Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>...én nem nyafogok warez miatt,csak várok...viszont szeretem használni a szmájlikat,hisz azé vanaaak<#wink>#wink>...de sheltem esetében bekellett tennem a picit durvábbakat is...most viszont elvounolok inkább UO-ni valamelyik szerveren...nehogy kapjak büntt valamelyik moditól.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Könyörgöm, legalább a csak szmájlis spamet ne már! Fõleg ne azok, akik a warezos spam miatt nyafognak...
Nieleen
<#nevetes1>#nevetes1>
Ok,köszi<#wave>#wave>.Mekkora a max kép méret?Mer majd lehet,hogy beteszek egyet a CoD2-bõl<#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>.
Kösz szépen vazze..ne mutogasd itt a szmájli segged<#hehe>#hehe><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>.
Legnépszerûbb témák
1. Call of Duty 2
2. Football Manager 2006
3. A Vajdasági magyarok helyzete
4. Counter-Strike:Source
5. KONAMI Soccer kiegészítõk
6. Need for Speed: Most Wanted
7. Battlefield 2
8. World of Warcraft
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. Country
elsõ hely<#eljen>#eljen>
1. Call of Duty 2
2. Football Manager 2006
3. A Vajdasági magyarok helyzete
4. Counter-Strike:Source
5. KONAMI Soccer kiegészítõk
6. Need for Speed: Most Wanted
7. Battlefield 2
8. World of Warcraft
9. A Pc-s játékoknak leáldozott
10. Country
elsõ hely<#eljen>#eljen>
magyarországon nov. 4étõl forgalmazzák
bazeg én meg pont 14kor mek suliba vazz 😄 | no sebaj 16ra már otthon vok
Nálunk 1 l.
<#action>#action>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ja és LOL....hogy kell a teljes név helyére az adataidnál betenni képeket?
Most miért ne örülhetnék ennek?<#hehe>#hehe> Akkor is ujjongtam mikor 3dikok,majd 2dikok lettünk........hagyomány<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>.
Eeeeezzz aaaaazzzzzz,bonthatunk pezsgõt vazzeee<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>.Elsõk vaaagyuuuunk a liiiistááááán,yeeeeee<#hehe>#hehe><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Fene... azt hittem azért nem indul el a letöltés, mert tiltva vannak popup ablakok. Még jó, hogy van helpdesk az sg-n is 😄
Nem mondod... én mindig az nforce-ról szoktam letölteni! <#idiota>#idiota>
Na és akkor mihez kezdek, ha az nfórszon kinn lesz? Úgyis ezeken az oldalakon fogom keresni, mivel az NFOrce CSAK információs oldal, onnan leölteni NEM tudsz!
Amúgy a tapasztalataim szerint, a torrent oldalakon hamarabb látható egy-egy új release, mint az NForce-on.
Amúgy a tapasztalataim szerint, a torrent oldalakon hamarabb látható egy-egy új release, mint az NForce-on.
na gyerekek. suliból írok mi a helyzet a gamel? kiött már? <#nemtudom>#nemtudom>
Törölt felhasználó
Miért szarság?
Ezeken a helyeken meg mi a rohadásnak nézed? Ott fog legutoljára megjelenni 😊. Elõször úgyis akkor lesz örömre okunk, ha nforce-on kint lesz.
És jobban érzed magad ettõl?ilyen sz@rságoktól??

régen volt már kép ebben a topicban , beteszek egyet 😊

Nem én szedem, nyugi..én csak várom, és figyelek,mint Te..
Most néztem meg a Bithument, a Majomparádét, az Endlesst, a Filelistet, a Torrentspy-t, és sehol nem láttam még. Spirit nem tudom, honnan szedné...
11:00-kor nullázódott, erre most megint 2 nap.De tök mind1..hivatalosan megjelent.
a számláló szerint több mint 1 nap van még <#wow2>#wow2>
Ez valami fake geci.
ahamm..kiakadt a számláló😊
Most meg 1 nap akármicsoda????!?!?!??!
3....2....1...
Megjelent...
Megjelent...
OBiNet powwa 😊))))) Naná!
10mp
40mp!!!
http://www.gamestop.com/gs/flash/selector_flash.swf
http://www.gamestop.com/gs/flash/selector_flash.swf