26388
-
#8353 fegyver hangok
fegyverek szórása
ne lássam a gránátot, h hova dobta az ellen
ne lássak piros pöttyöket
a HQ-t teljesen elszarták DM mod lett belöle
valami jobb védelem mint a PB
nagyjából ezeket kell az első patchben orvosolni -
#8352 szerintem az szar, hogy 1 mm-t rántanak a fegyverek. A félautomata puskák iszonyat halálosak lettek így, jó kézben hasznosabb a rendes puskáknál. Igaz, hogy egy lövés nem halálos, de tuti jó helyre megy a többi golyó is. -
#8351 ha kihúzza akkor csend mániás :) -
#8350 én kikapcsoltam élből..ki se próbáltam :)
de hogy a konzolt miért nem tudtam előhívni az rejtély..most persze előjön rögtön ;) -
#8349 de remélem nem nyúl bele. -
#8348 holnap például nem dolgozom, de a nappalok nálunk nagyon zűrösek, szal nem hiszem, hogy tudok menni. (őszi szünet a nagynak, a kicsi meg csak másfél éves és ha egy percre magára marad, akkor kihúzza a gépet a konnektorból:) -
#8347 a célkereszt télleg brutálisan xar. -
#8346 nem de majd javítanak rajta..vagy nem -
#8345 mert én mire végeztem a formattálással meg mindennel este lett. :)
Majd holnap.. -
#8344 akár.
:)
de ez az MP, nem az UO féle MP.
:( -
#8343 :DDD -
#8342 LOL ez kurv#nagy!! [ROFL] -
hun3d #8341 Segítsen valaki!! Nem tudom a CoD2-t DirectX 9 re állítani, mert kb 1 perc után kilép, és valami ATI hibát ír ki a driverrel kapcsolatban. A legfrissebb 5.10a van fönn. Tudtok megoldást? -
#8340 Picit játszottam a puskámmal
-
#8339 mér nem délelőtt,délután játszotok Dietrich, Serpa, Yossarian, KM,és a többiek?:)
akkor tudnék menni én is de így mostanság már nem!:(
dolgoztok-e?:) -
#8338 maradj ott! :) -
#8337 ott kell maradni a társaiddal!
akkor az egyik kidugja a puskáján a sapkáját a Sniperes azt lelövi és akkor megmondják hogy hol van!
ez mindig máshol van tehát ott kell picit tudni angolul! -
#8336 bekukkantok ide.
^4Clan-HQ ^3CoD2 ^1Public & Teszt Szerver HQ Rulez|14ms|193.202.63.82:28960 -
#8335 ájm redí, ájm redí, ájm redí ...
:) -
#8334 hat, az ember menne be tdm be el alameinbe hentelni egyet, erre a sok hulye a letezo osszes sarokba beult es kempel. tdm ben. a csurhe is atjott codbol:/ -
Richard90 #8333 menrt a privi -
#8332 Serpa, Yos, KM? -
dalackraul #8331 ok:d de nekem nem bolti polcról kell
-
AlexHerceg #8330 dalackraul...bolti polcről..már bocs....magas volt a labda:) -
dalackraul #8329 valaki létszives írja már meg hogy honnan tudom leszedni csak ne dc vagy fájlmegosztó legyen és ne is wanadoo:D köszi előre is:d -
AlexHerceg #8328 valaki segitsen...a menőbbek közül..én sajna nem vagyok az..a sztálingrád küldetésnél kiabálják, hogy sniper!sniper! ahogy a létrához megyek -lelőnnek..valaki segitsen, hogy tudok továbbmenni?
előre is kösz
alex -
#8327 lövök is mindenkire semmi cicó -
Csoder #8326 Hát erre csak egy megoldás van: mindenkinek adod az ólomáldást ezerrel -
priluki #8325 még soha nem választottam a shotgunt,de nem is fogom.. meghagyom a lámáknak -
#8324 naja de honnan tudjam melyik az ha ellenem van? :) Vagy ezt is kiírja a cod2? :D -
Csoder #8323 Lődd szarrá vele állandóan a server admint, csak megunja egyszer a dolgot -
#8322 jó ez a játék. az előbb játszottam vele először, az 1-el soha, de így elsőre nagyon feelinges, ahogy kiabálnak össze-vissza! -
#8321 van még 15 perced -
#8320 én is..de azért ma elrohangálok vele..messzire legalább nem úgy hord mint az mp44 -
Csoder #8319 Mindkettőt utálom.. -
#8318 A legjobb mikor egy Shotgunnal meg egy sniperrel vagy (1 közeli, 1 távoli fegyver :D ) -
#8317 nekem a Call of Duty UO-ba írta ezt a 3. pályánál miután felraktam egy patcet..
Ebbe nem volt gondom (lehet hogy azért mert még nem jött ki patch :D ) -
alakulat #8316 a "hill400" nevezetü pályán hogy kell tovább jutni? vmi bunkert kell megvédeni v mi
vki segitsen pls. -
#8315 a netes multi piszkálhatta el? -
#8314 hi! bajban vok! Couldn't load maps/ duhoc_assault.d3dbsp - szóval nem tudom mi lehet a gond hogy nm tudja betölteni. ez a D-Day pálya (SP)