26388
-
Curesz #8673 na vki egy linkt pls -
#8672 faq :| -
Curesz #8671 honnan tudom leszedni azt az ASE programot, amivel megy amulti??? -
Curesz #8670 COOL végigtoltam a gamet!! -
#8669 singléről nem tudok mit mondani, mert még el se indítottam..majd ha nem lesz netem :) -
Gabe18 #8668 Azért Doom3 motoron megnéztem volna a partraszállás után a lövészárkos jelentet...
(nagyon meszze látható nyilt terep,rengeteg ember,néha mindent elboritó füst,) -
#8667 nekem olyan benyomásom van, h ezt a cod2-t nagyon kapkodva, sietve dobták piacra, h a karácsony miatt megelőzzék a konkurenciát. Úgy voltak vele nesztek játszatok, majd kiadjuk hozzá a patchet amivel gatyábarázzuk kicsit.
Hiba volt h a Q3 motort túrbózták és nem váltottak újra. Még a doom3 motor is jobb megoldás lehetett volna...szerintem. -
Gabe18 #8666 Azt se felejtsük hogy szerintem most sokkal fontosabb volt az Xbox360-as verzió nekik.Könnyen lehet hogy a pc-s ennek esett áldozatul optimalizáció terén.Viszont elképzelhető hogy a X360-as kijövetele után összedobnak valmi méretesebb javitást ehhez is. -
#8665 huhh...
ha jelenleg nincs hangszorókimeneted az alaplapodon amit erősen kétlek...odafogod bedugni.
veszel egy hosszabbító kábelt 1,8m (500Ft kb)+ a fülhallgatód ami 1m..ne mond már hogy nem elég hosszú ;)
nekem azért kellett füllhallgatóra váltani mert a családomnak túl hangos volt a pavlov háznál a csata multiban :p -
#8664 :DDDDDDDD -
#8663 multi majd akkor lesz jó, ha normálisan átgondolják és 300megás patchet kiadnak hozzá....addig ez egy arcade viszont jobb időtöltés a Győzike show megtekintésétől :D -
#8662 jaja
ehát ugytünik ebből a q3 motorbol csak ilyen áron tudtak szép grafikát kihozni :\
vagy csak elbaszták.. -
#8661 szerintem müködne a dx9 átlagos gépeken is csak elbaszták a játékot a programozok
volt pl: a The Cronicles of RIDDICK abba is szépen csillogott minden és simán ment egy 2gigás cerkán -
#8660 4-5K
anno nekem az IC7 deszkán az integrált szar hang mindig elszállt a cod1 multi közben..akkor vettem. Ha nem igényled a házimozit meg a genius home theatre-t akkor ez is jó lesz. -
#8659 "te szerjózsa! neked mennyi van még hátra?
nem tudom bazz..most töltődöm vissza.."
:DDDDDDDddddddddddddddd -
#8658 és az miért jó? így is annyi szar íródik már ki a képre, h lassan azt nem látni ami a lényeg ;)
úgyis visszatöltödik az életed ha meghúzod magad a sarokban..
meg az életben is anno mikor rohangáltak biztos tudták mennyi van hátra az életükből..1perc, 1 óra, 1 nap, 1hét, 1 hónap,1 év...
"te szerjózsa! neked mennyi van még hátra?
nem tudom bazz..most töltődöm vissza.."
:D
realitás rulez.. -
#8657 mert azt csak akkor hallod ha zenei cd-t teszel be :\ -
#8656 olcsó kb. 4000forintos .a.sasd.as.a -
#8655 énis szoktam fülhallgatóval játszani de már nem ér le a hangszóróig a zsinór. Viszont a gépnél a cd vagy dvd meghajtónál be lehet dugni de nekem nem jó.Át kell valamit állítani?kösz -
#8654 és ez mennyibe kerül? -
#8653 SBLive 5.1
nálam ez van+fülhallgató -
#8652 mondjatok egy jó de olcsó(kb4000 ftos)hangkártyát!most akarok venni mert a mostanimon a hang recseg -
#8651 nekem is előfordul, főleg füstben és nagy robbanások közepette -
moralosan #8650 azért ezzel nem teljesen értek egyet ^^ -
#8649 Azért van még mit javítani rajta, sajnos... -
#8648 :P -
#8647 hali!
tudna valaki segíteni? hogy lehet, házi tört szervert csinálni, amire tudnak mások is csatlakozni, és elfogadja a kulcsot?
-
Emo Kenny #8646 hali srácok!
egy kérdésem lenne. multiplayerben csinálok egy saját server-t, és amikor haveromék akarnak csatlakozni, akkor kidobja véletlenszerűen hogy rossz cd-kulcs. de van olyan, hogy ha ujrainditja a gepet akkor egybol beengedi. és ezt mind full randomba csinálja. nem tduja valaki, hogy mitől lehet? vagy mivel lehetne ezt kiküszöbölni?
Előre is köszi a helpet!
[SS-H]Kenny -
#8645 Nekem néha betorzul a hang és olyankor a játék is lelassul kicsit.
3 féle hangkártyával próbáltam:) és a hang minőséget is levettem mediumra.
Dx7-ben játszom.
P43G, 2x512MBRam, Radeon 9600Pro és most egy SB Live van a gépben. -
#8644 hja. multiban vegyél le mindent amennyire csak tudsz, soksok fps meghálálja majd -
#8643 google -
abonyitomz #8642 valaki tudna adni egy linket ahonnét letudnám szedni a cod 2 collectors edition dvd borítóját ?? -
#8641 hát ahhoz meg kinek van elég vasa :| -
#8640 ott a pont-.- -
#8639 hát igen épp ez az
ahogy patay is megaszonta jobban járok kurvaszép dx7-el mutliban + 100fps-sel mintha a szinténkurvaszép dx9-et nézném, és a 20 fps miatt ölnének le állandóan :| -
#8638 csatlakozom (H) -
#8637 a dx9 meg kifejezetten fullon néz ki jol -
#8636 a lefagyás VGA probléma nem birja a full graffot nekem egy másik játéknál volt mindig kifagyott a kép ,visszavettem a grafikát medium-ba és tökéletesen jo lett -
#8635 Off:
Multiba nevet hogy lehet szinezni? -
#8634 azért én kicsit ezzel vitatkoznék,mert ha beteszem dx9be akkor láthatóan sokkal szebbek lesznek a textrurák,és dx7be még fullon se lesznek sajna olyanok :(
de az tény hogy inkább dx7fullon tolom mint dx9low-on ..