Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm..ja végülis igazad van....hû avzzee elõre ltom már,hogy fritzként letelepedek az MG42nél és majd szóróm a halált a zászlóért igyekvõ amcsikra<#hehe><#eljen>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

KM
Hopsz! Hogy is felejthettem ki!<#vigyor2>

Azt szeretném megkérdezni valaki játszott-e a demoval geforce 4 mx 440-el? Elfut-e ilyen kártyával? Légyszi írjatok ha tudtok valamit!
Dietrich
akkor összefoglalva:
COD2= COD+UO grafikailag feltúrbózva és néhány új fegyver megjelenése.

kéremkapcsojjaki.. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
<és a banner is nagyon tetszik neki> <#smile>

zaki
<#smile>

Akkor jó!<#smile>
Malakai
Nem lesz semmi különösebben új, de S&D is lesz (DM, TDM, SD, HQ, CTF).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kRockA
az olyan ctf mapnak illene...

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Dietrich
meg a DF szerver féle dom mod.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
<#hehe>

Remélem a partra szállós map benne lesz a multi részbe<#eljen><#wink><#hawaii>...különben kapnak egy levél bombát a készítõk<#hehe><#vigyor2>.

KM
CTF és HQ!<#finom>

Punker
az úgyis egy sz@r volt, HQ a lényeg 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Igen énis csak ezt találtam,SD-t nem látok<#wow3>

Railyard - CTF-HQ
Brecourt - CTF
Carentan - DM
Dawnville - CTF
Trainstation - CTF-HQ
Matmata - CTF
Downtown - CTF-DM-TDM
Toujane - CTF-HQ
Lennigrad
Firestation
Breakout
Farmhouse - CTF-HQ
Decoy - HQ-CTF
Burgundy - CTF
Serpa
nemsoká' úgyis kiderül.

Malakai
Ahh, najó (elõbb írtam egy hosszabbat, de rájöttem, hogy tök fölösleges lenne), úgyse lát itt senki (legalábbis te) a lila ködtõl, mi lesz itt, ha kijön a játék és vmi negatívat ír vki? Jaj.. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ezért mondtam, hogy relatíve 😊

3/4 évet multiztam alapcodban, csak használhatom ezt a szót :]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hát könyörgöm photoshoppal -szép magyar szóval kifejezve- mi a f!%?szt tupíroztak volna ezeken 😊? Oké oké, a szélét átrajzolták amolyan "kopott film"esre, de nem fognak itt leállni pöcsölni :b 😊 Szerintem bõven PC-s a kép.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dietrich
CTF most is van az UO-ban

én úgy tudom csak a CTF lesz benne relatíve plusz. Ha rosszul tom szori 😊

Dietrich
ahha..tehát nem tudni 😊

Serpa
nem kizárt.

KM
<#nyes>

Malakai
Hát márpedig se a demó, se sok PC shot nem néz ki így (amirõl tudni, hogy PC), sokmindenben. Két variáció volt a fejemben, az egyik az, hogy X360 shotok, a másik, hogy már jó ideje nagy divat (hivatalos sitera fõleg, ezek meg oda készültek) a shotokat PS-ben feltupírozni kicsit, tutira rámentek ezekre, mert ugye az oldalra rádesignolták õket kicsit, de lehet kicsit túlzásba vitték a dolgot és szépítettek is rajta picit. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
azt lehet tudni, hogy lesznek új modok a multihoz?

Dietrich
mennyi?
30
mi 30?
hát mi mennyi? <#buck>

Dietrich
a Ryan féle partraszálás a MOHAA-ban van benn...
COD-ban az Elit alakulat és az Ellenség a kapuknál c. filmeket vették alapul.

M@TriX
szerintem nem, ha nézed a távolabbi föld textúráit a felsõnél nem annyira durva, nézett ki így a demó is, szóval ez simán lehet PC-s...
meg a víz is megvalósítási is belefér...
persze lehet, de szerintem, nem 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ezek szerintem is X360-as képek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A sima CoD-ban volt Sztálingrád és én is reménykedek ilyesmiben....az jó lenne,ha nagyon keményre sikeredne a partra szállás<#wink>.

