Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos ez a helyzet 😞
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
<2005-10-20 @ 11:46 - Invi>2005-10-20 @ 11:46 - Invi> (kommentek: 14)
Igaz, hogy hivatalos megerõsítés még nem érkezett, de USA szerte olvasható a neten, hogy a Wal-Mart üzletlánc boltjaiban több helyen "demó bodékat" helyezett ki a Microsoft. Az üzletbe betévedõk XBOX360-on olyan játékok demóit próbálhatják ki, mint amilyen a KingKong, a Kameo vagy éppen a Call of Duty 2. Európában valószínûleg hasonló akciókra nem számíthatunk pedig milyen fun lenne kis hazánkban is shoppingolni járni a Tecsóba, hogy toljunk egy kis CoD2-t ala XBOX360.
faszom, és hol van a pc-s?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
uj videoban is ugy nez amerikaiak ruhaja mintha zuhany alol leptek vona ki..azert ez mar kicsit sok
hoember rulz
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de most lezúzom azért 😊
akkor:
http://callofduty.hu/news/cod2/cod2_e3_shakycam.avi
magyar o.n megjelenes:
14nap 11 ora 36 percpartra szallos kezikameras rohatt regi video de szvsz legjobb
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
eez a 3DMark03v360 : 3911..ezt mivel erted el!?!?
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
akinek van kinn ismerose az legipostan 2,3 nap alatt hozzajuthat konnyeden!!
De legalább egy darab multi pályát, egy railt, vagy bármit... plz léci,léci..
Igen, sokszor csúszik nálunk egy-egy játék megjelenése, mintha sokat ülnének a játék dobozának magyarításán.. De amúgy Okt.24.-ét, hogy jutott eszedbe kérdezni, hisz az US megjelenés? EU megjelenés továbbra is Nov.4., amit egyenlõrre nagyon ígér minden bolt, hogy akkor ott, náluk kapható lesz, tehát most nem kell ezért kiugrani a földszintrõl, belefolytani magatokat egy kanál vízbe, vagy felakasztani magad az olvasólámpára...
Ja és megjelenésrõl nem mindig a bolti eladót érdemes kérdezni, jobban jársz, ha írsz nekik, esetleg felhívod mintha bemész. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
#3201 - kapják be a faszomat... Ez most felbaszott, nem is dolgozom tovább, hazamegyek... codozom
ez jelenti azt, hogy az EU-ba vagyunk?? most természetesen az eredeti, díszdobozos változatról beszélünk, nem a 20 forintos "boltokról". még mindig peremvidéken élünk😞(
The Matrix has you...