Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát a japcsik... de ott is 1-2 van csak

uo-ba is van 60 fös server,csak nem magyar omaha pl

R0sc0
oké csak azt hallotam hogy lesznek. ÉS a jármuvekkel mivan? az is majd kiegészítõvel jön mint a CodUO?

ez nem battlefield2 öcsi... 32 es mapok lesznek max

R0sc0
Lesznek 64 fõs szerverek a multiba?

Én megvenném 14 rugiért is ha ma bemehetnék a boltba és leakaszthatnám a polcról,de sztm elöbb le lehet tölteni,ugyhogy almás.Szerintem azzal ,hogy nálunk késöbb jelenik meg sok potenciális vásárlót vesztettek..

én is így vok vele mert télleg nem kis pénz az a 14 e forint lehet h mások csak úgy hopp zsebbõl de nem mindenkinek megy így sajna <#shakehead>

már nagyon várom ...
14000 egy játékért pffff magyar fizukhoz elég irreális ,8 a max sztem ami még tûrhetõ lenne!
Koobold
már csak pár óra...

Hrvatski Nogometni Savez

upsz kicsit hülyén fogalmaztam... 😄

szal a lényeg, hogy én nagyon szeretem a CoD-ot, meg minden, de ha mondjuk egy 8ezres alapárral adnák ki itthon, én lennék az elsõ aki megvenné

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

azért... el gondolkodom néha én is... mégiscsak 14e forint... Nagyon becsülöm a játékot, de ha pl. lenne 8ezer, az már bõven jó lenne... Mind1... csak lesz valami tört multi amíg le nem megy az ára :/

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ilyet most is tudsz olvasni <#idiota>

(értelek értelek 😊)

Jo lenne már holnap ilyeneket olvasni,hogy hu ilyen jo meg olyan jo a game..

Tibor
-1.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

holnap sztem már 1. helyen leszünk <#beka2>

KM
Ezt akartam én is írni!<#bee1>

Lezs ez még jobb is..

Kiráááály<#hawaii><#eljen><#wink>.....3dikok vagyunk a legnépszerûbb témák listájáááááánn<#eljen><#wow1>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Tibor
pmben elküldheted a címüket!
Elõre is thx!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

ahogy látom csipaház kissé balra került, kávézót meg elõrébb tették.

lesz sd nem kell aggódni 😊

KM
Jöhet!

?

Malakai
És majd este 11-kor nézitek az nforceot, aztán meg irogáljátok ide, hogy még sehol semmi? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
pedig jó az a ghost. pár perc egy win reinstall + driverek + programok...

Nieleen

Na és mi a nevük?Linket privibe<#hehe><#vigyor2>..és befogom pofám még mielõtt Punker rám sózz újabb büntit warezolásért<#hehe>.

bocsi 8 óra és 59 perc <#nyes>

dr Kotász
Oh yes...
hajjaj még 9 óra 😞

wanadoo jó hülyék vagytok ^^ <#hehe> ilyenkor semmit nem ér magyaro. legismertebb warez oldala, mert kb 2kb val fogjátok szedni <#nyes><#vigyor2> én ismerek 2 warezt ahol ugyan olyan hamar fenn van a game mint wanadoo -n de sosincs túlterhelve mint az a fos <#eplus2><#violent><#ravasz1>

<#eljen><#hehe>...helyes...onnan szedek én is..most végre a D-dayt töltöm,mer régen nem volt rá alkalmam...végig tolom gyorsan,azt majd lekapom CoD2-t.

odex
micsoda??????? MÁR nem az mpdemot fogják kiadni máris a játék!! KIRÁLY! holnap letöltöm van regem a wanadoora <#mf2>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

KM
Itt!

Fórum Felhasználói információ

Nick: priluki <Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

Regisztráció idõpontja: 2005. 01. 15.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 10. 24. 14:50
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 10. 24. 14:52
Üzenetek száma: 235

UnknownAsshole
Huhhhh....
120 hozzászólás^^
de eggyáltalán nem hittem azt hogy kijött 😛
hol lehet megnézni hány hozzászolásom volt eddig?

KM
Hát, az már a te hibád. Van rá más is. Sok idõt lehet vele megtakarítani, nem is beszélve a felesleges bosszúságokról.

Most már igazán kijöhetne.. 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Megvolt az 1600dik hsz-m....kiiirrááááályyy<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hehe><#hawaii>.

Na ja...az MG42nek ez a hátránya<#hehe>...de akkor is noormandia rúúúúlz<#hehe><#hawaii>.

Eisenhower
norton-t nem szeressem... amugy se bízok az ilyen szarokban, meg idõm is van ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

KM
Nincs ghostolva?

azért este médg ne akarjatok gamelni,le is kell tölteni,ugyábár nem kevesen akarják majd hama letölteni ugyogy a szervernek melege lesz.Meg nekünk is mire lejön.

KM
Ámen!<#vigyor>

Eisenhower
na elmegyek tolok egy win reinstall-t illik így várni egy ilyen jó gémet ^^ meg amugy is sok szar van már rajta ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

kRockA
igen, asszem külföldön már ma megjelenik, és akkor holnapra fel is törik...

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

S&D Dawnville<#vigyor2>
Bucser
ÉS nagyot nézel majd mikor kiszednek mögülle egy rejtett helyrõl😄<#mf1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hé ugye úgy van h europ ában 10 nappal késõbb jelenik meg. akkor ezek szerint 10et kell levonni ebbõl a számlálóból ami itt van fenn szal már csak 9óra 36 perc és 25 másodperc van <#violent>

Bucser
Nagyon is sokat😊 egy jó grafikusnak meg sem kottyan a fénylõ hatások kiemelése és a textúrák kicsit átrészletezése... nem nagy kaland ám egy ilyen filtert összedobni... Kicsit homályos kicsit hazy és mégis fénylik minden ilyen a valóságban nincs mégis faszán néz ki😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dietrich
szóval maradunk a jól bevált modoknál, max jobb lesz a game kinézete <#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."