Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
már lejött másfél mega <#mf2><#idiota>

én kemény 3kb val töltök errõl a torrentról..

Dietrich
jók a kommentek ott 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sõt biztos...

lehet meginn csak abonyitomz szórakozik

Dietrich
ja a semmilyen linket? meglehet. 😊

ez olyan szopatás most mint a cod2 multi demo

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
na, már kezdõdik <#mf2>

dardevil

Malakai
Amúgymeg anonymous júzer tette fel és sehol a seeder, szerintem szórakozik vki. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hát ha annál gyorsabb,minél többen vannak akkor csak mi töltjük mert qrva lassu.. mire leér megjelenik itthon<#eplus2><#nyes><#eplus2>

Yossarian
a torrentet szedték le 😊

Nieleen

Yossarian
ezt már egyszer mondtad és akkor is mondtam, hogy ez hülyeség, de ez nem a torrent topic. ha gondolod, folytassuk ott.

Jah, tényleg nem 800 leecher csüng a seeder nélküli torrenten, hanem már majdnem 1000

Nieleen

Dietrich
ezt tudjuk..de ha megnézed nincs seeder akkor nincs mit leszedni 😊

Malakai
Ez így ebben a formában nem igaz. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

plz linket...

Dietrich
Seeds: 0
Leechers: 0
Total size: 3.5 gigabyte
Downloaded: 581

csak tudnám mit szedtek le?? 😊))

Nem 800 seeder CSÜNG rajta.Tudni kell a torrentrõl,hogy ha egy seeder elekzdi küldeni az adatkat, akkor mindenki küldi a cuccost mindenkinek, ergo SOKKAL gyorsabb lesz.Ez nem dc, itt az a jó,ha minnél többen vannak.
Gyerünk már😊 szétizgulom a fejem
ááá valaki norma linket :'(

Yossarian
az volt 😄

Nieleen

Yossarian
nem lehet tudni, hogy fake-e, de felettéb gyanús, hogy nem seedelik. De már majd 800 leecher csüng rajta, szal, ha elindul is szar lesz a sebessége.

Nieleen

Eisenhower
call.of.duty.2.-MIRROR

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
mekkora film volt az! 😄

nem tudni,hogy fake-e, az tény,hogy seeder egy darab se.
zaki
szal akkor ez tuti nem fék, szedhetem a torrentet?

és mi vagyunk a játékunkra váró óvodások 😉
Istencsászár
tiszta óvoda ez a topic abonyitomz-nal az élen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Yossarian
Torrente a felügyelõ, ez az izé torrent. E nélkül a végén 😄

Nieleen

Törölt felhasználó
Olyan mintha karácsony lenne😊
Malakai
Eléggé elcseszett dolog lenne, nemhiszem, hogy ilyesmit tennének az IW-sek...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nya, semmi seeder, csak peer ek jönnek folyamatosan.. baz de izgulok😊
Rambo [OBI]
Háááát, ha jól olvasom, ha valaki elbújik, szépen visszatér az életereje.
Ez elég szarul hangzik.
Gondolom multiban nem lesz így.

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

Hy,most értem haza,látom van valami.. torrente? onnan hogy lehet,én még sose szedtem onnan,kell valami segédprogi hozzá,nem?

dodgecharger
nem véletlenül kapod te a felkiáltójeleket..meg is érdemled.

See Your Local Dodge Dealer

nyeksek
Vitatkozás helyett inkább örüljetek hogy holnap már jácchattok..

Sheltem
Gyûjtöd a ! - t ? <#action>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

meg ezis hülyeség..nem a team fogja majd kiadni a rlz-t..FAKE-t vki okos felrakja a rlz team nevével..ezvolt régen a gta-val hány reloded meg hooldum rlz jött ki elötte

Yossarian
élvezd, bánja a f.zom, csak akkor ne játszanád meg az eszed 2 órával ezelõtt, aztán folyamatosan teliszarod a topicot szpemmel...

Nieleen

persze nforcesek leszedik és akkor rakják ki...igen ez igy szokott menni elöbb leszedik maj kirakják...akkor mért nukeolnak? na mindegy 😊 és melyik ftp? CALL OF DUTY 2 200k DOWN ftp? 😊

100% hogy mûködõ , mirror sose csinált faket

na mentem<#integet2> jó háborúzgatáááááááááááááást!!!!<#violent><#violent>

Ez tutti yo lesz majd?Azé elõre is kösz...meglátom nyomjátok be ezerrel az nfokat....elmegyek jáccani és közbe meg 53hsz....szép.....3,5giga?vazze mostanában minden 3,5giga....Fifa 2006 meg a hasonlók..de van hely a gépemeeen😛.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

hagy élvezzem már hogy pár emberrel elsõként élhettük meg hogy megláttuk warezon a gamet 😄

amugy este 10 körülre ér le az adatállomány

Yossarian
"abonyitomz:utánna meg az lesz baj ezzel a topiccal hogy telilesz warez hozzászólással , és minden 2. percben egy okos emberke benyög hogy honnan lehet leszedni "

Erre pont te csinálod... lazulj már le kicsit!

Nieleen

5 perc 😞(

EmThor
ismered azt a szót hogy önkritika és nagyzolási mánia? sicko

5 perc mulva megyek kurva suliba , sebaj 4re mkár otthon leszek és go game 😊

Neked nem kéne már menned?<#smile>
És nekem miért nem indul el a letöttttés?? 😞