Malakai
Nah, mondjuk ezek a shotok picit érdekesek, hmm, talán inkább x360, mint pc...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Biztos látátok ryan közlegény megmentése címû filmet...
Az elején rögtön a partra szálás...remélem vmi ilyen hatás várható majd a játékbanis!<#smile>
Mint UOban stalingrádnál,/vagy a sima CoDban volt már nemis tudom,mind1/->Ellenség a kapuknál.
Remélem megint várható ilyesmi "koppintás"!<#smile>
Törölt felhasználó
😊
Eisenhower
a képeket én csináltam ugyanis nekem megvan a full ^.^ mwhahahahaha<#mf2><#nyes><#banplz>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
nekem már vagy fél éve be van készítve 100gb hely a cod2-õnek. leszedem vagy 20x ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ja Eisenhower és pont nekem jrájaNAk a büntik mi?<#wink>A képek meg honnan vannak?eddig ezeket még nem láttam,nagyon kúlak.....én még leszedek szerintem valamit ma a CoD2ig és,ha ma kijönne warezra majd holnap lekapom...vagy utána,mer akkor úgyis fuull lassan jönnne,mivel mindenki akkor szedné..de nemtom.

ti le vagytok maradva én már hetek óta tartogatom neki a helyet ^^

Törölt felhasználó
Már én is😊
zaki
az kira, már készítem a helyet a játéknak 😛

Márpedig ez lesz! És tudod, mit? Nem csodálkozom rajta, és nem is ítélem el.
Meg kéne próbálni elviselni a dolgot, mert ez mindig így szokott lenni, és ugyse tehetsz ellene.

Csak mellékesen megkérdezném, hogy szerintetek milyen lenne ez a fórum (amit az egyik legjobbnak tartok), ha nem lennének azok az emberek, akik ezeket a kérdéseket felteszik? Sajnos a legtöbbünk (fórumozók)nem tudja megvenni az eredeti játékot, de azért szeretne játszani. Az ilyenek kénytelenek warezolni, és a warez ezzel jár.

Bakker, mindenki így kezdte, csak van, aki továbbfejlõdött, és ma már nem kérdez minden apróságot, hanem elõször csekkolja pl.a FAQ-ot...

30 óra a hivatalos. De legyen már fönn valahol hamarabb mondjuk ma este 😞 <#worship>
CoD2 é a jövõ <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#vigyor2><#ravasz1>

MÉg nincs kint az nforce-on<#pardon1>
KM
30<#ravasz1>

fitutufi
mennyi idõ még? 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

trident
Nem a betíltásról van szó, hanem az elvekrõl. Ez egy fórum, szabályokkal. Az hogy ki-merre-hogyan warezol a magánügye. Ha ezt itt teszi az már más.
Keresse meg a megfelelõ csatornákat és kész.

A ban/bünti meg nyugodtan potyogjon. Nagyon sokaknál elfér.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Azt hogy a warezról nem lehet beszélni szvsz hülyeségnek tartom.Attól mert itt nem lehet róla beszélni,attól még ugyanúgy lesz,ugyanúgy használni fogják stb...
Ez a megtiltom hogy beszéljetek róla dolog,amugyis hülyén jön ki.Miért ne lehetne valamirõl beszélni?
Az viszont már egy más kérdés,amikor a warezal kapcsolatban 58. alkalomal is felteszik ugyanazt a kérdést,ahelyett hogy 2 oldalt visszaolvasna,vagy a keresõbe beirná az õt érdeklõ dolgot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most mi bajotok vazze a a büntetõ pont osztással?<#fejvakaras> Ne rám sózzátok vazze azokat is,amiket más tesz fel<#rinya><#rinya>......<#hehe><#hehe>...csak ötlet volt😛.

EmThor
nem lehetne akkor egy CoD2 - Warez topicot csinálni? és akkor nincs probléma!!