?!sztuk igy csillog villog a valosagban is minden?!..siras...homoru vok...
uj videoban is ugy nez amerikaiak ruhaja mintha zuhany alol leptek vona ki..azert ez mar kicsit sok

hoember rulz
Yossarian
szpemtopik 😄DD

Nieleen

zaki
hülyék 😄 <#nyes><#eljen><#pias>

Homokozóba😄 lassan inkább hóembert kell csinálni<#smile>
Malakai
Ki tart vissza? Menj le a homokozóba és építs várat, vagy valami! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Guer
jáccá vmi mással<#hehe>

zaki
JÁTSZANI AKROK MÁÁÁÁÁR <#duma><#smile>

M@TriX
na basszus afüstgránát itt elnyeri az értelmét, huh, nem rossz, na majd liveba meglátjuk mit mutat

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
na lássuk

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sztem maár mindenki

DJ Skyline
<#vigyor3>---><#zavart1>---><#idiota>---><#falbav>

M@TriX
ezt talán a mérete miatt még kihagytam anno 😊
de most lezúzom azért 😊

kosszi...vegyel sbt!!"ocso" es jo
9600XT 256Megás,celeron 2,4<#levele> 512ram ennyi...hja meg a qv@ audigy 2zs,ami még mindig nemazt csinálja amit kéne!<#falbav>
te nem lattad korabbi videokat?!?!ejnye bejny!!
akkor:
http://callofduty.hu/news/cod2/cod2_e3_shakycam.avi

magyar o.n megjelenes:
14nap 11 ora 36 percpartra szallos kezikameras rohatt regi video de szvsz legjobb
nem😄 eszembe se jutott csak erdekel h mivel hoztad ossze..nekem 2870 korul volt nemreg..es tudni szeretnem mivel lehet tolni rajta..ennyi
M@TriX
huh ez a trailer beszaras a lezuhanó katona lesodorja a másikat azért az elég durva... meg a többi dolog is 😊

Ööhmm mert most fikázni fox vagy mért??!csak sztem célszerübb ezt kiírni ,mint felsorolni,h mennyi minden sz@rság van a gépemben...
<#mf2>hát számomra elég megterhelõ tud lenni 3,5 giga:S de már 1hete nagyon nem töltök semmit,ugyhogy most feltornáztam az arányom ugyhogy jöhet!!<#smile>
nemigaz h oroszok fule mennyit kibir!!mekkora hosok... 3205 os hsz ban latott kep alapjan..
Bocsi,a dátumnál kimaradt a pont..tehát 2005.10.20dikán...

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Off
eez a 3DMark03v360 : 3911..ezt mivel erted el!?!?
3,5giga,vagy több<#hehe><#hehe><#hehe>.....legalábbis régen valami ilyesmit hallottam.....Paranoia elhunyt 2005.1020dikán szívrohamban...bõvebb információ:a muksó azért kapott szívrohamot,mert meghallotta,hogy a Call of Duty2 3,5giga lesz....<#hehe><#vigyor2>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

4 korul😄 de a torrent file biztos kisebb!ha quake 4 2.65 akkor ez sem lesz sokkal nagyobb...
4 days 7 hours..

akinek van kinn ismerose az legipostan 2,3 nap alatt hozzajuthat konnyeden!!
Hinnye<#smile> Tudja vki ,hány giga lesz? CSak,h ne kapjak a szivemhez,ha meglátom torenten<#smile>
KM
Hinnye, de jó lesz ez!<#vigyor2>

Yossarian
Tudtommal nem csak Magyarországon, hanem egész Európában késõbb jelenik meg.

Nieleen

Malakai

Tessék, többel én speciel nem szolgálhatok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De legalább egy darab multi pályát, egy railt, vagy bármit... plz léci,léci..

Malakai
Nyugi emberek.. 😊
Igen, sokszor csúszik nálunk egy-egy játék megjelenése, mintha sokat ülnének a játék dobozának magyarításán.. De amúgy Okt.24.-ét, hogy jutott eszedbe kérdezni, hisz az US megjelenés? EU megjelenés továbbra is Nov.4., amit egyenlõrre nagyon ígér minden bolt, hogy akkor ott, náluk kapható lesz, tehát most nem kell ezért kiugrani a földszintrõl, belefolytani magatokat egy kanál vízbe, vagy felakasztani magad az olvasólámpára...

Ja és megjelenésrõl nem mindig a bolti eladót érdemes kérdezni, jobban jársz, ha írsz nekik, esetleg felhívod mintha bemész. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Keretbe fogom foglalni annak a nevét!!!! <#worship>

#3201 - kapják be a faszomat... Ez most felbaszott, nem is dolgozom tovább, hazamegyek... codozom

bigapó
tennap bementem az egyik 576-os üzletbe. kérdem az eladótól, hogy mikor jelenik meg a call of duty 2? mert Én olyat hallottam, hogy okt 24, ez igaz? hát, ez nem igaaz teljesen😊) nálunk, Magyarországon majd csak az ÉV VÉGÉN valamikor...
ez jelenti azt, hogy az EU-ba vagyunk?? most természetesen az eredeti, díszdobozos változatról beszélünk, nem a 20 forintos "boltokról". még mindig peremvidéken élünk😞(

The Matrix has you...

Yossarian
hátha a megjelenés elõtt el tudja lopni valaki 😄

Nieleen

Törölt felhasználó
De nehezen megy az idõ 😊
4 day 9 hours

az mindjá itt van <#taps>

4 days 12 hours
Naon király, naon naon....