Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ez olyan szopatás most mint a cod2 multi demo
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jah, tényleg nem 800 leecher csüng a seeder nélküli torrenten, hanem már majdnem 1000
Nieleen
Leechers: 0
Total size: 3.5 gigabyte
Downloaded: 581
csak tudnám mit szedtek le?? 😊))
Nieleen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez elég szarul hangzik.
Gondolom multiban nem lesz így.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nieleen
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Erre pont te csinálod... lazulj már le kicsit!
Nieleen