Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
COD2= COD+UO grafikailag feltúrbózva és néhány új fegyver megjelenése.
kéremkapcsojjaki.. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Railyard - CTF-HQ
Brecourt - CTF
Carentan - DM
Dawnville - CTF
Trainstation - CTF-HQ
Matmata - CTF
Downtown - CTF-DM-TDM
Toujane - CTF-HQ
Lennigrad
Firestation
Breakout
Farmhouse - CTF-HQ
Decoy - HQ-CTF
Burgundy - CTF
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3/4 évet multiztam alapcodban, csak használhatom ezt a szót :]
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
30
mi 30?
hát mi mennyi? <#buck>#buck>
COD-ban az Elit alakulat és az Ellenség a kapuknál c. filmeket vették alapul.
meg a víz is megvalósítási is belefér...
persze lehet, de szerintem, nem 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az elején rögtön a partra szálás...remélem vmi ilyen hatás várható majd a játékbanis!<#smile>#smile>
Mint UOban stalingrádnál,/vagy a sima CoDban volt már nemis tudom,mind1/->Ellenség a kapuknál.
Remélem megint várható ilyesmi "koppintás"!<#smile>#smile>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Meg kéne próbálni elviselni a dolgot, mert ez mindig így szokott lenni, és ugyse tehetsz ellene.
Csak mellékesen megkérdezném, hogy szerintetek milyen lenne ez a fórum (amit az egyik legjobbnak tartok), ha nem lennének azok az emberek, akik ezeket a kérdéseket felteszik? Sajnos a legtöbbünk (fórumozók)nem tudja megvenni az eredeti játékot, de azért szeretne játszani. Az ilyenek kénytelenek warezolni, és a warez ezzel jár.
Bakker, mindenki így kezdte, csak van, aki továbbfejlõdött, és ma már nem kérdez minden apróságot, hanem elõször csekkolja pl.a FAQ-ot...
CoD2 é a jövõ <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#ravasz1>#ravasz1>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Keresse meg a megfelelõ csatornákat és kész.
A ban/bünti meg nyugodtan potyogjon. Nagyon sokaknál elfér.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez a megtiltom hogy beszéljetek róla dolog,amugyis hülyén jön ki.Miért ne lehetne valamirõl beszélni?
Az viszont már egy más kérdés,amikor a warezal kapcsolatban 58. alkalomal is felteszik ugyanazt a kérdést,ahelyett hogy 2 oldalt visszaolvasna,vagy a keresõbe beirná az õt érdeklõ dolgot.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.