Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Bár nekem a virtual cd hide jobban fekszik.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Antibalxx elég neki,vagy virtual cd hide?Nem?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Mikor a Gta:San Andreas kijött,beültem a budira gittelni,mire visszajöttem nem gyõztem visszaolvasni 😊
Category: Games > Windows
Seeds: 0
Leechers: 0
Total size: 3.5 gigabyte
Downloaded: 248
nem kéne minden hülyeséget elhinni....UO is este 10 körül került fel..
Az, hogy ez jó-e, vagy sem, azt se lehet tudni, mert még egyszerûen túl új (hajnal 4-kor tették fel). Sok ilyen kamu/nem mûködõ cucc szokott lenni, ez is lehet, hogy az, lehet, hogy nem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ÁMEN!
MIR-COD2.mdf (3.5 G😎 - Call.Of.Duty.2-MiRROR
Csak TomiBone-nak: az nfroce-on még egy szó nincs róla...